|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: V pričakovanju druge M ..
6.11.2008 14:18:21   
tassika
Ojoj tudi mene že skrbi, nikoli nisem bila paranoična, po vsem tem pa me že zdaj skrbi pa sploh še nisem noseča. kolegica mi pravi pa ne smeš tko mislit, ja lahko je reči enmu, ki tega ni dal skozi, ker sem si pikico res želela in mi je res bilo hudo. Ne vem če obstaja katera, ki je ne bi.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu misli_pozitivno)
Neposredna povezava do sporočila: 276
6.11.2008 14:39:00   
strumf
živjo. jaz tudi pri moji nosečnosti nisem bila nič panična. vse je potekalo uredu. se mi zdi da sem bila preveč flegma. ali kaj. vem da bom pri naslednji bila sigurno en velik panik, ker me je že sedaj strah.

tassika: drugače pa sem jaz začela s folno pred slabim mesecem nazaj (je bilo cca dva meseca po abraziji). mi je G rekla, da ni dobro takoj telo nafilat s tabletami. mogoče zato ker sem bila že 20t noseča. tako da sedaj že pridno zobljem tabletke user posted image user posted image user posted image in upam da se čimprej prime user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 277
6.11.2008 14:52:24   
tassika
No saj bom vprašala na pregledu, jem pa še vedno 1 tabl. elevita na teden, ker se mi zdi da grem bolje čez vse viruse, ki letajo po zraku, po SS sem jih nehala in sem tako zbolela takoj, da sem komaj živela, pa še v službi, grrrr.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 278
6.11.2008 14:56:17   
strumf
ja imaš prav. jaz sem tudi komaj zbežala prehladu, me je v torek hotel ujeti, pa se mu nisem dalauser posted image . tako da sem danes že boljše volje in počutja.user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 279
6.11.2008 15:05:23   
tassika
Res je prov grozno je tole vreme, me že cel teden boli glava, a je mogoče nizek pritisk, pol se pa nalivam s kavo, da saj malo pridem k sebiuser posted image . A gre katera na pohištveni sejem, midva bova šla v soboto malo pogledat, moram še izbrati dnevno sobouser posted image . Razmišljam da bi delala baunty dons, zadnje čase sem skos neki lačna, bi pojedla vse, sploh pa solato in kakijeuser posted image

Rižko, vidim da malo čekiraš po forumu, kako si?

< Sporočilo je popravil tassika -- 6.11.2008 15:06:46 >

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 280
6.11.2008 19:01:13   
tassika
haha punce meni pa malo dogaja, poslušam tale komad in se ful zabavam user posted image , pa zelenjavno juhco kuham, vsak dan mi gre slabšuser posted image . Evo pa še komad, res da je malo črnega humorja ampak je melodija taka pozitivna, pa mene spravi v smeh.
http://www.youtube.com/watch?v=U_-eAR2_ws0

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 281
6.11.2008 19:36:36   
maj2009
Ojla punce!
Vas že nekaj časa čekiram pa sem se odločila, da se vam pridružm. Tudi jaz sem pred kratkim imela abrazijo 26.10.

(13 teden)user posted image ampak sem se v tem tednu kar pobrala, sva se z mojim mal crklala, dons sm pa kr hodnik pobella na rumeno, da je v stanovanju bl živahno.user posted image
Tud jaz komaj čakam prvo user posted image pa prvi pregled tko, da komaj čakam januar 2009, ko bova z mojim lahko spet začela delat otročkeuser posted image !

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 282
6.11.2008 19:56:00   
maj2009
Rižko!
daj me prosim v na seznam. Maj2009, 24 let, 1. nosečnost, okolica Ljubljane ss 26.10. (13teden)

Hvala!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 283
6.11.2008 19:59:23   
tassika
pozdravljena maj2009, žal mi je za tvojo pikico, ampak saj bomo vse drugo leto imele svoje sončke. Vidim, da pa nisem edina, ki se je vrgla v prenovo, vse samo da zapolnim čas in ne razmišljam preveč.

lp

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 284
6.11.2008 20:03:47   
maj2009
Tud jaz sm tega mnenja!!
Če si zafilaš čas pol me razmišlaš oz. sploh nimaš časa.
Jst se bom kr vrgla v diplomo, da bom do januarja2009 diplomirana vzgojiteljica, pol bom mela pa cajt za svoje otročke!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 285
6.11.2008 20:30:37   
tassika
ma naj gre vse skupaj v ....... se matram, da posodobim seznam in ne boste verjele kaj se zgodi, NAPAKA in pol se upajo še opravičevat.
Se grem hladit in potem poskusim ponovno grrrruser posted image user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 286
6.11.2008 20:34:10   
strumf
čav bav. jaz sem tudi že napisala seznam, pa javijo neko napako. upam da sedaj uspe. sedaj sem bila na predstavitvi posode mc, pa me zanima s katerimi lonci pa ve kuhate? si namreč zalagam kuhinjo, pa me zanimajo mal vaše izkušnje. kuham ravno velik ne (kuha tašča), vendar včasih pa rada kaj skuham (ob vikendih)user posted image user posted image .

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 287
6.11.2008 20:41:34   
tassika
user posted image
Ime:            Starost:     Kraj:        Otročki:    Nosečnost: 
Rižko                26           Celje                0          1
Tassika           25           Domžale           0          1
enkratna         35           okolica KK        0          3
MAŠKA             33           ok. Celja          1          2
Drobtinica29    29           Maribor           0          1
Lara33            34                                   1          3
strumf              26           ok. Brežic         0          1
Nea_teja         33           Cerknica           3          4
polna_luna      32                                    0          1
pilotina             29           ok. Portoroža   0          1
pentagram        ?                      ?             ?          ?
Fargesia           26           ok. Ljubljane    0          1
sabri                32           ok. Ljubljane    1          2
Nogavica          31           Maribor            1          2
Maj2009           24        ok. Ljubljane       0          1
misli_pozitivno  33           Ljubljana         1          3

Ime:                Datum SS:      Teden SS:     Katera M:  
Rižko                14.08.08                  8                    3
Tassika            04.10.08                10                    2
enkratna          07.10.08                16                    1
MAŠKA              16.08.08                  8                    3
Drobtinica29    12.09.08                10                    2
Lara33             07.10.08                10                    1 
strumf              15.08.08                20                    3
Nea_teja          01.10.08                12                    2
polna_luna       08.10.08                10                    2
pilotina             31.10.08                10                    3
pentagram       15.09.08                10                    2
Fargesia           11.07.08                  9                    3
sabri                31.10.08                  7                    1
Nogavica          25.9.08                  12                    1         
Maj2009           26.10.08                13                    1      
Misli_pozitivno  24.10.08                  8                    1 

Ime:               1.M po A:   2. M po A:  3. M po A:  Test, II:-)
Rižko                02.10.08    25.10.08         user posted image               
Tassika            30.10.08      user posted image
enkratna          user posted image
MAŠKA              23.09.08     23.10.08         user posted image                    
Drobtinica29     11.10.08     
Lara33             user posted image
strumf              15.09.08     27.10.08          user posted image    
Nea_teja          01.11.08      user posted image
polna_luna       04.11.08      user posted image
pilotina             12.09.08     15.10.08           user posted image      
pentagram       31.10.08      user posted image
Fargesia           11.07.08     14.10.08            user posted image      
sabri                02.11.08           user posted image
Nogavica             user posted image
Maj2009          user posted image
Misli_pozitivno     user posted image

Do ssedaj nas je 16 bork, ki se trudimo, da kmalu ponovno zagledamo user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil tassika -- 6.11.2008 20:44:41 >

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 288
6.11.2008 20:44:00   
tassika
Jej uspelo, prej je bilo siceer lepše, ampak ne bom nič tikala. Kar se tiče posode, sem jo jaz podedvala od tašče in imam še tiste iz jugoslavije, une pisane, pa sem jih že začela stran metat, ker se na podnu luščijo, kaj bom pa sedaj kupla pa ne vem, glede na to da bova prenovila kuhinjo moram gledati take, ki pašejo na indukcijo.
Nisem ravno veliko pomagala, a ne ?user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 289
7.11.2008 8:49:07   
Anonimen
Dobro jutro, deklice moje!!

Tassika
Evo me..., mal pobrskam, pa grem mal delat, pa spet pobrskam, preberem... in tko..., sm ti najbrž ušla.
Drugače sem ok..., spet mal delam.., dons šefa ni..., juppiiii...., jst pa težko tipkam. user posted image  Včer sm se kr odločila in sm si šla nohtke zrihtat. Zdej sm pa mal fina.., se človk kr rdugač z nohtki obnaša. Mi je všečuser posted image .., sam sm smotana za nasmejat se. Jih ne znam met.. pa ...
Rihtaš si stanovanjčka.., berem. Midva sva ga pa pred kratkim zrihtala. Malenkosti seveda še manjkajo a so pač malenkosti, denarja je pa tud mal zmanjkal. Prečesala sva vse trgovine in sejme..., mal idej sm dobila potem pa... sem želje posredovala enmu fantu, ki se ukvarja z 3D izrisi stanovanj. Tip me je čist impresioniral.. Sm mal plačala in dobila nore skice in zdej v taki skici živim. Je mal drugač ampak jst si upam. Mojga sm pa res samo s skicami 3D izrisa prepričala oz. je sprejel te moje ideje in drugačnost. Če katero zanima..., nej mi omeni pa prilimamo kako fotko pa link..., pa vam zna bit v pomoč. No, tko....

maj2009
Žal mi je za piko. Lih na mojga očita roj. dan se ti je to zgodilo. Kok zanimivo in žalostno je, ko se spomnim kaj sem jaz takrat počela, nazdravljala, se smejla in jedla in pila.. in..., ti si pa trpela. Ma joj.., ta lajf je grenko, sladko.... in to tko je. Dobrodošla tukaj in deli z nami vseeee.., prav vse. Te punce tukaj so prave nevidne prijateljice.
Aha... pa tassika te je že dodala vidim. Vidiš..kšne mal mrknemo... pa ostale priskočijo na pomoč. Ni že to dokaz.. malih nevidnih prijateljic?!user posted image

misli_pozitivno
Dobrodošla tudi ti! Bomo skupi, a ne?

strumf
Čau...user posted image  Jst mam pa Zepter posodico, najbolj zadovoljna na svetu sm. Sva pa dobila od moje mami en družinski komplet, ko sva se vselila pa še za darilčka Zepter sesalec.., ki je fantastičen.user posted image  Sam pa pa še staro (meni grdo) taščino kuhinjo.... ampak... bo še nekaj časa kjer je. Brrrr...

Zdej pa za vse novička!!!

Ne glede ne najino situacijo, najraj na svetu se mava in MIDVA SVA VČERI LUMPALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Po teh izračunih naj bi bla včeraj zelo plodna. Sem našla nek kalkulatorček na neki hrvaški starni. No... , jst sm veseuček.

Objemček vsem vam...

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 290
7.11.2008 8:55:11   
Anonimen
Aha.. še neki.. folno Tifol pijem od 15. oktobra. Mi je rekla naj začnem s 1. novembrom.. ampak.., nism lih zlo ubogljiva. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 291
7.11.2008 8:58:48   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 292
7.11.2008 9:04:07   
Anonimen
Pa še enga... za vseh nas 16 bork.... Tok je lep..., da bo vsaj za trenutek lažje...
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 293
7.11.2008 10:47:48   
tassika
Rižko, ti ti lumpauser posted image .

Drugače pa glede kuhinje, tudi midva imava taščino, ubistvu je vse njeno, ker sva dobila stanovanje, razen spalnice, ki sva jo že 2 letni nazaj zrihtala, ko sem se jaz tja preselila, ampak problem je zdaj v tem, da je to vse staro 25 let in nevem kolikokrat razstavljeno in se vse razdira, pa podira,... in sva pač rekla, da bova zbrala vse predračune, da vidiva koliko bi prišlo, ker tako kot sva sedaj delala po kosih, te samo utruja, najhujše je bilo par mesecev nazaj ko sva imela malarja, prideš iz službe, že tko sem bila crknjena zaradiuser posted image potem pa še vse pospravit , tisti teden sem mislil,da me bo konec, pa še v službi sem bila sama, ker je bila sodelavka na dopustu in sem rekla, da se tega ne grem več in sva potem ko sva menjala avto, sva dala gotovino, za stanovanje pa bova pač mogla vzeti kredit, računam tko za 5 let, saj ni veliko?
Jaz pa komaj čakam v torek ko imam pregled, da vidim kaj bo rekla teta zdravnica, me pa malo skrbi, ker še kar krvavim, sicer rahlo, ampak je, pa je to že en teden, do torka se mora nehatuser posted image . Nič šibam na eno solatko.user posted image
papa

ps. Rižko pripopaj link od koledarčka, čeprav jaz sem se držala ringarajinga in je tudi ratalo, ko bi vsaj tudi drugič.user posted image

< Sporočilo je popravil tassika -- 7.11.2008 10:48:42 >

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 294
7.11.2008 12:26:30   
Anonimen
Ej..
ta je zihr.. tud z ringarajinim se ujema user posted image  Vpiši se... , vsako menstruacijo, ciklus... in ti full fajn pokaže. Boš vidla.
www.menstruacija.si

Za unga hrvaškega moram mal pobrskat..., mi je ušel. DObiš sam da najdem čas.
Cmoka

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 295
7.11.2008 15:36:39   
drobtinica29
ojla punce!

kako ste kaj? jaz sem kar tako tako, glede na vreme, ki je malce depresivno, drugače pa, ...
danes sem  dobila 2. user posted image ,...  je bla točna kot urca ( imam jo namreč na 28 dni). user posted image   malce me sicer boli, ampak za 1x še ne pretirano, upam da tako tud ostane.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 296
7.11.2008 16:35:34   
Nogavica
Ojla!

Jaz sem imela danes pregled pri G in je rekel, da se je maternica lepo skrčila in da lahko začneva delat user posted image  takoj, ko se spet vzpostavi normalni ciklus (torej kaki 2 menstruaciji). user posted image  
Ampak sem še vedno zmedena, ker ne vem, če je bila takrat M. G pravi, da je možno, da je bila in da je mogoče bila tako šibka, ker je bila sluznica še stanjšana od abrazije (meni se vsaj zdi, da je nekaj takega rekel user posted image user posted image ). Folno lahko kar nadaljujem jemati.
Je pa malo povprašal, kako sem prenesla vse skupaj in mi namenil par vzpodbudnih besed. Res je super ta G.
Aja, rekel je še, da se skoraj 20% nosečnosti konča s SS v prvem trimesečju. user posted image

Rižko, jaz bi pa rada videla fotke vajinega stanovanja. user posted image  A veš, da imam jaz od lani na enem drugem forumu (kjer sem se samo registrirala) enak nick kot ti. user posted image

tassika, mi smo pred leti tudi imeli činčilo - Pipija. To je pa res eno tako sladko in nagajivo bitjece. Naš je vsak dan, ko smo ga spustili iz kletke, najprej naskočil plišastega ježka. user posted image  Ko bo Živa večja, bomo verjetno spet kakega nabavili.
Pred njim pa smo imeli vsa leta morske prašičke. Enkrat smo imeli celo mladičke, ker sta tastara, ki smo ju imeli ločena, nekako našla pot eden do drugega. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu drobtinica29)
Neposredna povezava do sporočila: 297
7.11.2008 19:25:35   
strumf
živjo punce, vidim da ste bile danes zgovorne user posted image . jaz sem bila na celodnevnem seminarju. zato vas šele sedaj malo čekiram. midva sva zrihtala stanovanje (podstrešje), letos januarja. sva imela kar velik zalogaj- vse naenkrat. ampak sedaj uživava v svojem miru user posted image user posted image . sedaj sva si malo opomogla, pa bi si zrihtala še novo posodo. tako, ki nekaj velja. sem tudi že slišala za zepter pa tudi ženske ful hvalijo. ne vem za ka se bom odločla. sem slišala da so od zeptera in mc zelo zasoljene cene, vendar da jih imaš potem zelo dologo. no bom še vidla.midva tudi že veselo user posted image brez zaščite, ampak se mi ciklus še ni čisto uredil, tak da prakticirava vsaki drugi dan user posted image . upam da nama rata.user posted image

čav bav

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 298
7.11.2008 22:53:45   
tassika
user posted image
Ime:            Starost:     Kraj:        Otročki:    Nosečnost: 
Rižko                26           Celje                0          1
Tassika           25           Domžale           0          1
enkratna         35           okolica KK        0          3
MAŠKA             33           ok. Celja          1          2
Drobtinica29    29           Maribor           0          1
Lara33            34                                   1          3
strumf              26           ok. Brežic         0          1
Nea_teja         33           Cerknica           3          4
polna_luna      32                                    0          1
pilotina             29           ok. Portoroža   0          1
pentagram        ?                      ?             ?          ?
Fargesia           26           ok. Ljubljane    0          1
sabri                32           ok. Ljubljane    1          2
Nogavica          31           Maribor            1          2
Maj2009           24        ok. Ljubljane       0          1
misli_pozitivno  33           Ljubljana         1          3

Ime:                Datum SS:      Teden SS:     Katera M:  
Rižko                14.08.08                  8                    3
Tassika            04.10.08                10                    2
enkratna          07.10.08                16                    1
MAŠKA              16.08.08                  8                    3
Drobtinica29    12.09.08                10                    2
Lara33             07.10.08                10                    1 
strumf              15.08.08                20                    3
Nea_teja          01.10.08                12                    2
polna_luna       08.10.08                10                    2
pilotina             31.10.08                10                    3
pentagram       15.09.08                10                    2
Fargesia           11.07.08                  9                    3
sabri                31.10.08                  7                    1
Nogavica          25.9.08                  12                    1         
Maj2009           26.10.08                13                    1      
Misli_pozitivno  24.10.08                  8                    1 

Ime:               1.M po A:   2. M po A:  3. M po A:  Test, II:-)
Rižko                02.10.08    25.10.08         user posted image               
Tassika            30.10.08      user posted image
enkratna          user posted image
MAŠKA              23.09.08     23.10.08         user posted image                    
Drobtinica29     11.10.08     07.11.08          user posted image  
Lara33             user posted image
strumf              15.09.08     27.10.08          user posted image    
Nea_teja          01.11.08      user posted image
polna_luna       04.11.08      user posted image
pilotina             12.09.08     15.10.08           user posted image      
pentagram       31.10.08      user posted image
Fargesia           11.07.08     14.10.08            user posted image      
sabri                02.11.08           user posted image
Nogavica             user posted image
Maj2009          user posted image
Misli_pozitivno     user posted image

Do sedaj nas je 16 bork, ki se trudimo, da kmalu ponovno zagledamo user posted image  

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 299
7.11.2008 23:06:03   
enkratna
IZVIRNO SPOROČILO: tassika
Ojoj tudi mene že skrbi, nikoli nisem bila paranoična, po vsem tem pa me že zdaj skrbi pa sploh še nisem noseča. kolegica mi pravi pa ne smeš tko mislit, ja lahko je reči enmu, ki tega ni dal skozi, ker sem si pikico res želela in mi je res bilo hudo. Ne vem če obstaja katera, ki je ne bi.

tassika, ko daš to 3x skozi, me ne bo noben prepričal, da "naj me ne skrbi". Ne bi rekla, da gre za neko paniko, ampak ravno kontra - neko "flegmatičnost", ki rezultira v tem, da se ne prepustim nosečnosti v smislu, da načrtujem, kupujem cunjce, barvam sobicp, ipd....
Vem, da nikoli ne bom več tako sproščena kot nosečnica, ki tega ni dala nikoli skozi! Na žalost!

nogavička, misli_pozitivno, maj2009 - dobrodošle v klub čakajočih na user posted image !

lara33, vidim da ti tudi še čakaš tega hudiča babjega user posted image Ja pa menda res ne 6 tednov naokoli, predno kej pricurlja user posted image Tassika, midve z laro in kasneje pridruženimi dekleti smo zaenkrat še borki za user posted image , da potem postaneva borki za user posted image user posted image user posted image

Jaz sem čisto izmučena od napornega tedna: adrenalin v službi 24/7 + študij. TV-ja nisem prižgala cel teden, še dobro da sem vsaj naslovnice videla, da je Obama bil izvoljen - če ne bi še to šlo mimo mene, jojmene!
Odštevam dneve do Mehike... samo še 10 dni, pa zvečer odrinemo v Muenchen, od koder letimo proti Playa del Carmen.... pošljem eno kartico od tam, punce user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?