Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 15:45:56
|
|
|
|
Grethy
|
Pozdravljena n@omi med nami, jaz sicer nisem jemala teh rcnij kot jih imaš ti, tako da ti bo ktera druga bolj iz prve tačke znala povedat, jaz ti pa samo izrekam veliki wellcome med nas ... zdaj nas lahko tudi tekstovno spreljaš in ne več samo z učkami
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 15:46:01
|
|
|
|
sonček85
|
2x2v nos men se zdi da 2x na dan po 2 vpiha na 1 nosnico
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 15:46:51
|
|
|
|
Shuka
|
Še daisy23 se mora javiti s punkcije?
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 15:48:09
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: n@omi pozdravljene, tudi jaz vas že nekaj casa spremljam in sem že marsikaj koristnega pobrala prav iz tega foruma. Tudi sama pričnem jutri z suprefactom(nos), 2. dan menstruacije pa z menogonom. Meni ni jasno, ker mi je napisal 2x2v nos. Ali to pomeni, da 2x2 potegnem v nos ali to storim 2x dnevno? Kako ste se ve počutile po tem? Ali ste jemale vedno ob isti uri? Hvala, pa da bi čimprej ugledale !! To pomeni 1x na dan po dve šprici v vsako nosnico, čaki tko sem jest to jemala, lahko pa pomeni 2x na dan po 1x v vsako nosnico. Jemala vedno ob isti uri, počutje hmmmm sem že pozabila k je blo pred letom in pol to. Mogoče se bo katera bolj frišna javila, in seveda naj čimprej ugledaš to pomeni 2x na dan dve šprici v nos itak ti pokaže, prvič greš k njemu. pri meni je bil stranski učinek hud glavobol, ki pa je čez kake 2 uri izzvenel.
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 15:48:09
|
|
|
|
Grethy
|
Ja seveda sončkica ... una inekcija je za aplicirat kremco ... če imaš pa sam svečke zraven pa ne rabiš mende tud kreme al kako ... kako se pa reče tem rvojim rcnijam ??
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 15:48:53
|
|
|
|
mlinčka
|
A na kalamare ste šli al še greste? Šele gremo, šele gremo. Branje po diagonali, Shuki, kakopak drugače . Ej, sej ne vem, al sem še tolk evforična, da haluciniram, ampak zdele sem na balkonu v daljavi uzrla 2 velka bela ptiča, s črnimi fleki. Majkemi, da sta bli štorklji. Sem tolk oči napenjala, da bi bla ja zihr, sam ni boglo bit druzga. Sej jih nisem prvič vidla pa do zdej mi to tud ni blo glih v pomoč, ampak lepo jih je blo vidt na tak dan. Svašta!
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 15:51:24
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka A na kalamare ste šli al še greste? Šele gremo, šele gremo. Branje po diagonali, Shuki, kakopak drugače . Ej, sej ne vem, al sem še tolk evforična, da haluciniram, ampak zdele sem na balkonu v daljavi uzrla 2 velka bela ptiča, s črnimi fleki. Majkemi, da sta bli štorklji. Sem tolk oči napenjala, da bi bla ja zihr, sam ni boglo bit druzga. Sej jih nisem prvič vidla pa do zdej mi to tud ni blo glih v pomoč, ampak lepo jih je blo vidt na tak dan. Svašta! A ti maš od lakote že halucinacije...
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 15:53:28
|
|
|
|
pikovit
|
En hiter pozdrav.Upam,da vas bom kasneje lahko kaj brala.Meni se meša od našega
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 15:55:07
|
|
|
|
mlinčka
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 A ti maš od lakote že halucinacije... Ti, možno, ker zdele grem pa res mlinčka kar pred vrata čakat, tok me že daje. Ampak štorkli sta pa bli, da veš ! Nisam ti ja baš neki ornitolog, ampak druzga ni mogl bit. Al mislš, da me kak mutiran ščinkovc zavaja ?
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 15:57:55
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit En hiter pozdrav.Upam,da vas bom kasneje lahko kaj brala.Meni se meša od našega Kaj pa je ljubica? Je vse vredu s tvojim?
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 16:00:37
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka IZVIRNO SPOROČILO: miska73 A ti maš od lakote že halucinacije... Ti, možno, ker zdele grem pa res mlinčka kar pred vrata čakat, tok me že daje. Ampak štorkli sta pa bli, da veš ! Nisam ti ja baš neki ornitolog, ampak druzga ni mogl bit. Al mislš, da me kak mutiran ščinkovc zavaja ? A niso srake tud črno bele
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 16:00:49
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka IZVIRNO SPOROČILO: miska73 A ti maš od lakote že halucinacije... Ti, možno, ker zdele grem pa res mlinčka kar pred vrata čakat, tok me že daje. Ampak štorkli sta pa bli, da veš ! Nisam ti ja baš neki ornitolog, ampak druzga ni mogl bit. Al mislš, da me kak mutiran ščinkovc zavaja ? ja mlinčka sej ščinkavci pa ne morjo tko složno skupaj letat kot štorklje ... sicer pa al eno al drugo ... dons ti vse pripada ... tud halucinacije ... pa dober tek tebi in mlinčku na kalamarčičima
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 16:01:56
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: pikovit En hiter pozdrav.Upam,da vas bom kasneje lahko kaj brala.Meni se meša od našega Kaj pa je ljubica? Je vse vredu s tvojim? Pikovitka - a je naporen pacient?
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 16:02:45
|
|
|
|
sonček85
|
canesten:ja kremico bo dragi uporabil ,ker je rekla da tudi lahko ,svečke bom pa jst
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 16:08:02
|
|
|
|
mlinčka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka IZVIRNO SPOROČILO: miska73 A ti maš od lakote že halucinacije... Ti, možno, ker zdele grem pa res mlinčka kar pred vrata čakat, tok me že daje. Ampak štorkli sta pa bli, da veš ! Nisam ti ja baš neki ornitolog, ampak druzga ni mogl bit. Al mislš, da me kak mutiran ščinkovc zavaja ? A niso srake tud črno bele A bejžte, bejžte, gospa, zdej ga pa že serjete ! Une so črne, s kančkom beline pa za pol štorkline noge jih je... Kar je reku, je reku! Bili sta dve štorklji! Ha! Ja, mlinčka še vedno ni...
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 16:09:23
|
|
|
|
miska73
|
Ti mlinčka, ne bi ti morala biti na desnem boku... te imam na sumu, da vse kej drzga počneš...
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 16:15:49
|
|
|
|
Grethy
|
EEEeee si srečnica ... meni so dali neki drugega ... vsekakor 10 dni ni blo nič od se-xa ... ti boš prej lahko
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 16:16:58
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka IZVIRNO SPOROČILO: miska73 A ti maš od lakote že halucinacije... Ti, možno, ker zdele grem pa res mlinčka kar pred vrata čakat, tok me že daje. Ampak štorkli sta pa bli, da veš ! Nisam ti ja baš neki ornitolog, ampak druzga ni mogl bit. Al mislš, da me kak mutiran ščinkovc zavaja ? A niso srake tud črno bele A bejžte, bejžte, gospa, zdej ga pa že serjete ! Une so črne, s kančkom beline pa za pol štorkline noge jih je... Kar je reku, je reku! Bili sta dve štorklji! Ha! Ja, mlinčka še vedno ni... A je mlinčko tud vremenski To bo mogu dat pa še za pivo in kalamare zdej k zamuja pa dober tek
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 16:17:03
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Pikovitka - a je naporen pacient? JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA KDO SI JE IZMISLIL BOLANE IN POŠKODOVANE DEDCE??????
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 16:19:38
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Pikovitka - a je naporen pacient? JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA KDO SI JE IZMISLIL BOLANE IN POŠKODOVANE DEDCE?????? Že k se sam v prst urežejo mislijo da bojo izkrvaveli Vsekakor ti priporočam, da se obnašaš kot v bolnicah, najprej ga poštimi pol ga prid pa sam vsake tolk pogledat Pa če je sit, previt, pilota v desni v levi pivo, mislm pa kako je pol lohka še sitn Sej bo, še mal, sam si ti piši za pol k boš ti tečka
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 16:21:40
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Pikovitka - a je naporen pacient? JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA KDO SI JE IZMISLIL BOLANE IN POŠKODOVANE DEDCE?????? Pikovitka, te pa moram pa mimogrede pohvalit za nov album. Kolk so lepe slikce. Pa oba sta tolk fejst.
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 16:23:24
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Pikovitka - a je naporen pacient? JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA KDO SI JE IZMISLIL BOLANE IN POŠKODOVANE DEDCE?????? boga boga pikovitka naj bo čim prej bolje!
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 16:23:51
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy EEEeee si srečnica ... meni so dali neki drugega ... vsekakor 10 dni ni blo nič od se-xa ... ti boš prej lahko ja sej je že čas ko pa nisva že od 27.8 hh
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 16:29:31
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Pikovitka, te pa moram pa mimogrede pohvalit za nov album. Kolk so lepe slikce. Pa oba sta tolk fejst. Pikovitka, sem tudi jaz pokukala v album, zelo lepa sta
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 16:31:24
|
|
|
|
Shuka
|
A bo želvička kej lepga napisala?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?