|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 24.10.2008 9:05:55
|
|
|
|
metuljcek321
|
Dobro jutro, punce! Ve ste bolj nocne cvekice, jaz pa zjutraj priletim na plan ... cas je za se en dooooolg Metuljckov post 3jeMi & Almera - vidve sta pri dr. Tomsic, a ne? Kako vama je vsec? Tudi jaz sem imela prvo posvetovalnico pri njej, pa ni naredila vtisa name - je bila taka bolj robotska, se nama je z mozem zdela kot studentka na izpitu, za katerega se ni dovolj pripravila, in je zivcno mencala pred nama ... ne vem, resnicno upam, da je imela le tak slab dan. Jaz sem sla potem zaradi hudega polivanja 1x nazaj s ta malo & nas je sprejela dr. Golli - cisto nasprotje - zavzeta, zagnana, nasmejana, strokovna ... tako, da sem zdaj kar pri njej podpisala. Btw: a za kolke sta vidve (oz. vajina malcka) ze imeli slikanje? liju - upam, da bo danes mirnejsi dan! hd, enjoy! Mi bomo tudi ta viken imeli pestro - v soboto srecanje s frendicami (5 "komadov"), v nedeljo gostiva frende (mi 3 je + 9 prijateljev, otrocki included:-) Bo zurka, ja. Motoristka - jaz dam naso vedno spat na bok in jo podkajlam z zrolano plenicko, ampak se ona VEDNO obrne na hrbet in tako spi. Vse, ki ste imele posvetovalnico, super ste opravile - bravo! Voda v termovki - za doma jo imam segreto v litrski termovki in jo potem doziram, ce pa kam grem in vem, da bo mala pojedla le en obrok, dam segreto vodo v pollitrsko termovko. Ohlajam flasko pod mrzlo vodo, ce je treba. Se to: za enkratno hranjenje nadoziram ustrezno merico praska kar v embalazo od Magnesola (remember Magnesol? Smo ga pile med nosecnostjo ) in potem hopsa v flasko. Simple k pasulj. Sem sicer mislila kupit tisto dozico, ki ste jo priporocale, pa sem potem raje kar pri tej embalazi ostala - gre tko lepo v tisto torbo za previjanje. Maja, ja, tudi mi poznamo jok iz nule. Prvic sem se cist prestrasla, zdaj pa vem, da jo ocitno matrajo neke cudne sanje (sem se nasmejala moznim scenarijem sanj - hi, hi). AD3 dajem pred dopoldanskim hranjenjem - 5 kapljic po zlicki. netki, hvala glede izjem Soncica - iz puncke ---- "lep fantek", sem se nasmejala Petra - vau, vas mali ze takole frajersko sedi! Ne morem verjet. In zgleda, da mu totalno pase. Ma, res je dzek lidija, en , da bo hitreje boljse! Populis pa peca Jana al kako? Le glej, Populis, da nam potem prav vse poves. Ja, jaz sem ga tudi ze videla, imava z Janckom pravo zgodovino za sabo - najprej na otoku Vis z Martino Kajfez (a se se spomnite tistih casov, ko sta hodila - ulala nazaj, mislim, da je bilo leta 1995 or something like that) ... sta bila cisto blizu na plazi, jaz pa brez ocal .... grrrr ... nic videla - smola pa taka. No, ko smo pred nekaj leti imeli prikolico v Strunjanu, sem ga videvala na pomolu, enkrat pa tudi v Portorozu, kjer ima Playo. Hm ... sva ze skor na ti. Skor! Tinky, daj se kaksen easy nasvet navrzi, prosim. In hura za kodrcke. Jest si tud zelim, da bi jih nasa imela - imava oba zvite lase, tko da menda nekaj sans je. Blacky, ce ti je Hugh Grant vsec, in bi ga rada slisala peti, si oglej Music And Lyrics (Hugh in Drew Barrymore). Fletno za kako nedeljsko popoldne. lunica, kako si se odlocila glede nocnega hranjenja? Vidim, da ene jim dajete kar med spanjem, druge ne. Nasa k sreci prespi celo noc (danes je spet spala 9,5 ur) in je ni treba dohranjevat. Se pa ene dve uri, preden dejansko vstane, zacne mal premetavat in rogovilit, jo dam na bok, fino zadekam in spi naprej. Najbrz bo res to, kot je ena omenila, da isce primerno lego, a je ne najde. In potem se tisci v rob koska in skripajo tiste male dilce, da je joj. Se to: nasa se kar je 5 x na dan po 200 ml (oz. 220 altogehter s prahom), kar je res dobra doza (temu primerna je tudi teza plenice ). flower, tudi zate en . A si sla kaj iskat v lekarno za mehur?
|