Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 9:59:42
|
|
|
|
gigi1
|
Konina waaaw kakšen bauhi . Res sem se kar malo ustrašila , k sva glih z mojim mela debato kako bi bilo imeti . Itak, da še nisva niti do ET priplezala . Drži se draga. Zdrži še malo, pa bomo vse tukaj dihale s tabo kot ena sapa Dajči moja še 2 uri pa boš najbolj srečna ženska na tem svetu . In me vse s tabo in tvojim
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 28.10.2008 10:01:31 >
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 10:16:02
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Dajči moja še 2 uri pa boš najbolj srečna ženska na tem svetu . In me vse s tabo in tvojim A že čez dve uri! Supersko! Sem mislila, da bo treba do zvečer počakat. Dajči, lepo opravi. Sem prepričana, da se malček tako dobro razvija, da danes zadnjič vidiš Reškota. Mater, mlinčka sta šele šla, jaz pa že čista razvalina.... Pa saj me bo pobralo... Pohitita, otroc čakajo:
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 10:16:48
|
|
|
|
Abra
|
Vse današnje akterke - NAVIJAM!!! Še prav posebej za utripajoča brat ne utegnem, upam, da so samo lepe novičke. Sonček, hvala, ker si nam zjutraj malo sijala
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 10:23:33
|
|
|
|
nokes
|
khm, khm, a tole me še čaka??? jao, vse ste face, ko take trebuščke okoli nosite, pa saj človk ne more verjet... bravo za fanta, naj bosta zdrava, pa velika, pa mamici bo tudi lažje po porodu!!! dajmo konina, dihale pa itak bomo, saj veš! dajamaja, kakšen strah? saj si ja nosečka!!!! ko boš videla srčka, bo današnji dan najlepši na svetu! dejzi, ja, tud meni je tole čakanje horror movie! pikola, sem tud jst že en mau tekoča na WCju abra, zviiiz ... čau! šibaj! gigica, še malo!! pikici pridkani, mama is coming soon!!! dvojčka praviš, ja itak, da dvojčka!!!
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 10:24:02
|
|
|
|
zarja1
|
UFFFFN Konina....a tak velik rata pri dvojčkih......sem si že premislila. Jaz ja tega ne morem nest ......me obrne okrog....SVAKA ČAST!!!!!!
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 10:32:25
|
|
|
|
sabsa
|
Konina to pa je mega trebuh. Jazzz 12. dan je rezultat vsekakor že viden. Če imaš test doma, ga le naredi, mogoče se je pa prijel eden. Vsem današnjim akterkam ... GREMO PUNCE!
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 10:42:02
|
|
|
|
jazzz27
|
punce naredila test in je - !!! Se mi pa nekako noče ulit....na vložku ni nič, ko se po lulanju obrišem ni nič,...samo zjutraj je bilo, pa potem še čist mal....sedaj pa ni nič več....skoz hodim lulat, kar je posledica pitja,...ne vem....ima prometrium tabletek upliv na test?
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 10:46:16
|
|
|
|
gigi1
|
Jazzzy draga prometerijum nima nobenega vpliva na test. Če taprave ne bo. Test ponovi čez 2 dni. Res je malo možnosti, vendar... Drži se srce moje
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 10:50:13
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Jazzzy draga prometerijum nima nobenega vpliva na test. Če taprave ne bo. Test ponovi čez 2 dni. Res je malo možnosti, vendar... Drži se srce moje Jazzzi tko jot je Žiži rekla. Boš vidla v naslednjih dneh ali se bo M orng vlila. Lubica
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 10:52:31
|
|
|
|
netka34
|
Netkič sam uni tvoji šuhci zadnjič, mi pa ne grejo iz glave. So full hudi Gigi, a si mislna čeveljčke?? Tabele, ane? OTTO katalog! Kt bi bla bosa! Jazzzzz, ma ne !!!! Ma pi.zda, ku sm jezna!!!! Te objemčkam, božaboža!! Netka, počas pa ziher, povečaj dozo iz 2 na 3, sej si primorka pa ne bi smelo biti problema samo ne pretiravat da ne bo slučajno Hahaha, Mlinček!!!! Ni straha, d bi se tko končalo...sej pitje prakticiram doma, tko d se lah pol sam zvrnem na kavč!!! Držim pesti za danes!! Konina, čist lep trebušček, pa nč popokan!! Bravo!!! Ma pupke...js sm mela pr moji pupi tazga!!! Koni je čist lušna!!! Pozdravček vsem, sporočam vam, da bom danes 1. v življenju dobila svojo kuhinjo!!!! Čestiiiitke!!!
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 11:02:14
|
|
|
|
jazzz27
|
hvala punce in fant.... ...a mi lahko poveste, če v vsakem primeru (+ ali -) pride pismo z zmznjenčki? (Rešove)
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 11:06:07
|
|
|
|
Goldy
|
konina - kakšen lep bušiiiii!!! jazz - eh, en in eno Današnje akterke pa javite se kaj, pesti še kar držimo!!!!!
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 11:10:03
|
|
|
|
mismis
|
Ojla ženske moje, jaz sem danes bolj kot ne bizi tukaj v službi, zato se ne morem javljati prav pogosto . Bom pa vsake toliko časa pošpegala sem gor, če imamo že kaj novičk Vsem skupaj pa želim prav lep dan
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 11:37:16
|
|
|
|
sonček33
|
Jazzz žal mi je! Objem zate. Pocrkljaj se s svojim dragim to pomaga.
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 11:43:26
|
|
|
|
DaisyE
|
Jazzz Kar tako naredi, kot je žiži rekla. Če ne bo, pa v nove boje. Zmrznjenčkov jaz še nisem imela, punce pa pravijo, da dobiš pošto, če jih imaš. Če jih nimaš, ti nič ne pošilja. Nimajo pa zmrznjenčki nobene veze s plusom ali minusom. Lahko ga pa vprašaš, ko ga boš poklicala za rezultat.
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 11:50:43
|
|
|
|
zarja1
|
Jazzz full mi je hudo.......
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 11:51:27
|
|
|
|
lučka 25
|
jazzz, pa ne no. Mlinček, zdaj sta gotovo že šibala po otročke. Vaju bodo veseli, ker vaju tudi oni komaj čakajo. Daisy, potem naj pa takrat kot je treba, da bo vse tako kot si želiš. sonček, hvala ti za sonček. Nas prav greje. Shuka, kje se skrivaš? mismis, a je spet akcija v službi. No ti kar delaj, pošpegat nas p le prid. konina, kakšen buši. ja fanta te pa že zdaj mal hecata, ker te mal begata, da bosta prišla, p se potem premislita in (v)se na glavo obrneta. netka, super za prvo kuhinjo, ki bo samo tvoja. miška, a počivaš? kako si kaj naša fotostimulatorka. gigi, a si že pripravlja posteljo za četrtek, za otročke? Jaz jo že rrihtam. Bo fensi densi. nokes, a si vidla kaj te še čaka, kakšen bo še tvoj buši Abra, o hoj. Si nas mlo prišla pozdravit. dajamaja, dobro opravi in glej da javiš prek SMS-ja, gigi, ti pa potem takoj poročat. Vse ostale, naja nas sonček razveseljuje čim dalj časa.
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 11:54:10
|
|
|
|
mlinčka
|
Pupe moje, vse po vrsti vas objemam , dans je en tak lep dan. Nama se je skala odvalila s srca. Od 6 celic 6 zarodkov, vstavili eno blastocisto in eno morulo, ostalo čaka do jutri, če bo za zamrznit. Midva kar . Ma sej vem, da se najhujše šele začenja, ampak men je tole čakanje, a bo sploh ET al ne, ful trauma. Šit, kolk gre počas tole tipkanje, če ležiš na desnem boku . Hvala vam vsem, res ste najbl zlate ! Aja, dejte mi sam povedat, prosim, kam je fajn it na lignje? Dans definitivno padejo . Lubčka!
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 11:58:44
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Jazzz Kar tako naredi, kot je žiži rekla. Če ne bo, pa v nove boje. Zmrznjenčkov jaz še nisem imela, punce pa pravijo, da dobiš pošto, če jih imaš. Če jih nimaš, ti nič ne pošilja. Nimajo pa zmrznjenčki nobene veze s plusom ali minusom. Lahko ga pa vprašaš, ko ga boš poklicala za rezultat. daisy...mislila sem, če je rezultat zamrznjenčkov pozitiven ali negativen. Hvala vam punce...zlate ste!! Vsem trepetalkam....velik sreče!! Pa vsem narkomankam tud!! Pa nosečkam! Pa čakalkam! .... ... ... hvala vam, ker ste z mano
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 12:00:13
|
|
|
|
lučka 25
|
mlinčka in mlinček . Super za , lepo ju grej, ostali 4 pa naj lepo počakajo na jutri, da grejo v frižider. Danes pa kar veselo na lignje.Naj bo ples veselja dolgotrajen, mah ne kar neskončen.
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 12:01:10
|
|
|
|
Kicsi
|
Živjo dekleta.Vsem skupaj en lep dan. A mi lahko prosim katera odgovori?Jutri imam prvi UZ ob 7.30,pa me zanima,če si zjutraj dam Utrogestal vaginalno ali moram prestaviti uro po UZ-ju?
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 12:03:26
|
|
|
|
mismis
|
Mlinčka, TO MI DELAJ, SKOZ MI TO DELAJ. Bravo super, lepo cartaj svoji pikici
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 12:03:50
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 mlinčka in mlinček . Super za , lepo ju grej, ostali 4 pa naj lepo počakajo na jutri, da grejo v frižider. Danes pa kar veselo na lignje.Naj bo ples veselja dolgotrajen, mah ne kar neskončen. pod to pa se kr podpišem..
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 12:04:29
|
|
|
|
zarja1
|
Dakec helov...kako pupa?
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 12:05:54
|
|
|
|
n74
|
Ojla, še jaz da se pofočkam. Tista ena edina celica, ki sem jo pridelala.... se je zelo lepo razvila za drugi dan in je sedaj pri meni na varnem Res hvala vsem puncam, ki ste navijale in mi dajale pozitivne vibracije! Mlinčka, tole z lignji je pri nas res problem. Sva šla okoli enajstih v eno gostilno v naš konec, pa so rekli, da zdajle ni šans, ker imajo malice. Bo treba počakat do enih,..pa se mi že tolko sline cenijo in zlo težko čakam
< Sporočilo je popravil n74 -- 28.10.2008 12:07:06 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?