|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI II.del
28.10.2008 9:59:42   
gigi1
Konina waaaw kakšen bauhi user posted image  user posted image  user posted image . Res sem se kar malo ustrašila user posted image , k sva glih z mojim mela debato kako bi bilo imeti user posted image  user posted image . Itak, da še nisva niti do ET priplezala user posted image .
Drži se draga. Zdrži še malo, pa bomo vse tukaj dihale s tabo kot ena sapa user posted image  user posted image  user posted image

Dajči moja user posted image  še 2 uri pa boš najbolj srečna ženska na tem svetu user posted image . In me vse s tabo in tvojim user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 28.10.2008 10:01:31 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
28.10.2008 10:16:02   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
Dajči moja user posted image  še 2 uri pa boš najbolj srečna ženska na tem svetu user posted image . In me vse s tabo in tvojim user posted image

A že čez dve uri! Supersko! Sem mislila, da bo treba do zvečer počakat. Dajči, lepo opravi. Sem prepričana, da se malček tako dobro razvija, da danes zadnjič vidiš Reškota. user posted image user posted image user posted image

Mater, mlinčka sta šele šla, jaz pa že čista razvalina.... Pa saj me bo pobralo... Pohitita, otroc čakajo:
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
28.10.2008 10:16:48   
Abra
Vse današnje akterke - NAVIJAM!!!
Še prav posebej za utripajoča user posted image user posted image
brat ne utegnem, upam, da so samo lepe novičke.
Sonček, hvala, ker si nam zjutraj malo sijala user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
28.10.2008 10:23:33   
nokes
khm, khm, a tole me še čaka??? user posted image user posted image user posted image  jao, vse ste face, ko take trebuščke okoli nosite, pa saj človk ne more verjet... bravo za fanta, naj bosta zdrava, pa velika, pa mamici bo tudi lažje po porodu!!! dajmo konina, dihale pa itak bomo, saj veš!

dajamaja, kakšen strah? saj si ja nosečka!!!! ko boš videla srčka, bo današnji dan najlepši na svetu!

dejzi, ja, tud meni je tole čakanje horror movie! pikola, sem tud jst že en mau tekoča na WCju user posted image user posted image

abra, zviiiz ... čau! šibaj!

gigica, še malo!! pikici pridkani, mama is coming soon!!! user posted image  dvojčka praviš, ja itak, da dvojčka!!!

nokes

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
28.10.2008 10:24:02   
zarja1
UFFFFN Konina....a tak velik rata pri dvojčkih......sem si že premislila. Jaz ja tega ne morem nest ......me obrne okrog....SVAKA ČAST!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
28.10.2008 10:32:25   
sabsa
Konina to pa je mega trebuh.

Jazzz 12. dan je rezultat vsekakor že viden. Če imaš test doma, ga le naredi, mogoče se je pa prijel eden.

Vsem današnjim akterkam ... GREMO PUNCE!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
28.10.2008 10:42:02   
jazzz27
punce naredila test in je - !!!user posted image  Se mi pa nekako noče user posted image  ulit....na vložku ni nič, ko se po lulanju obrišem ni nič,...samo zjutraj je bilo, pa potem še čist mal....sedaj pa ni nič več....skoz hodim lulat, kar je posledica pitja,...ne vem....ima prometrium tabletek upliv na test?

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
28.10.2008 10:46:16   
gigi1
Jazzzy draga user posted image user posted image user posted image  prometerijum nima nobenega vpliva na test. Če taprave  user posted image  ne bo. Test ponovi čez 2 dni.  Res je malo možnosti, vendar...

Drži se srce moje user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
28.10.2008 10:50:13   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Jazzzy draga user posted image user posted image user posted image  prometerijum nima nobenega vpliva na test. Če taprave  user posted image  ne bo. Test ponovi čez 2 dni.  Res je malo možnosti, vendar...

Drži se srce moje user posted image

Jazzzi tko jot je Žiži rekla. Boš vidla v naslednjih dneh ali se bo M orng vlila.
Lubica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
28.10.2008 10:52:31   
netka34
Netkič sam uni tvoji šuhci zadnjič, mi pa ne grejo iz glave. So full hudi

Gigi, a si mislna čeveljčke?? Tabele, ane? OTTO katalog! Kt bi bla bosa!user posted image

Jazzzzz, ma ne user posted image !!!! Ma pi.zda, ku sm jezna!!!! Te objemčkam, božaboža!!

Netka, počas pa ziher, povečaj dozo iz 2 na 3, sej si primorka pa ne bi smelo biti problema user posted image  samo ne pretiravat da ne bo slučajno
user posted image
 Hahaha, Mlinček!!!! Ni straha, d bi se tko končalo...sej pitje prakticiram doma, tko d se lah pol sam zvrnem na kavč!!!user posted image user posted image user posted image
Držim pesti za danes!!

Konina, čist lep trebušček, pa nč popokan!! Bravo!!!
Ma pupke...js sm mela pr moji pupi tazga!!! Koni je čist lušna!!!

Pozdravček vsem,
sporočam vam, da bom danes 1. v življenju dobila svojo kuhinjo!!!! Čestiiiitke!!!user posted image user posted image user posted image

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
28.10.2008 11:02:14   
jazzz27
hvala punce in fant....

...a mi lahko poveste, če v vsakem primeru (+ ali -) pride pismo z zmznjenčki? (Rešove)

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
28.10.2008 11:06:07   
Goldy
konina - kakšen lep bušiiiii!!!
jazz - eh, en user posted image  in eno user posted image
Današnje akterke pa javite se kaj, pesti še kar držimo!!!!!

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
28.10.2008 11:10:03   
mismis
Ojla ženske moje, jaz sem danes bolj kot ne bizi tukaj v službi, zato se ne morem javljati prav pogostouser posted image .
Bom pa vsake toliko časa pošpegala sem gor, če imamo že kaj novičk

Vsem skupaj pa želim prav lep dan

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
28.10.2008 11:37:16   
sonček33
Jazzz žal mi je!user posted image Objem zate. Pocrkljaj se s svojim dragim to pomaga.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
28.10.2008 11:43:26   
DaisyE
Jazzz user posted image user posted image  Kar tako naredi, kot je žiži rekla. Če ne bo, pa v nove boje.

Zmrznjenčkov jaz še nisem imela, punce pa pravijo, da dobiš pošto, če jih imaš. Če jih nimaš, ti nič ne pošilja. Nimajo pa zmrznjenčki nobene veze s plusom ali minusom. Lahko ga pa vprašaš, ko ga boš poklicala za rezultat.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
28.10.2008 11:50:43   
zarja1
Jazzz full mi je hudo.......

Horny Teddy

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
28.10.2008 11:51:27   
lučka 25
jazzz, pa ne no.user posted image   user posted image user posted image user posted image

Mlinček, zdaj sta gotovo že šibala po otročke. Vaju bodo veseli, ker vaju tudi oni komaj čakajo. user posted image

Daisy, potem naj pa user posted image  takrat kot je treba, da bo vse tako kot si želiš.user posted image

sonček, hvala ti za sonček. Nas prav greje.user posted image

Shuka, kje se skrivaš?

mismis, a je spet akcija v službi. No ti kar delaj, pošpegat nas p le prid.

konina, kakšen buši. user posted image  ja fanta te pa že zdaj mal hecata, ker te mal begata, da bosta prišla, p se potem premislita in (v)se na glavo obrneta.user posted image

netka, super za prvo kuhinjo, ki bo samo tvoja. user posted image  user posted image  user posted image

miška, a počivaš? kako si kaj naša fotostimulatorka.user posted image

gigi, a si že pripravlja posteljo za četrtek, za otročke?  Jaz jo že rrihtam. Bo fensi densi.user posted image

nokes, a si vidla kaj te še čaka, kakšen bo še tvoj bušiuser posted image

Abra, o hoj. Si nas mlo prišla pozdravit.

dajamaja, dobro opravi in glej da javiš prek SMS-ja, gigi, ti pa potem takoj poročat.user posted image

Vse ostale, naja nas sonček razveseljuje čim dalj časa.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
28.10.2008 11:54:10   
mlinčka
Pupe moje, vse po vrsti vas objemam user posted image , dans je en tak lep dan. Nama se je skala odvalila s srca. Od 6 celic 6 zarodkov, vstavili eno blastocisto in eno morulo, ostalo čaka do jutri, če bo za zamrznit. Midva kar user posted image . Ma sej vem, da se najhujše šele začenja, ampak men je tole čakanje, a bo sploh ET al ne, ful trauma.

Šit, kolk gre počas tole tipkanje, če ležiš na desnem boku user posted image .

Hvala vam vsem, res ste najbl zlate user posted image !

Aja, dejte mi sam povedat, prosim, kam je fajn it na lignje? Dans definitivno padejo user posted image .

Lubčka!

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
28.10.2008 11:58:44   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Jazzz user posted image user posted image  Kar tako naredi, kot je žiži rekla. Če ne bo, pa v nove boje.

Zmrznjenčkov jaz še nisem imela, punce pa pravijo, da dobiš pošto, če jih imaš. Če jih nimaš, ti nič ne pošilja. Nimajo pa zmrznjenčki nobene veze s plusom ali minusom. Lahko ga pa vprašaš, ko ga boš poklicala za rezultat.

daisy...mislila sem, če je rezultat zamrznjenčkov pozitiven ali negativen.

Hvala vam punce...zlate ste!!user posted image user posted image

Vsem trepetalkam....velik sreče!!
Pa vsem narkomankam tud!!
Pa nosečkam!
Pa čakalkam!
....
...
...
hvala vam, ker ste z manouser posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
28.10.2008 12:00:13   
lučka 25
mlinčka in mlinček user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Super za user posted image  user posted image , lepo ju grej, ostali 4 pa naj lepo počakajo na jutri, da grejo v frižider. Danes pa kar veselo na lignje.Naj bo ples user posted image  veselja dolgotrajen, mah ne kar neskončen.user posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
28.10.2008 12:01:10   
Kicsi
Živjo dekleta.Vsem skupaj en lep dan. user posted image A mi lahko prosim katera odgovori?Jutri imam prvi UZ ob 7.30,pa me zanima,če si zjutraj dam Utrogestal vaginalno ali moram prestaviti uro po UZ-ju?

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
28.10.2008 12:03:26   
mismis
Mlinčka, TO MI DELAJ, SKOZ MI TO DELAJ. Bravo super, lepo cartaj svoji pikici

user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
28.10.2008 12:03:50   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

mlinčka in mlinček user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Super za user posted image  user posted image , lepo ju grej, ostali 4 pa naj lepo počakajo na jutri, da grejo v frižider. Danes pa kar veselo na lignje.Naj bo ples user posted image  veselja dolgotrajen, mah ne kar neskončen.user posted image

pod to pa se kr podpišem..user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
28.10.2008 12:04:29   
zarja1
Dakec helov...kako pupa?

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
28.10.2008 12:05:54   
n74
Ojla,

še jaz da se pofočkam. Tista ena edina celica, ki sem jo pridelala....
se je zelo lepo razvila za drugi dan in je sedaj pri meni na varnemuser posted image user posted image

Res hvala vsem puncam, ki ste navijale in mi dajale pozitivne vibracije!

Mlinčka, tole z lignji je pri nas res problem. Sva šla okoli enajstih v eno gostilno v naš konec, pa so rekli, da zdajle ni šans, ker imajo malice.
Bo treba počakat do enih,..pa se mi že tolko sline cenijo in zlo težko čakam user posted image

< Sporočilo je popravil n74 -- 28.10.2008 12:07:06 >

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?