Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 2.11.2008 18:50:35
|
|
|
|
metuljcek321
|
Joj, blacky, to mas pa cist prav ... mal sem zafurala dan ---- pizza je bila na sporedu ze vceraj .... hi, hi ... It happens. Saj ves, ko je clovek na porodniski, se mozgancki mal upocasnijo in kaksen dan kiksnejo
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 2.11.2008 18:50:44
|
|
|
|
Blacky30
|
Metuljcek, sem ti že stokrat hotela povedat, da mi je ful hudo, da si imela tako žalostno izkušnjo s prvo nosečnostjo. To je res nekaj groznega, ko se ti to zgodi. Ker vse trepetamo prve 3 mesece, potem pa si nekak oddahneš, da je najhuje mimo in niti prav več ne pomisliš, da bi se kaj takega lahko zgodilo. In če se zgodi, je šok in žalost toliko večja. Žal mi je! Sem pa vesela, da je Anja poskrbela za sonček v vajinem življenju in da sta vsaj malo potolažena. Ksenci, OMG, boga tvoja mami. HB, da so jo pravočasno rešili in da bo vse ok, da že prihaja počasi domov. Fejst jo pocartaj. Ja, brez mami je življenje težko. Jaz sem jo tud ful pogrešala ta teden, ko je cele dneve delala, ker je cvetličarka in se sploh nisva nič videli (drugač živimo v isti hiši). Mame so najdražje!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 2.11.2008 18:53:11
|
|
|
|
Blacky30
|
Nasara, imaš ZS.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.11.2008 18:53:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 2.11.2008 18:54:10
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 Metuljcek, sem ti že stokrat hotela povedat, da mi je ful hudo, da si imela tako žalostno izkušnjo s prvo nosečnostjo. To je res nekaj groznega, ko se ti to zgodi. Ker vse trepetamo prve 3 mesece, potem pa si nekak oddahneš, da je najhuje mimo in niti prav več ne pomisliš, da bi se kaj takega lahko zgodilo. In če se zgodi, je šok in žalost toliko večja. Žal mi je! Sem pa vesela, da je Anja poskrbela za sonček v vajinem življenju in da sta vsaj malo potolažena. Hvala, blacky! Ja, po 4 mesecih in pol si pa res ze mislis, da bo vse bp ... Anyway - zivljenje prinese dobro in slabo, tako pac je. Samo, da je zdaj Anja tu - resnicno pozabis na vse muke, razocaranja, stiske, trpljenje, bla bla bla, ki si jih prej dal skozi. Pozabimo na zalostno preteklost in veselo naprej, a ne?
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 2.11.2008 18:56:04
|
|
|
|
Blacky30
|
Aha, Metuljcek, vidim, da vidva sta pa bolj jutranja križankarja. Midva pa pozno nočna oz. veliko zgodnejša od vaju, takoj po polnoči. No, saj čas ni bistvo, ne?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 2.11.2008 18:57:23
|
|
|
|
Blacky30
|
Točno tako se govori, Metuljcek. Flower, Teja se še ne obrne.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 2.11.2008 18:59:48
|
|
|
|
metuljcek321
|
Holy macaroni, pa kolk moram se jest cvekat, da bom dobila drugo zvezdico ... pri 5oo postih, a ne? Uf, uf
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 2.11.2008 19:00:51
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 Aha, Metuljcek, vidim, da vidva sta pa bolj jutranja križankarja. Midva pa pozno nočna oz. veliko zgodnejša od vaju, takoj po polnoči. No, saj čas ni bistvo, ne? Hi, hi. Kakor kdaj, je pa res, da je blo zdaj parkrat zjutraj .... hm, moram mal nazaj uvest nocno krizarjenje/krizankanje ... hi, hi
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 2.11.2008 19:01:51
|
|
|
|
metuljcek321
|
flower, nasa se se ne obraca. Cakamo na D day.
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 2.11.2008 19:11:30
|
|
|
|
sončika84
|
hojla! nisem že dolgo kej pisala. nimam časa. mali je tko naporen,da adijo. grozn je. je mi ful malo,pa še takrt se mormo kregat. ne vem, lačen je pa neče lih jest. kako vem da je lačen? ker si deva roke v usta,pa kruli mu,pa tut po uri. no,in on naredi par požirkov pol pa konc in tak jok da groza. prov drtje. flaško pa bolš d ne vidi,ker samo da mu jo dam blizu ust,se začne zvijat n dret. po pa roke v usta. tut pri čaju je isto. tko da se res prov borimo. pol pa kak dan pa je prid pa lepo papca,pol pa spet isto. ne vem kaj je to. a so že zobki la kaj??? Ma me skrbi,ker res mal poje. da ne bo shujšal in da ga ne bojo poslal v bolnišnico. drugače pa kadar je dobre volje se ful pogovarja,spušča tko hecne zvokei n se reži. obrača se tudi že,tko da ga ponoč dobim čist zabitega v zibko al pa čist kontra obrnenga. kmal mamo spet ceplenje. ampak jaz mislil,da bom še ta tedn šla k dohtarci da ga zvagamo,ker imam res občutek da je shujšal. tko, vidim da ve lepo klepetate. kar tako naprej,jaz pa se bom vsake tolko mal najavla. bodite fajn in zdravi in vse! čao
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.11.2008 19:14:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 2.11.2008 19:19:34
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 O, GR, dobrodošla nazaj domov. Pa niste šli za dolgo, samo podaljšan vikend? No, glavno je, da ste se imeli fajn. Fajn zrihtajta jutri na cepljenju. Šli smo za 4 dni. Bova videla, kaj bo jutri rekla P. Meni osebno 1. november nič ne pomeni, ker jaz vsak dan moje drage nosim v srcu in jim prižgem svečko kadarkoli. Mi smo že četrto leto zapored šli na dopust med jesenskimi počitnicami, saj jaz drugače ne morem, pa Sara tudi ne več. Sem se na začetku full zasekirala, ker sem menila, d abi morala stati ob maminem grobu, pa mi je moj mož rekel, da bi bila moja mami prva, ki bi rekla, zgini na dopust. In še res je. Tudi jaz se rajši sprehodim do pokopališča, kadar ni gneče in se mami v miru posvetim in se ji zahvalim, ker vsak dan znova čuva mene in moje drage. Pa dovolj o pokojnih. GR, pri nas tako uspavanje ne deluje. Sem že večkrat poskusila. Razjezi se in se začne dret in vztraja in vztraja.....dokler mama ne popusti. Pač je Teja prepametna. Veš, moške se lažje obrne. Jeeeeeeeee, kak sem vesela, da ste se vrnile in razpisale, ker to pomeni, da jaz lahko zdaj s tem postom spet Neboglasnico razveselim. In res si me, hvala. Tudi populis se je potrudila. Pridni!!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 2.11.2008 19:22:45
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa aja, GR - vprašaj jutri glede lulčka. me zanima kakšno mnenje ima tvoja o tem. jaz bom pa našega v torek. imava posvetovalnico pri 4,5 mesecih. pa prvič bo cepljen. Bom, nisem pozabila, Si bom zvečer kar listek napisala, kaj vse me zanima. Tudi ti in metuljček321 sta se potrudili s pisanjem, pridni tudi vedve ! Se vidi, da pogrešam šolske otroke, kaj?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 2.11.2008 19:23:27
|
|
|
|
neboglasnica
|
Aja, moj se še čisto nič ne obrača, očitno je pretežek??? Ali pa prelen?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 2.11.2008 19:26:19
|
|
|
|
24julij
|
ksenci verjamem da je tezko le drzite se,se dobro da se je dobro izteklo maja jaz jih poznam tudi ene par ki so pol po umetni kaml naravno zanosli ker zej imas vec sans k se maternica se prilagaja al kako pravjo.tako da kar na polno nasa se je pa po tanovem ze nekaj dni full zacela ubracat na l bok in glavo vlect nazaj glih tko ko da bi se rada obrnla na trebuh pa da ji ne gre,pol pa ko jo dam spat se tko zarotira in tko spi,ne vem glih ce je tko dobr.Sam ce jo pa popravim se pa al zacne jokat al pa takoj potegne nazaj.Kaj nej naredim???? zdejle jo ati se hrni pol pa upam da bo ponoci spala ker je danes res nekam boga pprej mi je spala bna trebuku in vsake tolko jokala zraven ne vem al bojo zobi al kaj,sam pediaatrinja je rekla da se ne,se pa vidlo crtice
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.11.2008 19:29:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.11.2008 19:30:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 2.11.2008 19:31:42
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Srečanje v LJ - v sredo ne more Neboglasnica, v četrtek Tims, kaj pa torek - Populis kdaj ima P? V sredo jaz lahko po 11 uri.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.11.2008 19:31:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 2.11.2008 19:34:59
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis GR;tole o mrtvih in Dnevu mrtvih si zelo lepo napisala, se zeloooooooooo strinjam.Čeprav mi smo bili v teh dneh na grobovih ampak tistih ki nam niso glih za vogalom, nismo pa nikjer stali na procesijah kjer moraj "babe"predstavit novo zimsko kolekcijo plaščev in škornjev . Žal T niso dovoljevale pelc montlov... mogoče kopalke? Lara se prekotali iz trebuha na hrbet kontra pa ne, kljeb temu da je hiperaktivna.Kdaj se ugotovi pri otrocih hiperaktivnost? A to kej zdravijo? Hiperaktvinost se sicer zdravi,a mpak vaši otročki niso hiperaktivni. V svoji karieri sem imela samo dva hiperaktivna in povem vam, da še trepniti s trepalnicami ni bilo časa. Ko pa so se začeli zdraviti, so bili pa rastlinica. Vaši otročki so samo zvedavi in babe prave babe. ksenci:
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.11.2008 19:39:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 2.11.2008 19:39:22
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis HD;naša zgleda da ma tud spet krče, že več ne vem kaj naj ji nardim.Kr joče in brunda Le kaj je punčicama? Ponavadi rečejo, da imajo fantki več krčev, očitno sta vedve izjemi, ki potrjujeta pravilo. Prav zaradi tega sem se jaz bala imeti fanta, ampak pri nas je zaenkrat ok (trkam).
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 2.11.2008 19:40:39
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis No ja, ne spet ampak še kr. Sem zej neki pametna ko je bla par dni brez krčev. GR;če sem te razveselila z postom, mi je v čast.Pa naj še kak moški reče da ženske nismo skromne, seveda da smo Seveda smo skromne, samo njim tega ne pokažemo in ne smemo. Jih bomo razvadile. Aja, pa hvala za pohvalo. Si videla ZS? Od včeraj sicer.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.11.2008 19:42:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Partnerhmm...Ali bi bili še naprej z partnerjem, če bi vas vdaril?da (
9%)
mogoče, če bi mi zagotovil da se več ne ponovi (
32%)
ne (
59%)
Število vseh glasov: 290Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!