tassika
|
Ah rižko, ne bit tako črnogleda, vsaka stvar je za nekaj dobra, vse se bo poštimalo. Pa še tako vreme je da smo vsi depresivni, jaz sem zdaj vsako jutro zoprna bi svojga kr nekam poslala in tudi popoldne, bolj ko sem sama boljše mi je, ampak jaz vem da je to samo zimsko obdobje, ko mi gre vse na živce. Moram si najdt hobi, sem rekla da bom začela hodit na aerobiko, tko da daš nekaj od sebe, pomaga, mojga sem pa poslala na fitnes in bo. Za tvojega pa, morta se pogovorit, če tebe duši in utesnjuje, moraš ugotoviti kaj, mogoče ti samo manjka kakšen pogovor ob kavici, da nisi ves čas zaprta v stanovanju, meni pomaga, da občasno uidem in grem s kako kolegico in pol cel dan zabluzim, na kavici ali pa tako. Je pa res, da sem se tudi jaz določenim stvarem odpovedala. Zgleda da je vedno tako, da se punce vedno bolj prilagajamo, moški so pa itak idealni. PRi nama je zadnje čase tako, da je itak ratu fikus, pride iz službe, jaz moram narediti kosilo, potem pospravit, potem gledat pikca, da ne poje preveč omar, mu pospravit kleto,... On pa komandira, sem zanč čist znorela in rekla da v mojem opisu del ni samumevno da sem za vse sama. No malo je zaleglo . Jaz verjamem da bosta vse rešila.