Anonimen
|
Oj jutro! Tassika, tud jst si bom mogla prebrat to knjigo. Mi je včasih tko močno hudo... Na Ringaraji mam še kr naštiman pod Nosečnost.. podatke od nosečnosti. In bi bla v 23 tednu. Kr nočem zbrisat.. pa si vsak teden pogledam kako bi mi bilo. :-( Ah ja..., midva sva mela globoke pogovore in odločitev je padla. Rada se mava.., močno in želja po bebiki je neizmerna... in.. sva rekla, kar bo bo. Delava na . Sva mela par pretresov zadnje tedne ampak takih streznitvenih... Sm se kr pobrala in sm šla k mami za 1 teden. Nobenih stikov in nič..., nič nism hotla. Naju je oba pošteno zrukal. Upam, da za vedno. Tud na fitness sm se vpisala.. oz. kombinacija aerobika/bodypump/tnz..., tud v knjižnico..., tud, tud, tud... Mal sm se zbudla in začenjam živet tud v drugem kraju. Pogrešam mojo Lj., čeprav sem vsak da tu..., no, ni isto. Sam, sprijaznit se moram, da je tam zdej moj dom in.. moram začet živet. Sm bla tko zatraumirana, da joj. Skratka..., Tassika... tud men lahko darilčka dodaš v seznamček..., pa kar bo bo. Upam.., da naslednja M sploh več ne pride. Sm bla pri prijateljici..., ma malo punčko..., sm jo gledala in se smejala. Vse predale ji je vn povlekla..., vse razmetala... in vse to na trebuščku, še ne hodi... samo momlja... , tok je bla luškana. Sm si zaželela, da me je stisnl. Skratka..., v boj!!! Kako ste kaj drugače?! Ko pogledam čez okno, je grdo... ampak misel na to kaj bom pa zvečer počela..., me nasmeji . Lupčka
|