|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 24.10.2008 20:00:24
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: lidija*** Blacky- vem, da ni namenjeno meni, samo prosim razloži kako to misliš? ..........Mater, so nam vsem uspeli sprat možgane s tem dojenjem. Jaz zdaj že počasi okrevam..... .............. po mojem je v tem smislu napisano, da se prav pritisk izvaja na mlade mamice, da mormo dojit, kr drgač bo ne vem kaj narobe in da je samo to normalno. japajade! če ni - NI. zato pa res nisem slaba mama, če ne dojim. ampak toooooooooooolk težijo dons - večina porodnišnic, milijon člankov pa prispevkov... bla bla bla... jz sm res to občutila kot pritisk. da ne govorim - v nosečnosti me je vsak k***, k je šou mim, vprašal al bo fantek al punčka (ko da jih kaj briga) pa kdaj rodim, zdaj pa vsak k****, k ma par sekund časa vpraša - A ŠE DOJIŠ??? grrrrrrrrrrrrr... hihi, zej bo pa zgledal, da sem jezna. pa nisem. ampak mal sem se skihala . ko lunca včasih zato sem šla pa jaz v Postojno, ker tam res ne težijo, 2 x v Ljubljani sem se matrala k blesava, otrok lačen, uni pa dali glukozo, da bi dali dodatek je bil greh. To so se mi zamerili. V Postojni ko so ugotovili, da ne pridobiva in da je kriza pa prec akcija (pumpica, dodatek), pa še mojo flaško in cucelj so mi dovolili in ponoč tudi oni s tem hranili, da se ni na tiste hitrotekoče bolnišnične cuclje navadil. Pa lepo so mi pokazali kje naj čez noč steriliziram nastavek in pumpico, pa če ni bilo sester si si lahko kar sam vzel dodatek. Mojcek1 ti si bila v Postojni, je bilo fajn? Poznam pa ženske, ki pa sploh niso hotele dojit. Mogoče je bilo tega včasih preveč in so potem začeli delat take kampanje.
|
|
|