Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: V pričakovanju druge M .. 3.11.2008 22:36:16
|
|
|
|
polna_luna
|
Čau, nogavica :) Dobrodošla med nami - pa čeprav vem, da bi bila raje v kaki drugi družbi. Kot me vse. Tudi ta moja je zaenkrat bolj en rjavkast čuden izcedek, zato še nisem povsem prepričana, a bo ali (še) ne bo. In tudi jaz sem postala pred par dnevi čisto mozoljasta, kot običajno pred M, zato upam, da bo. Zdej, glede na to, da sem po abraziji krvavela skoraj 2 tedna in se mi je pred cca. 10 dnevi šele vredu ustavilo, si mislim, da morda kake hude krvavitvve niti ne bo. Saj se sluznica niti ni imela časa vredu zadebeliti. Ma, bomo videli, nima smisla kar na slepo filozofirati :)
|
|
RE: V pričakovanju druge M .. 4.11.2008 8:12:16
|
|
|
|
Nea_teja_
|
Dobro jutro punce in seveda pozdravljena Nogavička.Res mi je žal da je tudi tebe to doletelo in to v istem tednu kot mene.Ampak punce sej se bomo počasi pobrale pa bo pol toliko lepše.Res pa je da se tudi sama skoraj vsak dan sprašujem kaj pa če se slučajno zgodba ponovi in me je kr malo strah nosečnosti No sporočam pa vam da sem dones že malo bolje vročine nimam več oz mi je že padla včeraj pop. se pa tudi počasi umirja . Kako pa ste drugače kaj ve ?
|
|
|
|
RE: V pričakovanju druge M .. 4.11.2008 8:44:27
|
|
|
|
tassika
|
Morgen bejbe, jaz sem spet v službi in čakam da bo konec delovnega dne. Kosilo sem skuahal že včeraj, z mojim pa se morava zmenit kdaj greva na pohištveni sejem, če misliva vse prenoviti bi bilo fajn malo cene pogledat. Sva se pa odločila, da če že bova bova sedaj ko še ni pikice in se ji ne bo prašilo in ropotalo. Samo dinarčke bo treba še nekje dobit. Pa še nekaj, kokr je moja tašča OK me je včeri mal razjezila, ker ko je videla najino miško, je prvo vprašala kaj to spet imava in če sva cepljena . Ampak se bo že navadila, se vidi, da oni niso nikoli imeli nobene domače živali, mi pa ves čas in moja mami ga je ful bolj lepo sprejela. Ma saj je bolj malo na obisku pa je ne bo motil .
|
|
RE: V pričakovanju druge M .. 4.11.2008 15:37:56
|
|
|
|
tassika
|
Kaj zdaj punce, kje ste, cel dan nikjer nobene, zvečer ko pa nimam časa nič napisat, se pa čist razpišete . Evo pa še tole, sicer sem ukradla na sosednjem forumu, ampak mislim, da punce ne bodo hude
|
|
RE: V pričakovanju druge M .. 4.11.2008 15:57:30
|
|
|
|
strumf
|
živjo punce. danes je za mano neko čudno dopoldne in popoldne. čisto sem omotična, sploh nimam nobene moči v rokah, nič se mi ne da. tako kot da bi imela niski pritisk. pa sem si ga šla izmerit, pa je 120/70, super, kaj še hočem več. pa vem da neki ni z mano v redu. je reku tast naj dva deci cvička spijem , da bo boljš. vendar moram še iti v šolo, ker so danes govorilne ure. pa ne bi glih rada, da kateri od staršev reče da sem pijana . tak da nimam pojma kaj naj naredim. to vreme me bo čisto uničilo.
|
|
|
|
RE: V pričakovanju druge M .. 4.11.2008 17:36:47
|
|
|
|
polna_luna
|
Juhu, jaz sem pa danes prav zares dobila (Skoraj) točno kot švicarska urica, 27 dni po abraziji. Kar mal lažje diham. Strumf - pa na zdravje
|
|
RE: V pričakovanju druge M .. 5.11.2008 10:44:06
|
|
|
|
tassika
|
Dobro jutro punce, kje ste? Pri nas nič novega, moja M se počasi ustavlja, zdaj čakam do drugega tedna, ko imam pregled, da vidim kaj bo teta g. povedala, upam na dobre novice.
|
|
RE: V pričakovanju druge M .. 5.11.2008 10:54:42
|
|
|
|
drobtinica29
|
evo tassi, da neboš sama, se ti pa jaz javim .
|
|
|
|
RE: V pričakovanju druge M .. 5.11.2008 11:43:26
|
|
|
|
MAŠKA
|
Ojla, jaz sem v službi, kot ponavadi. Zadnjih nekaj dni sem imela strašen prehlad, zdaj gre že na bolje. Se mi nos in grlo že čistita. Robčkov sem porabila v zadnjih dneh najbrž nekaj sto. Opažam pa, da so punce kar nekam mrknile . Tudi Rižko se nekaj časa še ni javila. Sicer tudi jaz nisem ne vem kako pridna za pisanje, berem vas pa redno Uživajte, pri nas že imamo sončka!
|
|
|
|
RE: V pričakovanju druge M .. 5.11.2008 13:10:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Hejjj... Eh... sm se z nakupom avta ukvarjala in sm ringarajo čist zanemarla...., sm pa mislila na vas. Sem.., sem. Vidim, da kr razsaja... :-) Sej tko je prv.... Jst sm pa kr odmislila vse skupaj in... je prav tako. Sm mela same plodne dni zdej in sm bl amal tečna, ker ni blo kot sem si prvotno sploh želela. Ampak...., tko je. Drugač... sva si pa novga avtučka kupla.. in zdej.. je tut v tem mal veselja. Sm bolj netipična ženska.. :-) Mam raj avtomobile pa računalnike, pa vso možno tehniko... Ja, kšnga malega fanta bi mela.., da bova žogo brcala. Punce, en lep dan... želim pa vsem vam en big objemček.
|
|
|
|
RE: V pričakovanju druge M .. 5.11.2008 14:03:55
|
|
|
|
polna_luna
|
Lep pozdrav, punce! Mi imamo tudi sonček, juhu!!! mi kar lije. Svašta. (Ali pa je mogoče čisto normalna količina, ampak ker sem običajno uporabnica tamponov, nimam več občutka, koliko je še normalno. Zdaj, ta prvo rundo po aabraziji, pa si kar še ne upam uporabljati tamponov. Pa ne vem zakaj... Včasih kar dobim kakšne čudne, povsem nesmiselne ideje ) Rižko, kak avto sta kupila?? Jaz sem si ga tudi pred par meseci, pa vem, kak fajn občutek je to. Tako da - čestitke pa veliko varnih kilometrov!!!
|
|
RE: V pričakovanju druge M .. 5.11.2008 14:12:37
|
|
|
|
tassika
|
Evo tudi midva sva menjala avto avgusta in sva kupila Xsaro Picassoja, mi je prav všeč avtoček, pa še uboga me. Vedno sem imela rada velike . Drugače pa nisem več dobro, tukaj sedim in mi gre skor na jok, ne vem kaj me daje. Zvedela sem, da je ena, ki je vedno govorila da noče še otrok, da so to male sitnobe, noseča 12t. in nehote sem se spomnila, da bi jaz zadjel bila že skor v 16t. in sploh mi ne gre z glave, bolj ko se trudim slabše je. Ma bom mal delala pa probala pozabit. ps. Polna Luna, jaz sem zadnje dva dni kar uporabljala tampone, prej pa je bil itak vikend in sem imela vložke, v službi pa se ne počutim dobro, če nimam tamponov, pa ni blo neke panike, ker se je že ustavljalo. lp
< Sporočilo je popravil tassika -- 5.11.2008 14:25:08 >
|
|
RE: V pričakovanju druge M .. 5.11.2008 15:36:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Eeej... polna_luna Ja, krasen občutek je met avto.. nov!!! Kupla sva pa Mazdo 6 sportcombi. Taka prava ladja.. Se voziva vsak dan na šiht iz CE in.. sva rabila udobje. No, sam sva mogla prodat najinga motorčka. Sva pa strastna motorista. Ma nisva ga izkoristla to leto prav nič..., tud naslednjo najbrž ne in nima smisla ga met v garaži. Sva že velka in odgovorna in hišica se je zidala in opremljal se je. in... in.. in...., ni več časa za dolga potovanja na motorju. Je bil pa pravi užitek. Skratka..., tko. Tampončkov pa tko zlo ne maram.., nikoli prav nikoli se nism fajn počutla, če sem ga mela. Ne vem zakaj. Je bla pa druga M zelo boleča in močna od prvega do zadnjega dne. 5 dni. Počivi. Lupčka.
|
|
|
|
RE: V pričakovanju druge M .. 5.11.2008 17:47:12
|
|
|
|
strumf
|
pozdravček punce. tukaj na dolenjskem je tako hitro noč . je kar nekam hecno, ker si moraš ob petih že zapreti v hišo, ker je zunaj že noč. danes sem že malo boljše sem se nafilala z lekadoli, pa je boljše . sem pa imela danes čisto malo krvavega izcedka, pa sem bila zelo presenečena . M sem imela konec pred enim tednom, sedaj pa ta izcedek. res več ne vem kaj se dogaja z mojim telesom. upam da se vam M umirajajo in da se počutite fajn.
|
|
|
|
RE: V pričakovanju druge M .. 5.11.2008 19:49:31
|
|
|
|
Nogavica
|
Jaz pa jo še kar čakam, oziroma ugibam, ali je bil tisti tridnevni izcedek menstruacija. Komaj čakam petek, ko imam pregled. Drugače smo pa imeli danes zanimiv dan, naša malecka se je prvič peljala z avtobusom in je bila čisto navdušena. Je v mestu mimoidočim kričala, da se je peljala v busku.
|
|
RE: V pričakovanju druge M .. 5.11.2008 21:20:57
|
|
|
|
sabri
|
Tudi jaz berem redno, napišem pa bolj malo, sem sama sebi tečna in drugim najbrž , ker moram bolj kot ne počivat še, ko tamalo dvignem me prav čudno špika dol. Ko sem bila noseča, je bilo vse skora preveč splanirano kar v naprej, zdaj trenutno pa nisem več tok zihr, a bi še probala al kaj. rižko: a vidva sta pa motorista? Midva tudi, no jaz sem imela motorje do tamale, potem pa ne več, ker bi tudi preveč stal v garaži. Je bilo pa super.
|
|
|
|
RE: V pričakovanju druge M .. 5.11.2008 21:46:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Ej sabri, res je motorista sva. Uf, pa še kakšna..., sva se prevozila in nauživala. Pa se vse enkrat konča. Midva sva z Rižkotom začela razmišljat o prodaji. No, Rižko je šel..., misel na prodajo je ostala. Moj pravi, da bi mel več otrok, pa si je zaželel večji avto.., pa ga mamo.... sam ootročkov pa še ni. Bova počakala do naslednje M.., pol pa če bova za, začneva. Mal delava na najinemu odnosu, ki se je kar precej pokavaril zaradi vsega. No..., se trudimo. Lepo noč želim.
|
|
|
|
RE: V pričakovanju druge M .. 5.11.2008 22:07:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Mal sm popravila seznam. Če kaj manjka, mi prosim sporočite. Nogavica, dobrodošla..., sabri ti tudi... Izrekam dobrodošlico čeprav z žalostnim obrazkom. Sej bomo skupaj, pa bo lažje. Jaz odkar sem tu..., sem kar šla čez to grenkobo... Noč, noč
|
|
|
|
RE: V pričakovanju druge M .. 6.11.2008 0:43:15
|
|
|
|
enkratna
|
Drage punce, mislim na vas, in imam kar slabo vest, da se nič kaj ne oglasim! Vidim, da seznam kar raste in raste, šment no Zdaj sem prvi teden v službi (med službo ne znese pridt na RR), potem pa ko pridem domov, študiram za en težak predmet (Pravna in gospodarska ureditev). Prej sem vse forume prebrala (RR, Med.Over.Net in forum ljubiteljev morskih prašičkov, zdej pa nič od nič , smrk smrk) še vedno čakam Mož pravi, naj kar zamuja . ker to pomeni, da jo na morju ne bom imela (takim se je v stari jugi reklo "ratni profiter"! ) Objem vsem!
|
|
|
|
RE: V pričakovanju druge M .. 6.11.2008 12:21:41
|
|
|
|
tassika
|
Ojla punce, spet štrajkate . Jaz visim v službi in komaj že čakam konec tedna, tako se mi vleče, da je groza. Aja pa še vprašanje: koliko časa je pri vas trajala vaša M, pri meni bo jutri 1 teden, pa imam še vedno čisto malo, toliko, da ne morem imeti tampona, vložek pa rabim in mi gre že počasi na živce, kdaj je bo konec. Pa še a jeste folno, ker študiram, da bi kar jo, pa ne vem če ima kaj učinka na bodočo nosečnost?
|
|
RE: V pričakovanju druge M .. 6.11.2008 13:21:05
|
|
|
|
polna_luna
|
allo allo!! Zgleda vse polno zaposlene po službah... Jaz se pa odpravljam na morje . OK, en seminar sicer, pa dež pada - ampak je pa MORJE hehe. Pa malo spremembe okolja. Edino ta moja mi gre pa pošteno na živce. Tretji dan in lije kot noro. Pa nič ne kaže, da se misli kaj kmalu ustaviti. Bom morala na poti še kak paket vložkov kupit. Al bom pa kar tampone vzela, dosti imam... Bodite lepo, kljub dežju!!! p_l
|
|
RE: V pričakovanju druge M .. 6.11.2008 13:22:08
|
|
|
|
misli_pozitivno
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rižko Ime: Starost: Kraj: Otročki: Nosečnost: misli_pozitivno 33 Ljubljana 1 3 Ime: Datum SS: Teden SS: Katera M: misli_pozitivno 24.10.08 8 Ime: 1.M po A: 2. M po A: 3. M po A: Test, II:-) misli_pozitivno še čakam Zdravo punce, upam, da se lahko pridružim. Sem kar izpolnila seznam... No ja, tudi sama sem imela 24.10.08 abrazijo v 8t. Srček sončka je nehal biti v 7t. Je sicer to moja 3 nosečnost, samo kaj ko je bila samo ena uspešna. Imela sem že en splav zaradi odmrtja ploda pred 4 leti. Sreči sem takrat po 4 mesecih zanosila ter rodila sinčka. V septembru sem ponovno zanosila in bila zopet srečka nosečka . Pa se je vsa zgodba ponovila . Malo mi je lažje kot prvič, me pa tudi malo bolj skrbi, da ni z nama s partnerjem kaj narobe. Žal pa ginekologi tretirajo SS kot nesrečno naključje, če se ne ponovijo vsaj 3x zaporedoma. No ja, pa vsaj je vseeno... Po nasvetu ginekologa moramo počakati vsaj 1 ciklus, nato pa lahko grem zopet v akcijo... in upamo na najboljše.
|
|
|
|
RE: V pričakovanju druge M .. 6.11.2008 13:33:22
|
|
|
|
polna_luna
|
Čau, misli_pozitivno! Mislim, da stavek "več ko nas je, bolj je veselo" ni glih najbolj primeren, a vseeno - dobbrodošla :) Pa pridna glede tabele Razumem tvoje strahove, kar sem jaz na istem, ali pa morda še malo na slabšem. Pri meni se je že prva nosečnost končala s SS - in me bo zdaj do konca naslednje (ko se bo pojavila) strah, da ni spet kaj narobe in da je kaj z mano in mojim narobe. Ti imaš vseeno en živi dokaz doma, da vama je enkrat že uspelo... Tassika, glede folne ne bo nič narobe, če jo ješ. To je vitamin in če ga je v telesu preveč, se itak izloči. Kakšnega posebnega zaščitnega učinka več kot 1 mesec pred nosečnostjo pa najbrž nima. Ker pa je nosečnost ful težko zaprmej načrtovati na dan natančno, se ga lahko že prej uživa. Da ga bo siguno dovolj takrat, ko bo potreben. Zdaj pa res moram iti. Točnost nikoli ni bila moja vrlina, spet bom pozna za seminar. LP p_l
|
|
RE: V pričakovanju druge M .. 6.11.2008 13:54:58
|
|
|
|
misli_pozitivno
|
Oj, polna luna... ...vem kaj misliš. V drugi nosečnosti (po 1 SS) sem bila zaradi takih skrbi vsak teden na urgenci, ker so pač tam naredili UZ. Zmišljevala sem si 100 različnih razlogov, kaj je vse z mano narobe, tako da je bilo že prav smešno. Malo sem se pomirila šele po NS. In če se kaj poznam, bom najverjetneje isto počela naslednjo nosečnost. ...jaz kar nadaljujem z jemanjem Folne kisline...ne škodi...upam, pa da lahko kaj pomaga.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?