|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008, III. del
2.11.2008 18:50:35   
metuljcek321
Joj, blacky, to mas pa cist prav ... mal sem zafurala dan ---- pizza je bila na sporedu ze vceraj .... hi, hi ... It happens. Saj ves, ko je clovek na porodniski, se mozgancki mal upocasnijo in kaksen dan kiksnejouser posted image  user posted image  user posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
2.11.2008 18:50:44   
Blacky30
Metuljcek, sem ti že stokrat hotela povedat, da mi je ful hudo, da si imela tako žalostno izkušnjo s prvo nosečnostjo. To je res nekaj groznega, ko se ti to zgodi. Ker vse trepetamo prve 3 mesece, potem pa si nekak oddahneš, da je najhuje mimo in niti prav več ne pomisliš, da bi se kaj takega lahko zgodilo. In če se zgodi, je šok in žalost toliko večja. Žal mi je! Sem pa vesela, da je Anja poskrbela za sonček v vajinem življenju in da sta vsaj malo potolažena.

Ksenci, OMG, boga tvoja mami. HB, da so jo pravočasno rešili in da bo vse ok, da že prihaja počasi domov. Fejst jo pocartaj. Ja, brez mami je življenje težko. Jaz sem jo tud ful pogrešala ta teden, ko je cele dneve delala, ker je cvetličarka in se sploh nisva nič videli (drugač živimo v isti hiši). Mame so najdražje!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2077
2.11.2008 18:53:11   
Blacky30
Nasara, imaš ZS.user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
   [Brisano sporočilo]
2.11.2008 18:53:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2079
2.11.2008 18:54:10   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Metuljcek, sem ti že stokrat hotela povedat, da mi je ful hudo, da si imela tako žalostno izkušnjo s prvo nosečnostjo. To je res nekaj groznega, ko se ti to zgodi. Ker vse trepetamo prve 3 mesece, potem pa si nekak oddahneš, da je najhuje mimo in niti prav več ne pomisliš, da bi se kaj takega lahko zgodilo. In če se zgodi, je šok in žalost toliko večja. Žal mi je! Sem pa vesela, da je Anja poskrbela za sonček v vajinem življenju in da sta vsaj malo potolažena.

Hvala, blacky! Ja, po 4 mesecih in pol si pa res ze mislis, da bo vse bp ... Anyway - zivljenje prinese dobro in slabo, tako pac je. Samo, da je zdaj Anja tu - resnicno pozabis na vse muke, razocaranja, stiske, trpljenje, bla bla bla, ki si jih prej dal skozi.

Pozabimo na zalostno preteklost in veselo naprej, a ne?

(author unknown)

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
2.11.2008 18:56:04   
Blacky30
Aha, Metuljcek, vidim, da vidva sta pa bolj jutranja križankarja. Midva pa pozno nočna oz. veliko zgodnejša od vaju, takoj po polnoči.user posted image user posted image  No, saj čas ni bistvo, ne?

Neposredna povezava do sporočila: 2081
2.11.2008 18:57:23   
Blacky30
Točno tako se govori, Metuljcek.user posted image

Flower, Teja se še ne obrne.user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
2.11.2008 18:59:48   
metuljcek321
Holy macaroni, pa kolk moram se jest cvekat, da bom dobila drugo zvezdico ... pri 5oo postih, a ne? Uf, uf

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2083
2.11.2008 19:00:51   
metuljcek321

Aha, Metuljcek, vidim, da vidva sta pa bolj jutranja križankarja. Midva pa pozno nočna oz. veliko zgodnejša od vaju, takoj po polnoči.user posted image user posted image  No, saj čas ni bistvo, ne?

Hi, hi. Kakor kdaj, je pa res, da je blo zdaj parkrat zjutraj .... hm, moram mal nazaj uvest nocno krizarjenje/krizankanje ... hi, hi

(author unknown)

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
2.11.2008 19:01:51   
metuljcek321
flower, nasa se se ne obraca. Cakamo na D day.

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2085
2.11.2008 19:11:30   
sončika84
hojla! nisem že dolgo kej pisala. nimam časa. mali je tko naporen,da adijo. grozn je. je mi ful malo,pa še takrt se mormo kregat. ne vem, lačen je pa neče lih jest. kako vem da je lačen? ker si deva roke v usta,pa kruli mu,pa tut po uri. no,in on naredi par požirkov pol pa konc in tak jok da groza. prov drtje. flaško pa bolš d ne vidi,ker samo da mu jo dam blizu ust,se začne zvijat n dret. po pa roke v usta. tut pri čaju je isto. tko da se res prov borimo. pol pa kak dan pa je prid pa lepo papca,pol pa spet isto. ne vem kaj je to. a so že zobki la kaj??? Ma me skrbi,ker res mal poje. da ne bo shujšal in da ga ne bojo poslal v bolnišnico. drugače pa kadar je dobre volje se ful pogovarja,spušča tko hecne zvokei n se reži. obrača se tudi že,tko da ga ponoč dobim čist zabitega v zibko al pa čist kontra obrnenga.  kmal mamo spet ceplenje. ampak jaz mislil,da bom še ta tedn šla k dohtarci da ga zvagamo,ker imam res občutek da je shujšal.
tko, vidim da ve lepo klepetate. kar tako naprej,jaz pa se bom vsake tolko mal najavla. bodite fajn in zdravi in vse! čao

Neposredna povezava do sporočila: 2086
   [Brisano sporočilo]
2.11.2008 19:14:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2087
2.11.2008 19:19:34   
neboglasnica

O, GR, dobrodošla nazaj domov. Pa niste šli za dolgo, samo podaljšan vikend? No, glavno je, da ste se imeli fajn.user posted image  Fajn zrihtajta jutri na cepljenju.user posted image

Šli smo za 4 dni. Bova videla, kaj bo jutri rekla P.

Meni osebno 1. november nič ne pomeni, ker jaz vsak dan moje drage nosim v srcu in jim prižgem svečko kadarkoli.

Mi smo že četrto leto zapored šli na dopust med jesenskimi počitnicami, saj jaz drugače ne morem, pa Sara tudi ne več. Sem se na začetku full zasekirala, ker sem menila, d abi morala stati ob maminem grobu, pa mi je moj mož rekel, da bi bila moja mami prva, ki bi rekla, zgini na dopust. In še res je. Tudi jaz se rajši sprehodim do pokopališča, kadar ni gneče in se mami v miru posvetim in se ji zahvalim, ker vsak dan znova čuva mene in moje drage. Pa dovolj o pokojnih.

GR, pri nas tako uspavanje ne deluje. Sem že večkrat poskusila. Razjezi se in se začne dret in vztraja in vztraja.....dokler mama ne popusti.user posted image

Pač je Teja prepametna. Veš, moške se lažje obrne.

Jeeeeeeeee, kak sem vesela, da ste se vrnile in razpisale, ker to pomeni, da jaz lahko zdaj s tem postom spet Neboglasnico razveselim.user posted image

In res si me, hvala. Tudi populis se je potrudila. Pridni!!

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
2.11.2008 19:22:45   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

aja, GR -  vprašaj jutri glede lulčka. me zanima kakšno mnenje ima tvoja o tem. jaz bom pa našega v torek. imava posvetovalnico pri 4,5 mesecih. pa prvič bo cepljen.

Bom, nisem pozabila, Si bom zvečer kar listek napisala, kaj vse me zanima.

Tudi ti in metuljček321 sta se potrudili s pisanjem, pridni tudi vedve user posted image ! Se vidi, da pogrešam šolske otroke, kaj?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
2.11.2008 19:23:27   
neboglasnica
Aja, moj se še čisto nič ne obrača, očitno je pretežek??? Ali pa prelen?

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
2.11.2008 19:26:19   
24julij
ksenci verjamem da je tezko le drzite se,se dobro da se je dobro izteklouser posted image user posted image

maja jaz jih poznam tudi ene par ki so pol po umetni kaml naravno zanosli
ker zej imas vec sans k se maternica se prilagaja al kako pravjo.tako da kar na polnouser posted image
nasa se je pa po tanovem ze nekaj dni full zacela ubracat na l bok in glavo vlect nazaj glih tko ko da bi se rada obrnla na trebuh pa da ji ne gre,pol pa ko jo dam spat se tko zarotira in tko spi,ne vem glih ce je tko dobr.Sam ce jo pa popravim se pa al zacne jokat al pa takoj potegne nazaj.Kaj nej naredim????user posted image zdejle jo ati se hrni pol pa upam da bo ponoci spala ker je danes res nekam boga pprej mi je spala bna trebuku in vsake tolko jokala zraven ne vem al bojo zobi al kaj,sam pediaatrinja je rekla da se ne,se pa vidlo crticeuser posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
   [Brisano sporočilo]
2.11.2008 19:29:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2092
   [Brisano sporočilo]
2.11.2008 19:30:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2093
2.11.2008 19:31:42   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Srečanje v LJ - v sredo ne more Neboglasnica, v četrtek Tims, kaj pa torek - Populis kdaj ima P?

V sredo jaz lahko po 11 uri.

Neposredna povezava do sporočila: 2094
   [Brisano sporočilo]
2.11.2008 19:31:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2095
2.11.2008 19:34:59   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: populis

GR;tole o mrtvih in Dnevu mrtvih si zelo lepo napisala, se zeloooooooooo strinjam.Čeprav mi smo bili v teh dneh na grobovih ampak tistih ki nam niso glih za vogalom, nismo pa nikjer stali na procesijah kjer moraj "babe"predstavit novo zimsko kolekcijo plaščev in škornjevuser posted image .

Žal T niso dovoljevale pelc montlov... mogoče kopalke?user posted image

Lara se prekotali iz trebuha na hrbet kontra pa ne, kljeb temu da je hiperaktivna.Kdaj se ugotovi pri otrocih hiperaktivnost? A to kej zdravijo?

Hiperaktvinost se sicer zdravi,a mpak vaši otročki niso hiperaktivni. V svoji karieri sem imela samo dva hiperaktivna in povem vam, da še trepniti s trepalnicami ni bilo časa. Ko pa so se začeli zdraviti, so bili pa rastlinica. Vaši otročki so samo zvedavi in babe prave babe.

ksenci: user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2096
   [Brisano sporočilo]
2.11.2008 19:39:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2097
2.11.2008 19:39:22   
neboglasnica

HD;naša zgleda da ma tud spet krče, že več ne vem kaj naj ji nardim.Kr joče in brunda

Le kaj je punčicama? Ponavadi rečejo, da imajo fantki več krčev, očitno sta vedve izjemi, ki potrjujeta pravilo. Prav zaradi tega sem se jaz bala imeti fanta, ampak pri nas je zaenkrat ok (trkam).

Neposredna povezava do sporočila: 2098
2.11.2008 19:40:39   
neboglasnica

No ja, ne spet ampak še kr. Sem zej neki pametna ko je bla par dni brez krčev.user posted image user posted image

GR;če sem te razveselila z postom, mi je v čast.Pa naj še kak moški reče da ženske nismo skromne, seveda da smouser posted image

Seveda smo skromne, samo njim tega ne pokažemo in ne smemo. Jih bomo razvadile.  Aja, pa hvala za pohvalo. Si videla ZS? Od včeraj sicer.

Neposredna povezava do sporočila: 2099
   [Brisano sporočilo]
2.11.2008 19:42:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Partner
hmm...

Ali bi bili še naprej z partnerjem, če bi vas vdaril?

da (9%)

mogoče, če bi mi zagotovil da se več ne ponovi (32%)

ne (59%)

Število vseh glasov: 290

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!