|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008, III. del
6.11.2008 12:22:07   
majar.
dojenje:pri nas se hana zbudi enkrat morda kdaj dvakrat med 00.00-09.00
julijčki: res so naj naj najlepši
čaj: jaz raje spijem kakega radlerja za mleko, mi bolj paše. glede čaja za dojenčke sem pa slišala, da če se polno dojijo ni treba dajat, razen če so kakšni krčki, pol pa le komarčka
nohtki: vraščeni? hudo!!! bogi bogi vašimali user posted image user posted image user posted image
jaz mam pa druge probleme z njimi: in sicer na nogicah se ful matram z njimi, sploh pa ko naša hana tolk brca

sem se potrudla malo lepše napisat, da ne bom bla spet "obdrena"user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil majar. -- 6.11.2008 12:25:58 >

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
6.11.2008 12:24:57   
majar.
kak se pa slikco pošlje?
nimam pojmauser posted image

(odgovor članu majar.)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
   [Brisano sporočilo]
6.11.2008 12:28:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu majar.)
  Neposredna povezava do sporočila: 2803
6.11.2008 12:29:45   
Anonimen
lukcu pa nohtki tak čudno navzgor rastejo, v špičko... user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2804
6.11.2008 12:30:22   
majar.
tuki gor bi vam jo poslala-na forum

Neposredna povezava do sporočila: 2805
   [Brisano sporočilo]
6.11.2008 12:31:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu majar.)
  Neposredna povezava do sporočila: 2806
6.11.2008 12:33:36   
majar.
na računakniku, nekaj jih mam pa tud v RR albumu

Neposredna povezava do sporočila: 2807
   [Brisano sporočilo]
6.11.2008 12:36:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu majar.)
  Neposredna povezava do sporočila: 2808
   [Brisano sporočilo]
6.11.2008 12:39:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2809
6.11.2008 12:40:32   
karamela6
No, spet se moram malo oglasit. Saj zdaj vas pogosteje berem, ko pa se ravno spravim kaj napisat, imamo alarm. Podnevi namreč podobno spimo kot majina ela - 5 min, 15 je že luksuz.

No, da malo za nazaj nadoknadim

mojcek: tudi pri nas ni bilo nekih hudih reakcij na cepljenje, samo spali smo za spremembo cel dan in noč. Sem jo hodila non stop gledat, če še diha. Je pa pasalo malo počitka! user posted image Kar se pa nošenja tiče, imam pa jaz problem z očetom in taščo! Jaooooo, res si ne prideta na čisto, da če je mala tiho, da se je ne nosi!!!! Za njiju ni to nič važno, samo da jo imata na rokah. Takoj ko da en sam glasek od sebe, sta že na nogah in gor pa dol po sobi! Jaoooo, za popi*dit!!!user posted image In, če kaj rečeš, sta pa užaljena, en bolj kot drug in jaz imam potem slabo vest! Začaran krog!

lunica - jaz tudi čakam na tvojo knjigico. Če si že kaj povedala in sem spregledala, ponovno javi, kje in kdaj se jo lahko kupi. Smo že nestrpni! user posted image Lukec je pravi cuker, by the way!

HD - jaz sem se tudi dolgo ubadala s tem, da grem lahko samo na kratko na sprehod, ker bo mala takoj lačna. Zdaj pa ne j.... več sistema. Najdem plac, kamor se lahko usedem (vseeno malo pogledam, da je kar se da intimno), joško vn in jemo. Sploh se ne obremenjujem glede pogledov. Sploh pa, če imaš sling, je še lažje, enostavno jo z visečim trakom pokrij oz. pokrij joško. Jaz največkrat zavijem kar na kavo, v kak bolj temen kot in zrihtam. Ali pa na kakšno klopco v parku in se obrnem v tisto smre, kjer je najmanj "prometa". Me sploh več ne gane, če kdo buli vame! Še najrajši ga pogledam s takim pogledom, da skapira, da je bedak!user posted image
Sva pa na istem, kar se tiče jutranjega spanja. Jooooj, ko so mi v nosečnosti govorili, da naj se naspim še za naprej, nisem mislila, da imajo tako prav!

zimska - kako je z mastitisom? Jaz ga sicer nisem imela, je bilo pa zelo blizu en dan. Sem mislila, da bom znorela - 3 kilske joške s sabo nosila, pa trde ko kamen, rdeče, vroče, jaoooo. K sreči je imela moja pupa takrat napade lakote in smo jedli in jedli in jedli. Sicer se je potem tudi mlekec delal in delal in delal, ampak smo z masažo in vročim tušem zrihtali. Bolelo pa ko sto user posted image !!!user posted image Držim pesti, da se čimprej izboljša stanje.user posted image

Glede borbe zimske in HD - se mi ne zdi nič hujšega. Čist normalna debata. Al se samo meni zdi tako?

križanke - pri nas pa ne rešimo gesla, pa ne rešimo! Težave so pri meni. Občutek imam, kot da prvič rešujemo. Upam, da se kmalu to uredi, ker se mi bo zmešalo, mojemu pa še bolj! user posted image

anika bd - tudi mi že kar nekaj časa lepo držimo glavico.

Ojojjjj, alarm. Nadaljujem kasneje......byeeeeeeeeeeee

Neposredna povezava do sporočila: 2810
6.11.2008 12:45:39   
dzanika
rebeca dobrodošla nazaj! Še dobro da imamo blacky da te je našla. user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
6.11.2008 12:55:36   
dzanika
punce jaz pa prodajam avto. Sicer vem da mi bo žal za njim ker dela ko urca sam ga bo treba prodat če hočmo enga večjega kupit. Dva si pa zaenkrat ne mormo privoščit zaradi prevelikih stroškov. Tko da če katera pozna koga ki ga kupuje mu lahko pove da je avto res odličen! Tukaj je pa link do oglasa: http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2400289

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
6.11.2008 13:02:55   
majar.
IZVIRNO SPOROČILO: populis

tiste ki imaš v albumu jih lahko tudi me pogledamo razen če maš zaklenjen album, nam morš povedat geslo

tiste ki imaš na računalniku pa takole: registriraj se na  www.shrani.si , jih tam naložiš in potem ti pri vsaki slikci pokaže kodo, kodo za forum z predogledom skopiraš v odgovor in ko ti odg napiše pol me vidimo slikico.

To je bolj v grobem ,e ti še kej ne bo šlo kr napiš, čakam tvoj post.mam cajt kre mal glih spiuser posted image

hvala, no ko bom mela čas bom še jst kako slikco gor prpopalauser posted image
jaa, čelo pa po atiju guba
to bo še jezna ko bo velkauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2813
   [Brisano sporočilo]
6.11.2008 13:04:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2814
6.11.2008 13:08:13   
Anonimen
jap mojcek, jaz sem lih včeraj mojmu rekla, da sem mal pred tem, da se mi odpelje! Mislim a bomo kej spal al ne... pol pa tule bereš, kak celo noč prespijo, jaz pa sploh ne vem, če bom do 5 leta kdaj spala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2815
   [Brisano sporočilo]
6.11.2008 13:08:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 2816
6.11.2008 13:08:35   
Anonimen
a bomo klub ustanovile? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2817
   [Brisano sporočilo]
6.11.2008 13:12:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2818
   [Brisano sporočilo]
6.11.2008 13:13:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2819
6.11.2008 13:17:10   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Netki - mi imamo tudi tega kužija user posted image Ga je Lan dobil za darilo in je čist nor na pesmice, sploh tiste na vijola rokici, kar gruli zraven...

ja te so zakon.....men se pa že rola k skoz isto poslušamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2820
   [Brisano sporočilo]
6.11.2008 13:38:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2821
6.11.2008 13:40:57   
dzanika
Jan in njegov bratranec Anže:

user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
   [Brisano sporočilo]
6.11.2008 13:49:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2823
   [Brisano sporočilo]
6.11.2008 13:56:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2824
6.11.2008 13:56:36   
majar.
joj punce, meni se pa prav smilte k vas vaši sončki tko matrajo. pa da od 3h zjutri pa do 5ih nočjo zaspat, ma to vas pa res okrog prsta vrtijo, samo da se crklajo
pol pa jst jokam, da mi popolndne niti urce frej ne da, pr vas pa berem, da so ponoč pokonc, popoldne pa za 15minut očke zaprejo.
matr mamo nekateri srečouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?