|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
23.10.2008 23:05:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 626
   RE: Julijske čveke 2008, III. del
23.10.2008 23:05:39   
rovar_ka
maja24 - da sklene rokice je mišljeno, da jih da skupaj, oziroma da si prime rokice..eno čez drugo.

glede spanja in joka - moja se je tud že enih 2x iz dnevnega spanca kr v jok vrgla..po moje to sanjajo kaj "grdega", kaj pač je za njih grdouser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 627
23.10.2008 23:06:10   
dzanika
maja rokice so sklenjene že če jih sam skupaj tišči spredaj. Vsaj tko je men sestra rekla na sistemackem. K me je sprašvala če jih ma kdaj sklenjene. Pol jih je pa tko sam skupaj držal in je rekla evo, jih že ima. user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 628
23.10.2008 23:06:41   
Anonimen
rovarka... velikanska flaška, polna mleka... ampak nima luknjice user posted image user posted image

ne res, hec, me prav zanima kaj sanjajo tile črmli

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 629
23.10.2008 23:08:19   
dzanika
rovarka... velikanska flaška, polna mleka... ampak nima luknjice

hahahahaha user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 630
23.10.2008 23:11:21   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

nč - grem pspravit zaobiskom in ta malo skopat, pa jest pa upam spat. čeprav - je spala zele več kot uro kot ubita user posted image . upam, da zaspi do 22.

Japajade....ni blo spanca, ne? Je bilo preveč križank za reševat...user posted image user posted image user posted image

sem mislila Živa spat user posted image .
jaja, križanke so zakon user posted image .

Ajaaaaaaaaaaa, jest si napisala, jaz pa sem prebrala jst kot jaz.user posted image user posted image  Sorry, sem mislila, da si se fino delala, kak greš spat, v resnici pa greš delat poredne reči.user posted image user posted image

Nočko, dame moje, jaz več ne morem gledat, sem se morala danes ful prehitro vstat zaradi P, že ob 8h.user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 631
23.10.2008 23:14:40   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

rovarka... velikanska flaška, polna mleka... ampak nima luknjice user posted image user posted image

moja bi težko o tem sanjala, glede na to, da še flaše vidla niuser posted image user posted image user posted image prej vlko joško, polno mleka, brez bradaviceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 632
23.10.2008 23:16:24   
dzanika

moja bi težko o tem sanjala, glede na to, da še flaše vidla ni prej vlko joško, polno mleka, brez bradavice

joj dol bom od smeha padla.  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 633
23.10.2008 23:18:20   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

moja bi težko o tem sanjala, glede na to, da še flaše vidla ni prej vlko joško, polno mleka, brez bradavice

joj dol bom od smeha padla.  user posted image user posted image user posted image

al pa sanja, da ji baby tv dol vgasnemuser posted image user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 634
23.10.2008 23:23:27   
Blacky30
Dzanika, čestitke za Anžeta!!!user posted image user posted image user posted image  Kaj pa mere, veš, da me zanimajo, če se nonstop s tem ukvarjam. Saj ga ne bom dala na seznam, obljubim.user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 635
23.10.2008 23:24:58   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: petra1984

Blacky...nč ga ni pa tud glavco je imel skoz stabilno. Če bi ga kej premetaval, bi ga ven vzela.user posted image on se je lepo naslonu nazaj in užival!!!user posted image

Tian ima tudi glavico že kar stabilno, kakor kdaj no, ma ste me prepričale, ker sem zadnjič za tega fliperja spraševala, petra si dala piko na Iuser posted image user posted image user posted image
Samo, da ne bo zmanjkalo sedaj ko bomo julijke navalile na Baby center ali Pikapolonicouser posted image

(odgovor članu petra1984)
Neposredna povezava do sporočila: 636
23.10.2008 23:30:49   
glugluglu
jaz pa gledam razočarane gospodinje na rtl - so mi fajn, pa naprej so nadaljevanja,

lahko noč

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 637
23.10.2008 23:41:44   
rovar_ka
jaz se tud poslavljam, mamo ju3 slikanje kolkov, pa še glavo si morem posušit, vse pripravit,...joooj, kolko dela me še čaka, ura pa skor 12user posted image

babike, lepo ajajte, nočka!

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 638
24.10.2008 7:49:05   
neboglasnica
Dobro jutro.

Kavica? Izvolite, gospa. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 639
   [Brisano sporočilo]
24.10.2008 8:09:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 640
24.10.2008 8:21:01   
papir
dobro jutro vsem!
oj kako ste pridne,res  je da vas prebiram na vsake par dni in napišete tok da berem eno uro.lepo da SMO že na 3 ....se ne morem spomnit kaj.
no zdaj pa jest

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 641
24.10.2008 8:29:08   
petra1984
Dobro jutro bejbe!

Jz sm čist fertig - noč obupna - zaspal je ob devetih, ob 23 prvo bujenje, od 1 do 2 rogoviljenje (ne spat, ne zize, ne čaja, samo jok in stokuser posted image ), pol je spal do 4, sva se futrala, ob pol 7 spet, vstala sva pa ob pol 8!!!user posted image Čist si je ritm zmešu - pa sm prej jamrala, ko sva se samo ob 2 in 6 dojila!

(odgovor članu papir)
Neposredna povezava do sporočila: 642
24.10.2008 8:52:04   
Tinky
Jutro

Naša noč je bla tudi gorzna, zbudil se je ob 2, ob 4, ob 5:30 in ob 6:30. Zdej je ura skoraj 9, pa noče jest (zadnji obrok je bil ob 23).
Tečen ni.
Zdej neki kinka na kavču, ma ne kaže, da bo zaspal.

Jaz sem pa koma, se vidi, da sem šla včeraj pozno spat.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 643
24.10.2008 9:05:55   
metuljcek321
Dobro jutro, punce!

Ve ste bolj nocne cvekice, jaz pa zjutraj priletim na plan ... cas je za se en dooooolg Metuljckov postuser posted image  user posted image  user posted image

3jeMi & Almera - vidve sta pri dr. Tomsic, a ne? Kako vama je vsec? Tudi jaz sem imela prvo posvetovalnico pri njej, pa ni naredila vtisa name - je bila taka bolj robotska, se nama je z mozem zdela kot studentka na izpitu, za katerega se ni dovolj pripravila, in je zivcno mencala pred nama ... ne vem, resnicno upam, da je imela le tak slab dan. Jaz sem sla potem zaradi hudega polivanja 1x nazaj s ta malo & nas je sprejela dr. Golli - cisto nasprotje - zavzeta, zagnana, nasmejana, strokovna ... tako, da sem zdaj kar pri njej podpisala. Btw: a za kolke sta vidve (oz. vajina malcka) ze imeli slikanje?

liju - upam, da bo danes mirnejsi dan!

hd, enjoy! Mi bomo tudi ta viken imeli pestro - v soboto srecanje s frendicami (5 "komadov"), v nedeljo gostiva frende (mi 3 je + 9 prijateljev, otrocki included:-) Bo zurka, ja.

Motoristka - jaz dam naso vedno spat na bok in jo podkajlam z zrolano plenicko, ampak se ona VEDNO obrne na hrbet in tako spi.

Vse, ki ste imele posvetovalnico, super ste opravile - bravo!

Voda v termovki - za doma jo imam segreto v litrski termovki in jo potem doziram, ce pa kam grem in vem, da bo mala pojedla le en obrok, dam segreto vodo v pollitrsko termovko. Ohlajam flasko pod mrzlo vodo, ce je treba. Se to: za enkratno hranjenje nadoziram ustrezno merico praska kar v embalazo od Magnesola (remember Magnesol? Smo ga pile med nosecnostjouser posted image ) in potem hopsa v flasko. Simple k pasulj. Sem sicer mislila kupit tisto dozico, ki ste jo priporocale, pa sem potem raje kar pri tej embalazi ostala - gre tko lepo v tisto torbo za previjanje.

Maja, ja, tudi mi poznamo jok iz nule. Prvic sem se cist prestrasla, zdaj pa vem, da jo ocitno matrajo neke cudne sanje (sem se nasmejala moznim scenarijem sanj - hi, hi).

AD3 dajem pred dopoldanskim hranjenjem - 5 kapljic po zlicki.

netki, hvala glede izjemuser posted image  user posted image  user posted image

Soncica - iz puncke ---- "lep fantek", sem se nasmejalauser posted image

Petra - vau, vas mali ze takole frajersko sedi! Ne morem verjet. In zgleda, da mu totalno pase. Ma, res je dzekuser posted image

lidija, en user posted image , da bo hitreje boljse!

Populis pa peca Jana al kako? Le glej, Populis, da nam potem prav vse poves. Ja, jaz sem ga tudi ze videla, imava z Janckom pravo zgodovino za sabo - najprej na otoku Vis z Martino Kajfez (a se se spomnite tistih casov, ko sta hodila - ulala nazaj, mislim, da je bilo leta 1995 or something like that) ... sta bila cisto blizu na plazi, jaz pa brez ocal .... grrrr ... nic videla - smola pa taka. No, ko smo pred nekaj leti imeli prikolico v Strunjanu, sem ga videvala na pomolu, enkrat pa tudi v Portorozu, kjer ima Playo. Hm ... sva ze skor na ti. Skor!

Tinky, daj se kaksen easy nasvet navrzi, prosim. In hura za kodrcke. Jest si tud zelim, da bi jih nasa imela - imava oba zvite lase, tko da menda nekaj sans je.

Blacky, ce ti je Hugh Grant vsec, in bi ga rada slisala peti, si oglej Music And Lyrics (Hugh in Drew Barrymore). Fletno za kako nedeljsko popoldne.

lunica, kako si se odlocila glede nocnega hranjenja? Vidim, da ene jim dajete kar med spanjem, druge ne. Nasa k sreci prespi celo noc (danes je spet spala 9,5 ur) in je ni treba dohranjevat. Se pa ene dve uri, preden dejansko vstane, zacne mal premetavat in rogovilit, jo dam na bok, fino zadekam in spi naprej. Najbrz bo res to, kot je ena omenila, da isce primerno lego, a je ne najde. In potem se tisci v rob koska in skripajo tiste male dilce, da je joj. Se to: nasa se kar je 5 x na dan po 200 ml (oz. 220 altogehter s prahom), kar je res dobra doza (temu primerna je tudi teza pleniceuser posted image  user posted image  user posted image ).

flower, tudi zate en user posted image . A si sla kaj iskat v lekarno za mehur? 

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 644
24.10.2008 9:10:26   
liju
IZVIRNO SPOROČILO: maja24

Zej mi pa ve povejte kako mislte da dojenček sklene roko,ker moja obe rokice da v usta in jo cuza,ampak ne obe hkrati,najprej eno pol pa drugo,pa obvezno nardi figouser posted image user posted image user posted image user posted image .A to je to,al kaj?
Moj sklene obe rokici pred  obrazom, te pa se nekak prime za prste in hitro caka v usta user posted image user posted image user posted image

Pa še neki mam za vprašat:a se pr vs tut dogaja,da ko vam spijo npr.eno uro al pa pol ure,da se začne jokat iz nule in to je tak jok kokr k se otrok  udari.Ma pr Eli se zadne čase to ful pogosto dogaja,kot da bi neki slabga sanjala.

PS:pa ne mislt da jo tepemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Včasih smo tudi tega deležniuser posted image . Po moje morejo bit kakšne sanje, ker pol ko ga primem za rokico pa je že bolje.user posted image

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 645
24.10.2008 9:12:17   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Dobro jutro.

Kavica? Izvolite, gospa. user posted image user posted image user posted image

Hvala hvala user posted image

Evo naš mladenič je danes spal od 22.30 do 8. ure zjutraj ... skoraj 10 ur, je mami prav zadovoljna user posted image   zdajle se igra s svojimi živalicami na obroču od ležalnika in zadovoljno gode zraven. Danes me je prvič prijel za nos user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 646
24.10.2008 9:13:03   
maja24
Jest si pa njihove sanje nekak predstavljam tako,da če lepo pančka pa da se na vsake tolk cajta zasmeje ima gotov pred sabo en velk oz ogromn jošk,ki je povn mleka in se zarad tega smeji v spanju in že dela načrte kako jo bo obdelalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Slabe sanje:je pa tako kot je Lunca napisala

No pa da ne pozabim Dobro jutro,kave nam ponujala,ker je bila že ponujena

Ela čebela

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 647
24.10.2008 9:13:09   
liju

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 648
24.10.2008 9:14:57   
maja24
IZVIRNO SPOROČILO: liju

Pa še neki mam za vprašat:a se pr vs tut dogaja,da ko vam spijo npr.eno uro al pa pol ure,da se začne jokat iz nule in to je tak jok kokr k se otrok  udari.Ma pr Eli se zadne čase to ful pogosto dogaja,kot da bi neki slabga sanjala.

PS:pa ne mislt da jo tepemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Včasih smo tudi tega deležniuser posted image . Po moje morejo bit kakšne sanje, ker pol ko ga primem za rokico pa je že bolje.user posted image

Jest jo pa zmer v naročje vzamem in jo objamem pa polubčkam pol je pa koj bolšuser posted image user posted image user posted image

Ela čebela

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 649
24.10.2008 9:25:01   
liju

IZVIRNO SPOROČILO: liju

Jest jo pa zmer v naročje vzamem in jo objamem pa polubčkam pol je pa koj bolšuser posted image user posted image user posted image

Pa te ne začne gledat in konec spanja? Tudi jaz sem na začetku bla v strahih zakaj tak zajoka in seveda hitro ven na roke in lubčkat. Eto pol pa tečko do nezavesti ker ni bil naspan. Zdaj pa se sploh ne prebudi, samo začuti varnost in je to touser posted image user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Ime za fantka
TinKkara

Ime za sina

Urban (25%)

Vid (42%)

Crt (9%)

Franc (8%)

Stefan (4%)

Voranc (12%)

Število vseh glasov: 659

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!