|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 2.11.2008 23:02:54
|
|
|
|
rovar_ka
|
Flower - me veseli, da si boljše, je hudič, če moraš bolan skrbet za otroka, sem danes sama vidla, ko mi je blo zjutraj tak hudo Lex - vem da sem malo pozna, ampak lepo se imejte, pa super, da je Alini bolje Nanka - kako je kaj s tvojo Natko?je že v redu? Evo, za vas 3 , zgleda, da so res neke viroze na pohodu. Blacky - a vi ste končno začeli križanke reševat? ja suppeeeer!! Veš, midva se vedno boljše razumeva, ko jih rešujema..Kak par dni ne dostavijo križank, sma že neka sitna drug do drugega Tak da punce, hitro reševat križanke - odženejo vse probleme stran in za kotalečo Tejo Majuska - ne bi vedla glede mozoljčkov, žal.. Tia tud včasih vleče ustnico na eni strani noter, kot da bi si jo cuzala Je pa ona včeraj ugotovila, da lahko vriska, oziroma da se lahko bolj glasno pogovarja Ful zanimivo, ko vsake tolko časa nekaj novega pogruntajo Aja, pa stvari je začela ful prijemat, ropotuljice pa to..Se mi zdi, da je kr čez noč pogruntala zakaj ima roke Na uz kolkov je treba slečt do pleničke (z pleničko vred), zgograj lahko ima body, spodaj pa morejo bit nageci. Aja, pa spodaj za ta čas samo v tetra pleničko zaviješ, da ti ravno ne zmrzne tam Flower - ajajajaj, zdaj pa vidim, da si drisko fasala , boga reva no.. Si že boljše? Praviš, da se ti je Lan obrnil na trebušček Naši še to ni uspelo Mi je pa ful fajn, ker lahko Tio z Lanom primerjam, tak da upam, da po počasi tud ona to sposobna naredit Se pa Tia prevrne iz trebuščka na hrbet, ampak tud ne vedno..Se mi zdi da se še ne prekotali zavestno. Včasih se, včasih pa ne HD - lepe slikice! Je Kali uživala v vodi? Pa lepo ji pašejo tvoja očala Almera - a si ti govorila, da ne smeš Boru gledat v oči, ko ga dojiš, ker začne grulit in neha vlečt? Meni je to Tia začela delat in sploh ne vem kaj naj naredim, ker se kr odklaplja stran, ponavadi je vlekla 10 min, zdaj pa včasih par minut pa se že pogovarja in noče več jest.. Me prav zanima kolko melka poje, jo morem stehtat da vidim kolk se gospodična uspe nasitit v teh parih minutah.. Populis - Tia je tud čist zmešana od tega letanja, se ji cel ritem poruši, pol pa je sitna..Sej mi paše tu pa tam it kam, ampak na koncu sem vedno ful blažena in srečna ko pridem domov Dzanika - za krst in pridnega Jana! Pa obvezno slikice pokazat, da vidimo kak je bil lep z metuljčkom (upam da nisem zamešala). Sej ga je on imel ne? Ksenci - ojoj za tvojo mamico Upam, da bo hitro okrevala Metuljcek321 - vi pa ste zgodnji s križankami Zdaj sem se nekaj spomnila: se kateri vaši škrati že naglas smejijo? Pa kje je lunica kaj? čuj, da se nisi ti ki k junijkam preselila, zdaj ko sta se z Didlinoo spoprijateljili Sicer pa je tvoj Luka tak napreden, da bi komot lahko bila tam Ampak da nam niti slučajno ne pobegneš, si slišala? Te ne damo, ne ne!! Neboglasnica - dobrodošli doma! A prst pa še zmeraj ni ok?To pa zdaj že traja kr nekaj časa ne?pa drugače je boljše, te majn boli iz dneva v dan al se ti zdi da se ti slabša? Staš se bo že začel obračat ko bo na to pripravljen, eni se prej, eni kasneje Veš kaj meni pomaga za glavobol?Nada, niente, zero, nula, nič!!! Ne res, odkar sem postala slabovidna (na daleč) sem imela ful glavobole, po 3-4x na teden, potem ko sem si končno nabavla očala so se glavoboli zmanjšali, ampak očitno sem postala imuna na vse tablete, ker sem jih res ful pogosto jedla. Včasih mi je pomagalo spanje, zdaj pa očitno še to ne Pa bognedaj da zjutraj ne spijem kave, pa me spet glava boli..Jooj, kak pogrešam nosečnost!enega glavobola nisem mela, res!prav zanimivo, kak ti hormoni vplivajo na ene stvari. Inigo - si kr predstavljam kak si mogla bit jezna, jaz bi tud babi vrat zavila Ampak pozabi zdaj na babo, glavno je, da sta tvoja dva srčka ok in da ni bilo nobenih posledic. Avto pa si bo že opomogel Frutka - vaša pa je prava akrobatka, ko se že od 2. meseca tak obrača Aha, vidim da je 2x objavlo moj prejšnji postno, super Nič, bom raje kar objavla še tega, drugače bo predolg Blacky, kot vidiš sem si malo sposodla tvojo metodo komentiranja
|