|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: V pričakovanju druge M ..
3.11.2008 22:36:16   
polna_luna
Čau, nogavica :)

Dobrodošla med nami - pa čeprav vem, da bi bila raje v kaki drugi družbi. Kot me vse.

Tudi ta moja user posted image je zaenkrat bolj en rjavkast čuden izcedek, zato še nisem povsem prepričana, a bo ali (še) ne bo. In tudi jaz sem postala pred par dnevi čisto mozoljasta, kot običajno pred M, zato upam, da bo.
Zdej, glede na to, da sem po abraziji krvavela skoraj 2 tedna in se mi je pred cca. 10 dnevi šele vredu ustavilo, si mislim, da morda kake hude krvavitvve niti ne bo. Saj se sluznica niti ni imela časa vredu zadebeliti. Ma, bomo videli, nima smisla kar na slepo filozofirati :)

V življenju ni naključij...
Vsaka stvar je za nekaj dobra...

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 251
4.11.2008 8:12:16   
Nea_teja_
Dobro jutro punce in seveda pozdravljena Nogavička.Res mi je žal da je tudi tebe to doletelo in to v istem tednu kot mene.Ampak punce sej se bomo počasi pobrale pa bo pol toliko lepše.Res pa je da se tudi sama skoraj vsak dan sprašujem kaj pa če se slučajno zgodba ponovi in me je kr malo strah nosečnosti
No sporočam pa  vam da sem dones že malo bolje vročine nimam več oz mi  je že padla včeraj pop.user posted image  se pa tudi počasi umirja .
Kako pa ste drugače kaj ve ?

(odgovor članu polna_luna)
Neposredna povezava do sporočila: 252
4.11.2008 8:44:27   
tassika
Morgen bejbe, jaz sem spet v službi in čakam da bo konec delovnega dne. Kosilo sem skuahal že včeraj, z mojim pa se morava zmenit kdaj greva na pohištveni sejem, če misliva vse prenoviti bi bilo fajn malo cene pogledat. Sva se pa odločila, da če že bova bova sedaj ko še ni pikice in se ji ne bo prašilo in ropotalo. Samo dinarčke bo treba še nekje dobit.
Pa še nekaj, kokr je moja tašča OK me je včeri mal razjezila, ker ko je videla najino miško, je prvo vprašala kaj to spet imava in če sva cepljenauser posted image . Ampak se bo že navadila, se vidi, da oni niso nikoli imeli nobene domače živali, mi pa ves čas in moja mami ga je ful bolj lepo sprejela. Ma saj je bolj malo na obisku pa je ne bo motiluser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 253
4.11.2008 15:37:56   
tassika
Kaj zdaj punce, kje ste, cel dan nikjer nobene, zvečer ko pa nimam časa nič napisat, se pa čist razpišeteuser posted image .

Evo pa še tole, sicer sem ukradla na sosednjem forumu, ampak mislim, da punce ne bodo hudeuser posted image

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 254
4.11.2008 15:57:30   
strumf
živjo punce. danes je za mano neko čudno dopoldne in popoldne. čisto sem omotična, sploh nimam nobene moči v rokah, nič se mi ne da. tako kot da bi imela niski pritisk. pa sem si ga šla izmerit, pa je 120/70, super, kaj še hočem več. pa vem da neki ni z mano v redu. je reku tast naj dva deci cvička spijem user posted image user posted image , da bo boljš. vendar moram še iti v šolo, ker so danes govorilne ure. pa ne bi glih rada, da kateri od staršev reče da sem pijana user posted image user posted image . tak da nimam pojma kaj naj naredim. to vreme me bo čisto uničilo.user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 255
4.11.2008 17:36:47   
polna_luna
Juhu, jaz sem pa danes prav zares dobila user posted image
(Skoraj) točno kot švicarska urica, 27 dni po abraziji. Kar mal lažje diham.

Strumf - pa na zdravje user posted image

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 256
5.11.2008 10:44:06   
tassika
Dobro jutro punce, kje ste? 

user posted image

Pri nas nič novega, moja M se počasi ustavlja, zdaj čakam do drugega tedna, ko imam pregled, da vidim kaj bo teta g. povedala, upam na dobre novice.

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 257
5.11.2008 10:54:42   
drobtinica29
evo tassi, da neboš sama, se ti pa jaz javim user posted image .

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 258
5.11.2008 11:43:26   
MAŠKA
Ojla,

jaz sem v službi, kot ponavadi. Zadnjih nekaj dni sem imela strašen prehlad, zdaj gre že na bolje. Se mi nos in grlo že čistita. Robčkov sem porabila v zadnjih dneh najbrž nekaj sto.

Opažam pa, da so punce kar nekam mrknileuser posted image . Tudi Rižko se nekaj časa še ni javila. Sicer tudi jaz nisem ne vem kako pridna za pisanje, berem vas pa rednouser posted image

Uživajte, pri nas že imamo sončka!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 259
5.11.2008 13:10:38   
Anonimen
Hejjj...
Eh... sm se z nakupom avta ukvarjala in sm ringarajo čist zanemarla...., sm pa mislila na vas. Sem.., sem.
Vidim, da user posted image  kr razsaja... :-) Sej tko je prv.... Jst sm pa kr odmislila vse skupaj in... je prav tako. Sm mela same plodne dni zdej in sm bl amal tečna, ker ni blo kot sem si prvotno sploh želela. Ampak...., tko je.
Drugač... sva si pa novga avtučka kupla.. in zdej.. je tut v tem mal veselja. Sm bolj netipična ženska.. :-) Mam raj avtomobile pa računalnike, pa vso možno tehniko... Ja, kšnga malega fanta bi mela.., da bova žogo brcala. user posted image
Punce, en lep dan... želim pa vsem vam en big objemček.

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 260
5.11.2008 14:03:55   
polna_luna
Lep pozdrav, punce!

Mi imamo tudi sonček, juhu!!!
user posted image mi kar lije. Svašta. (Ali pa je mogoče čisto normalna količina, ampak ker sem običajno uporabnica tamponov, nimam več občutka, koliko je še normalno. Zdaj, ta prvo rundo po aabraziji, pa si kar še ne upam uporabljati tamponov. Pa ne vem zakaj... Včasih kar dobim kakšne čudne, povsem nesmiselne ideje user posted image )

Rižko, kak avto sta kupila??
Jaz sem si ga tudi pred par meseci, pa vem, kak fajn občutek je to. Tako da - čestitke pa veliko varnih kilometrov!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 261
5.11.2008 14:12:37   
tassika
Evo tudi midva sva menjala avto avgusta in sva kupila Xsaro Picassoja, mi je prav všeč avtoček, pa še uboga me. Vedno sem imela rada velikeuser posted image .
Drugače pa nisem več dobro, tukaj sedim in mi gre skor na jok, ne vem kaj me daje. Zvedela sem, da je ena, ki je vedno govorila da noče še otrok, da so to male sitnobe, noseča 12t. in nehote sem se spomnila, da bi jaz zadjel bila že skor v 16t. in sploh mi ne gre z glave, bolj ko se trudim slabše je. Ma bom mal delala pa probala pozabit.

ps. Polna Luna, jaz sem zadnje dva dni kar uporabljala tampone, prej pa je bil itak vikend in sem imela vložke, v službi pa se ne počutim dobro, če nimam tamponov, pa ni blo neke panike, ker se je že ustavljalo.

lp

< Sporočilo je popravil tassika -- 5.11.2008 14:25:08 >

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 262
5.11.2008 15:36:00   
Anonimen
Eeej...
polna_luna
Ja, krasen občutek je met avto.. nov!!! user posted image
Kupla sva pa Mazdo 6 sportcombi. Taka prava ladja..
Se voziva vsak dan na šiht iz CE in.. sva rabila udobje. No, sam sva mogla prodat najinga motorčka. Sva pa strastna motorista. Ma nisva ga izkoristla to leto prav nič..., tud naslednjo najbrž ne in nima smisla ga met v garaži. Sva že velka in odgovorna in hišica se je zidala in opremljal se je. in... in.. in...., ni več časa za dolga potovanja na motorju. Je bil pa pravi užitek.
Skratka..., tko.
Tampončkov pa tko zlo ne maram.., nikoli prav nikoli se nism fajn počutla, če sem ga mela. Ne vem zakaj. Je bla pa druga M zelo boleča in močna od prvega do zadnjega dne. 5 dni.
Počivi. Lupčka.

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 263
5.11.2008 17:47:12   
strumf
pozdravček punce. tukaj na dolenjskem je tako hitro noč user posted image user posted image . je kar nekam hecno, ker si moraš ob petih že zapreti v hišo, ker je zunaj že noč. danes sem že malo boljše sem se nafilala z lekadoli, pa je boljše user posted image user posted image user posted image . sem pa imela danes čisto malo krvavega izcedka, pa sem bila zelo presenečena user posted image . M sem imela konec pred enim tednom, sedaj pa ta izcedek. res več ne vem kaj se dogaja z mojim telesom. upam da se vam M umirajajo in da se počutite fajn.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 264
5.11.2008 19:49:31   
Nogavica
Jaz pa jo še kar čakam, oziroma ugibam, ali je bil tisti tridnevni izcedek menstruacija. user posted image  Komaj čakam petek, ko imam pregled.

Drugače smo pa imeli danes zanimiv dan, naša malecka se je prvič peljala z avtobusom in je bila čisto navdušena. Je v mestu mimoidočim kričala, da se je peljala v busku. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 265
5.11.2008 21:20:57   
sabri
Tudi jaz berem redno, napišem pa bolj malo, sem sama sebi tečna in drugim najbržuser posted image , ker moram bolj kot ne počivat še, ko tamalo dvignem me prav čudno špika dol. Ko sem bila noseča, je bilo vse skora preveč splanirano kar v naprej, zdaj trenutno pa nisem več tok zihr, a bi še probala al kaj.
rižko: a vidva sta pa motorista? Midva tudi, no jaz sem imela motorje do tamale, potem pa ne več, ker bi tudi preveč stal v garaži. Je bilo pa super.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 266
5.11.2008 21:46:53   
Anonimen
Ej sabri, res je motorista sva. Uf, pa še kakšna..., sva se prevozila in nauživala. Pa se vse enkrat konča. Midva sva z Rižkotom začela razmišljat o prodaji. No, Rižko je šel..., misel na prodajo je ostala. Moj pravi, da bi mel več otrok, pa si je zaželel večji avto.., pa ga mamo.... sam ootročkov pa še ni. Bova počakala do naslednje M.., pol pa če bova za, začneva. Mal delava na najinemu odnosu, ki se je kar precej pokavaril zaradi vsega. No..., se trudimo.
Lepo noč želim.

(odgovor članu sabri)
  Neposredna povezava do sporočila: 267
5.11.2008 22:04:06   
Anonimen

user posted image

Ime:            Starost:     Kraj:        Otročki:    Nosečnost: 
Rižko              26        Celje               0               1
Tassika           25        Domžale          0               1
enkratna         35        okolica KK       0               3
MAŠKA            33       okolica Celja     1               2
Drobtinica29    29        Maribor           0               1
Lara33            34                               1               3
strumf            26        okolica Brežic   0               1
Nea_teja         33        Cerknica         3               4
polna_luna       32                              0               1
pilotina           29        ok. Portoroža   0               1
pentagram       ?          ?                   ?               ?
Fargesia         26        ok. Ljubljane    0              1
sabri              32        ok. Ljubljane     1              2
Nogavica        31         Maribor            1               2

Ime:                Datum SS:      Teden SS:     Katera M:  
Rižko                14.08.08            8            3
Tassika             04.10.08           10           2
enkratna           07.10.08           16          1
MAŠKA             16.08.08             8             3
Drobtinica29      12.09.08           10           2
Lara33              07.10.08           10            1 
strumf                 15.08.08         20             3

Nea_teja           01.10.08          12             2
polna_luna         08.10.08          10          1

pilotina             31.70.08           10            3
pentagram         15.09.08          10           2
Fargesia            11.07.08           9            3
sabri                 31.10.08           7            1
Nogavica            25.9.08            12          1                           
Ime:               1.M po A:   2. M po A:  3. M po A:  Test, II:-)
Rižko              02.10.08    25.10.08   user posted image          
Tassika          30.10.08     user posted image    
enkratna         user posted image
MAŠKA           23.09.08     23.10.08     user posted image          
Drobtinica29    11.10.08     user posted image
Lara33            user posted image
strumf            15.09.08
     27.10.08     user posted image    
Nea_teja        01.11.08      user posted image
polna_luna      4.11.08
pilotina          12.09.08     15.10.08      user posted image
pentagram      31.10.08    user posted image
Fargesia         11.07.08     14.10.08      user posted image
sabri              2.11.08
Nogavica

(odgovor članu enkratna)
  Neposredna povezava do sporočila: 268
5.11.2008 22:07:22   
Anonimen
Mal sm popravila seznam. Če kaj manjka, mi prosim sporočite.
Nogavica, dobrodošla..., sabri ti tudi... Izrekam dobrodošlico čeprav z žalostnim obrazkom. Sej bomo skupaj, pa bo lažje. Jaz odkar sem tu..., sem kar šla čez to grenkobo...
Noč, noč

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 269
6.11.2008 0:43:15   
enkratna
Drage punce, mislim na vas, in imam kar slabo vest, da se nič kaj ne oglasim! Vidim, da seznam kar raste in raste, šment no user posted image

Zdaj sem prvi teden v službi (med službo ne znese pridt na RR), potem pa ko pridem domov, študiram za en težak predmet (Pravna in gospodarska ureditev). Prej sem vse forume prebrala (RR, Med.Over.Net in forum ljubiteljev morskih prašičkov, zdej pa nič od nič user posted image , smrk smrk)

user posted image še vedno čakam user posted image
Mož pravi, naj kar zamuja . ker to pomeni, da jo na morju ne bom imela (takim se je v stari jugi reklo "ratni profiter"! user posted image user posted image )

Objem vsem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 270
6.11.2008 12:21:41   
tassika
Ojla punce, spet štrajkateuser posted image . Jaz visim v službi in komaj že čakam konec tedna, tako se mi vleče, da je groza.
Aja pa še vprašanje: koliko časa je pri vas trajala vaša M, pri meni bo jutri 1 teden, pa imam še vedno čisto malo, toliko, da ne morem imeti tampona, vložek pa rabim in mi gre že počasi na živce, kdaj je bo konec. Pa še a jeste folno, ker študiram, da bi kar jo, pa ne vem če ima kaj učinka na bodočo nosečnost?

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 271
6.11.2008 13:21:05   
polna_luna
allo allo!!

Zgleda vse polno zaposlene po službah...
Jaz se pa odpravljam na morje user posted image .  OK, en seminar sicer, pa dež pada - ampak je pa MORJE hehe. Pa malo spremembe okolja.

Edino ta moja user posted image mi gre pa pošteno na živce. Tretji dan in lije kot noro. Pa nič ne kaže, da se misli kaj kmalu ustaviti. Bom morala na poti še kak paket vložkov kupit. Al bom pa kar tampone vzela, dosti imam...

Bodite lepo, kljub dežju!!!

p_l

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 272
6.11.2008 13:22:08   
misli_pozitivno
IZVIRNO SPOROČILO: Rižko

Ime:            Starost:     Kraj:        Otročki:    Nosečnost: 
misli_pozitivno   33        Ljubljana   1                3

Ime:                Datum SS:      Teden SS:     Katera M:   
misli_pozitivno  24.10.08          8
Ime:               1.M po A:          2. M po A:  3. M po A:  Test, II:-)
misli_pozitivno  še čakam  user posted image            

Zdravo punce,

upam, da se lahko pridružim. Sem kar izpolnila seznam...

No ja, tudi sama sem imela 24.10.08 abrazijo v 8t. Srček sončka je nehal biti v 7t. Je sicer to moja 3 nosečnost, samo kaj ko je bila samo ena uspešna.

Imela sem že en splav zaradi odmrtja ploda pred 4 leti. Sreči sem takrat po 4 mesecih zanosila ter rodila sinčka. V septembru sem ponovno zanosila in bila zopet srečka nosečkauser posted image .  Pa se je vsa zgodba ponovilauser posted image .

Malo mi je lažje kot prvič, me pa tudi malo bolj skrbi, da ni z nama s partnerjem kaj narobe. Žal pa ginekologi tretirajo SS kot nesrečno naključje, če se ne ponovijo vsaj 3x zaporedoma.

No ja, pa vsaj je vseeno... Po nasvetu ginekologa moramo počakati vsaj 1 ciklus, nato pa lahko grem zopet v akcijo... in upamo na najboljše.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 273
6.11.2008 13:33:22   
polna_luna
Čau, misli_pozitivno!

Mislim, da stavek "več ko nas je, bolj je veselo" ni glih najbolj primeren, a vseeno - dobbrodošla :) Pa pridna glede tabele user posted image

Razumem tvoje strahove, kar sem jaz na istem, ali pa morda še malo na slabšem. Pri meni se je že prva nosečnost končala s SS - in me bo zdaj do konca naslednje (ko se bo pojavila) strah, da ni spet kaj narobe in da je kaj z mano in mojim narobe. Ti imaš vseeno en živi dokaz doma, da vama je enkrat že uspelo...

Tassika, glede folne ne bo nič narobe, če jo ješ. To je vitamin in če ga je v telesu preveč, se itak izloči. Kakšnega posebnega zaščitnega učinka več kot 1 mesec pred nosečnostjo pa najbrž nima. Ker pa je nosečnost ful težko zaprmej načrtovati na dan natančno, se ga lahko že prej uživa. Da ga bo siguno dovolj takrat, ko bo potreben.

Zdaj pa res moram iti.
Točnost nikoli ni bila moja vrlina, spet bom pozna za seminar.

LP
p_l

(odgovor članu misli_pozitivno)
Neposredna povezava do sporočila: 274
6.11.2008 13:54:58   
misli_pozitivno
Oj, polna luna...

...vem kaj misliš. V drugi nosečnosti (po 1 SS) sem bila zaradi takih skrbi vsak teden na urgenci, ker so pač  tam naredili UZ. Zmišljevala sem si 100 različnih razlogov, kaj je vse z mano narobe, tako da je bilo že prav smešno. Malo sem se pomirila šele po NS. In če se kaj poznam, bom najverjetneje isto počela naslednjo nosečnost.  

...jaz kar nadaljujem z jemanjem Folne kisline...ne škodi...upam, pa da lahko kaj pomaga.

Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?