|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI II.del
28.10.2008 12:07:00   
miska73
Mlinčkota to mi delita user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ful lepa novica.
Zdaj pa mlinčka desni bok, mlinček ti pa jo od spred pa od iuzad pedenat.
Na lignje pa lahko k Jurman uletita. Meni so tam dobri pa še velike porcije imajo.

Tudi WP vama pošilja čestitke. Sva v kontaktu po SMS. Je ne bo ene tri dni gor na RR, ker pridno leži in čuva svoji pikici.

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
28.10.2008 12:09:40   
miska73
N74 še tebi čestitke za tvojo pikico. user posted image user posted image user posted image user posted image
Ena pa dobitna.

Obema dober tek... zdaj so se pa še meni lignji zluštali...
Potem pa na desni bok pa ležat.

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
28.10.2008 12:18:13   
gigi1
SPOROČAM, DA JE NAŠA DAJČI VIDLA  user posted image

user posted image

PA VSEM SE ZAHVALJUJE ZA PESTKE user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
28.10.2008 12:21:45   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

user posted image

Joj, kolk super... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
28.10.2008 12:22:00   
gigi1
Mlinčka in Mlinček JUPIIIIII user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .
100% sta opravila. kaj naj rečem...CARICA IN CAR user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
28.10.2008 12:24:00   
gigi1
N74 ti imaš pa tudi 100% izkupiček user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 28.10.2008 12:31:03 >

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
28.10.2008 12:24:13   
mismis

user posted image

ma danes so pa skor same dobre novice. Bravo Dajamaja, Bravo pupa/pobč user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
28.10.2008 12:25:11   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

user posted image

Joj, kolk super... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bravo!!!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
28.10.2008 12:28:24   
nokes
Od 6 celic 6 zarodkov, vstavili eno blastocisto in eno morulo

pa to je rezultat, bravo mlinčkova!!!! user posted image    user posted image držimo pesti še za frižider, sam tale blastocistka in morulca sta po moje zmagovalna kombinacija!!! user posted image + user posted image

kalamari?? nimam pojma, kak un, kaj je že... na fužinah? ups, saj je že miška napisala! jurman. no, user posted image  za oba! juhuhu!

kicsi, počakaj z utrogestanom, po uzju!

n74, ja pridna celica!!! bravo, lepo jo čuvaj! user posted image , da se še pri tebi zavrtim od veselja!

pa saj mi ne bo uspelo napisat tegale posta do konca! kar naprej DOBRE novice!!!

dajamaja, super za user posted image !! user posted image

ok, zdaj pa se meni malo že vrti, pa še kalamari se mi luštajo, prav maš miška, bo treba nekaj narest v tej smeri!

WP, lepo ju cartaj! pozdravčke nazaj!

nokes

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
28.10.2008 12:29:58   
DaisyE
Lej me mlinčka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Čist sem ganjena.

En mega virtuhag user posted image . Pazi nase! Tale zdaj bo pa zmagovalen. Ima da je!

Ti kar leži na desnem boku in privošči si lignje user posted image , pa rožice user posted image  pa soka user posted image , pa dobre filmčke user posted image , pa kaj pa jaz vem, kaj še. Dons je pa res en lep dan.

Evo, že spet nabiram... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
28.10.2008 12:30:24   
Abra
Sej sem vedla, da bo dan dobrih novic user posted image user posted image

Dajamaja, sem vedla, da s takim planom ne more bit drugače! Tkooooo sem vesela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke in naj šiba še tko lepo do konca (junija, kajne?)

Mlinčka in Mlinček user posted image user posted image user posted image jupi!! Tokrat pa mora ratat! Lepo ju grejta user posted image

N74 user posted image user posted image bravo tudi tvoji pikici

Jazzika user posted image user posted image prav grozno mi je, da post z objemčki končujem. če tečke ne bo, ponovi test čez dva dni in to z jutranjim urinom, takrat je prisotnega največ hormona. Če pošte ni, pa tut zamrznjenčkov žal ni user posted image

konina hud buši! Če sta fanta taka korenjaka, sploh ni čudno. user posted image Držim pesti, da ju čimprej stisneš k sebi

Pozdravček vsem!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
28.10.2008 12:31:28   
DaisyE

user posted image

Pa to je za crknit. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mene bo pa dons kar pobralo od same sreče....

Dajamaja čestitke tebi, atiju in malemu srčku user posted image .

< Sporočilo je popravil DaisyE -- 28.10.2008 12:43:49 >

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
28.10.2008 12:31:33   
sabsa
Bravo user posted image user posted image user posted image  Dajamaja!

N74 in Mlinček sedaj pa le pazita svoji pikici in nas čez dobrih 10 dni razveselita z veselo novico. Dogovorjeni?

Martin6 kako si opravila na uz-ju? A si danes zjutraj tudi vzela utrogestan?

Jazzz user posted image user posted image user posted image ! Navijamo v naslednjem postopku. Na gk lj ti v vsakem primeru pošljejo pošto o zamrznjenčkih. Pri Rešu žal ne vem.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
28.10.2008 12:34:03   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: n74

Ojla,

še jaz da se pofočkam. Tista ena edina celica, ki sem jo pridelala....
se je zelo lepo razvila za drugi dan in je sedaj pri meni na varnemuser posted image user posted image

Dan prečudovitih novičk. N74 naj ostane pri tebi vseh devet mesecev in te nekje v juliju osreči do fundamenta. Zdaj je pa čas, da neham jokat. user posted image  Way to go punce.

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
28.10.2008 12:36:56   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Sej sem vedla, da bo dan dobrih novic user posted image user posted image

Dajamaja, sem vedla, da s takim planom ne more bit drugače! Tkooooo sem vesela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke in naj šiba še tko lepo do konca (junija, kajne?) Joj, prekrasno, Dajamajči, res sem srečna zateuser posted image user posted image user posted image

Mlinčka in Mlinček user posted image user posted image user posted image jupi!! Tokrat pa mora ratat! Lepo ju grejta user posted image

N74 user posted image user posted image bravo tudi tvoji pikici, superca!!!! Sem ti rekla, da je 74 nekaj posebnegauser posted image

Jazzika user posted image user posted image prav grozno mi je, da post z objemčki končujem. če tečke ne bo, ponovi test čez dva dni in to z jutranjim urinom, takrat je prisotnega največ hormona. Če pošte ni, pa tut zamrznjenčkov žal ni user posted image

konina hud buši! Če sta fanta taka korenjaka, sploh ni čudno. user posted image Držim pesti, da ju čimprej stisneš k sebi

Pozdravček vsem!

Lepotičke moje dan! Kakšne novice! Hvala Abri, da si jih tako lepo povzela, si bom kar tvoje sposodila, hvala...malo me čas heca te dniuser posted image user posted image user posted image  
Lep dan vsem!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
28.10.2008 12:56:23   
Dakec
Dajamaja, user posted image  kok sem vesela zate. user posted image

Mlinčka in N74, lepo grejta otroke, in kot že vesta desni bok, noge v luft in je zmagovalna kombinacija.

Konina, čimprej naj tvoja dva prideta na svet, ker pa buši, ...... vaaavvvvv, lep in velik.

Jazzz user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
28.10.2008 12:57:28   
kajsica
Mlinkota oba......vidita da je šlo.....navijam za vaju ful...kot bi dejzi rekla.....ko pri norcih....bravo!!!!user posted image user posted image user posted image  Sedaj pa še na končni rezultat!!!! Tolk lepih celic v kolikor mi je znano še nista imela, res vso srečo!!!

N74, bravo tudi tebi....ja važno je da je ena zmagovalna celica!!!!!

Dajamaja...tebi pa tudi....saj sploh ne vem kaj bi ti rekla, kot samo to, da uživajte, uživajte!!!!

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
28.10.2008 13:10:06   
netka34
Mlinčka+Mlinček, braaaaaaavo!!! Veliko lupčkow!!!user posted image user posted image

N74,bravooooooooo, sm vedla, d bo ratalo!! Lupčke tudi tebi!!

Jupiii, Dajči za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Same lepe novice danes, juuuuhuuuu!! user posted image No za Jazzzz pa še en objemček!user posted image

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
28.10.2008 13:14:57   
ledenka
mlinčka in mlinček user posted image user posted image user posted image  suuuper, lepo na lignje pa na desni bok! in naj ostaneta pri vama še 38 tednov user posted image  

N74, zate velja enako user posted image user posted image user posted image

dajamaja user posted image user posted image user posted image  ko bi ti vedla, kako vesela sem jaz za tale tvoj srček user posted image user posted image user posted image  mirno in srečno do konca!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
28.10.2008 13:24:08   
sonček33
Konina - saj bosta kmalu prijokala na svet...lep trebušček

abra in lučka  - a pri vas sijem? tukaj me ni :)

mismis
  -le preveri novih novičk

mlinčka in mlinček
- dobro sta opravila. Sedi 5.

n74 -
superca, evo, zdaj pa počivat....

dajči - super duper...

netka - jajca za fruštek?

WP - počicaj,miška73 - pozdravi jo velja?

daisy - kako si?

Pija - mis ju? a bova kej kuhali?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
28.10.2008 13:25:40   
sonček33
kajsica - je tvoj dragi že prišel?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
28.10.2008 13:44:13   
lara light
Punce, vas lahko prosim za pomoč tko na hitrouser posted image , nemščine žal pojma nimam, vem, pa da vas je veliko, ki razturate....prosim prevod tega:
zzgl. Lieferung nach Slovenien...gre za neko dobavo robe. Sonček, mogoče? HVALA!!!!user posted image

Coelho

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
28.10.2008 13:50:04   
Shuka
zzgl. Lieferung nach Slovenien.
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Punce, vas lahko prosim za pomoč tko na hitrouser posted image , nemščine žal pojma nimam, vem, pa da vas je veliko, ki razturate....prosim prevod tega:
zzgl. Lieferung nach Slovenien...gre za neko dobavo robe. Sonček, mogoče? HVALA!!!!user posted image

evo točen prevod: plus dostava do Slovenije.

< Sporočilo je popravil Shuka -- 28.10.2008 13:52:18 >

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

Neposredna povezava do sporočila: 1723
28.10.2008 13:53:12   
lara light
Zlata si, Shukiuser posted image  cmok!.... se mi je zdelo, a vseeno, ker pojma nimam, je boljš prašat! HVALA in lep dan še naprej! Pridem potem k vam!

Coelho

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
28.10.2008 13:56:37   
gigi1
zzgl. Lieferung nach Slovenien
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Larica evo v ruščino, če kaj pomaga user posted image

плюс доставка в Словению

Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?