MTFP
|
Čao, moja temperatura je bila ponoči zopet čez 38C, pa sam gnoj pljuvam oz, kar zbruham. V življenju se mi ni kaj podobnega zgoilo, o sem se izkašljevala sem izbruhala za celo pest sluzi in tistih koščkov, nagravžno. Zdravnica pa meni, da nimam nič gnojnega . Upam, da se do ponedeljka moja zdravnica vrne, ona me vedno temeljito pregleda, ta pa "po očeh vidi da je viroza"... joj, saj ne rečem, čisto možno je da ima prav, ampak noseča sem, a mi nebi mogla vsaj malo pretipat bezgavk, poslušat srca in pljuč??? Ona se me pa še dotaknila ni (no ja grlo je pogledala za sekundo in je rekla da je čisto OK, kar mi je močno čudno, ker mi je od neprestanega bruhanja že kri zraven tekla če ne drugega). No upam res, da gre sammo za virozo, in da temperatura ni škodovala naši bebici. Sedaj kašljam tako da me trebuh že prav boli. Sploh ponoči. Sem šla v lekarno po panatus sirup, pa mi ga je odsvetovala, sem vprašala če lahko karkoli za blažitev kašlja dobim, pa je rekla da mi priporoča, da ne vzamem nič . Ma sej kašelj bi še pretrpela, ampak vedno ko kašljam me tako v trebuhu zaboli... Naj povem, da sem tudi totalno brez apetita, kar me malo skrbi. Danes sem vase spravila za dve veliki žlici testenin, pa sem bila tako sita, da sem mislila, da bom počila. Včeraj je moj jedel pico pa sem vzela pol koščka. Sem isto mislila, da me bo razgnalo. Ponovno sem začela jesti elevit, da vsaj nekaj vitaminov dobim), pijem pa še kar dovolj. Danes sem spet malo bruhala. Pa ne vem ali od nosečnosti, ali od ogabnega pesinega soka ali od razdraženega grla od kašljanja... Sedaj je zbolel še moj, in seveda je čisto bogi (uf ponavadi mi je prisrčno ko je tako nebogljen ko je bolan, tokrat me pa ob živce spravlja). No ampak ne smem se pritoževati, vse delo je na njemu in tudi v trgovino in povsod gre on, da jaz počivam... je pa tečen za dva.... Za spolno življenje sprašujete? U, malo namiga rabim...kaj je že to? Hehe, ne nama je zaradi krvavitev v začetku ginekolog odsvetoval, potem so me pa kri mučili in tudi nisem upala, sedaj sva pa itak ob na pol invalida pa spet ne gre... imam v sredo pregled, pa bom vprašala, če sploh že imava zeleno luč...
|