|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
6.11.2008 8:38:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2751
   RE: Julijske čveke 2008, III. del
6.11.2008 8:55:10   
maja24
IZVIRNO SPOROČILO: populis

.

jaz še kr v temi tavam kar se tiče HD in zimske, na kateri temi se je bil dvoboj?
Glugluglu;pol pa posreduj na zs temo, pa čeprav brez pooblastila.Saj veš v naši državi je pravni sistem tak da tidt ki bi mogu bit kaznovan itak ni, če pa ne plačaš RTV položnice dobiš pa takoj sodiščeuser posted image user posted image .
,

Pejt na temo novorojenče- dojenček,naslov teme je pa o avtosedežu

Ela čebela

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
   [Brisano sporočilo]
6.11.2008 8:58:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2753
6.11.2008 8:58:39   
Blacky30
Jutro!

Evo mene med zgodnjimi. user posted image  Ja, sem šla spat šele ob 1h.user posted image

Nejc je že nazaj iz laboratorija, ob enajstih pičimo naprej, ker že dobimo izvide. Ponoči se je spet zbudil zaradi trebuščka, ga je bolel, pa celo jutro tudi. Jaz več ne vem, srčno upam, da nas rešijo. Teja še spančka, sem jo nahranila ob 5h, pa še zdaj spi.

Ste me pa nasmejale s kuharsko knjigo in ugankarjem.user posted image  Ja, zgleda, da bo res razširjena izdaja.user posted image

Ampak tudi mene zanima tema z zimsko in HD in zakaj bi je skrivnost?? Če je na RR objavljena, potem že ni skrivnost, ker je javna. Sicer pa si bo Blacky - detektivka vzela čas in vam poiskala to, pa da vidimo.

Sem pa prignala eno fajn bejbo spet nazaj med nas. Čakam, da se oglasi in nam kaj lepega napiše.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2754
6.11.2008 8:59:23   
Blacky30
O, maja, hvala, mi je delo prihranjeno.user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
6.11.2008 9:15:51   
maja24
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

O, maja, hvala, mi je delo prihranjeno.user posted image

Ni zakej,me je učeri firbc matrou da sm mogla raziskat to zadevo,pa sm jo koj našlauser posted image user posted image user posted image user posted image .FIRBC SM in to velkuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ela čebela

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
6.11.2008 9:16:53   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

Mi pa ne bomo šli nič ven danes. Je grozno vreme. Pa še mal rosi. user posted image   Ne vem kaj bomo delali cel dan notri. user posted image  

prej se je že sonček kazu pri nas, sam zdej je megla....upam da ne dolgo

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
6.11.2008 9:17:21   
maja24
Ženske,Ela ima rekord v spanju celih 5 minutuser posted image user posted image user posted image ,dejmo en aplavz za Elin rekorduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ela čebela

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
6.11.2008 9:20:55   
neboglasnica
Ela, user posted image .

Jaz se pa moram pohvaliti, zjutraj sva odgnala čredo od hiše, nato sem bila na RR in se šla stisnit k malemu. Se je sicer vmes nekaj zbujal, pa sva zaspala nazaj do sedaj, ko je mene zbudil telefon, mali pa še kar spi.

populis: da ne bo pomote, moj tega kruha pač ne bo jedel, jaz sem ga jedla, pa punce.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
6.11.2008 9:21:18   
Anonimen
bravooo elaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2760
6.11.2008 9:21:51   
Anonimen
blacky fajn zrihtite, poročaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

katero si prignala sem?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2761
   [Brisano sporočilo]
6.11.2008 9:22:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2762
6.11.2008 9:29:21   
netki
sem opazila da se naša _rebeca_ pogosto javlja na forumih, le pri nas se nič ne oglasi.......a smo tko grozne?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2763
6.11.2008 9:29:58   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

>> Blondinka z novim rdečim Audijem izsili tovornjakarja.
>>
>> Jezen tovornjakar ji sledi do parkirišča, izstopi, s kredo nariše
>> krog in reče mični blondinki:
>> "Stoj tu notr v krogu in se ne premakni iz njega dokler ti jaz tega
>> ne rečem!!!"
>> Potem vzame ključ in ji spraska njenega novega Audi-ja.
>> Pogleda blondinko in vidi, da se mu smeji. Ves jezen vzame kij in
>> razbije vse.
>>
>> Pogleda jo in ona se mu krohota. Tovornjakar še bolj jezen vzame nož
>> in ji prereže vse gume.
>>
>> Ko pogleda blondinko, je ta že vsa rdeča od smejanja.
>>
>> Tovornjakar jo ima zadosti, gre do nje ter jo vpraša:
>> "Kva se tolk butast režiš, baba?"
>> Ona pa: "Vsakič, ko me nisi gledal sem majčkeno iz kroga stopila!"
>>

OMGuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
6.11.2008 9:34:22   
maja24
IZVIRNO SPOROČILO: netki

sem opazila da se naša _rebeca_ pogosto javlja na forumih, le pri nas se nič ne oglasi.......a smo tko grozne?user posted image

Ja sam res,dostkrat je na DIPOtu,pa dvojčki.

Ne Netki me pa res nismo grozneuser posted image user posted image user posted image user posted image ,sam ene velke čveke smouser posted image user posted image user posted image user posted image

Ela čebela

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
6.11.2008 9:35:58   
maja24
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

>> Blondinka z novim rdečim Audijem izsili tovornjakarja.
>>
>> Jezen tovornjakar ji sledi do parkirišča, izstopi, s kredo nariše
>> krog in reče mični blondinki:
>> "Stoj tu notr v krogu in se ne premakni iz njega dokler ti jaz tega
>> ne rečem!!!"
>> Potem vzame ključ in ji spraska njenega novega Audi-ja.
>> Pogleda blondinko in vidi, da se mu smeji. Ves jezen vzame kij in
>> razbije vse.
>>
>> Pogleda jo in ona se mu krohota. Tovornjakar še bolj jezen vzame nož
>> in ji prereže vse gume.
>>
>> Ko pogleda blondinko, je ta že vsa rdeča od smejanja.
>>
>> Tovornjakar jo ima zadosti, gre do nje ter jo vpraša:
>> "Kva se tolk butast režiš, baba?"
>> Ona pa: "Vsakič, ko me nisi gledal sem majčkeno iz kroga stopila!"
>>

OMGuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ta pa je hudauser posted image user posted image user posted image user posted image ,zej me je pa že sram ker sm blonduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ela čebela

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
6.11.2008 9:38:44   
Anonimen
evo jst sm mal raziskovala user posted image

novalac ac je edino mleko, ki ne vsebuje škroba in tudi edino mleko, kašica... po katerem ne dobi grozljivih krčev. aptamil 1, novalac nočna formula in novalac žitna kašica, so vse s škrobom.

uporabljali smo tudi aptamil comfort in novalac proti zaprtosti, za tist še pa nisem našla... po aptamil comfort so bli krči hudi, po novalac proti zaprtosti niti ne. tak da če ma katera mleko doma, da preveri vsebnost škroba prosim.

razmišljam, če je kaka alergija na škrob.

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2767
6.11.2008 9:50:06   
Netta
ja ja sanja svinja o kukuruzu .

user posted image user posted image user posted image tole me je pa narežal do solz

Neposredna povezava do sporočila: 2768
6.11.2008 9:50:15   
Netta
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

pogrešam spanje do 11huser posted image user posted image user posted image

jej, se mi kar smiliš. pri nas smo imeli podobno situacijo, le da je hotla zaspat za nočno že ob 18h, zbudla se je pa ob 4 ali 5. metoda od mojcek1 tud pr nam ni uspela, podaljševanje za par minut, se nam je pa fajn uredilo zdaj med krompirjevimi počitnicami, ko smo skoz nekaj okrog hodil in včas tud bolj zvečer prišli domov in se je seveda vedno predramla in nam je tak ratal ji prestavt na 20h. zdaj pa spi do 7huser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2769
6.11.2008 9:54:02   
Anonimen
ok pravkar ugotovila, da tudi aptamil comfort vsebuje škrob!

novalac proti zaprtosti pa baje, da ne. ga ima katera doma?

no ker, ko sem včeraj zvečer spustila kašico, ga ni niti enkrat ponoči in tudi danes ne zašraufalo.

< Sporočilo je popravil lunica24 -- 6.11.2008 9:56:43 >

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 2770
6.11.2008 9:59:17   
rovar_ka

Tims...jst pijem caj za dojenje..ampak ce ga spijem več kot liter na dan, imam drisko...

Neposredna povezava do sporočila: 2771
6.11.2008 10:16:34   
nanka
Lunica, jaz imam doma navaden Novalac 1, samo nimam pojma kako se reče škrob po Italjansko, ker imam Italjansko pakiranje.

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
6.11.2008 10:25:37   
Netta
lunca, jej tvoj lukec se mi pa res smili. veš kaj me zanima: ali zna prdnit?? sej se smešno sliši, ampak pri nas so se krčki končali, ko je mala znala prdnit. so nam pa pri tem ful pomagale kapljice GAS BIMBI, ne vem če poznate (so čisto naravne), tak da če niste še tega probal, zgubit nimaš kaj.

aha berem naprej; ja mogoče je pa res škrob. reč na posvetovalnici naj ga dajo pregledat za alergije.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
6.11.2008 10:26:49   
Netta
a tolk vas je iz zasavja. no naj se pridruzim: jaz sem tud, sedaj pa preseljena na notranjskouser posted image ampak kaksno po nase pa se znam rect!!

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
6.11.2008 10:34:33   
rovar_ka
Dobro jutro babike!user posted image

Sem mogla včeraj kr spičit spat, mala mi ne spi ponoči prvo rundo več kot 4 ure pa pol..Sma že ble na 5,5, ampak že dolgo ne. pa zvečer mi hodi po novi uri spat med 7 in 8 zvečer, pol pa se prvič zbudi že okrog 23, 24..'potem pa se mi obvezno budi na 3h, ko budilka jeuser posted image hja, tak je, kaj češuser posted image ostale, ki dojite: kak vam spijo ponoči?oz. kolkokrat se zbudijo na noč za hranjenjeuser posted image

Dzanika
- Kak je Jan leeeepuser posted image user posted image

Bolj kot gledam vaše slikice, bolj ugotavljam, da so pa julijčki reeees najlepšiuser posted image user posted image user posted image

Tims - glede čaja za dojenje - jaz ga tudi pijem. Mi pa je patronažna rekla, ko sem jo vprašala, če more mala pit kake čaje za krčke al pa prebavo, pa je rekla, da ta čaj itak vsebuje janež, komarček, kumino in da to pripomore k temu. Naša nima problemov s prebavo, ne vem če je to zaradi čaja, res pa je, da tisti, ki so na dodatku, kakajo bolj poredko kot dojeni. Kaj sta prej imele težave s prebavo?

Bastian111 - vraščen noht? ti tudi? pa kaj iamte to z nohti? Upam, da mene ne doletiuser posted image Vsem vraščenkam pa user posted image

Tims...jst pijem caj za dojenje..ampak ce ga spijem več kot liter na dan, imam drisko...

mogoče zato, ker je priporočljivo spit na dan samo kakšni 2 skodelici, torej nekej 4dcl

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Ime....
diana 28

Vam je všeč ime Rihard ?

Da (11%)

Ne (89%)

Število vseh glasov: 135

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!