|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008, III. del
24.10.2008 9:25:32   
lex
dobro jutro

naša noč je bila tud kar neki. oba imava vročino, pa sva bila vsak na svoji strani posteljeuser posted image , potem je Alina prišla k nama in me je kar naprej odkrivalauser posted image , ker ne prenese nič na nogah. pa kar naprej se je premetavala, skratka še bolj sem zlomljena kot sem bila. vita se je dojila ob 3.30, še prej je mel pa ati enih 10x preoblačenje, ker se je potil. srečnež si je vsaj vročino zbil, mene pa tak po malo kuha. sem pa po dolgem času vito dala nazaj vnjeno posteljo in je spala dalje.
od drugega tedna naprej bopa itakveselica, ko sva se z aleksom zmenla, da dama plenico vstran.

še eno vprašanje: a ima katera izkušnje s potovanjem z letalom? moj verjetno gre v rusijo drug teden pa me zanima ali so kakšne omejitve pri kufrih (trd, nepremočljiv?????????)

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 651
24.10.2008 9:28:19   
lex
vita se udi prebudi večrat z jokom, samo pol ni šanse da zaspi nazaj. pa jo lahko za roko primem, karkoli. ampak je pol kar boljše.

spat jo dajem na bok ampak še vredu ne čuti jogija pod sabo je že na hrbtuuser posted image . pa saj je alina isto delala

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 652
24.10.2008 9:28:27   
liju
Po včerajšnjem nespanju smo vsaj ponoči spali od 20.30 do 7.30 user posted image user posted image user posted image user posted image  Sicer smo morali jest vmes 3x, ampak ok samo da spi daljeuser posted image user posted image  Upam da nas čaka danes lepši dan in ne tolk naporen. user posted image

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 653
24.10.2008 9:32:30   
Anonimen
jutro

na hitrico sam...

lex čimprej se pozdravite user posted image user posted image
tole pa res ni fajn, trije otroci, odvajanje od pleničk, majhen dojenček, ti pa tko bolna. pošiljam ti fuuuulllll zdravja in dobrega počutja na koroško, upam da bo prišlo do tebe user posted image user posted image

(odgovor članu liju)
  Neposredna povezava do sporočila: 654
   [Brisano sporočilo]
24.10.2008 9:38:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 655
24.10.2008 9:51:33   
lex
lunica hvalauser posted image , eh saj bo,najbolj bed je da naju je oba zadelo. zato pabosta drug teden imela počitnice, dami kateri ne zboli do naslednje nedelje.

flower hvalauser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 656
24.10.2008 9:57:14   
lidija***
Blacky- ja saj 100ml je veliko, pa ni. Res smo imeli krizo od petka pa do torka. Mala se je dojila, kot, da bi prišle iz porodnišnice.
Sam ena nam je zaželela, da tiste, ki dojimo naj traja in traja. Jaz imam željo dojiti vsaj eno leto. Tudi starejši sem. Nikoli pa pri dojenju ni vse gladko. Mislim, da lahko mastitis dobiš tudi po enem letuin podobne probleme dojenja....
Mislim, da dobro napreduje iz porodne teže do 3. mesecevuser posted image user posted image . Res pa ni taka rekorderka kot Kali.- čestitam Kaliuser posted image
No sedaj je že boljšeuser posted image user posted image . Mlekarna delauser posted image user posted image , zbudila se je ponoči samo 1xuser posted image user posted image . No, meni ob 6h ni več ponočiuser posted image .
LEX- ti pa se čuvaj.user posted image user posted image user posted image user posted image Patronažna mi je rekla, da če imaš npr 38,5 vročine moraš spit dodatno en liter tekočine- zaradi mlekca.Rekla je, da je ena mamica izgubila mlekec v treh dneh, ker je imela vročino in nič pila, oz. malo. Pa če bo hudo ne čakaj predolgo z zdravnikom!!! Jaz sem ležala doma, ker sem se tako bala antibiotikov, da potem nisem mogla niti sline pogoltnituser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 657
24.10.2008 10:01:03   
lex
lidija hvala- saj se nalivam s čajem,kar tem ko je za dojenje. mamene grlo tak boli kot pri prehladu, saj takoj ko bo okoli 38 šibam do dohtarja, zdaj mam 37user posted image  glih tolk da sem fuč

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 658
24.10.2008 10:04:52   
lidija***
Metuljček- hvala za lepe želje, sem že boljše. Ni hujšega kot pa da se počutiš tako nemočnega, da ne moreš poskrbeti za svoje otrokeuser posted image user posted image
Jaz dolgih postov ne pišem, ker imam potem We are sorryuser posted image user posted image . Pa shranit ne moremuser posted image

Žličke- prosim, če ima  katera žličko, ki ima na koncu gumo. Jaz sem jo pri starejših imela. Sedaj sem res pogledala samo v DM pa jih ni. Če ve katera kje jih prodajajo naj mi prosim javi! Ta plastika se mi zdi tako trda za te nežne
dlesni.

Neposredna povezava do sporočila: 659
24.10.2008 10:11:06   
lidija***
Spanje- jaz jo dam spat na bok, pola pa se kar hitro obrne na hrbet. Podlagam pa je več ne.
Ninica- mi smo jo uvedli prejšnji teden- medvedka. Ji dam medvedkovo ritko k obrazu pa se tak lepo stisneuser posted image .
Je pa res, da ninice pol res ne smeš pozabit, če gredo kam na počitnice.

Neposredna povezava do sporočila: 660
24.10.2008 10:16:10   
lex
lidija v baby centru poglej za žličko, ko je bil še Ariel sem jo jaz tam kupila.

posti: kopišeš ti ne shrani moreš dat predogled pa označit,pol pa lahko kopiraš in lepiš, probaj

Neposredna povezava do sporočila: 661
24.10.2008 10:19:48   
lidija***
posti: kopišeš ti ne shrani moreš dat predogled pa označit,pol pa lahko kopiraš in lepiš, probaj

thanksuser posted image    gre

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 662
24.10.2008 10:20:49   
lex
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 663
24.10.2008 10:31:16   
tims
En dober jutr vam želim.

Sploh vas ne morem prebrat. Uspel mi je tole zadnjo stran, ostale bom pa ne vem kdajuser posted image . Upam, da bomo kmal spedenal ta stanovanje, drugač bom spet vse zamudila user posted image .

Lex, en velik user posted image , da se boš čimhitreje pozdravila. Se mi prav smiliš user posted image .

Sem še zasledila, da ste se pogovarjale o joku v spanju. Pri nas je tudi tako, kot da bi se prestrašila. Po moje da tudi kaj sanjajo. Mogoče da niso dobil mlekca user posted image .

Joj, moram it delat. Lep sončen dan vam želim.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 664
24.10.2008 10:34:43   
liju
IZVIRNO SPOROČILO: lex

Hvala še za mene pameten nasvetuser posted image user posted image user posted image . Koliko krat se začne dret pa letim vstran in potem user posted image  ne gre v objavo, shranit pa ni in ni šlouser posted image

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 665
24.10.2008 10:57:29   
neboglasnica
No, lex pocajti se..

glugluglu: tako kot je napisala zimska velja tudi zame. In tudi moji otroci zadnja leta nesejo doma izdelana darila. V vrtcu se vzg. nekaj zmrduje, pa ko jo j.. Je eno leto, ko sem pozabila na osmi marec, ANo kar za glavo prijela in jo potisnila v igralnico, ker je bila praznih rok. Klinc, pozabila sem. Nato sem se pa full zasekirala zaradi Ančke.

noga: ja, porkaduš. Tale moja krasta noče in noče dol, pa še kljuva me, zato mi je predpisala A, amoksiklav. Zdaj imam pa slabo vest, seveda zaradi STaša. Po drugi strani me pa itak nekaj hvata, tako da bo večnamenski tale A. Očitno bom jaz še sredi zime v japonkah user posted image user posted image

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 666
24.10.2008 11:03:21   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

3jeMi & Almera - vidve sta pri dr. Tomsic, a ne? Kako vama je vsec? Tudi jaz sem imela prvo posvetovalnico pri njej, pa ni naredila vtisa name - je bila taka bolj robotska, se nama je z mozem zdela kot studentka na izpitu, za katerega se ni dovolj pripravila, in je zivcno mencala pred nama ... ne vem, resnicno upam, da je imela le tak slab dan. Jaz sem sla potem zaradi hudega polivanja 1x nazaj s ta malo & nas je sprejela dr. Golli - cisto nasprotje - zavzeta, zagnana, nasmejana, strokovna ... tako, da sem zdaj kar pri njej podpisala. Btw: a za kolke sta vidve (oz. vajina malcka) ze imeli slikanje?

Jutro, klepetulje!

Jaz sem še vedno tečna, iz drugih razlogov... danes so čisto nenapovedano začeli vrtati po bloku, ker vlečejo kabel za optiko od T2... ajd, bom potrpela, samo bo moj tole meni še pošteno plačala... je full težil, da hoče to imet... ta drug razlog je pa....

... glede dr. Tomšič... danes me je že ta drugič klicala sestra in nama prestavila pregled in cepljenje... najprej je pred 14 dnevi prestavila iz 28. na 30. oktober, tokrat pa kar za 14 dni na 12. november... otrok je bil pri P samo pri dobrem mesecu, potem samo na kontroli teže, do P niti nisem prišla, ker se sestri ni dalo je poiskat, ker P še ni bila v ordinaciji (imela sva uro ob 7. zjutraj), sedaj pa bo star že skoraj 4 mesece, ko bova šla na 2. posvetovalnico in cepljenje... samo za tako naročanje ni kriva P, ampak slaba organiziranost sestre... če mi to naredi še enkrat, ji bom pač povedala par krepkih... a sem tečna, a ne, baba zoprna?
... no, tako... glede na zgornje napisano, ne morem povedat, ali mi je P všeč ali ne, ker je še nisem utegnila dobro spoznat... prvi vtis je bil kar OK, samo lahko bi bolj naglas govorila... kaj bo v drugo? Povem 12. novembra...
UZ kolkov pa sva imela 8.oktobra in kolikor vem, v ZD Vič delajo to samo 2 uri na teden... ne vem, vsaj to je sestra OK naročila in ni bilo nobenega prestavljanja...

uuuu... danes ima pa moja 1. nečakinja 15 let, jo moram poklicat... mi je sestra sporočila, da za darilo dobi čokolado in vikend žurko... sestri ne bo nič treba pripravljati, ker punca vse sama naredi... frajla naša... al' jo mam rada, kot bi bila moja... user posted image

Pridne bodite, grem Lovra zabavat... se je zaljubil v chiccotovo ropotuljico... slona...

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 667
24.10.2008 11:13:17   
Netta
dobro jutro...hmmm, no dober dan vsemuser posted image

tud mi smo danes zelo čudno spali...do 1.30, jedli in spali do 4h, spet jedli in potem akcija...kupčki, premetavanje, jok, stokanje, duda, naročje in ob 6h končno spanjeuser posted image sej je pa zjutraj tak pokakala kot še nikol, plenica je bila dobesedno premočena z drekcemuser posted image user posted image

lex, user posted image user posted image za čimhitrejše okrevanje

tudi naša večkrat zakoja na polno med spanjem..na začetku sem takoj planila in jo začela tolažiti pa je blo še slabše ker sem jo prebudila..sedaj pa mal počakam, jo pobožam in spi naprej.

lunica, glede hranjena ponoči...zanimivo da ti je tako rekla patronažna, ker meni je pa ravno obratno...naj jo ponoči (seveda ko je že mimo določeno število ur, ne po pol ure ali uri) takoj ko se začne prebujati vzamem ven iz posteljice in nahranim, da se ne predrami čisto in spi naprej. sedaj že vem približno kdaj se bo zbudila zaradi lakote in jo res takoj vzamem in nahranim in večinoma lepo zaspi nazaj. če pa se predrami večkrat ali bolj na gosto...pa prakticiram dudo, al pa je treba še kak kupček podret.
seveda je vse tole zgoraj napisano danes ponoči padlo v vodo...kaj češ, mala ima včasih tud kak dan, ki je čist po njenouser posted image

lidija, sploh nisem  vedela da obstajajo žličke z gumo, si jo bo treba omisliti..kje se pa dobijo??

je katera danes dobila tale mail: men se zdi fajn akcija, in popoldne bomo šle z ano na sprehod do petrola in oddale nekaj igrač...predvsem pliša se bom mal znebila:)

Podari igračo in nasmeh  - akcija Rdečega križa Slovenije in Petrola   15. oktobra 2008 sta družba Petrol d.d. in Rdeči križ Slovenije začela izvajati humanitarno akcijo "Podari igračo in nasmeh", katere častna pokroviteljica je gospa Barbara Miklič Türk, soproga predsednika Republike Slovenije. Osnovni namen akcije je zbiranje igrač za otroke iz socialno ogroženih okolij Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije in Črne gore. Akcija bo potekala do 30. novembra 2008 in se bo zaključila s podelitvijo igrač v mesecu decembru. Igrače bo zbirala družba Petrol na svojih 312 bencinskih servisih širom Slovenije, v temu namenjenih zabojnikih iz kartona. Zbrane igrače bodo prepeljane v Petrolovo centralno skladišče, kjer bodo razvrščene in očiščene v skladu z vnaprej določenimi kriteriji in mednarodnimi standardi, ki so značilni za tovrstne humanitarne akcije. Rdeči križ Slovenije bo prevzel skrb za dostavo in razdelitev zbranih igrač otrokom iz socialno ogroženih okolij, k sodelovanju pa bodo povabljena tudi veleposlaništva držav prejemnic v Sloveniji. Vljudno vabimo vsakogar, da na enem izmed Petrolovih bencinskih servisov podari "igračo in nasmeh", v zato namenjen zabojnik. Vsak darovalec bo v znak zahvale prejel spominsko zapestnico. Informacije o humanitarni akciji "Podari igračo in nasmeh" so na voljo tudi na www.petrol.si.

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 668
24.10.2008 11:31:27   
lidija***
Mirjam- ja take žličke so super, se lepo upognejo, pa se ne poliva oz. kaplaja z njih. Bom šla pogledat v BC, pa javim, verjetno bo še pa katera druga kaj vedela kje kupiti.
Lunica- jaz imam eno knjigo kjer prav svetujejo, kako otroku prestaviti obrok z dohranjevanjem, da lahko spiš celo noč. Jaz še tega nisem prakticirala, me pa mika, ja.
AD3- mi smo tudi že na 7kapljicuser posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 669
24.10.2008 11:36:49   
Tinky
IZVIRNO SPOROČILO: lidija***

Lunica- jaz imam eno knjigo kjer prav svetujejo, kako otroku prestaviti obrok z dohranjevanjem, da lahko spiš celo noč. Jaz še tega nisem prakticirala, me pa mika, ja.

lidija, katera knjiga je to?

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 670
   [Brisano sporočilo]
24.10.2008 11:37:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 671
24.10.2008 11:37:40   
Tinky
IZVIRNO SPOROČILO: lidija***

lidija, katera knjiga je to?

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 672
24.10.2008 11:42:40   
Tinky
ups, mi je podvojilo post user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 673
24.10.2008 11:43:01   
tims
Joooj tole vam pa prov moram napisat. Naša je bila neki tečka, pa sem jo dala v postelco spat. Seveda se je tečnoba nadaljevala. Pa sem jo nosila, pa nič. Jo dam v lećalnik, pa spet nič... Jaz pa ful dela. Sem jo kar pustila v ležalniku in uklopla sesalc, da posesam po dnevni in naša mala zaspi. Ko neham, seveda ugasnem sesalc, se Nina zbudi. Ga nazaj uklopim in spet zaspi user posted image . Haloooooo? Kaj naj imam kar ves čas sesalc uklopljen al kaj?user posted image

Neboglasnica, ne imej slabe vesti. Vseeno je pa noga le noga. Jest sem bila tok nafilana z antibiotiki, da bi še konja ubil, pa so mi rekl v P. da gre to čist minimalna količina le-teh v mleko, da sploh ni nobene panike. Ti se pa tud morš pocajtat a ne? Če bi pa A user posted image  kaj škodoval, ti jih pa tud ne bi predpisal. Pozdravi se user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 674
   [Brisano sporočilo]
24.10.2008 11:48:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

služba po porodniški
Michonne RR

Ali ste/boste po končani porodniški odšle v službo?

Da (96%)

Ne, ostala sem/bom doma (4%)

Število vseh glasov: 28

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!