tassika
|
Rižko, ti ti lumpa . Drugače pa glede kuhinje, tudi midva imava taščino, ubistvu je vse njeno, ker sva dobila stanovanje, razen spalnice, ki sva jo že 2 letni nazaj zrihtala, ko sem se jaz tja preselila, ampak problem je zdaj v tem, da je to vse staro 25 let in nevem kolikokrat razstavljeno in se vse razdira, pa podira,... in sva pač rekla, da bova zbrala vse predračune, da vidiva koliko bi prišlo, ker tako kot sva sedaj delala po kosih, te samo utruja, najhujše je bilo par mesecev nazaj ko sva imela malarja, prideš iz službe, že tko sem bila crknjena zaradi potem pa še vse pospravit , tisti teden sem mislil,da me bo konec, pa še v službi sem bila sama, ker je bila sodelavka na dopustu in sem rekla, da se tega ne grem več in sva potem ko sva menjala avto, sva dala gotovino, za stanovanje pa bova pač mogla vzeti kredit, računam tko za 5 let, saj ni veliko? Jaz pa komaj čakam v torek ko imam pregled, da vidim kaj bo rekla teta zdravnica, me pa malo skrbi, ker še kar krvavim, sicer rahlo, ampak je, pa je to že en teden, do torka se mora nehat . Nič šibam na eno solatko. papa ps. Rižko pripopaj link od koledarčka, čeprav jaz sem se držala ringarajinga in je tudi ratalo, ko bi vsaj tudi drugič.
< Sporočilo je popravil tassika -- 7.11.2008 10:48:42 >