|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
24.10.2008 11:54:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 676
   RE: Julijske čveke 2008, III. del
24.10.2008 12:13:19   
dzanika
Blacky mere od Anžeta so ble 3200g in 52 cm. user posted image

sočustvujem z vami ki ste imele slabo noč. user posted image   Mi smo spet celo prespali.

Moj pa v spanju ne joka. Se pa čez dan vedno zbudi z jokcom. Zjutraj ne, čez dan pa vedno. user posted image  

lex za na letalo mislim da ni omejitve s kufri. Ko smo šli mi v egipt so eni imeli tut čisto navadne potovalke.

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 677
24.10.2008 12:17:55   
dzanika
Podari igračo in nasmeh - akcija Rdečega križa Slovenije in Petrola 15. oktobra 2008 sta družba Petrol d.d. in Rdeči križ Slovenije začela izvajati humanitarno akcijo "Podari igračo in nasmeh", katere častna pokroviteljica je gospa Barbara Miklič Türk, soproga predsednika Republike Slovenije. Osnovni namen akcije je zbiranje igrač za otroke iz socialno ogroženih okolij Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije in Črne gore. Akcija bo potekala do 30. novembra 2008 in se bo zaključila s podelitvijo igrač v mesecu decembru. Igrače bo zbirala družba Petrol na svojih 312 bencinskih servisih širom Slovenije, v temu namenjenih zabojnikih iz kartona. Zbrane igrače bodo prepeljane v Petrolovo centralno skladišče, kjer bodo razvrščene in očiščene v skladu z vnaprej določenimi kriteriji in mednarodnimi standardi, ki so značilni za tovrstne humanitarne akcije. Rdeči križ Slovenije bo prevzel skrb za dostavo in razdelitev zbranih igrač otrokom iz socialno ogroženih okolij, k sodelovanju pa bodo povabljena tudi veleposlaništva držav prejemnic v Sloveniji. Vljudno vabimo vsakogar, da na enem izmed Petrolovih bencinskih servisov podari "igračo in nasmeh", v zato namenjen zabojnik. Vsak darovalec bo v znak zahvale prejel spominsko zapestnico. Informacije o humanitarni akciji "Podari igračo in nasmeh" so na voljo tudi na www.petrol.si.

jaz sem pa že dala nekaj igrač tja. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 678
   [Brisano sporočilo]
24.10.2008 12:18:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 679
24.10.2008 12:20:53   
dzanika
Doma imam pa v eni vrečki (tist črni veliki za smerti) zapakirane vse moje igrače in bom vse podarila tukaj na petrol. Se mi jih zdi škoda. So čisto nove ker sem jih morala zapakirati  ker je bil brat alergičen na pršice. Da bi jih pa za Jana šparala se mi pa zdi brezveze ker jih bo tko al tko sproti velik dobil.

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 680
24.10.2008 12:29:48   
glugluglu
evo, malo prebrala sedaj pa hitro ven, se je sonček prikazal.
Tian pa je res priden ponoči (že trkaaaam), podnevi pa kar zahtevenuser posted image , ampak ni problema dokler smo naspani,
aja jana P. Je tudi meni uspelo enkrat v živo videti, ko sva bile z našo Nino še v tisti oddaji ta stari TLP z Ladotom.

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 681
24.10.2008 12:35:00   
Majuska
Uh, kako je mene zmanjkalo med dojenjem ... imam zgleda manjko od nočnega spanja ... ven bo treba it, da glavo zluftam user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 682
24.10.2008 13:02:50   
lex
evo midve sva iz mrzlega sprehoda. mogla sem ven, kerjeskoz tulila notuser posted image . navajena na sveži luft, zdaj sem joprestavila iz vozička vposteljo, oblečenokotjebila inspi dalje. tako, da bom to še naprej prakticirala, sem že pri alini, pa je palilo,edino v vozičku jo mam pokrito, doma pane, daji ni prevroče.

nič grem ribice panirat, pa krompirčeka kuhat - mljask

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 683
   [Brisano sporočilo]
24.10.2008 13:31:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 684
   [Brisano sporočilo]
24.10.2008 13:39:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 685
   [Brisano sporočilo]
24.10.2008 13:42:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 686
   [Brisano sporočilo]
24.10.2008 13:52:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 687
24.10.2008 13:58:20   
neboglasnica
A se me sliši po celi SLO? Zakaj? Ker sem ravnokar s poškodovanim prstom brcnila v eno košaro na tleh, katero dragi "pozablja" odnesti v klet že cel teden. Avč, kako boli!!! Ena prednost: pri belem dnevu sem preštela vse zvezde na nebu.

Neposredna povezava do sporočila: 688
24.10.2008 13:59:37   
netki
žličke z gumo so v BC in sta dve v kompletu

zbiranje igračk.....ful dobro, bom danes spakirala in nesla, kr sem itak imela namen mal racije nardit, ker je vsega preveč...pa kaj šele bo

dzanika....na kater petrol si to nesla in kakšne igrače se to zbirajo...pliški???

mi smo tud že bli na jutranji kavici, čveku in sprehodu...pašeeeeeeeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 689
24.10.2008 14:06:57   
dzanika
netki jaz sem nesla v Hrastnik. Je moj odnesu ker tam dela. user posted image   Dala sem pa pliške ja. Ne vem pa če še kater petrol v zasavju to zbira ker mislim da niso dali na vse petrole, sigurna pa nisem.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 690
24.10.2008 14:13:35   
liju
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

liju - upam, da bo danes mirnejsi dan!

Upam da te bog slišiuser posted image user posted image  Samo ne vem ali je gluh danes ali kajuser posted image user posted image  Je podobno kot včerajuser posted image

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 691
24.10.2008 14:18:41   
glugluglu
Na račun podarjanja igrač v prejšnjih letih, bomo morali Tianu nove kupovat.user posted image Drugače so pa imeli zbiranje igrač tudi v šoli, pa maja smo se selili in vse spucali, mogoče pa vseeno še kaj najdem.

Sva iz sprehoda, sem mislila, da bo še kaj spal ko prideva nazaj, da lahko kaj naredim, pa nič. Takoj ko v vežo zapeljem se zbudi. Pa kako prav čuti.

Pri nas pa je vedno več sončkauser posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 692
24.10.2008 14:19:58   
liju
user posted image user posted image  za lex in možeka da bosta čim prej ok

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 693
24.10.2008 14:23:36   
lidija***
Dzanika - jaz pa ponavadi igračke nesem v vrtec. Se mi zdi, da so naše vzgojiteljice vesele, pa naj se vsi otroci igrajo z njimi, ker doma se jih z leti res nabereuser posted image
Podpiram pa tudi Petrolovo akcijouser posted image

Tims- knjiga je malo starejša, sam je veliko zelo dobrih nasvetov. Saj otroci so otroci in pred dvajsetimi leti ali pa danes so isto spali, oz. nespali.
Naslov- Otrok od rojstva do šole- Penelope Leach.
Če bom utegnila pa bom kaj prepisala. Zvečer, ko bodo babike spale..

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 694
24.10.2008 14:27:45   
Inigo
lex - kufer maš lahk do 20kg. in nikoli, res nikoli ne trdega plastičnega kufa!!! jst sm dost prepotovala z letali in so mi 3 trde kovčke zlomli. od takrat nikoli nism kupla več plasitke, ampak vedn tamehkega. naj ma raj takega iz tekstila, ki je malo trši. ker to ko mečejo gor in dol... to plastika kr leti! tut če je samsonite... iz svojih izkušenj ti povem, da plastike ne. 

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 695
24.10.2008 14:28:58   
lidija***
Neboglasnica oz. GR- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lex in Urša user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 696
24.10.2008 14:29:24   
Inigo
lidija-  kero izdajo maš te knjige? mi jo tut mamo... ma so notri take bedarije...!!! piše pri prvih grižljajih, naj se začne z žitnimi kašicami razredčenimi s kravjim mlekom. da mu to naj dam? me P obejsi! user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 697
   [Brisano sporočilo]
24.10.2008 14:31:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 698
24.10.2008 14:32:02   
Inigo
joj, vse pravite da ste mele tako salbo noč... mi smo pa super spali! se je zbudil šele ob 5.30 in pojedu celo zizo! ampak, se je zbudu pol še ob 6.30 in pojedu še drugo celo zizo user posted image lakotnik!, no pol smo pa spali do 9.30, tko kot vsak dan. user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 699
24.10.2008 14:33:11   
lidija***
Mojcek
..... drek, spet jih bom pozabljala user posted image .
mam pa ravno ovulacijo in lohk novga julijčka nardimo, se glih ......

He, he, he,....user posted image user posted image user posted image user posted image
Mi je včeraj  ena prijateljica sporočila, da bodo zibali user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Rabljena oprema
nada56

Bi prodali/kupili otrosko opremo in igrače preko posrednika na internetu?

Da, bi prodal, ker se mi ne ljubi ukvarjati s tem (36%)

Da, vsaj nekaj dobim, sicer prodam sam ali podarim (26%)

Ne, otroske stvari večinoma podarim (19%)

Ne, se ne ukvarjam s tem (19%)

Število vseh glasov: 42

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!