|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI II.del
28.10.2008 15:45:56   
Grethy
Pozdravljena n@omi med nami,

jaz sicer nisem jemala teh rcnij kot jih imaš ti, tako da ti bo ktera druga bolj iz prve tačke znala povedat, jaz ti pa samo izrekam veliki wellcome med nas ... zdaj nas lahko tudi tekstovno spreljaš in ne več samo z učkami

user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu n@omi)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
28.10.2008 15:46:01   
sonček85
2x2v nos
men se zdi da 2x na dan po 2 vpiha na 1 nosnico

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu n@omi)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
28.10.2008 15:46:51   
Shuka
Še daisy23 se mora javiti s punkcije?

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
28.10.2008 15:48:09   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

IZVIRNO SPOROČILO: n@omi

pozdravljene, tudi jaz vas že nekaj casa spremljam in sem že marsikaj koristnega pobrala prav iz tega foruma.
Tudi sama pričnem jutri z suprefactom(nos), 2. dan menstruacije pa z menogonom. Meni ni jasno, ker mi je napisal 2x2v nos. Ali to pomeni, da 2x2 potegnem v nos ali to storim 2x dnevno? Kako ste se ve počutile po tem? Ali ste jemale vedno ob isti uri?
Hvala, pa da bi čimprej ugledaleuser posted image !!

To pomeni 1x na dan po dve šprici v vsako nosnico, čaki tko sem jest to jemala, lahko pa pomeni 2x na dan po 1x v vsako nosnico.
Jemala vedno ob isti uri, počutje hmmmm sem že pozabila k je blo pred letom in pol to. Mogoče se bo katera bolj frišna javila, in seveda naj čimprej ugledaš user posted image user posted image

to pomeni 2x na dan dve šprici v nos user posted image  itak ti pokaže, prvič greš k njemu. pri meni je bil stranski učinek hud glavobol, ki pa je čez kake 2 uri izzvenel.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
28.10.2008 15:48:09   
Grethy
Ja seveda sončkica ... una inekcija je za aplicirat kremco ... če imaš pa sam svečke zraven pa ne rabiš mende tud kreme al kako ...

kako se pa reče tem rvojim rcnijam ??

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
28.10.2008 15:48:53   
mlinčka
A na kalamare ste šli al še greste?

Šele gremo, šele gremo. Branje po diagonali, Shuki, kakopak drugače user posted image .

Ej, sej ne vem, al sem še tolk evforična, da haluciniram, ampak zdele sem na balkonu v daljavi uzrla 2 velka bela ptiča, s črnimi fleki. Majkemi, da sta bli štorklji. Sem tolk oči napenjala, da bi bla ja zihr, sam ni boglo bit druzga. Sej jih nisem prvič vidla pa do zdej mi to tud ni blo glih v pomoč, ampak lepo jih je blo vidt na tak dan. Svašta!

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
28.10.2008 15:51:24   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

A na kalamare ste šli al še greste?

Šele gremo, šele gremo. Branje po diagonali, Shuki, kakopak drugače user posted image .

Ej, sej ne vem, al sem še tolk evforična, da haluciniram, ampak zdele sem na balkonu v daljavi uzrla 2 velka bela ptiča, s črnimi fleki. Majkemi, da sta bli štorklji. Sem tolk oči napenjala, da bi bla ja zihr, sam ni boglo bit druzga. Sej jih nisem prvič vidla pa do zdej mi to tud ni blo glih v pomoč, ampak lepo jih je blo vidt na tak dan. Svašta!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A ti maš od lakote že halucinacije...

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
28.10.2008 15:53:28   
pikovit
En hiter pozdrav.Upam,da vas bom kasneje lahko kaj brala.Meni se meša od našegauser posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
28.10.2008 15:55:07   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti, možno, ker zdele grem pa res mlinčka kar pred vrata čakat, tok me že daje. Ampak štorkli sta pa bli, da veš user posted image ! Nisam ti ja baš neki ornitolog, ampak druzga ni mogl bit. Al mislš, da me kak mutiran ščinkovc zavaja user posted image ?

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
28.10.2008 15:57:55   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

En hiter pozdrav.Upam,da vas bom kasneje lahko kaj brala.Meni se meša od našegauser posted image

Kaj pa je ljubica? Je vse vredu s tvojim?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
28.10.2008 16:00:37   
Shuka

Ti, možno, ker zdele grem pa res mlinčka kar pred vrata čakat, tok me že daje. Ampak štorkli sta pa bli, da veš user posted image ! Nisam ti ja baš neki ornitolog, ampak druzga ni mogl bit. Al mislš, da me kak mutiran ščinkovc zavaja user posted image ?
A niso srake tud črno beleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
28.10.2008 16:00:49   
Grethy

ja mlinčka sej ščinkavci pa ne morjo tko složno skupaj letat kot štorklje ... sicer pa al eno al drugo ... dons ti vse pripada ... tud halucinacije ... pa dober tek tebi in mlinčku na kalamarčičima user posted image user posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
28.10.2008 16:01:56   
Shuka

Kaj pa je ljubica? Je vse vredu s tvojim?

Pikovitka - a je naporen pacient? user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
28.10.2008 16:02:45   
sonček85
canesten:ja kremico bo dragi uporabil ,ker je rekla da tudi lahko ,svečke bom pa jstuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
28.10.2008 16:08:02   
mlinčka

A bejžte, bejžte, gospa, zdej ga pa že serjete user posted image ! Une so črne, s kančkom beline pa za pol štorkline noge jih je... Kar je reku, je reku! Bili sta dve štorklji! Ha!

Ja, mlinčka še vedno ni...

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
28.10.2008 16:09:23   
miska73
Ti mlinčka, ne bi ti morala biti na desnem boku... te imam na sumu, da vse kej drzga počneš...

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
28.10.2008 16:15:49   
Grethy
EEEeee si srečnica ... meni so dali neki drugega ... vsekakor 10 dni ni blo nič od se-xa ... ti boš prej lahko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
28.10.2008 16:16:58   
Shuka

A bejžte, bejžte, gospa, zdej ga pa že serjete user posted image ! Une so črne, s kančkom beline pa za pol štorkline noge jih je... Kar je reku, je reku! Bili sta dve štorklji! Ha!

Ja, mlinčka še vedno ni...

A je mlinčko tud vremenskiuser posted image

To bo mogu dat pa še za pivo in kalamare zdej k zamujauser posted image user posted image user posted image

pa dober tekuser posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
28.10.2008 16:17:03   
pikovit

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

KDO SI JE IZMISLIL BOLANE IN POŠKODOVANE DEDCE??????

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
28.10.2008 16:19:38   
Shuka

Že k se sam v prst urežejo mislijo da bojo izkrvaveli user posted image user posted image user posted image

Vsekakor ti priporočam, da se obnašaš kot v bolnicah, najprej ga poštimi pol ga prid pa sam vsake tolk pogledatuser posted image user posted image user posted image

Pa če je sit, previt, pilota v desni v levi pivo, mislm pa kako je pol lohka še sitnuser posted image user posted image user posted image

Sej bo, še mal, sam si ti piši za pol k boš ti tečkauser posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
28.10.2008 16:21:40   
miska73

Pikovitka, te pa moram pa mimogrede pohvalit za nov album. Kolk so lepe slikce. Pa oba sta tolk fejst.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
28.10.2008 16:23:24   
ledenka

boga boga pikovitka user posted image user posted image user posted image  naj bo čim prej bolje!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
28.10.2008 16:23:51   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

EEEeee si srečnica ... meni so dali neki drugega ... vsekakor 10 dni ni blo nič od se-xa ... ti boš prej lahko user posted image user posted image user posted image
ja sej je že čas ko pa nisva že od 27.8 hh

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
28.10.2008 16:29:31   
ledenka

Pikovitka, te pa moram pa mimogrede pohvalit za nov album. Kolk so lepe slikce. Pa oba sta tolk fejst.

Pikovitka, sem tudi jaz pokukala v album, zelo lepa sta user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
28.10.2008 16:31:24   
Shuka
A bo želvička kej lepga napisala?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?