glugluglu
|
mojcek1 Tian je podoben, ko ga posadim v voziček začne tulit, ga dvignem - v sekundi neha, ga dam na tla - začne tulit, ga dvignem - v sekundi neha, in tako dalje . Res pa je, da ro ni vsakič, bolj takrat ko je že malo utrujen. No pa jaz pravim, da je to zato, ker bi rad svet videl, je firbec, ja komu bi bilo pa še zanimivo tam na tleh, pa v vozičku ležat in kar nekam gledat, če pa je fajn biti v naročju, kjer imaš razgled nad celotno okolico . IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica široko povijanje: če bi jaz imela deklico, bi jo tudi na široko povijala, kljub oceni 1 A. Klinc, nekoč bo morala roditi, kajne? Če bi imela deklico? IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica srečanje LJ: Vidim, da ni še nobena nič napisala. Bilo nas je 6: Todi, Tims, Nanka, Almera, Populis in jaz ter naši križi in težave so pridno ležali v vozičkih. Kakšne smo videti: no ja, zanalašč se nismo slikale, da vas bo firbec naslednjič pripeljal do LJ. In glugluglu - naslednjič ne bo ob sredah, ker ti ne moreš. Sem prijazna kaj? Ob četrtkih tudi ne, ker almera ne more, ob torkih ne, ker jaz ne morem, torej nam preostanejo ponedeljki ali petki. ma kar priznajte, da ste fotoaparate doma pozabile , ali pa ste imele zraven kakšnega gosta, ki ga nočete pokazat , ja se zahvaljujem, da ste nov dan določile za naslednjič, se bom pa morala potem res potruditi in priti. anikabd, saj bo vse ok , kako pa drugače, se spomnim, da si takrat pisala, da je Filip na meji za eno dieto? lunica24, ma pa to je pa tudi čudno, pa res vprašaj, če so to še krči, da ni kaj drugega zimska, ti imaš pa res smolo s tem mastitisem, držim pesti, da bo hitro bolje, HD, zimska, jaz sem vaju pa našla , ma imam čas, ne? majar, tole s 5 pleničkami je bolj nenormalno kot tisto kar je rekla patronažna. No meni je na izvidu iz porodnišnice pisalo široko povijanje z dvema pleničkama, to pomeni, pampers, 2 x tetra na tri dela (pa po dolgem še prepognjeno), povijalka. Sem od začetka imela samo 1 tetra, pa to ni bilo prav.
|