Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: V pričakovanju druge M .. 13.11.2008 21:34:29
|
|
|
|
strumf
|
baje so vir80 res tapravi vložki za take stvari. sem jaz po abraziji dobila za domov cel kup teh vložkov in moram priznati, da res nisem imela problemov. sem slišala, da nosečnicam ko rodijo, priporočajo te vložke. je pa res občutek, ko da maš planico med nogami . pa ka hočeš, če veš da pomagajo.
|
|
|
|
RE: V pričakovanju druge M .. 13.11.2008 23:51:15
|
|
|
|
pilotina
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassika Pilotina, če ti ni težko mi samo povej kako to potem izgleda, enako kot abrazija, kaj pa bolečine in kravitev pa bolniška? Jaz zdaj jem še ene tabletke, ki bodo po 10 dneh ko bom nehala poskrbele da spet dobim M, ki bo pač malce močnejša in upa, da se bo samo sčistilo, če je kaj ostalo. Vsaj mislim, ker mi je sodelavka rekla, da je imela enako sceno po porodu in ker se ni je pač mogla iti na čiščenje. itak je bila malo redkobesedna moja g. včeraj pa še tisto kar je povedala je bilo v zdravniških besedah tako da sem bolj malo razumela. Jaz resnično upam, da ni nič na tem in da se samo moje telo malo heca . ojla...oprosti, ker nisem prej odgovorila, vendar nama je crknil prenosnik in sva komaj danes kupila novega...evo me spet tu ja, izgleda kot abrazija...sprejem, anestezija, čiščenje,...tudi krvavitve in bolečino sem imela podobno ...začelo pa se je tako, da sem točno en teden po abraziji sveže zakrvavela pred tem pa ponoči imela neznosne krče in sem že vedela, da nekaj ni uredu...zjutraj me je dragi peljal na urgenco kjer so ugotovili, da so mi notri pustili za dve čajni žlički... upam, da ti bojo tabletle pomagale...držim pesti
|
|
|
|
RE: V pričakovanju druge M .. 13.11.2008 23:54:51
|
|
|
|
pilotina
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassika Pilotina, če ti ni težko mi samo povej kako to potem izgleda, enako kot abrazija, kaj pa bolečine in kravitev pa bolniška? Jaz zdaj jem še ene tabletke, ki bodo po 10 dneh ko bom nehala poskrbele da spet dobim M, ki bo pač malce močnejša in upa, da se bo samo sčistilo, če je kaj ostalo. Vsaj mislim, ker mi je sodelavka rekla, da je imela enako sceno po porodu in ker se ni je pač mogla iti na čiščenje. itak je bila malo redkobesedna moja g. včeraj pa še tisto kar je povedala je bilo v zdravniških besedah tako da sem bolj malo razumela. Jaz resnično upam, da ni nič na tem in da se samo moje telo malo heca . aja pa še glede bolniške...jaz sem jo imela še en teden po reabraziji
|
|
|
|
RE: V pričakovanju druge M .. 14.11.2008 8:56:00
|
|
|
|
tassika
|
Evo mene, danes ob 12 morm poklicat za izvide in potem izvem kako naprej. Moram pa reči, da sem zdajle 2 dni ful krvavela in kar nekaj večjih koščkov je šlo še vni iz mene, danes se počutim izredno dobro, nič se mi ne vrti, krvavitev se je skoraj ustavila, upam da še izvem lepe novice in potem veselo v vikend. Včeraj sem si kupla nove čevljčke, take gležnarčke usnjene za v dež, pa so ful lepe pa še drage niso bile, no kupil mi jih je moj dragi .
|
|
RE: V pričakovanju druge M .. 14.11.2008 12:34:59
|
|
|
|
tassika
|
Evo punce, končno ena lepa novica ta teden, hormon HCG je normalen, kar pomeni, da nisem ne srečka in nič niso pozabili notri. NE bo mi treba na ponovno abrazijo . Zdaj moram pa pojesti tabletke, imam jih še za 8 dni, potem bi mogla dobiti M in potem ponovni pregled, tam pa še upam, da je tista čudna zadevščina izginil in to je to. Sem tako vesela da komaj dojemam. papa
|
|
RE: V pričakovanju druge M .. 14.11.2008 12:48:11
|
|
|
|
drobtinica29
|
pozdrav punce! kar nekaj časa se nisem javila, sem pa vas redno spremljla. vidim, da ste nekatere navajale težave po abraziji ,... punce pogum, saj bo vse ok, sam pozitivno moraamo misliti,... no vidiš tassika, da je vse vredu, en objemček zate in še za vse druge ! pa lep dan vam še želim naprej!!
|
|
|
|
RE: V pričakovanju druge M .. 14.11.2008 16:14:39
|
|
|
|
pilotina
|
sem res vesela zate, da je vse dobro...juhuuuu
|
|
|
|
RE: V pričakovanju druge M .. 14.11.2008 16:48:04
|
|
|
|
strumf
|
tassika sem vesela, da se je končalo dobro . vsaj ena dobra novica. kako pa ste drugače? jaz se ravno odpravljam na "službeno" zabavo. imamo v službi fešto- tak da se bomo ženske zopet lahko pogovorile , ker med delovnim časom skoraj nič ne utegnemo. saj veste kako je to .
|
|
|
|
RE: V pričakovanju druge M .. 15.11.2008 21:30:09
|
|
|
|
Nogavica
|
Jaz sem pa danes dobila . Samo zdaj ne vem, ali je to prva ali druga, ker sem takrat imela tako švoh krvavitev 3 dni. Bom za ziher vseeno počakala še naslednjo, potem pa gremo spet v akcijo.
|
|
RE: V pričakovanju druge M .. 16.11.2008 14:45:30
|
|
|
|
enkratna
|
Draga pričakovalke 1., 2. ali celo že ! Dobrih 14 dni me ne bo z vami, ker bom poležavala po peščenih mehiških plažah (na karibski strani morja), tako da si bom lepo nafilala baterije in nabrala energije za bodoče boje. Srečno vsem, upam da ko pridem nazaj, naletim že na kakšno lepo novičko!
|
|
|
|
RE: V pričakovanju druge M .. 16.11.2008 15:41:15
|
|
|
|
pilotina
|
enkratna uživaaaaaaaaaaj
|
|
|
|
RE: V pričakovanju druge M .. 16.11.2008 16:44:59
|
|
|
|
Nogavica
|
Lepo se imej enkratna!
|
|
RE: V pričakovanju druge M .. 16.11.2008 18:12:20
|
|
|
|
Fargesia
|
Enkratna, uživaj!!!!! moja 3.M po abraziji je prišla in zdaj štartam z 2. IUI! jutri kličem v leonišče in potem akcija!
|
|
RE: V pričakovanju druge M .. 16.11.2008 19:21:05
|
|
|
|
strumf
|
enkratna uživaj in si nafilaj baterije . fergesia le pogumno naprej
|
|
|
|
RE: V pričakovanju druge M .. 16.11.2008 21:46:07
|
|
|
|
MAŠKA
|
Enkratna lepe, nepozabne počitnice ti želim!
|
|
|
|
RE: V pričakovanju druge M .. 17.11.2008 9:22:01
|
|
|
|
pilotina
|
Fargesia...sem prav vesela zate
|
|
|
|
RE: V pričakovanju druge M .. 17.11.2008 9:48:13
|
|
|
|
tassika
|
Morgen punce, vidim, da ste bolj malo pisale, se vidi, da je bil lep vikend . Enkratna uživaj na počitnicah še za mene, pa potem hočem kakšen fotosešn da se mi bodo cedile sline . Fargesia tebi pa želim, da ti kmalu uspe zagledati in da boš čez devet mesecev ponosno kazala svojega . Jaz sem pa danes tako zaspana, sem imela naporen vikend, smo samo jedli, ampak dobro jedli, in rezultat tega vsega je ene 2kg + in pa obupna lakota danes v službi, še dobri dve urci pa šibam na malico. ps. moja mami je pa pri vedeževalki izvedela, da bova tudi midva kmalu imela , samo da se ni zmotila . lp
|
|
RE: V pričakovanju druge M .. 17.11.2008 10:03:50
|
|
|
|
Nea_teja_
|
Jutro punce.Kako ste kaj preživele vikend? Mi smo imeli v soboto koline in sem pol cel dan cvrla mast joj hvala bogu da je konec.Včeraj smo se pa potepali po morju in šli pogledat eno prikolico.Joj kaj vse folk prodaja reče kok je lepa pa da je baldahin kot nov ko pa vidiš v živo te pa skor kap.No eno imava pa le ogledano in bo verjetno kar naša ampak še vedno malo gledam.
|
|
|
|
RE: V pričakovanju druge M .. 17.11.2008 10:14:40
|
|
|
|
MAŠKA
|
Zdravo, Mi smo se pa ta vikend s spalnimi prostori selili v gornji štuk bajte in naša deklica pa je ta vikend prvič spala v svoji sobici v svoji posteljici . Obe noči je prespala, zjutraj je bila vsa ponosna, da ima svojo sobo. Sem prej kar malo cvikala, kako se bo obneslo, ker je bila 3 leta z nama v sobi. Zaenkrat še nočnih selitev ni bilo, bomo videli, če bo tako tudi v bodoče. Tassika, verjeti je treba v vse pozitivno, sigurno imaš več možnosti, če si optimist!
|
|
|
|
RE: V pričakovanju druge M .. 17.11.2008 10:40:03
|
|
|
|
tassika
|
Saj se trudim . Punce dajte mi voljo da spacam do konca diplomo, sploh se ne morem lotit, kar pa imam že napisano se mi pa zdi bedno. Vse izpite sem naredila v roku, zdaj mi je pa padlo dol. Nea Teja verjamem da boste našli lepo prikolico na dobri lokaciji in pol bom prišla na obisk (saj se hecam). ps. Seznamček smo pa nekje odzadaj pozabile, ga bom popoldne malo posodobila, če mi bo uspelo, me zanima koliko jih že pričakuje , jaz sploh ne vem a sem imela prvo M ali kako, ker zdaj mi jo bodo te tablete sprožile. bom vprašala na naslednjem pregledu. lp
|
|
RE: V pričakovanju druge M .. 17.11.2008 11:04:57
|
|
|
|
drobtinica29
|
zdravo punce! kako kaj? jaz sem v redu. Enkratna lep dopust ti želim! Uživaj!!! Tassika si rekla da rabiš spodbudo pri pisanju diplomske, no pol pa upam da ti je kaj jaz dam,.... namreč tud jaz sem pravkar začela pisati diplomsko in sem trenutno v polnem elanu, komaj čakam da jo končam . sicer sem šele na začetku, ampak ravno začetek je pomemben. tako da kar pogumno, da bo še preden boš imela . drugače pa za mano sta tud že 2 in sedaj že pridno delamo na ,... upajmo na najboljše!
|
|
|
|
RE: V pričakovanju druge M .. 17.11.2008 12:17:32
|
|
|
|
tassika
|
Ah drobtinica saj vem, ampak to je pa tudi to, saj se bom potrudila obljubim, samo vsesti se moram, pa napisati in bo. Saj 35 strani že imam, manjka mi uvod, zaključek in pa praktični primeri in ta me najbolj daje. V sredo grem gledat en zagovor, da vidim kako zgleda in kaj je pomembno, potem sem pa itak od čet. do sobote sama pa bom kaj naredila. Ne bi rada noseča diplomirala, ker sem že zdajle bila tako utrujena, da sem komaj vedela zase in bi rada to prej zrihtala. Potem bo imela pa doječnek vso mojo pozornost.
|
|
RE: V pričakovanju druge M .. 17.11.2008 12:42:44
|
|
|
|
MAŠKA
|
Punce dajte mi voljo da spacam do konca diplomo, sploh se ne morem lotit, kar pa imam že napisano se mi pa zdi bedno. Vse izpite sem naredila v roku, zdaj mi je pa padlo dol. Zadaj si cilj, da diplomiraš do . Ko imaš enkrat štručko, ti ostaja zelo malo časa za šolske obveznosti.
|
|
|
|
RE: V pričakovanju druge M .. 17.11.2008 12:56:38
|
|
|
|
tassika
|
Obljubim da bom, sploh pa da bom pred mojmu dragijem, samo slabo kaže, on ima že lektorirano, no mogoče pa pol dobim več elana. Še dva tedna in bo december, meni je božiček že nekaj prinesel
|
|
RE: V pričakovanju druge M .. 17.11.2008 13:29:08
|
|
|
|
pilotina
|
tassika, pošiljam ti pozitivno energijo, da bi ti šlo čimlažje in čimboljše tudi jaz sem izpite naredila kar v roku...pol pa sem leto in pol zabušavala z diplomo ko pa mi je prekipelo od sekiranja, sem se lotila in prav oddahnila, ko sem diplomirala evo še malo pozitivne energije bzzzzzzz
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?