|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI II.del
28.10.2008 13:57:14   
zarja1
Shuki helov pupa.....kako sta kaj s pikico?

Larči Shuki rastura......user posted image ....prava mb-jevka bi lahko bla...

Horny Teddy

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
28.10.2008 14:01:54   
sonček33
lara žal, sonček nima pojma o nemščini

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
28.10.2008 14:03:39   
anci banci
jazzz27 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

meni je dr.Reš rekle, da pošta pride v primeru, če so bili zmrznjenčki in neglede na rezultat(če pa pingvinov ni potem pošta ne pride)

IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

hvala punce in fant....

...a mi lahko poveste, če v vsakem primeru (+ ali -) pride pismo z zmznjenčki? (Rešove)

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
28.10.2008 14:04:45   
Shuka
Ojla piške moje, morm it mal prečekirat kaj ste kej napisale, dons kr nisem na tekočem kaj dogaja, tko da sem tuki sam zasedena z branjem.user posted image user posted image

Zarči helou - sem OK in pikica tudi, ravno se kobaca, kar pomeni, da ji sedeč počožaj mojega telesa ravno ne odgovarja, čeprov jest si pa mislim, da s tem sam pove, da vas pozdravimuser posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
28.10.2008 14:04:59   
biba007
Živjo punce! Čestitam vsem za številne folikle in uspešne punkcijeuser posted image user posted image user posted image Če se ne motim, smo imeli včeraj celo user posted image user posted image ! Bravo, hura in jupi!!!! Kolk sm vesela za tale forum, da končno nimam več občutka, da se vse dogaja samo meni. Ah, saj bo bolje, saj vem, ampak vse tako dolgo traja….  No, pa se trudimo (šele) eno leto. Ampak ko mi je Reš razlagal o tem, kako bom čez pet let letala od poncija do pilata zakaj ne mormo zanosit, mi je blo pa res hudouser posted image Klomifenke, se je morda katera bolš odzvala na pol tabletke kot na večjo dozo? Jest sem že več kot pol leta na Klomifenu, najprej 1 tabletka 5 dni, pa potem 2, Reš mi je zdej zmanjšal na ½, ampak še zmeri na UZ ni videt folikla….. Zgleda ne reagiram na klomifenuser posted image A obstaja kakšna učinkovitejša alternativa za spodbujanje ovulacije? A, pa še za vse, ki renoviramo: pri nas so začeli generalno (kopalnica, gretje….). So obljubili, da naj pa na kakšne tri mesece kar računamo… no, novembra bo že pol leta, pa še na polovici nisouser posted image Hvala bogu, da imamo dve kopalnici. Se jim druge niti dotaknit ne dovolim – kam pa naj hodmo lulat, če bodo še to razril….. Če ma katera boljš izkušnje, se toplo priporočamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
28.10.2008 14:07:22   
lara light
Gigika, ti kar hecaj, poliglotka našauser posted image ...jaz sem s kmetov domauser posted image  in gavarit po ruski o hablar espagnol o mehor parle france j'e ne se pa! Ali drugovi, skinimo maske, pričam srpski, tako da me celi svijet razumijeuser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
28.10.2008 14:09:58   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Ojla piške moje, morm it mal prečekirat kaj ste kej napisale, dons kr nisem na tekočem kaj dogaja, tko da sem tuki sam zasedena z branjem.user posted image user posted image

Zarči helou - sem OK in pikica tudi, ravno se kobaca, kar pomeni, da ji sedeč počožaj mojega telesa ravno ne odgovarja, čeprov jest si pa mislim, da s tem sam pove, da vas pozdravimuser posted image

ooo, kako lepooouser posted image , pozdravček nazaj in pobožaj trebuščekuser posted image

Coelho

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
28.10.2008 14:10:52   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Gigika, ti kar hecaj, poliglotka našauser posted image ...jaz sem s kmetov domauser posted image  in gavarit po ruski o hablar espagnol o mehor parle france j'e ne se pa! Ali drugovi, skinimo maske, pričam srpski, tako da me celi svijet razumijeuser posted image

user posted image  user posted image  user posted image
Pa svi smo mi poligloti user posted image  user posted image  user posted image

Smeh je pol zdravja user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
28.10.2008 14:14:59   
gigi1
Šuki user posted image  pozdravček tebi in pikici user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
28.10.2008 14:15:56   
sonček85
no da se vam malo javim z lepimi novičkami
ja ekola jaz se javljam po pregledu ,ki sem ga imela.
Kot prvo sem morala dati vodo in se tam skoraj skregala s sestro ,saj sem poravkar prišla in rekla samo če lahko dam tale listek in ona mene nadere da kaj si mislim ,da naj se mal strpim -hallooooooooooooo,
in potem pride ven in me še napade da kaj morim in da sem ji 2x rekla.No in potem sonček udari nazaj in tej žeski pove svoje ,da je lahko lepo prijazna ne pa da se dere na nas koda smo mi nevem kaj.Mislim ,kaj vse si dovolijo.Ppotem ko sem bila pa na vrsti mi je pa skoraj čez zaprte vrate dala lonček in sem šla lulčkat user posted image user posted image user posted image
In grem na pregled kjer sem takoj na vrsti user posted image user posted image user posted image user posted image
Zredili smo se za 2kg v 14,6t user posted image user posted image user posted image ,pritisk je ok ,imam neko vnetje,sem dobila svečke in kremo s katero je rekla ,da se lahko tudi partner maže(maževa se 3 dni ) in potem po kakem tednu je rkela da že lahko veselouser posted image in da nosečnice ,ki v nosečnosti user posted image nimajo prezgodnjega poroda.No in potem še gremo gledat našega sončka,kjer je seveda veselo spal user posted image user posted image user posted image na smešen način.sedel-a je po turško-nogice lepo prekrižane,roke za glavo in gremo veselo na delo.Tako da ga -go še zmerti nisva mogli. user posted image user posted image
To bi bilo od mene in sem neizmerno vesela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
28.10.2008 14:16:08   
lara light
Ti se samo smej bitjece simpatično...in tako pripravi prijazno okoje za tvojeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
28.10.2008 14:16:42   
sonček85
vse ,ki imate pa vesele novičke pa srečno in veselo naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (mlinčka,mlinček,74,.........)vse

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
28.10.2008 14:20:03   
gigi1
Sončica ne se tolk hudovat. Ma, pusti jo trapo. Ti že veš zakaj si tam in da pod srčkom nosiš najlepši zakladekuser posted image . Super, da je s pikico vse OK user posted image . Tisto vnetje pa le pozdravita.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
28.10.2008 14:21:56   
DaisyE
Uf biba, potem pa nama še kar dobro gre. So šele peti teden pri nas. user posted image user posted image user posted image  Ampak je pa res, da ne prenavljama gretja.

Za klomifen ne vem, ga nisem nikol jemala. Če te prav razumem, se na nobeno dozo ne odzivaš? Spermiogram je, predpostavljam, dober, drugače te verjetno ne bi šopal s klomifenom. Obstaja učinkovitejša alternativa in sicer hormoni, ki se uporabljajo pri umetni oploditvi, Menogon, Menopur in Gonal. Saj verjetno Te bo po novem letu na umetno poslal, če sploh ne reagiraš na klomifen. Al bo pa še kake preiskave prej opravil. Prehodnost jajcevodov?

Pupe, jaz danes sploh ne morem delat. Moja delovna učinkovitost je na nuli. user posted image  (sem ta desni seveda). Sebi in državi bi naredila uslugo, če bi šla kar zdaj domov.

Ajde, malo bom še stisnila. user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
28.10.2008 14:23:31   
Grethy

IZVIRNO SPOROČILO: nokes
Od 6 celic 6 zarodkov, vstavili eno blastocisto in eno morulo

pa to je rezultat, bravo mlinčkova!!!! user posted image    user posted image držimo pesti še za frižider, sam tale blastocistka in morulca sta po moje zmagovalna kombinacija!!! user posted image + user posted image

kalamari?? nimam pojma, kak un, kaj je že... na fužinah? ups, saj je že miška napisala! jurman. no, user posted image  za oba! juhuhu!

kicsi, počakaj z utrogestanom, po uzju!

n74, ja pridna celica!!! bravo, lepo jo čuvaj! user posted image , da se še pri tebi zavrtim od veselja!

pa saj mi ne bo uspelo napisat tegale posta do konca! kar naprej DOBRE novice!!!

dajamaja, super za user posted image !! user posted image

ok, zdaj pa se meni malo že vrti, pa še kalamari se mi luštajo, prav maš miška, bo treba nekaj narest v tej smeri!

WP, lepo ju cartaj! pozdravčke nazaj!

tole je tko izvirno in vse v enem kosu, da si enostavno nimam kaj kot pridružit se rajanju in čestitkam ...

bravo bejbe in bejbešnk čestitke, kongačlejšns user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Grethy -- 28.10.2008 14:25:18 >

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
28.10.2008 14:32:01   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

SPOROČAM, DA JE NAŠA DAJČI VIDLA  user posted image

user posted image

PA VSEM SE ZAHVALJUJE ZA PESTKE user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
28.10.2008 14:32:08   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: n74

Ojla,

še jaz da se pofočkam. Tista ena edina celica, ki sem jo pridelala....
se je zelo lepo razvila za drugi dan in je sedaj pri meni na varnemuser posted image user posted image

Res hvala vsem puncam, ki ste navijale in mi dajale pozitivne vibracije!

Mlinčka, tole z lignji je pri nas res problem. Sva šla okoli enajstih v eno gostilno v naš konec, pa so rekli, da zdajle ni šans, ker imajo malice.
Bo treba počakat do enih,..pa se mi že tolko sline cenijo in zlo težko čakam user posted image
No vidiš, super za enega borčka user posted image katerega pridno grejuser posted image user posted image user posted image

Test je pa kdaj? Isti k pri mlinčki vem ampak a ga lohka sama določim, pa da naute kej goljufale s prezgodnjimi testi.user posted image user posted image user posted image

vas bo treba po riti k čist premal napišete user posted image user posted image

sicer vas pa razumem ste čist vzhičene in to je opravičilo.user posted image

Drgač pa nč čakat, hitro srečko kupit pa na kalamare.user posted image

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
28.10.2008 14:32:34   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Kicsi

Živjo dekleta.Vsem skupaj en lep dan. user posted image A mi lahko prosim katera odgovori?Jutri imam prvi UZ ob 7.30,pa me zanima,če si zjutraj dam Utrogestal vaginalno ali moram prestaviti uro po UZ-ju?
Kicsi - Ti si ga kar daj ob uri, kateri si ponavadi daješ, UZ bo videl kar mora videti, nič ne spreminjaj termina zaradi UZ-ja pa vse dobro na UZ-ju.

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
28.10.2008 14:32:47   
gigi1
Biba žal ti ne znam pomagat glede klomifena.

Glede renoviranja stanovanja sem pa imela isto zgodbo. 3 meseci so se zavlekli na 7... To ti res živce požira. Sam probi se skulirat. Nič ne pomaga, če se sekiraš user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
28.10.2008 14:32:50   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

Pupe moje, vse po vrsti vas objemam user posted image , dans je en tak lep dan. Nama se je skala odvalila s srca. Od 6 celic 6 zarodkov, vstavili eno blastocisto in eno morulo, ostalo čaka do jutri, če bo za zamrznit. Midva kar user posted image . Ma sej vem, da se najhujše šele začenja, ampak men je tole čakanje, a bo sploh ET al ne, ful trauma.

Šit, kolk gre počas tole tipkanje, če ležiš na desnem boku user posted image .

Hvala vam vsem, res ste najbl zlate user posted image !

Aja, dejte mi sam povedat, prosim, kam je fajn it na lignje? Dans definitivno padejo user posted image .

Lubčka!
Superca, le pridno grejte ta dva user posted image user posted image sončka in test je kdaj? (odebeljeno, podčrtano in z drugo barvo prosim za datum)user posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
28.10.2008 14:32:59   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Shuka, kje se skrivaš?

Mal sem bla v omari, zdej sem v dnevni sobi, pa mal v spalnici, pa mal sem bla v kopalnici in kuhinji, skratka povsod me je dosti, sam kot vidim tule ne.user posted image user posted image

Kako si ti? Počivaš? Imaš dopust te dni?user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
28.10.2008 14:33:20   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Dobro jutro srčice....

Shuki hvala, bom kr pri zelenem ostala, mi še najbolj paše...user posted image user posted image user posted image Samo, da si nazaj, sem te full pogrešala.user posted image

Boško je zakon pa naj rečejo une k so bl nore na Hajnija(Blagnetovgauser posted image user posted image user posted image ) kar čjo.user posted image user posted image user posted image

Tud jest sem tebeuser posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
28.10.2008 14:33:28   
Shuka

Šuki sej vem...sam Sayuri je precej mlajša in predvsem večja od mene. Jst sem prav en štofelček user posted image . Netko vpraši. More kar počepnt, če me hoče objet user posted image  user posted image  user posted image

Štoflček al ne, vseeno ti privoščim dve muhi na en mah in seveda zdravo in netežavno nosečnost od jutri naprejuser posted image user posted image user posted image , seveda pa bomo neskončno veseli, četudi bo samo en.user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
28.10.2008 14:34:04   
Shuka
Želvička - kako je blo na UZ? Javi se!

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
28.10.2008 14:37:48   
sonček85

Sončica ne se tolk hudovat. Ma, pusti jo trapo. Ti že veš zakaj si tam in da pod srčkom nosiš najlepši zakladekuser posted image . Super, da je s pikico vse OK user posted image . Tisto vnetje pa le pozdravita.
ja sem dobila svečke in morem tri večere z injekcijo not špikat ,sam mislim da si bom kr s prstom ,pa še dragi si mora mazat .je rekla da tudi lahko .No potem pa bova lahko po 2,5 mesecih spet slončkala .user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?