Blacky30
|
Majuska, ne vem, če ti bo Aleksander želel biti v čebričku. Je bolj namenjen od rojstva naprej. Če pa se enkrat navadi na banjico, ko lahko prosto brca noter in je raztegnjen, mu čebriček ne bo všeč. Vsaj pri nas je bilo tako. Pri Teji uporabljam samo banjico, mi je čebriček preveč kompliciran, kaj te vem. Niti umit je ne morem not, ker ne moreš z roko noter, pa samo za bradico jo moram držat, da se ne potopi. Poskusi, če ga imaš, sicer pa si raje sposodi in sprobaj, preden denar stran vržeš. Dzanika, medtem, ko ti sušilec suši perilo, ti lahko v pralnem že novo rundo pereš, če pa imaš vse v enem, pa moraš čakat. Večina ljudi, ki jih poznam in imajo oboje v enem, niso zadovoljni. Jaz ga nimam, tak da ne morem rečt. Hvala vsem za čestitke za nagrado! Bom poročala, kaj je, ko jo dobim. Krka paket...to so verjetno kakšna zdravila? 3jeMi, hvala za nasvet glede BC. Počakam še jutri, potem pa pokličem. Soncica, ja, čestitke za nagrado, ampak si pa res hitra! Zimska, ti pa imaš res pravo sr.... s svojimi zizikami. Upam, da bo kmalu bolje, da bosta imela mir. Mojcek, jaz mojo kopam nekje 5 minut v banjici. Mater, zmešalo se mi bo. Nejc je zaspal ob 20h, zdaj pa se je iz globokega spanja prebudil, ker ga tak trebušček boli. Potem definitivno ne blefira, ker sredi noči pa se zaradi tega ne bi zbujal. Saj ne vem, kako mu pomagat. HB imamo jutri P, pa da vidimo, kaj bo rekla. Upam, da bova kaj spala ponoči.
|