Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 12:07:00
|
|
|
|
miska73
|
Mlinčkota to mi delita Ful lepa novica. Zdaj pa mlinčka desni bok, mlinček ti pa jo od spred pa od iuzad pedenat. Na lignje pa lahko k Jurman uletita. Meni so tam dobri pa še velike porcije imajo. Tudi WP vama pošilja čestitke. Sva v kontaktu po SMS. Je ne bo ene tri dni gor na RR, ker pridno leži in čuva svoji pikici.
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 12:09:40
|
|
|
|
miska73
|
N74 še tebi čestitke za tvojo pikico. Ena pa dobitna. Obema dober tek... zdaj so se pa še meni lignji zluštali... Potem pa na desni bok pa ležat.
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 12:18:13
|
|
|
|
gigi1
|
SPOROČAM, DA JE NAŠA DAJČI VIDLA PA VSEM SE ZAHVALJUJE ZA PESTKE
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 12:21:45
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 SPOROČAM, DA JE NAŠA DAJČI VIDLA PA VSEM SE ZAHVALJUJE ZA PESTKE Joj, kolk super...
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 12:22:00
|
|
|
|
gigi1
|
Mlinčka in Mlinček JUPIIIIII . 100% sta opravila. kaj naj rečem...CARICA IN CAR
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 12:24:00
|
|
|
|
gigi1
|
N74 ti imaš pa tudi 100% izkupiček
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 28.10.2008 12:31:03 >
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 12:24:13
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 SPOROČAM, DA JE NAŠA DAJČI VIDLA PA VSEM SE ZAHVALJUJE ZA PESTKE ma danes so pa skor same dobre novice. Bravo Dajamaja, Bravo pupa/pobč
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 12:25:11
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 SPOROČAM, DA JE NAŠA DAJČI VIDLA PA VSEM SE ZAHVALJUJE ZA PESTKE Joj, kolk super... bravo!!!!!!!!
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 12:28:24
|
|
|
|
nokes
|
Od 6 celic 6 zarodkov, vstavili eno blastocisto in eno morulo pa to je rezultat, bravo mlinčkova!!!! držimo pesti še za frižider, sam tale blastocistka in morulca sta po moje zmagovalna kombinacija!!! + kalamari?? nimam pojma, kak un, kaj je že... na fužinah? ups, saj je že miška napisala! jurman. no, za oba! juhuhu! kicsi, počakaj z utrogestanom, po uzju! n74, ja pridna celica!!! bravo, lepo jo čuvaj! , da se še pri tebi zavrtim od veselja! pa saj mi ne bo uspelo napisat tegale posta do konca! kar naprej DOBRE novice!!! dajamaja, super za !! ok, zdaj pa se meni malo že vrti, pa še kalamari se mi luštajo, prav maš miška, bo treba nekaj narest v tej smeri! WP, lepo ju cartaj! pozdravčke nazaj!
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 12:29:58
|
|
|
|
DaisyE
|
Lej me mlinčka Čist sem ganjena. En mega virtuhag . Pazi nase! Tale zdaj bo pa zmagovalen. Ima da je! Ti kar leži na desnem boku in privošči si lignje , pa rožice pa soka , pa dobre filmčke , pa kaj pa jaz vem, kaj še. Dons je pa res en lep dan. Evo, že spet nabiram...
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 12:30:24
|
|
|
|
Abra
|
Sej sem vedla, da bo dan dobrih novic Dajamaja, sem vedla, da s takim planom ne more bit drugače! Tkooooo sem vesela čestitke in naj šiba še tko lepo do konca (junija, kajne?) Mlinčka in Mlinček jupi!! Tokrat pa mora ratat! Lepo ju grejta N74 bravo tudi tvoji pikici Jazzika prav grozno mi je, da post z objemčki končujem. če tečke ne bo, ponovi test čez dva dni in to z jutranjim urinom, takrat je prisotnega največ hormona. Če pošte ni, pa tut zamrznjenčkov žal ni konina hud buši! Če sta fanta taka korenjaka, sploh ni čudno. Držim pesti, da ju čimprej stisneš k sebi Pozdravček vsem!
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 12:31:28
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 SPOROČAM, DA JE NAŠA DAJČI VIDLA PA VSEM SE ZAHVALJUJE ZA PESTKE Pa to je za crknit. Mene bo pa dons kar pobralo od same sreče.... Dajamaja čestitke tebi, atiju in malemu srčku .
< Sporočilo je popravil DaisyE -- 28.10.2008 12:43:49 >
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 12:31:33
|
|
|
|
sabsa
|
Bravo Dajamaja! N74 in Mlinček sedaj pa le pazita svoji pikici in nas čez dobrih 10 dni razveselita z veselo novico. Dogovorjeni? Martin6 kako si opravila na uz-ju? A si danes zjutraj tudi vzela utrogestan? Jazzz ! Navijamo v naslednjem postopku. Na gk lj ti v vsakem primeru pošljejo pošto o zamrznjenčkih. Pri Rešu žal ne vem.
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 12:34:03
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: n74 Ojla, še jaz da se pofočkam. Tista ena edina celica, ki sem jo pridelala.... se je zelo lepo razvila za drugi dan in je sedaj pri meni na varnem Dan prečudovitih novičk. N74 naj ostane pri tebi vseh devet mesecev in te nekje v juliju osreči do fundamenta. Zdaj je pa čas, da neham jokat. Way to go punce.
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 12:36:56
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: Abra Sej sem vedla, da bo dan dobrih novic Dajamaja, sem vedla, da s takim planom ne more bit drugače! Tkooooo sem vesela čestitke in naj šiba še tko lepo do konca (junija, kajne?) Joj, prekrasno, Dajamajči, res sem srečna zate Mlinčka in Mlinček jupi!! Tokrat pa mora ratat! Lepo ju grejta N74 bravo tudi tvoji pikici, superca!!!! Sem ti rekla, da je 74 nekaj posebnega Jazzika prav grozno mi je, da post z objemčki končujem. če tečke ne bo, ponovi test čez dva dni in to z jutranjim urinom, takrat je prisotnega največ hormona. Če pošte ni, pa tut zamrznjenčkov žal ni konina hud buši! Če sta fanta taka korenjaka, sploh ni čudno. Držim pesti, da ju čimprej stisneš k sebi Pozdravček vsem! Lepotičke moje dan! Kakšne novice! Hvala Abri, da si jih tako lepo povzela, si bom kar tvoje sposodila, hvala...malo me čas heca te dni Lep dan vsem!
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 12:56:23
|
|
|
|
Dakec
|
Dajamaja, kok sem vesela zate. Mlinčka in N74, lepo grejta otroke, in kot že vesta desni bok, noge v luft in je zmagovalna kombinacija. Konina, čimprej naj tvoja dva prideta na svet, ker pa buši, ...... vaaavvvvv, lep in velik. Jazzz
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 12:57:28
|
|
|
|
kajsica
|
Mlinkota oba......vidita da je šlo.....navijam za vaju ful...kot bi dejzi rekla.....ko pri norcih....bravo!!!! Sedaj pa še na končni rezultat!!!! Tolk lepih celic v kolikor mi je znano še nista imela, res vso srečo!!! N74, bravo tudi tebi....ja važno je da je ena zmagovalna celica!!!!! Dajamaja...tebi pa tudi....saj sploh ne vem kaj bi ti rekla, kot samo to, da uživajte, uživajte!!!!
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 13:10:06
|
|
|
|
netka34
|
Mlinčka+Mlinček, braaaaaaavo!!! Veliko lupčkow!!! N74,bravooooooooo, sm vedla, d bo ratalo!! Lupčke tudi tebi!! Jupiii, Dajči za . Same lepe novice danes, juuuuhuuuu!! No za Jazzzz pa še en objemček!
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 13:14:57
|
|
|
|
ledenka
|
mlinčka in mlinček suuuper, lepo na lignje pa na desni bok! in naj ostaneta pri vama še 38 tednov N74, zate velja enako dajamaja ko bi ti vedla, kako vesela sem jaz za tale tvoj srček mirno in srečno do konca!
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 13:24:08
|
|
|
|
sonček33
|
Konina - saj bosta kmalu prijokala na svet...lep trebušček abra in lučka - a pri vas sijem? tukaj me ni :) mismis -le preveri novih novičk mlinčka in mlinček - dobro sta opravila. Sedi 5. n74 - superca, evo, zdaj pa počivat.... dajči - super duper... netka - jajca za fruštek? WP - počicaj,miška73 - pozdravi jo velja? daisy - kako si? Pija - mis ju? a bova kej kuhali?
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 13:25:40
|
|
|
|
sonček33
|
kajsica - je tvoj dragi že prišel?
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 13:44:13
|
|
|
|
lara light
|
Punce, vas lahko prosim za pomoč tko na hitro , nemščine žal pojma nimam, vem, pa da vas je veliko, ki razturate....prosim prevod tega: zzgl. Lieferung nach Slovenien...gre za neko dobavo robe. Sonček, mogoče? HVALA!!!!
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 13:50:04
|
|
|
|
Shuka
|
zzgl. Lieferung nach Slovenien. IZVIRNO SPOROČILO: lara light Punce, vas lahko prosim za pomoč tko na hitro , nemščine žal pojma nimam, vem, pa da vas je veliko, ki razturate....prosim prevod tega: zzgl. Lieferung nach Slovenien...gre za neko dobavo robe. Sonček, mogoče? HVALA!!!! evo točen prevod: plus dostava do Slovenije.
< Sporočilo je popravil Shuka -- 28.10.2008 13:52:18 >
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 13:53:12
|
|
|
|
lara light
|
Zlata si, Shuki cmok!.... se mi je zdelo, a vseeno, ker pojma nimam, je boljš prašat! HVALA in lep dan še naprej! Pridem potem k vam!
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 13:56:37
|
|
|
|
gigi1
|
zzgl. Lieferung nach Slovenien IZVIRNO SPOROČILO: lara light Punce, vas lahko prosim za pomoč tko na hitro , nemščine žal pojma nimam, vem, pa da vas je veliko, ki razturate....prosim prevod tega: zzgl. Lieferung nach Slovenien...gre za neko dobavo robe. Sonček, mogoče? HVALA!!!! Larica evo v ruščino, če kaj pomaga плюс доставка в Словению
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?