dajamaja
|
Mlinčka, čestitke za parček na ET!! Ti si pač imela ta »kritičen trenutek«. Zdaj bo šlo kot po maslu naprej! N74 super za 100% Sulfinija, za nov postopek v januarju – če seveda prej ne rata po domače. Navijam za današnja dekleta v akciji Sreda, 29.10. anna1 - UZ netka34 - UZ Sreda, 29.10. Kicsi - pregled Tolkle mi je uspel odnest od zadnjih n strani. Mmmm lepa barva. Res je problem, če lahko sam dopoldne dosotpaš do RR, ko je ves akcijski čvek mim .... NAJLEPŠA HVALA VSEM ZA NAVIJANJE, SMSe, ... Je moj ugotovil, da od Ljubljane pa do Celja sploh ni prišel do mene. Al sem govorila po telefonu, al pa SMSirala Mal je blo revenga, ker v ambulanti, sta me pa z Rešem ignorirala - ko sem se dvignila, da bi še jaz srčka vidla, reče Reš, ne vi kr ležte, da se dost ostro vidi ... in sta gledala. Tko, da kar se mene tiče sem vidle enga črvička z mal večjo glavo (sorry mam diportijo). Je pa Reš rekel, da je izredno lepo napredoval, da zadnjič je bil na meji, zdaj je pa tako kot mora bit . Vzel si je dost časa, še PDP mi je on zračunal (7.6.). Pa za NS mi je tudi datum določil, da se bo ja dobro videlo (1.12.). In mi zaželel srečko, ker jo pač še vedno rabim. Skratka BOŽANSKO! No, pol sem polovico Slovenije obvestila ... Eto tolk, čist na kratko
|