|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 24.10.2008 11:03:21
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 3jeMi & Almera - vidve sta pri dr. Tomsic, a ne? Kako vama je vsec? Tudi jaz sem imela prvo posvetovalnico pri njej, pa ni naredila vtisa name - je bila taka bolj robotska, se nama je z mozem zdela kot studentka na izpitu, za katerega se ni dovolj pripravila, in je zivcno mencala pred nama ... ne vem, resnicno upam, da je imela le tak slab dan. Jaz sem sla potem zaradi hudega polivanja 1x nazaj s ta malo & nas je sprejela dr. Golli - cisto nasprotje - zavzeta, zagnana, nasmejana, strokovna ... tako, da sem zdaj kar pri njej podpisala. Btw: a za kolke sta vidve (oz. vajina malcka) ze imeli slikanje? Jutro, klepetulje! Jaz sem še vedno tečna, iz drugih razlogov... danes so čisto nenapovedano začeli vrtati po bloku, ker vlečejo kabel za optiko od T2... ajd, bom potrpela, samo bo moj tole meni še pošteno plačala... je full težil, da hoče to imet... ta drug razlog je pa.... ... glede dr. Tomšič... danes me je že ta drugič klicala sestra in nama prestavila pregled in cepljenje... najprej je pred 14 dnevi prestavila iz 28. na 30. oktober, tokrat pa kar za 14 dni na 12. november... otrok je bil pri P samo pri dobrem mesecu, potem samo na kontroli teže, do P niti nisem prišla, ker se sestri ni dalo je poiskat, ker P še ni bila v ordinaciji (imela sva uro ob 7. zjutraj), sedaj pa bo star že skoraj 4 mesece, ko bova šla na 2. posvetovalnico in cepljenje... samo za tako naročanje ni kriva P, ampak slaba organiziranost sestre... če mi to naredi še enkrat, ji bom pač povedala par krepkih... a sem tečna, a ne, baba zoprna? ... no, tako... glede na zgornje napisano, ne morem povedat, ali mi je P všeč ali ne, ker je še nisem utegnila dobro spoznat... prvi vtis je bil kar OK, samo lahko bi bolj naglas govorila... kaj bo v drugo? Povem 12. novembra... UZ kolkov pa sva imela 8.oktobra in kolikor vem, v ZD Vič delajo to samo 2 uri na teden... ne vem, vsaj to je sestra OK naročila in ni bilo nobenega prestavljanja... uuuu... danes ima pa moja 1. nečakinja 15 let, jo moram poklicat... mi je sestra sporočila, da za darilo dobi čokolado in vikend žurko... sestri ne bo nič treba pripravljati, ker punca vse sama naredi... frajla naša... al' jo mam rada, kot bi bila moja... Pridne bodite, grem Lovra zabavat... se je zaljubil v chiccotovo ropotuljico... slona...
|
|
|