|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2009
9.1.2009 11:53:12   
smile30
Zaspančka, kaj je to nova novica ali pa sem jo prej spregledala. V maju se poročiš? Ja čestitke. Bomo deležne kaj podrobnosti? Jaz sem ful za poroke, to mi je tak poseben trenutek, ko se zavežeš nekomu. Pa ne me narobe razumet tiste, ki ste proti porokam.  Meni je bla moja poroka in vse na katerih sem bila, nekaj tako čudovitega, čustvenega, da ne morem niti opisat. Ne mislim samo na ta dan, rajanje, ampak celotno sporočilo.

(odgovor članu zaspančka)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
9.1.2009 11:56:30   
Anonimen
Aha, pa kar se teh kofetkov tiče, da ne boste zaskrbljene preveč, res ne škodi kaka šalca. Sej če sam pomislite kaj hudiča bi pa mogle jest, da kao nebi škodle otroku!? Sej vsa tista zelenjava iz trgovine al pa tržnice al pa z domačga vrta tut ni neki čist neoporečnega. Al pa meso.... Sej vsi vemo, da je dans že vse nafilano z nekimi pripomočki za rast, pa po možnosti mal našpricano... Ampak dejstvo je, da se je tut človeški organizem prilagodil na te določene substance. Pa ne zdej mislit, da vas spodbujam, da jejte karkoli, kje pa, valda, da so stvari, ka so bol al pa manj oporečne, sam ful, ful, ful, pa ne bit zaskrbljene. Mal je pa treba tut uživat, a ne?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1277
9.1.2009 11:59:02   
os*
pri meni je kar se tiče hrane in kave odvisno
odvsakega dneva posebaj.... ja res so čudna
ta pota nosečnostiuser posted image

joj jaz imam še tako "napihnjen" trebuh, da si ne znam
predstavljat kaj še bo (bom kot balena) user posted image user posted image user posted image

kar se pa tiče službe je rekla moja direktorca, da je govorila z
našim generalnim in da sicer je bil vesel ampak, da je rekel
kako to, da sem že noseča če sem pa rekla, da še ne
mislim imet otrok?! haloo sem poročena in imam 28 let - o kakšen
greh, da sem zanosila - tej moški so res šturlastiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1278
9.1.2009 11:59:52   
Anonimen
Kdo se poroči? Kdaj se poroči? Zaspančka???!!! Kaj sm jst tut spregledala? Ja čestitke!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1279
9.1.2009 12:06:26   
zaspančka
Ja, res se poročim. user posted image  Sicer se bova zdej sam civilno, v bistvu sam zarad formalnosti, pa čist mejhna poroka bo, midva pa priče pa starši. Tista ta zaresna cerkvena pa ohcet pa to bo pa počakal na čas, ko bo otroček mal večji. Kr zdej nama je tud škoda dnarja za ne vem kakšno ohcet, ker si še stanvanje rihtava in res rabva vsak euro.

Aja, hvala za vse čestitke. user posted image

4.6.2009 - Tjaš
12.2.2013 - Tinkara

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
9.1.2009 12:43:50   
Anonimen
Jooj kako ste bile pridne! Morm vse za nazaj prebrat!

Najprej bipi drži se! user posted image user posted image user posted image
pa zaspančka čestitaammm! user posted image user posted image user posted image

Js sm se učeri hotla prijavit na RR, pa mi je nekaj nagajalo, pol je pa še Alen skaku okol in ni bilo nič iz tega.

Mi smo že ok, tako, da drug teden služba in vrtec. Je pa naš sine tolk zaspanček, da komi zdrži 3 - 3,5 ure pokonci, kako bo to izgledalo v vrtcu, si ne predstvljam...

Js mam nasl. petek pregled (16.1.), pa sm zgubila napotnico za laboratorij za vodo. Upam, da me ne bojo preveč kregale. Pa sej mene itak vsakič dajo na test za vodo - a vas tud? Komi že čakam 16., boma pol verjetno kr povedala domačim. Mi je pa zadnjič tašča spet plafon dvgnila, ko je komentirala, da sm se zeloooo zredila, oz "razbacala in odvalila ritnice". Joj tk z veseljem bi ji vrgla pod nos, da so to nosečniške kile, rit imam pa tako, da se ima ona ob kej obregnat! ampak sem se raje ugriznila in bila tiho... (btw - cca 2-3 kg sem pridobila) Uf, mi je kr vroče...

Glede višine - jaz sem 173cm, cca 60-62 kg pred nosečnostjo. Zdej pa ne vem, sej pravim, tam nekje 2-3 kg plusa. Bomo videli v petek!

MTFP - tudi meni je na NS izračunala PDP 30.6., po ZM pa nj bi bil 4.7. Mislim, da ni panike, če je par dni razlike. Sej na PDP rodi le 5% nosečk.

Kar se pa tiče Elevita in apetita - jaz imam apetit brez Elevita (jemljem centramed mami) Učeri sm se ob 2h zjutri zbudila in napadla še tisto tretjino pice, ki je ostala od kosila, spila skor pol litra cedevite, prebrala par strani knjige, dala eno žehto prat, eno pa sušit in pol končno omagala. Še sreča, da Alen rad spi, da me ni zbudil zgodaj zjutraj! user posted image

OK, da ne težim preveč - lep dan vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 1281
9.1.2009 12:47:02   
elevitka
Zaspančka... čestitke.... že sam civilna je ok ... in nekaj stane, res pa je da pravi filing je poroka v cerkvi pa zvok orgl.

Neposredna povezava do sporočila: 1282
9.1.2009 13:33:53   
os*
jaz se nisem poročila v cerkvi, pa je bil vseeno filing..
vseeno sem se počutila kot vpravljici in je bil neponovljivo enkraten ta dan...

zaspančka - želim ti tako enkratno pravljičen dan kot je bil moj!!!!

p.s. elevitka - civilna poroka ne stane nič - no vsaj v kopru ne

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
9.1.2009 13:34:45   
katrinka
o punce, sem ravno iz malice...

smile30 - delam v gradbeniškem podjetjuuser posted image tako da je že prvotno 3/4 moškihuser posted image , enote imamo po celi slo, v naši nas je cirka 20, ena sodelovka se je javila za tujino - glede na to da nima ne druzine ne otrokuser posted image lahko gre, druga sodelovka je v tretje nosečauser posted image , in šef je kar dobro sprejel novico - najbolj je bil vesel, da mu je vnaprej povedalauser posted image ...sem se pa hecala da je loh vesel da nima več žensk zaposlenih ker očitno ta let vse gremo...user posted image

zaspančka - čestitam k skorajšnji poroki

jasna - še malo potrpi pa boš loh tašči naprej vrgla razlog zakaj si se zredila - sicer pa 2,3kg pa res ni tok da bi ti mogla dajat nepotrebne komentarje a neuser posted image

(odgovor članu smile30)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
9.1.2009 13:44:05   
lilka
Hej hoj...

bipa: grozna stvar, drži seuser posted image user posted image user posted image

NS: sem se le odločila in se naročila, torek 13. 1. ob 15.00 in ob nenem mi bo še pregled za špiralo naredila

zaspančka: kar dejta se civilno, sej je fajn, pol pa pravo ohcet naredita ko bo topleje, da boš res uživala....

trebuh: ja moj je tudi napihnjen, pa sej je bil prvič tudi že tak čas, zgledam kot da sem že najmanj v 5M, konec meseca grem po nosečniške hlače, ker mi tudi te, ki sem jih imela pred hujšanjem ne bodo več prav....

Lep vikend vam želim!

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
9.1.2009 13:48:12   
elevitka
IZVIRNO SPOROČILO: os*

p.s. elevitka - civilna poroka ne stane nič - no vsaj v kopru ne

Res ne ? sama nisem poročena, sem pa mislila da že tisti obred pred matičarjem zakasirajo-glede na to da je dan danes treba vse plačat pa če nič druga prstani... pa potem pogostitev

(odgovor članu os*)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
9.1.2009 13:57:39   
BOOMER
zaspančka - čestitke! Midva sva svoje v 08' uredila pa ti rečem, da je to v vsakem primeru neki tacga da maš pol še vnukom za razlagat. Mislim da nam to malo več pomeni (čeprov je mojuser posted image kar žarel pa vedno godrnja če kdo kej čez poroko rečeuser posted image ). Je pa čudno - še zdej nisem čist dojela da sem "gospa"!user posted image

- spanje na trebuhu & spanje: kaj je že to?user posted image Skozi sem bla na trebuhu, zdej se pa kotalim od 3h zjutrej z levega konca na desni bok pa nazaj. Pol pa ob 5ih spet. Precej pa pomaga, če si dam povštre med noge, pol se mi nekako zdi kot da sem na trebuhu. vstajanje smo pa iz poskočnih 6ih v službi naredli kar na crknjenih 8:30. user posted image Vsaj ena prednost če delaš doma....

Sem pa prvič zvečer pred tv-jem zaspala (sprehod je naredu svoje). Do sedaj je bil v tem sam moj mojster...user posted image

Punce- baje zdele pride 3 mesece lepšga user posted image počutja pa veselja (al pa to men samo moja preljuba mati nekaj obljublja..user posted image

lep dan še naprej pa uživejte v žarkih!

< Sporočilo je popravil BOOMER -- 9.1.2009 13:58:55 >

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
9.1.2009 14:23:33   
os*
elevitka - prej je res bilo treba plačat mislim, da cca 50 eur ampak po novem
je civilna poroka brezplačna. Tako, da na občini plačaš samo šampanjec če želiš nazdravit.

en razlog več za poroko ?user posted image

(odgovor članu BOOMER)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
9.1.2009 14:39:02   
elevitka
skoraj ja os... nebomo dost zapravili ker šparamo za naraščaj ... bom staremu malo na dušo pihnila da vidim če študira kaj v tej smeri user posted image  

(odgovor članu os*)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
9.1.2009 14:39:11   
vim
Ojla punce.

Ste se razpislae da je kaj. Ko vas takole berem vidim, da se soočamo s podobnimi težavami,vparašnji. Jaz poleg folne jemeljem še kalcij in magnezij. Kava mi ne diši več,sem pa spila prej dve na dan. Mi pa grozno pašejo salame pa tega prej nisem jedla, zdaj pa ko bi pa ne vem če smem.
Vidm, da ste v večini že povedala šefom. Jaz sploh ne najdem priloložnost.

(odgovor članu smile30)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
10.1.2009 7:45:20   
Vixen
Živjo, punce! :)

7.1. sem imela NS in user posted image zgleda takole:
user posted image

Vse je OK, možnost za trisomijo 21 je 1:1868, kar je za moja leta (33) super. user posted image  Jaz sem zaenkrat na -2kg od dneva, ko sem videla user posted image .  Jem dovolj, pa zalogo imam tudi še, tako da me ne skrbi. user posted image

V službi sem že povedala in so super sprejeli. user posted image

Energija se vrača (sem bila dva meseca čisto crknjena), slabosti ni več in tudi stalno lačna nisem več. V glavnem - vse super, kar želim tudi ostalim nosečkam!

Lp, 5ra

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
10.1.2009 8:57:01   
bastian111
držite se punce ,Julji bo kmalu želim Vam čim več zdravja in veselja v nosečnosti!user posted image

(odgovor članu Vixen)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
10.1.2009 9:09:23   
zoga08
Hoj,
zaspančkauser posted image , tudi jaz ti želim nepozabni poročni dan. Pa seveda čim manj nervoznosti ob pripravah.UŽIVAJ!

Vidim da imate debato glede kave, no jaz je že prej nisem pila velik zdaj je pa sploh ne mi ne diši.
Debata o teščah, ja midva tudi živava pri njem zaenkrat še v skupnem gospodinjstvu in jo moram zaenkrat kar pohvalit (sva midva zadnja ki še živiva doma, sta jo prej zdresirali že moja svakinja in svak, ki sta imela otroke tu).

Bom pa odprla še eno zanimivo debato, če boste kaj pokomentirale kako pa kaj vaše spolno življenje. Pri nas smo bol na redko. Se pa trudim da bi bilo čimvečkratuser posted image .

No še novi podatki za seznamček sedaj ko tehtnica spet dela +3 kg ter še moja višina 164, bom za pomočnika trenerjauser posted image , sedanji kg 71.
Počutje ODLIČNO!!!

Pozdravčka od zoge.

... Ljubezen nikoli ne mine ...

(odgovor članu bastian111)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
10.1.2009 9:44:13   
mravljica123
Zaspančka čestitke!!!!
Bipi, upam, da se nam kmalu spet pridružiš.

Jaz sem tudi bolj pri ta malih - lahko sem za maserja, 161 cm, okrog 55 kg.
Jaz elevit jem normalno pa mi nič apetita ne povečuje. Meso mi še vedno ne paše, slame pa ja, al pa tatarski biftek. Njami! Med tednom v službi spijem eno kavico, včasih grem popoldne še na kakšno, ampak se bolj nazaj držim, sem včasih popila več kave kot zdaj. Tokso sem k sreči že prebolela, tako, da se pri hrani ne držim nazaj preveč. Če mi že paše jesti, raje pojem, ker drugače sem lačna pa tečna pa še slabo mi je.
Zdaj vsaj malo bolje spim, zaradi stresa in skrbi v službi se skušam čim manj sekirat, mogoče pa to pomaga. Vsakič se najprej uležem na trebuh - včasih sem vedno tako zaspala, ampak mi po 5 min postane neudobno, tako, da se prvih 15 min vedno premetavam. Možek kar živčen zraven ratuje.
Spolno življenje?!? Midva se nekako ne ujameva. Zvečer bi on pa sem jaz čisto mrtva, zjutraj bi jaz pa on komaj živi. Se bova morala za popoldanske termine zmenit.user posted image Bo treba nekaj ukrenit na tem področju.

Uživajte punce, šibam psa sprehajat!

(odgovor članu zoga08)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
10.1.2009 14:10:54   
ana**
Živjo bejbe.

Moram se vam malo javituser posted image  Da boste vedle,da še živimuser posted image

zaspančka  juhuuuuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image Čestitke,čestitke! Midva sma se poročila konec avgusta. Samo civilno na prostem.. Bili so starši in najožji prijatelji. In bilo je ful lepo,da bi še 1× vse ponovila. Konec aprila pa boma naredla še piknik za vse ostale prijatelje,ki jih bo okoli 100user posted image

netopirčy malo pozno ampak vseenouser posted image  Čestitke tvoji princeski za 1.rojstni danuser posted image user posted image user posted image

Meni ful ful paše kava iz vrečke. Tista jacobs 2v1user posted image  Mmmm...kok je to dobr. In spijem eno zjutraj preden grem v službo in pol še v službi. Turške kave pa povohat ne smem kaj da bi jo šele pilauser posted image

jasna aaaa...ti še kr nisi povedala staršem? Kak vzdržiš?user posted image  Jz nebi mogla..se mi že tok vidi da že čist vsi vedo.

vixen čestitke za NSuser posted image user posted image  Lušna slikica.

Me pa še neki zanima. A že kaj razmišljate o vozičkih? Jaz imam 3favorite in komaj čakam,da grem v trgovino in jih sprobamuser posted image

(odgovor članu mravljica123)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
10.1.2009 14:43:10   
MTFP
Čao, moja temperatura je bila ponoči zopet čez 38C, pa sam gnoj pljuvam oz, kar zbruham.  V življenju se mi ni kaj podobnega zgoilo, o sem se izkašljevala sem izbruhala za celo pest sluzi in tistih koščkov, nagravžno. Zdravnica pa meni, da nimam nič gnojnega user posted image user posted image .

Upam, da se do ponedeljka moja zdravnica vrne, ona me vedno temeljito pregleda, ta pa "po očeh vidi da je viroza"... joj, saj ne rečem, čisto možno je da ima prav, ampak noseča sem, a mi nebi mogla vsaj malo pretipat bezgavk, poslušat srca in pljuč??? Ona se me pa še dotaknila ni (no ja grlo je pogledala za sekundo in je rekla da je čisto OK, kar mi je močno čudno, ker mi je od neprestanega bruhanja že kri zraven tekla če ne drugega).

No upam res, da gre sammo za virozo, in da temperatura ni škodovala naši bebici.

Sedaj kašljam tako da me trebuh že prav boli. Sploh ponoči. Sem šla v lekarno po panatus sirup, pa mi ga je odsvetovala, sem vprašala če lahko karkoli za blažitev kašlja dobim, pa je rekla da mi priporoča, da ne vzamem ničuser posted image . Ma sej kašelj bi še pretrpela, ampak vedno ko kašljam me tako v trebuhu zaboli...

Naj povem, da sem tudi totalno brez apetita, kar me malo skrbi. Danes sem vase spravila za dve veliki žlici testenin, pa sem bila tako sita, da sem mislila, da bom počila. Včeraj je moj jedel pico pa sem vzela pol koščka. Sem isto mislila, da me bo razgnalo. Ponovno sem začela jesti elevit, da vsaj nekaj vitaminov dobim), pijem pa še kar dovolj. Danes sem spet malo bruhala. Pa ne vem ali od nosečnosti, ali od ogabnega pesinega soka ali od razdraženega grla od kašljanja...

Sedaj je zbolel še moj, in seveda je čisto bogi (uf ponavadi mi je prisrčno ko je tako nebogljen ko je bolan, tokrat me pa ob živce spravlja). No ampak ne smem se pritoževati, vse delo je na njemu in tudi v trgovino in povsod gre on, da jaz počivam... je pa tečen za dva....

Za spolno življenje sprašujete? U, malo namiga rabim...kaj je že to?
Hehe, ne nama je zaradi krvavitev v začetku ginekolog odsvetoval, potem so me pa kri mučili in tudi nisem upala, sedaj sva pa itak ob na pol invalida pa spet ne gre... imam v sredo pregled, pa bom vprašala, če sploh že imava zeleno luč...

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
10.1.2009 14:45:17   
ana**
MTPF ti si pa res bogicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Upam,da se čimprej pozdraviš.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MTFP)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
10.1.2009 19:35:13   
BOOMER
MTPF - tole se že res vleče pa ni slišat veselo. Vseeno, držim pesti da boš čim preje ok!

Vixen - super slikca, ful dobra spodbuda za vse, ki še čakamo na NS (13.1.)! Sem svojemu pokazala, da vidi kaj  lahko pričakuje, da bo videl....uf kako je dolga do torka!!!!

Sex - ko sem po mesecu slabosti, krčev in totalne nezaiteresiranosti  že opustila misel na posteljno veselje, sva se spet našla (sobote so kul!user posted image lahko se dolgo v postli cartaš!)...ampak pol so useklae viroze pa smo spet na 0user posted image . Ampak baje začne potlej bolj "pasat" zarad hormonov pa uspešne NS pa manj sekiranja, pa nam bo vsem kaj kmalu lažeuser posted image user posted image

Torej punce - pogum!user posted image

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
11.1.2009 7:23:22   
N072009I

BIG MAMA ana**

user posted image

(odgovor članu BOOMER)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
11.1.2009 17:37:48   
zoga08
Hoj kam ste se danes vse skrile, se crkljate, no jas se že. Počivam in uživam v brezdelju. Čeprav imam ful dela pa se mi ne da, bom že drugič.

MTFP boga en velikuser posted image , upam, da ti bo kmalu bolje. Sočustvujem s tabo, ker piješ pesin sok jaz ga ne spravim en požirk po grlu, ker se mi takoj dvigne mi je slabo samo, da slišim za njega. Ampak na žalost pomaga. Zakaj pa ne vzameš lekadola? Jaz bi ga že.

Tudi mene muči ko zakašlajam ali se malo več smejem, da me ful boli spodnji del trebuha. Pomoje zaradi neutrjenih mišic, grem ta teden v lov za telovadbo, da ne bom čist zakrknjena nosečnica.

Pozdravčka souser posted image

... Ljubezen nikoli ne mine ...

(odgovor članu N072009I)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?