|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 6.11.2008 12:40:32
|
|
|
|
karamela6
|
No, spet se moram malo oglasit. Saj zdaj vas pogosteje berem, ko pa se ravno spravim kaj napisat, imamo alarm. Podnevi namreč podobno spimo kot majina ela - 5 min, 15 je že luksuz. No, da malo za nazaj nadoknadim mojcek: tudi pri nas ni bilo nekih hudih reakcij na cepljenje, samo spali smo za spremembo cel dan in noč. Sem jo hodila non stop gledat, če še diha. Je pa pasalo malo počitka! Kar se pa nošenja tiče, imam pa jaz problem z očetom in taščo! Jaooooo, res si ne prideta na čisto, da če je mala tiho, da se je ne nosi!!!! Za njiju ni to nič važno, samo da jo imata na rokah. Takoj ko da en sam glasek od sebe, sta že na nogah in gor pa dol po sobi! Jaoooo, za popi*dit!!! In, če kaj rečeš, sta pa užaljena, en bolj kot drug in jaz imam potem slabo vest! Začaran krog! lunica - jaz tudi čakam na tvojo knjigico. Če si že kaj povedala in sem spregledala, ponovno javi, kje in kdaj se jo lahko kupi. Smo že nestrpni! Lukec je pravi cuker, by the way! HD - jaz sem se tudi dolgo ubadala s tem, da grem lahko samo na kratko na sprehod, ker bo mala takoj lačna. Zdaj pa ne j.... več sistema. Najdem plac, kamor se lahko usedem (vseeno malo pogledam, da je kar se da intimno), joško vn in jemo. Sploh se ne obremenjujem glede pogledov. Sploh pa, če imaš sling, je še lažje, enostavno jo z visečim trakom pokrij oz. pokrij joško. Jaz največkrat zavijem kar na kavo, v kak bolj temen kot in zrihtam. Ali pa na kakšno klopco v parku in se obrnem v tisto smre, kjer je najmanj "prometa". Me sploh več ne gane, če kdo buli vame! Še najrajši ga pogledam s takim pogledom, da skapira, da je bedak! Sva pa na istem, kar se tiče jutranjega spanja. Jooooj, ko so mi v nosečnosti govorili, da naj se naspim še za naprej, nisem mislila, da imajo tako prav! zimska - kako je z mastitisom? Jaz ga sicer nisem imela, je bilo pa zelo blizu en dan. Sem mislila, da bom znorela - 3 kilske joške s sabo nosila, pa trde ko kamen, rdeče, vroče, jaoooo. K sreči je imela moja pupa takrat napade lakote in smo jedli in jedli in jedli. Sicer se je potem tudi mlekec delal in delal in delal, ampak smo z masažo in vročim tušem zrihtali. Bolelo pa ko sto !!! Držim pesti, da se čimprej izboljša stanje. Glede borbe zimske in HD - se mi ne zdi nič hujšega. Čist normalna debata. Al se samo meni zdi tako? križanke - pri nas pa ne rešimo gesla, pa ne rešimo! Težave so pri meni. Občutek imam, kot da prvič rešujemo. Upam, da se kmalu to uredi, ker se mi bo zmešalo, mojemu pa še bolj! anika bd - tudi mi že kar nekaj časa lepo držimo glavico. Ojojjjj, alarm. Nadaljujem kasneje......byeeeeeeeeeeee
|
|
|