tassika
|
IZVIRNO SPOROČILO: enkratna RizkoooOoooo... drago dekle! Punce, Rizko me je spomnila, da se obstajate... me pocukala za rokav... hvala ti, Rizo! Zal mi je, da me nic ni na forumu, ampak trenutno je moje zivljenje sestavljeno iz: sluzba-faks-spanje-sluzba-faks-spanje. Vmes malce hranjenja, drugace pa nic razvajanja duse ali telesa Vceraj sva z mozem dala kri za genetski pregled (rezultati sledijo cez 4-5 tednov). Se vedno cakam tudi izvide krvne analize zaradi suma antifosfolipidnega sindroma (obljubili so sredi januarja, zdaj smo pa ze na koncu meseca, pa papirjev od nikoder... saj ne vem, ali je to dober ali slab znak). Tako sem zalostna .. Jutri ali pojutrisnjem dobim svojo 4. , a kaj, ko moram se kar cakati... Zdi se mi, da se je cas ustavil... sicer vem, da bo moja naslednja nosecnost uspesna, v to sem globoko prepricana. A kaj, ko trenutno ne smeva - oziroma lahko, ampak z zascito Dokler ni ovrzen (ali buhnedej potrjen) sum na tisti smentani sindrom, nama strogo zapovedujejo, da imava zascitene odnose, ker ce ne se moja zgodba lahko (spet) ponovi. Tega si pa ne zelim - se enkrat iti skozi izgubo v 16. tednu... Sem pa vesela za vse, ki ste na koledarcku cakajocih ugledale !! Drage plusevke, zelim vam lepo, srecno in sprosceno nosecnost!! Enkratna, saj bo tudi midve bova kmalu imele +, da pa te potolažim, tudi midva ne smeva brez zaščite, da ne govorim da sva od oktobra pa do letos celo 2x ker vmes nisva mogla, ker sem bila šivana,... Sploh to ni več to, počasi se privajava nazaj na posteljne aktivnosti. SEdaj imam 10.2. še en pregled, na drugega se moram naročit potem pa bomo videli če bo zelena luč. Enkratna drži se, pa veliko uspeha na faksu .