|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008, III. del
2.11.2008 22:24:49   
Blacky30
Inigo, hb, da je vse ok s tvojima srčkoma.

Flower, poskrbi, da bo Lan dovolj pil, jutri pa pokliči P.

Rovarka, to pa je bila noč. Groza! Samo, da je mucek ok, da je Tia ok in da si ti noseča.user posted image user posted image user posted image
Frutka, Čatežke so zakon! Mi nonstop hodimo tja.user posted image

Almera, še nisi šla k P zaradi krvi v blatu?

Mi imamo tudi jutri kontrolo kolkov ob 14h na Ptuju. Hvala za čestitke za Tejo, super je to izvedla, mami pa ne bi bila mami, če ne bi cel postopek lepo poslikala.user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
2.11.2008 22:27:25   
dzanika
Evo slikice iz krsta:

doma pred odhodom:
user posted image

v cerkvi:
user posted image

tortica:
user posted image

Prebrala vas bom pa kasneje...

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
   [Brisano sporočilo]
2.11.2008 22:30:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2128
2.11.2008 22:32:14   
Blacky30
Aha. No, srčno upam, da ni alergija, da ne boš imela s tem težav.user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
2.11.2008 22:32:45   
netki
dzanika....ful lepa torta in zelo zanimiva.....kako je pa noter zgledala, a je v stilu rulade al je v plasteh, kot torta? Okus? Cena? Kje si jo naročila?

sem firbčna, ne user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
   [Brisano sporočilo]
2.11.2008 22:35:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2131
2.11.2008 22:41:24   
netki
nosečka maja....sem opazila da nas pogosto bereš, daj javi se kaj! Si julijka?

kje pa je lunica???

Neposredna povezava do sporočila: 2132
   [Brisano sporočilo]
2.11.2008 22:43:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2133
2.11.2008 22:46:18   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

O, jaz tudi, sploh nimam idej kaj lahko jem. Popijem namreč ful jogurtov, pa belih kav, pojem ogromno sira in namaznih sirčkov, kuham dosti s kislo smetano, itd

Jaz sem tudi precej na mlečnih izdelkih ... za zajtrk skoraj obvezno šalco mleka, kasneje brezkofeinsko kavo z veliko mleka, pa sirni namazi, kuhanje s kislo smetano - tako nekako kot ti user posted image   počasi začenjam jesti več sadja in zelenjave, edino stročnic se zaenkrat še izogibam user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2134
2.11.2008 22:58:51   
dzanika
populis odtis stopala jaz še nisem naredila. Se tut še spravljam k temu.

flower naš se ravno iz trebuha na hrbet obrne. Obratno pa še ne.

neboglasnica meni je rekla na sistemackem da je precej velik mali in da rabi več energije da se obrne kot pa kakšen manjši. In da ni nič narobe če se še ne obrne. Je pa rekla da ga naj kr sama mal sučem okrog da bo zakapiral.

minaH nebi vedla glede izpuščaja. Na srečo še nismo imeli takšnega primera...

netki torto sem naročila pri ledineku. Ker itak dela vse živo. Kar mu rečeš ti naredi. Notri je zgledala kot prava tortica. Sadna in ful dobra. Cene čist točne ne vem ker jo grem jutri plačat. Naj bi bila pa okrog 30-35€. Je pa sigurno za kakšnih 25-30 kosov.

Neposredna povezava do sporočila: 2135
2.11.2008 23:01:53   
dzanika
Aja pa še to tortico je Jan dobil od botrce:

user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
2.11.2008 23:02:54   
rovar_ka

Flower
- me veseli, da si boljše, je hudič, če moraš bolan skrbet za otroka, sem danes sama vidla, ko mi je blo zjutraj tak hudo

Lex - vem da sem malo pozna, ampak lepo se imejte, pa super, da je Alini bolje

Nanka - kako je kaj s tvojo Natko?je že v redu?

Evo, za vas 3 user posted image user posted image user posted image , zgleda, da so res neke viroze na pohodu.

Blacky - a vi ste končno začeli križanke reševat? ja suppeeeer!! Veš, midva se vedno boljše razumeva, ko jih rešujema..Kak par dni ne dostavijo križank, sma že neka sitna drug do drugegauser posted image Tak da punce, hitro reševat  križanke -  odženejo vse probleme stranuser posted image user posted image user posted image

in user posted image user posted image user posted image za kotalečo Tejouser posted image

Majuska - ne bi vedla glede mozoljčkov, žal..

Tia tud včasih vleče ustnico na eni strani noter, kot da bi si jo cuzalauser posted image Je pa ona včeraj ugotovila, da lahko vriska, oziroma da se lahko bolj glasno pogovarjauser posted image Ful zanimivo, ko vsake tolko časa nekaj novega pogruntajouser posted image Aja, pa stvari je začela ful prijemat, ropotuljice pa to..Se mi zdi, da je kr čez noč pogruntala zakaj ima rokeuser posted image user posted image

Na uz kolkov je treba slečt do pleničke (z pleničko vred), zgograj lahko ima body, spodaj pa morejo bit nageci. Aja, pa spodaj za ta čas samo v tetra pleničko zaviješ, da ti ravno ne zmrzne tamuser posted image

Flower - ajajajaj, zdaj pa vidim, da si drisko fasalauser posted image , boga reva no.. Si že boljše? Praviš, da se ti je Lan obrnil na trebuščekuser posted image user posted image user posted image Naši še to ni uspelouser posted image Mi je pa ful fajn, ker lahko Tio z Lanom primerjam, tak da upam, da po počasi tud ona to sposobna naredituser posted image Se pa Tia prevrne iz trebuščka na hrbet, ampak tud ne vedno..Se mi zdi da se še ne prekotali zavestno. Včasih se, včasih pa neuser posted image

HD - lepe slikice! Je Kali uživala v vodi? Pa lepo ji pašejo tvoja očalauser posted image user posted image

Almera - a si ti govorila, da ne smeš Boru gledat v oči, ko ga dojiš, ker začne grulit in neha vlečt? Meni je to Tia začela delat in sploh ne vem kaj naj naredim, ker se kr odklaplja stran, ponavadi je vlekla 10 min, zdaj pa včasih par minut pa se že pogovarja in noče več jest.. Me prav zanima kolko melka poje, jo morem stehtat da vidim kolk se gospodična uspe nasitit v teh parih minutah..user posted image

Populis - Tia je tud čist zmešana od tega letanja, se ji cel ritem poruši, pol pa je sitna..Sej mi paše tu pa tam it kam, ampak na koncu sem vedno ful blažena in srečna ko pridem domovuser posted image

Dzanika - user posted image user posted image user posted image za krst in pridnega Jana! Pa obvezno slikice pokazat, da vidimo kak je bil lep z metuljčkom user posted image (upam da nisem zamešala). Sej ga je on imel ne?

Ksenci - ojoj za tvojo mamicouser posted image Upam, da bo hitro okrevalauser posted image

Metuljcek321 - vi pa ste zgodnji s križankamiuser posted image user posted image user posted image

Zdaj sem se nekaj spomnila: se kateri vaši škrati že naglas smejijo?

Pa kje je lunica kaj? čuj, da se nisi ti ki k junijkam preselila, zdaj ko sta se z Didlinoo spoprijateljiliuser posted image user posted image Sicer pa je tvoj Luka tak napreden, da bi komot lahko bila tamuser posted image Ampak da nam niti slučajno ne pobegneš, si slišala?user posted image Te ne damo, ne ne!!

Neboglasnica - dobrodošli doma! A prst pa še zmeraj ni ok?To pa zdaj že traja kr nekaj časa ne?pa drugače je boljše, te majn boli iz dneva v dan al se ti zdi da se ti slabša?
Staš se bo že začel obračat ko bo na to pripravljen, eni se prej, eni kasnejeuser posted image

Veš kaj meni pomaga za glavobol?Nada, niente, zero, nula, nič!!!user posted image user posted image user posted image Ne res, odkar sem postala slabovidna (na daleč) sem imela ful glavobole, po 3-4x na teden, potem ko sem si končno nabavla očala so se glavoboli zmanjšali, ampak očitno sem postala imuna na vse tablete, ker sem jih res ful pogosto jedla. Včasih mi je pomagalo spanje, zdaj pa očitno še to neuser posted image Pa bognedaj da zjutraj ne spijem kave, pa me spet glava boli..Jooj, kak pogrešam nosečnost!enega glavobola nisem mela, res!prav zanimivo, kak ti hormoni vplivajo na ene stvari.

Inigo - si kr predstavljam kak si mogla bit jezna, jaz bi tud babi vrat zavilauser posted image Ampak pozabi zdaj na babo, glavno je, da sta tvoja dva srčka ok in da ni bilo nobenih posledic. Avto pa si bo že opomogeluser posted image

Frutka - vaša pa je prava akrobatka, ko se že od 2. meseca tak obračauser posted image

Aha, vidim da je 2x objavlo moj prejšnji postno, super

Nič, bom raje kar objavla še tega, drugače bo predolguser posted image user posted image

Blacky, kot vidiš sem si malo sposodla tvojo metodo komentiranjauser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 2137
2.11.2008 23:04:36   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Rovarka, to pa je bila noč. Groza! Samo, da je mucek ok, da je Tia ok in da si ti noseča.user posted image user posted image user posted image

OPICA!!!nisem noseča!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
2.11.2008 23:06:44   
rovar_ka
Dzanika - super slikice, Jan je pravi mali maneken!user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
   [Brisano sporočilo]
3.11.2008 7:15:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2140
   [Brisano sporočilo]
3.11.2008 7:54:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2141
3.11.2008 7:55:53   
glugluglu
Dobro jutro, user posted image user posted image user posted image no malo me ni pa zvem, da je ena julijka noseča "pomotoma oz. ne zares"user posted image user posted image user posted image . Rovar_ka, Blacky, ta je bila pa dobra. Fora je bila v tem, da sem najprej videla post od Blacky, šele potem od Rovar_ke.user posted image user posted image user posted image

Tian se tudi nikamor ne prevrača, očitno je tudi on malo pretežak. On samo leži in gleda, pa ropotuljice prijema, jih daje v usta, noge dviguje v zrak in spušča in se na mestu potem zaradi tega premika, ja pa sedi že dobro (seveda ga moram držat drugače še pade), glavica je tudi močna, ampak valjenja iz hrbta na trebuh ali obratno pa ni čeprav mu nastavljam igračke in vse.
Sem potem šla gledat do kdaj imajo čas in je do 6 meseca čas in še več (6,5 po Denverju je zadnja varianta). Tako, da ni panike.

Blacky30, metuljcek321, mi imamo tudi bolj nočne križanke, zjutraj jaz rabim nekaj časa, da sebe sestavim, kaj šele kaj drugega. Sedaj sem slučajno pokonci (krivec RR) in to še brez kave.

Rovar_ka, midva sva tudi zoprna in tečna, če dolgo časa ni kakšne križanke.user posted image

Ksenci, user posted image za tvojo mami,

HD, Kali bo očitno prava plavalkauser posted image ,

Dzanika, luštkan je Jan, pa tortice so zanimive, mnjami,

Lex, lepo se imejte!

V lj , v sredo ali kadarkoli bi še jaz prišla, ampak še nisem ziher zaradi prevoza.

Tinky, ste sestavili in preselili že vse? Boš dala tudi še slikice končnega izgleda?

Neposredna povezava do sporočila: 2142
   [Brisano sporočilo]
3.11.2008 7:56:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2143
3.11.2008 8:11:13   
glugluglu
populis, nimam linka, bi ga pa tudi jaz imelauser posted image

evo našega sedečega korenjaka malo

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2144
   [Brisano sporočilo]
3.11.2008 8:14:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2145
   [Brisano sporočilo]
3.11.2008 8:15:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2146
   [Brisano sporočilo]
3.11.2008 8:16:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2147
   [Brisano sporočilo]
3.11.2008 8:16:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2148
   [Brisano sporočilo]
3.11.2008 8:21:18   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2149
3.11.2008 8:39:06   
nanka
dan,

Moje punce so se končno pozdravile, hura.

Flover, Natka je imela točno ta virus, bruhanje, driska in skoraj nič ni jedla. Kar sem ji uspela stlačit, je čez dve uri vse izbruhala. Ni pa nič jokala, prav dobre volje je bila. Čaja je spila pa ogromno, zato je nisem peljala k dežurnemu. Trajalo je dva dni in pol, od sobote zvečer je dobra, samo ritko ima vneto ( bapenten že zdravi) in včeraj je malo manj jedla. Danes sva sept na 100 ml mleka.

Na srečanje v sredo prideva samo šele okoli 12, saj nama ne boste pobegnile.

Neboglasnica zate imam škatle od Hipp čaja, ali rabiš tudi kovinske škatle ( kava , mleko)?

Vse sem pridno prebrala, za komentarje sem pa že vse pozabila, tako da obljubim, da vas bom sproti brala, ker za nazaj mi je malo mimo komentirat.

Aja, naša se je tudi v soboto trikrat prevalila iz hrbtna na trebušček, nazaj ji pa ni šlo. Se pa takoj ko jo položim na tla obrne na bok.

Glugluglu, naša tudi v naročju že sedi, ni šans da jo držim leže, znori. Samo pokonci, tudi nosit jo je treba pokonci.

< Sporočilo je popravil nanka -- 3.11.2008 8:40:12 >

Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

spanje celo noč
nataly33

kdaj je vaš dojenček prespal celo noč?

pri 2 mesecih (44%)

pri 3 mesecih (11%)

pri 4 mesecih (6%)

pri 5 mesecih (6%)

pri 6 mesecih (8%)

pri 7 mesecih (26%)

Število vseh glasov: 143

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!