ninocka
|
Živjo, sem samo na hitrco preletela, da približno vem o čem teče debata . Včeraj sem mela pregled, vse OK, naredil mi je tudi UZ in sem spet videla našo pikico Mi je pokazal rokice, nogice (je mela prekrižane), srček, želodček, mehur... Sem pa shujšala cele 3 deke in me je sestra ful zaskrbljeno spraševala, če se dobro počutim, če mi je kaj slabo in bruham V prejšnji nosečnosti sem šla dol 4 KG pa se nobenmu ni zdelo čudno... Naslednjič imam pa že morfologijo in smo že na polovici nosečnosti...uh, kolk gre hitro čas... Priimek - naša dva imata priimek po očiju, novembra bom pa tudi jst prevzela njegovega - po 14 letih se bova končno poročila . Urejanje očetovstva - za prvega sva to uredila na občini, zdej pi drugem je blo pa to že na CSDju. Sva pa urejala pred rojstvom - napiše se en zapisnik, da se mati strinja da je oče oče in da se tudi če strinja, da je otrok njegov. voziček - še vedno bo v uporabi Quinny 3XL confort. Zame super voziček, z njim nardila na stotine km in me ni nikoli pustil na cedilu. Razmišljam edino, da bi si za prve mesece nabavila še Zappa - tolk da ga mama v avtu in da dam lupinico gor, če grem po maladva v vrtec. Za kasneje mi je itak neuporaben, ker nima naklona. Poroka - kot sem rekla novembra, na najino 14 obletnico. Bo pa samo za ožje družinske člane, kje še ne vem, niti ne razmišljam o tem. Drugo leto bomo meli pa en oreng poročni piknik, poleti, nekje, kjer se da potem tudi prespat, z animatorjem za otroke, z vsemi poročnimi igricami...skratka vse kar paše zraven. Piknik bo pa za starše, sorodnike, kolege... Žur kot je treba Sex - paše kadarkoli, žal pa večinoma ob 8:30 že spim, tko da je bolj malkrat na sporedu oblekice - če bom kupovala kaj bom mogoče kaj za svojo dušo in potem po rojstvu - po 4 fantih v družini in dveh puncah, mislim da je naše dete preskrbljeno. Pa sem to tud pri ta drugem rekla, da mu ne bom kupila nič, ker je tolk stvari, d abi lahko mela trojčke naenkrat, pa me še vedno kaj prememi Sobica - tavelik je že od prvega leta v svoji sobi, od drugega leta spi v veliki postelji. Tamali je zaenkrat še pri nama v spalnici, smo se dober mesec nazaj komaj nehali dojit in ga prestavili iz najine postelje v njegovo. Računava, da ga bova tam marca enkrat preselila k starejšemu bratcu, spal bo pa še zmeraj v otroški posteljici. Pikica bo spala od začetka v zibki, potem bo pa dobila otroško posteljico, srednji pa svojo veliko posteljo. Otroška posteljica je pa še tista, v kateri sem jst spala kot dojenček... Dobrodošle vse nove julijke