|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008, III. del
6.11.2008 10:38:02   
netki
sovražim meglo...user posted image user posted image

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
6.11.2008 10:39:52   
Netta
ostale, ki dojite: kak vam spijo ponoči?oz. kolkokrat se zbudijo na noč za hranjenje

me smo se dolgoooo dojile 2x na noč (okrog polnoči in 4h), potem je sva imela en teden luksuza in je jedla le 1x (spat ob20h, jedla ob 2h in vstala med 6in7 zjutraj), zadnja dva dni pa je na vsaki dve uri (pomoje je kaksna faza, ker tud kaka nc, pa ni vidit da bi jo zvijal). madonca, najprej me razvad da lahko spim skoraj vso noc, sedaj pa spet akcijauser posted image user posted image

no, danes je blo ze boljše - je jedla le 3xuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
   [Brisano sporočilo]
6.11.2008 10:50:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 2778
6.11.2008 10:54:24   
rovar_ka
Zimska - boga revica, se mi prav smiliš s tem mastitisom. Ne bom ti rekla, da vem kak ti je, ker ne vem (sem sama bila tak obupana samo 1 dan oz. še manj), ampak tudi tega bo 1x konec, potem pa se boste imeli naprej lepo. Sej bo! Me kr ma, da bi kr jaz prišla za 2 urci k tebi, boga no..user posted image user posted image user posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
6.11.2008 11:10:48   
Majuska
Ojla pupe,

končno sem prišla do kave ... mali je ob 7h odprl oči in mahal naokoli, ampak sem mu poturila dudo in je zaspal nazaj. Do 9h, ko naju je pokonci vrglo vrtanje v steno pri sosedih, ni čudno da se je Aleksander kriče zbudil. Pol pa potolažit ... revček ... čist ga je šokiralo. No zdaj ko je mir, je končno še malo zadremal ...

Če ne bo ravno dež, morava še ven user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
6.11.2008 11:13:20   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

ostale, ki dojite: kak vam spijo ponoči?oz. kolkokrat se zbudijo na noč za hranjenjeuser posted image

Moj ponoči spi. Zadnji obrok ima nekje do 22h, potlej pa odspi svoji 8-9 ur v kosu.

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
6.11.2008 11:17:58   
24julij
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

zele bi bla pa sposobna svojga ************. ker je prej padu na finto in jo nosu, mam probleme z uspavanjem. ta mala je koma, ampakj se zbuja v zibki na minutko in bi šla v roke. jo vzamem, zaspi takoj. in tkole sva mele že najmanj 15x v pol ure!!!!!! jz bom znorela!!!!!!!!!!! matr mu!!!!!

to smo mel tud mi na zacetko nekaj case problem pa se je pol use unesl sem tud pizdila da se bo razvadla evo zle sem jo dala na postlo medveda zraven in je zaspala -sama,tko da bo tud tvojo minil bos vidlauser posted image user posted image

mi2 bova pa danes skoz same doma ati dela do zvecer pol gre pa na tekmo in se brez avta sva ker je njegov pokvarjen in je mojga uzeluser posted image zunaj pa tako prekrasno vreme da kr kej sama megla-bruhas

Neposredna povezava do sporočila: 2782
6.11.2008 11:29:06   
24julij
aaa vidim da lahko zej uzivam u samogovorih,hahah sem ze vajena k sem tolk sama doamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
6.11.2008 11:29:07   
glugluglu
No Tian je potem po dveh urah ob 7. zaspal, jaz pa z njim do 9.00user posted image . Ampak sem potem bila bolj povožena kot ob 5 zjutraj. user posted image

Mene pa zdaj že malo skrbi, ker se Tian nič ne premakne ko leži na hrbtu in ko ga jaz obračam, mu je čisto vseeno, on bi bil na hrbtu, briga ga za kakšno obračanje. Pa sej imajo čas, do 5-6 meseca, ampak vseeno. V četrtek imava pregled oz. drugo cepljenje za rotavirus, pa bom malo vprašala.

Majuska, naš pa sploh ne trza na vrtanje, štemanje in podobno, prav zanimivo, najbrž je navajen še od nosečnosti, ker je moral to poslušati ko so pri nas še bili mojstri, sedaj pa je sosed začel rihtati hišo in ga nič ne moti.user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
6.11.2008 11:31:28   
24julij
3glu nasa lara toud do nadaljnega ni j... igralnega cenra pa se zej neki ne skace spodaj,glede obracanja se tud nasa nic ne obrne na bok se gre okol pa ni sans spi pa itak ze od druzga mesca pomoje na hrbtu ker tud ce sem jo podlozla se je nekak zvila da je sla na hrbrt pol je bla pa cela zvita tko da pri nas hrbet rules

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
   [Brisano sporočilo]
6.11.2008 11:31:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 24julij)
  Neposredna povezava do sporočila: 2786
6.11.2008 11:35:20   
nanka
Natka se je že parkrat obrnila iz trebuha na hrbet in iz hrbta na trebuh, samo to je bilo ene 14 dni nazaj, zdaj pa noče več. Ko jo dam na trebušček vpije tako dolgo da jo dam nazaj na hrbet. Na hrbtu se pa tudi zdaj spravi samo na bok, pa malo se premika da je je vsepovsod polno.

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
6.11.2008 11:35:22   
24julij
rebeka dobrodosla sej tud nasa lara je junijka ker se ji je mudilo pa so naju tud uzeli za svoje -vsaj upam hahahah
pa res zelo napredujeta tvojauser posted image user posted image user posted image nasa Lara bopa ju3 stara 5 mesecev user posted image en aplavz zanjo

Neposredna povezava do sporočila: 2788
   [Brisano sporočilo]
6.11.2008 11:39:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 24julij)
  Neposredna povezava do sporočila: 2789
   [Brisano sporočilo]
6.11.2008 11:44:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2790
6.11.2008 11:47:17   
netki
_rebeca_....itak da si naša, vse ki smo imele PDP julija smo julijke in bomo ostale julijke ne glede na to kdaj ste rodile.....
sicer sem te pa jaz tud mal pogrešala, sem tud tuki dvakrat napisala, da škoda ker se nič ne javiš

Neposredna povezava do sporočila: 2791
6.11.2008 11:51:01   
Motoristka
Jaz ne vem kaj je z mojim Andražomuser posted image ...spat sem ga dala ob 22, zbudil pa jokal je ob 00, nato se je premetaval do 2-je jedel, stalno je dudo not pa ven metal, končno zaspi za nekaj časa, se zbudi ob 6-jeva, nato ne zaspat do zdaj...men se bo sfrkljaluser posted image user posted image ...takega pa še ni bilo do zdaj-pa sem gledala-no nobene lune, pa nič....samo upam, da je to prehodno obdobjeuser posted image user posted image pa glava me bilo za znoretuser posted image

13.7.2008 ob 2.20 smo dobili sončka Andraža:)

Neposredna povezava do sporočila: 2792
   [Brisano sporočilo]
6.11.2008 12:03:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2793
   [Brisano sporočilo]
6.11.2008 12:06:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Motoristka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2794
6.11.2008 12:09:45   
metuljcek321
Hej!

Da se mal javim, preden piciva s ta malo na sprehod:
hd, nasa je ob 7:00, 10:30, 14:00, 17:00, 19:30 ---- tam nekje, pol ure gor/dol, tako da gremo lahko za dlje casa ven tudi brez flaske. A tvoja Kali se pa noce zunaj dojit al kako? Naj ti druge punce mal svetujejo, ki dojijo zunaj.

anikabd, upam, da je mejno stanje le zacasno in NE BO alergije!

Almera, pridna, da si prebrala:-) Ja, hormoni so pa en velik drek, a ne? Si potem ko ena napihnjena zoga.

Blacky, dobro ustimajta z Nejcem danes! In sem vesela, da zakon laufa tako kot mora - v cem pa je bila tezava, ce ni skrivnost? Ja, ugankar in kuharksa knjiga - to je pa mene tud tko nasmejal!

mojcek, kako kaj mala? Je danes OK jedla in kupcka podrla? Btw: kako dolgo se pa podira kupcek pri otrocku? Do katerega meseca?

GR, hi, hi za stos o bjondi.

populis, thanks za razlago izraza obdrena (uf, mi je cudna beseda, ej) ... torej, da te nekdo krega, nadere. Stekam & upam, da ne bom v bliznji prihodnosti nic kaj obdrenauser posted image

maja, 3 x hura za Elo in njenih carobnih 15 minut(k).

lunica, Novalaca zal ne poznam. Btw: kako kaj knjigica? V kaksni fazi si zdaj?

Toliko za zdaj ... sibava ven na zrak. Cauci

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2795
   [Brisano sporočilo]
6.11.2008 12:11:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2796
6.11.2008 12:12:39   
metuljcek321
Aja, se to:
motoristka, to je zihr le prehodna faza - don't worry!

Zimska, drzi se, kmalu bo bolje ... cutim na vodi:-)

rebeca, krasno, da si se javila in nam malo napisala o svojih dveh cmrljih - res lepo napredujeta. Dobrodosla v svet velikih cvekic! Se to me zanima: kje si nasla taki nenavadni imeni?

Zdej pa res grem

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
   [Brisano sporočilo]
6.11.2008 12:16:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2798
   [Brisano sporočilo]
6.11.2008 12:18:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2799
6.11.2008 12:20:40   
Anonimen
rebeca user posted image user posted image user posted image ja jaz sem te pogrešala, priznam. user posted image upam, da boš zdej več čvekala z nami, smo še vedno tko fajn, kot smo ble user posted image

glede krčkov, 17. mava posvetovalnico, pa bom prosila za teste, če ne se pa bo tako vidlo, ko bomo začel gosto hrano jest, kropmir...

rovarka, daj kakšno slikico tie še, je taka princeska!

motoristka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

metuljček: zadnje faze, vse se je spremenilo... zdej bo reklama na MON, kupovalo se bo preko MONA ali pa preko mene, ker bo kolega za 20% vodil in izdajala račune, ima s.p.

to je pač zdej neka vmesna opcija, v knjigarne zaenkrat ne morem dat, ampak ne se bat, nekatere boste direkt iz mojih rok prevzele knjigico, drugim pa pošljem na svoje stroške!

tiste, ki pa itak kupujete preko neta, pa lahko tudi tam kupite.

Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

sadje
hibela

koliko krat na teden daste otroku sadje??

1x (5%)

2x (7%)

3x (12%)

vsak dan (72%)

otroku ne dajem sadja (4%)

Število vseh glasov: 366

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!