Anonimen
|
Punce moooje... Tukaj sem! Ste ble kr mal zaskrbljene zame... Bom kr priznala, da mi je bilo toplo ob branju vaših misli in nasvetov in sploh, da ste mislile name, se spraševale kje sem.. Moje steeeeee.... En dan dopusta sem si vzela danes...in sem kar šla.., šla sem v Belo krajino k najboljši prijateljici... Ko grem na tisti konec, čutim nekaj popolnoma drugega, čutim neko umirjenost. Pa malo punčko ima, 9 mes staro in sem se igrala in igrala... in ta otroček me enostavno obožuje in se smeje, smeje mi. Tok lep občutek, tok iskren je ta otroški nasmeh... Zares napolnil me je z neko posebno energijo.. Pa še copatke sem dobila.., ki jih je čist mejčkan prerasla.. Glede naju pa... HVALA, da ste ble z mano. Sem mela res enodnevno in zelo težko krizo. Velik ste mi pomagale... in res, ko sem brala kaj pišem.. sem se ustrašila svojih misli... in res nočem, nočem.. da bi mela moja bebika otroštvo kot je bilo moje. NE..., sej ni bilo slabo.. a sem bila pač brez očita. in pogrešala sem ga vedno. Samo občutek ga imeti. Spregovorila sva o tem...., hudo je bilo. V solzah sva dejansko dojela, da... se najina potka ne nadaljuje ampak.. se je ustavila..., da delava korake nazaj in nikakor naprej. Dojela sva... , da sva tik pred tem, da se razideva. In to naju je... zbudilo. Prej si nikakor nisva mogla tega priznati oz. nisva verjela, da se lahko zgodi. Vseeno naju veže nekaj močnega... samo najina brez kompromisna karakterja sta tista.., ki ne dovolita naprej. Ne, ne bova se razšla... še ni čas... in da, odločila sva se, da ne vpletava nikogar v najin nezreli odnos. Zaenkrat. Z najino željo po bebici... bova počakala. In včeraj sem.. vse, res prav vse kar vezalo me je na Rižkota.... vrgla. Težko mi je bilo, a trenutno je lažje. Pametno se odločam...., ko odrekam se svoji največji želji. Zaenkrat.... Punce moje, HVALA za vsako besedo in stavek in misel... Verjemite mi, da mi je vsaka segla v moje misli, me ob njej je stisnilo... a so prišle do živega. Sploh pa..."Joj, Rižko... srce se mi para, ko te berem. Ampak preberi to, kar si napisala. Preberi 10x. Preberi 20x. ..... in res sem prebrala.... No ampak jst hočem bit še vseeno z vami...., ne grem stran, ne grem nikamor.... Tok ste moje.., da hočem spremljat vašo srečo, nesrečo... in bit z vami. To je to. Lahko noč želim, jutri se oglasim.+
|