|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2009
13.1.2009 11:32:26   
elevitka
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

Najprej en lep pozdrav darjussi-in dobrodošlauser posted image Tudi jaz imam danes NS. Kam greš ti? Mogoče v MB k dr. Pelkičevi?

Ostale bi pa lepo prosila za eno pomoč. Mi lahko prosim kdo napiše, kje točno je ta ordinacija od dr. Ksenije Pelkič? Vem, da sem že tečna s tem pregledom, ampak res bi lepo prosila, če bi bila katera tako dobra duša da mi točno napiše, kje moram iti... Za Gregorčičevo sicer vem, kje je, samo ne bi rada dolgo tega iskala, pa še kje ne bi našla... Lepo prosim za pomoč..

Uživajteuser posted image

to je na Gregorčičevi 19 - točno tam kot je Staninvest in pizzerija GALEA - točno za pizzerijo Galea...tak malo podhod je, pa stopnice, da prideš na dvorišče blokov, nato zaviješ na desno, kjer pa že zagledaš takšne polkrožne strešice nad vrati in okni v pritličju - to je to!

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
13.1.2009 11:41:29   
lilka
Hej, hoj...

stvari za dojenčka: mah, če se vam zdi in če vidite kaj lepega pač kupite, ko si prvič noseč je pač tako, uživajte v tem, pa ne mislit na slabo.
Jaz imam seveda vse od Tinke, majhna oblačilca so nevtralnih barv, ostalo je pa vse punčkasto, tako da če bo slučajno fantek, bom pač mogla kasneje v šoping.

Jaz imam danes NS tako da držite pesti, pa tudi za to da mi špirale ne najdejo, ker bom mogla na poseg....

Vsem novim iskrena dobrodošlica, joj nas je pa res veliko....

sobica: Tinka je še nima, bomo zdej na hitro nekaj preuredili in vhod prestavili, da bomo dobili sobico, upam, da nama rata pravočasno, da se bo Tinka počasi navadila nanjo preden pride nov član. Sem ji pa pred rojstvom uredila kotiček v najini spalnici in je prav lepo izgledalo, tako da tiste, ki nimate možnosti za sobico, bo tudi kje drugje čisto vredu...malo smila in malo domišljije pa gre....

zibelka: mi imamo družinsko po moževi strani, je stara že 30 let in še vedno zelo lepa, pa še poseben pomen ima....mi bo pa tašča novo obrobo, baldahin in posteljnino zašila, kot mi je pri Tinki in bo spet kot novauser posted image

trebuh: katastrofa, kot da sem v 5Muser posted image

Vsem ki imate tudi danes nS držim pesti!

Lep dan prav vsem!

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu os*)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
13.1.2009 12:14:55   
katrinka
ej punce a ze kera hod na telovadbo za nosečke, jaz še ne - pac hodm na sprehode, pa mal sobn kolo pa plavat se morm spravt

kakšne mate izkušnjeuser posted image

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
13.1.2009 12:42:42   
jazzz27
np, nič od tega.....a ste že kaj trebuščke gor limale?

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
13.1.2009 12:54:32   
zoga08
Oj ste pridne čveke.
Mene je upam doletel samo prehladuser posted image , tako da sem na bolniški do petka, ko imam spet pregled pri zdravniku, da se prepričva da je vse ok. Mi je pa predpisal lekadol, mi je rekel da ni panike da ne smem jemat aspirina in unih ta hudih proti bolečinam. Drugače me pa boli žrelo in pri kašlju vse trebušne mišice, pop mam pa še vročino. Me je ful strah kako bo s pikico.

Nakupi??? no midva še nič ne nakupujeva malo gledam po bolhi za vozičke, ampak ga bom dobila od svakinje, ki ima enoletnico in je nevtralne barve tako da sva v osnovi preskrbljena tudi z oblekcami, ker ima vse na zalogi. Posteljico imamo tudi od mojega. Mi bo pa tast spletel novo košarico za začetek.
Drugače pa morava najprej do konca poštimati stanovanje (stropi, podni, elektrika, in še sto malenkosti ) upam, da naju julij ne prehiti, ker imava sedaj sam dve sobi. Tako da bo vse počakalo do konca.
Glede oblekic za dušo sem sama lansko leto prodajala v trgovini z otroškimi oblačili in niti nimam velike želje po nakupu. Pa še ne vem kaj bomo imeli. Mogoče po morfologiji, ko, če bomo lahko izvedeli za spol.
No zdej pa dovojl za enkrat sem se kar razpisala. Grem mal pojest.
O ta teden sva z mojim sama v hiši sta šla tast in tašča v topliceuser posted image .

... Ljubezen nikoli ne mine ...

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
13.1.2009 14:34:41   
Češnca
Dan!

Uf, uf, sem komaj našla svoj zadnji post! Zdej se pa branja lotim. user posted image

vim jst pijem kalcij in magnezij. Že zdej me je ponoči zagrabil krč, kar se mi je v 1. user posted image  proti koncu pogosto dogajalo.

elevitka kdaj greš v laboratorij? Drži se! Saj ni tako hudo, porod je pa itak čist posebna izkušnja!!!
Tale tvoja g mi je pa mal hecna glede ns... KAr pozabila??? Al pa me je moja g preveč razvadla? user posted image  Sicer pa user posted image  ker si že vse sama zrihtala!!!

monty tud jst bi vas z veseljem v službi brala, pa nimam šans za to - premalo računalnikov in časa! Te pa popolnoma razumem.
Pa res je - kar nalivat se je treba s tekočino. Men se v službi ne uspe, zato poskušam nadoknadit doma. Če mi uspe...

ksandra meni je bilo v 1. user posted image  v drugem trimesečju krasno. Polna sem bila energije, pa nič slabosti! user posted image  Trenutno še čakam na to...user posted image  Sicer pa tudi v zadnjih mesecih ni panike.

zoga08 tudi meni se zdi, da že čutim bebico. Krasni občutki, a ne!?! user posted image
Šola za starše se izvaja po nekaterih zd-jih, midva sva bila 2m preden sem rodila.

katrinka jst nisem bila v Dravljah na ns, prijateljice, ki so bile pa ful phvalijo!

MTFP meni so prvič glede na zadnjo m izračunali pdp 22.7., po velikosti bebice prestavli na 20.7., Anžej se je rodil 18.7. Če ti kaj pomaga... user posted image
Pa user posted image user posted image user posted image  za zdravje!

Jst o svoji teži ne bi preveč razlabljala, se je nabralo preveč kg po porodu... user posted image user posted image  Ampak sem optimist! Pred 1.user posted image  sem imela 72kg, zdaj pa 80kg, visoka sem 176cm.

bipi verjetno nas ne spremljaš več... Drži se! user posted image user posted image user posted image

geolina lepo, da se oglasiš pri nas! user posted image

No, pa mi je časa zmanjkal... Šibam po mulčka, pa sestrično moram poklicat, če mi je pripravljena bit za pričo. user posted image
Pobožajte bušije, čuvajte se in uživajte!

(odgovor članu zoga08)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
13.1.2009 15:52:43   
ana**
IZVIRNO SPOROČILO: N072009I

BIG MAMA ana**

user posted image

Hvalauser posted image user posted image user posted image
Evo jz sm zdaj iz službe prišla. SO sodelavci mi nazdravli z penino jz sm pa elegantno sok pilauser posted image Mi sploh ni pasalo,da bi samo požirek penine spilauser posted image Pa kanapeje so sodelavke naredile in sm se tooooook najedla,da mam spet velik trebuhuser posted image
lolita držim pesti,da se vse uredi! Pa vstran negativne misli!!! Poročaj o rezultatihuser posted image
Čestitke vsem za uspešno NSuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz sem za vozički gledala na spletnih straneh. Pomoje se bomo odločli kar za quinny speedi pa tut stokke explory mi je všečuser posted image Pa tut PP GT3 ni slabuser posted image Eh..preden se bomo odločli še bo kar minilo.
Oblačil ipd.še ne kupujemo. Me kr malo mika ampak bom še vseeno počakala do marca. Prav pa bom začela kupovat nekje aprila. Komaj čakamuser posted image

Jaz že imam eno slikco trebuščka not. Pa bom počasi spet dala,je že kar večjiuser posted image

(odgovor članu N072009I)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
13.1.2009 15:59:29   
vim
Ojla.
Se spet malce javljam, včasih me malo čas povozi.
Jaz nuhalno še čakam, v petek jo imam. Sem bila pa že prejšni teden na testu sva z mojo prijeteljico, ki je moja G malo vadili na UZ, pa smo še pikca zmerili pa je že takrat kazalo da je vse super. A vseeno, čakam petek.

kateri voziček,se mi še sanja ne, ker ponudbe je ogromno trenutno se ubadam z nakupom vejih hlač ker ko sedim me moje tiščijo in mi ni udobno.
Drugače pa vas spremljam in sem prav vesela, da lahko delim z vami mnenja, težave, občutke skratka vse.
PS: A gre katera na telovadbo v LJ,jaz bi šla?

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
13.1.2009 16:01:54   
jazzz27
ana....vse naj naj za rojstni dan. Želim ti zdravegauser posted image , čim manj boleč porod,....user posted image

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
13.1.2009 16:41:31   
katrinka
VIM - ja jz bi sla, sm iz lj
a mas kakšno idejo kam - se loh uskladive

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
13.1.2009 17:46:45   
_ella_
Punce jaz hodim v moj Fit pa je super!!

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
13.1.2009 20:11:49   
BOOMER
Ola punce. Jest ful toplo priporočam Fit&Fun Center, pod Metalko. prej sem hodila tja na fitnes, po NS (sobota 17.1.) se grem pa prijavit, za 2x na teden zvečer.Sem kar zakrnelauser posted image

< Sporočilo je popravil BOOMER -- 13.1.2009 20:12:41 >

(odgovor članu _ella_)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
13.1.2009 22:49:03   
N072009I
Ojla,

včeraj sem imela pregled pri G in na koncu mi je še kar delno morfologijo naredil. Ponavadi se ta dela med 20. in 22. tednom, pri meni jo je naredil v 17. in en del mi jo bo še v 25. tednu. Vse je lepo in super. Je bilo pa tako na hitro da niti nisem dojela.

Po pregledu pa sem šla v lov za nosečniško telovadbo. Šla sem v Moj Fit, kjer telovadba poteka ob ponedeljkih in sredah ob 17.30. Stane 30EUR/mesec, vključen pa je tudi neomejen obisk fitnesa. Skupina trenutno šteje okoli 15 nosečk. Jaz začnem jutri ali pa najkasneje prihodnji teden. Je treba začeti malo naraščajoče kile kontrolirati.

Za voziček sva se pa odločila za Mutsy-ja. Ker je čakalna doba 3 mesece ga greva prihodnji mesec že naročiti. Nekaj cunic pa sem kupila v Chiccotu, kjer so imeli od 40 do 50% popusta in so tako ljubke, da se nisem morala upreti.

(odgovor članu BOOMER)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
   [Brisano sporočilo]
14.1.2009 4:25:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu N072009I)
  Neposredna povezava do sporočila: 1364
14.1.2009 7:50:01   
Anonimen
Jutro nosečke!

Js sm že spila kakav in sem laaaačna. Vsako jutro neki pojem, zdej mi je pa v predalu zmanjkalo vseh zalog, od doma sem si pa pozabila prinest kako sadje al pa kekse. Sej čez 20 min. se trgovina odpre, bom mal vn skočla. user posted image

V petek imam pregled, ampak me je kr strah kil zdej - par dni nazaj se mi zdi, da mi je trebuh kr skoču ven. Res! Morm se slikat, če ne pozabim - danes zvečer.

Meni se je tudi zdelo, da čutim bebija, sam zdej že par dni nič kej...

Ena je spraševala za bartolinijevo žlezo - no men se je stanje mal umirilo zdej. HB! Drugače pa lahko nastane zaradi pretesnih oblačil, kavbojk, hlačk, sintetičnih materialov, ki ne dihajo, zaradi britja, ipd. Začne se tako, da najprej zraste mala bunkica - npr velikost graha, pol se pa stopnjuje - jaz sem pred op. posegom imela takoooo veliko, kot slivo user posted image - v bistvu nabrekne cela sramna ustnica - nisem mogla sedet, hodit, počepnat, ma nič... Boli ko hudič! Sej se mogoče smešno sliši, sam men ni bilo tedaj nič smešnega. In ko sem sedaj spet natipala, sem mislila, da bom umrla od strahu!

Kaj sem vam fouš za nakupe - js tud morm neki večjega kupit - najprej sem mislila globoko košaro za na vozek, sam ne bom, ker bi itak poletje. Bi pa mogoče zdej imela košek.

Žoga08 kako to misliš, da ti bo tast spletel košaro - a kot košek? To se pol da kupit pri tistih prodajalcih lesenih izdelkov na ulici? Kaj pa posteljnina in jogi za noter? Dej prosim mal opiši... Naju tud čaka renoviranje in nakup otr. sobice za Alena in ne bo glih denarja na pretek!

OK, to je to, lepo se imejte! čauuu!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1365
14.1.2009 9:07:12   
elevitka
IZVIRNO SPOROČILO: Češnca

elevitka kdaj greš v laboratorij? Drži se! Saj ni tako hudo, porod je pa itak čist posebna izkušnja!!!
Tale tvoja g mi je pa mal hecna glede ns... KAr pozabila??? Al pa me je moja g preveč razvadla? user posted image  Sicer pa user posted image  ker si že vse sama zrihtala!!!

sem že imela 7.1. laboratorijske.... G pa mi nič ni omenila možnosti NS ... ki pa jo imam 16.1. - upam da bo vse ok, sicer pa mra vse sama vprašat in vohunit ker mi moja G nič sama ne pove user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
14.1.2009 9:48:15   
vim
Katrinka,ella priporoča Moj fit boomer pa hodi v Fit&Fun Center. Meni je sicer vseeno, center LJ je malce težje parkirat v moj fit imaš placa ful. Sem klicala v moj fit so ful prijzni in med najcenejšimi. Je pa tudi telovadba v fužinah in pa v porodnišnici LJ (zreven) ta je sicer brezplačna ampak ponavadi hodijo tja tiste, ki so že v 3/3. Jaz bi sicer šla kamorkoli samo da grem, lahko se zmeniva, se prilagodim tvojim željam samo pred 17h jaz zeloooo težko zaradi službe. Potem pa sploh ni problema.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
14.1.2009 10:55:55   
jazzz27
helov...

evo mene iz pregleda. Na UZ nisem šla...sem pa na negativna na toxo, glede poroda pa bom morala na posvet k okulistu, da poda mnenje. Na hitro smo poslušali srčka in to je to. Naslednji pregled čez 6 tednov..morfologija. Večina gledaš kako g. piše v materinskouser posted image user posted image

Lep dan vam želim.

p.s.: vse boste nekaj telovadile, tako da se bom morala tudi jaz kaj podvizat, da ne bom čist fuč....

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
14.1.2009 11:36:07   
lilka
Hej, hoj...

NS: vredu, manjše tveganje kot prvič

špirala: so jo našli,user posted image user posted image user posted image včeraj je na UZ slabo kazalo, je bla zelo zaskrbljena, danes sem mogla prit še nekrat na UZ, so imeli posvet, pa še dve drugi G. sta me pregledali in zdej je tako. Špirala se drži stene maternice, za plod naj nebi bilo nevarno, lahko pa povzroči številne zaplete. Vnetja so lahko močna in pogosta in SS je možen, ker pa tako leži kot leži, je verjetnost za našteto toliko majhna, da mi direkt niso rekli da naj grem splavit, ker je velika verjetnost, da čisto normalno donosim in špiralo izločim, ko bom porodila posteljico. Sama se morem odločit kaj bom, izvide morem nest k svojemu G. in se še tam posvetovat, ker bo potrebno nosečnost skrbno spremljat, redno delati UZ in jemati brise zaradi vnetij. Zdej pa ne vem kaj naj...user posted image . Lahko da bo vse o.k, lahko da bo vse narobe, lahko se odločim da donosim, lahko se odločim da splavim, nihče mi pa konkrteno ne pove kaj naj....
Evo pa sem tam kjer ni muh, komaj sem sprejela, da sem noseča, a zdej se naj pa tako težke stvari odločujem....eh, meni pa res ni usojeno...ne vem , če bom prenesla, da bom celo nosečnost v takem strahu, kdaj bo kaj narobe, ne vem kaj naj, ne morem se odločit.

Se slišimo še kaj....

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
14.1.2009 12:07:36   
N072009I
user posted image   JULIJSKE NOSEČKE 2009   user posted image

user posted image

PDP  
Ime (št. ,št. )   Starost    Kraj     Spol     +Kg

23. JUNIJ    
Naty-Taja (3 ,2 ) 30 let                            CE                  +2kg

28. JUNIJ    
nena30 (1 ,0 ) 30 let                              Izola                 +1kg 

29. JUNIJ    
zoga08 (1 ,0 ) 26 let                    Lukovica               +3kg 

1. JULIJ  
NO72009I (1 ,0 ) 30 let                        LJ            +5kg
Anonimna (2 ,1 )   
katana37*2  (2 ,1 )  36 let 
Hator (3 ,0 ) 29 let                        KP                   +3kg 

2. JULIJ
Jenny* (3 ,1 ) 33 let   
ana** (2 ,0 ) 24 let                                  LJ
      user posted image      +2,5kg 

3. JULIJ  
tacamuca (1 ,0 ) 28 let       
_ella_ (1 ,0 ) 37 let                                                         +2kg
bimbambom (1 ,0 ) 30 let                                     
jaknik1 (3 ,2 ) 30 let                        NM                 +2kg 

4. JULIJ 
Nikita (5 ,0 )                                                                                  +3kg
glossa (2 ,1 )
Melika (1 ,0 ) 28 let

jasna81 (3 ,1 ) 27 let                                CE            +2,5kg  

5. JULIJ  
inuasa (1 ,0 ) 26 let   
LERO (2 ,0 ) 27 let                                                                    +4kg
Špela30 (1 ,0 ) 30 let                                                            +1,5kg
liam (1 ,0 ) 25 let                                        CE       user posted image    +3kg

6. JULIJ

furlica (2 ,0 ) 30 let 
nborazem (6 ,2 )                                                           
monty (1 ,0 )  28let                                        +1kg

7. JULIJ   
jazzz27 (1 ,0 )                                                            -2kg    

8. JULIJ 
sinskaT (2 ,1 ) 27 let                                   LJ                        +0kg   
donna22 (? ,? )22 let                                Ptuj 
mravljica123 (1 ,0 ) 26 let                                         -0,2kg
ksandra (1 ,0 ) 33 let                                              +1,5kg

9. JULIJ

lastovka (1 ,0 )  
andy28 (2 ,1 ) 28 let                                    LJ                  +0kg   
Ribica 80 (1 ,0 ) 28 let                                      
bdubadu (4 ,2 ) 35 let    

10. JULIJ   

11. JULIJ 
smile30 (2 ,1 ) 30 let                                           +3kg
katalena2007 (3 ,0 ) 27 let                              +3,5kg
ninocka (3 ,2 ) 30 let                            LJ

12. JULIJ 
Matejci (2 ,1 )
lolita80
(2 ,1 ) 28 let

13. JULIJ   
rakica26 (1 ,0 ) 26 let
ribica (? ,?  )  
KaOs (1 ,0 ) 29 let                              CE              +3kg

14. JULIJ   
anci banci (1 ,0 ) 29 let                         LJ            +2,5kg
SKORPY (1 ,? ) 26 let
Vixen (1 ,0 ) 33 let                                                   -2kg

15. JULIJ   
masna (2 ,2 ) 31 let
tonja (2 ,2 ) 26 let   

16. JULIJ   
Češnca (2 ,1 ) 29 let                                          -2kg
Netopirčy81 (2 ,1 ) 26 let              Lesce

17. JULIJ   

18. JULIJ 
lola11 (1 ,0) 

19. JULIJ    

20. JULIJ   
Chebellca (1 ,0 )  
Chatty (2 , ) 26 let
lučka 25 (1 ,0 ) 32 let
gaja* (2 ,1 ) 27 let                                                           +0,5kg    

21. JULIJ 
levinja86 (1 ,0 ) 22let

22. JULIJ   
ROŽICI (? ,? )
lilka (2 ,1 ) 30 let                                                                -2kg    

23. JULIJ   
rina22 (1 ,0 )

24 JULIJ  
zaspančka (1 ,0 ) 23 let          Ivančna Gorica         +2kg 
os** (1 ,0 ) 28 let                      KP                     +1,5kg

25. JULIJ   
Anonimna  (2 ,1 ) 28 let                 LJ                    +1kg

26. JULIJ  
darjussa (1 ,0 )                               Prekmurje          

27. JULIJ 

katrinka (1 ,0 ) 25 let                                    LJ                 +2kg  
BOOMER (1 ,0 ) 29 let                             LJ
elevitka (1 ,0 ) 29 let                           MB                   +3kg  

28. JULIJ  

29. JULIJ  
anadami (1 ,0 ) 27 let 

30. JULIJ  
majčula (1 ,0 ) 28 let   

vim (1 ,0 ) 29 let                                       LJ

MTFP (1 ,0 ) 29 let                                                                             -3kg

31. JULIJ

02. AVGUST  
Upsss (1 ,0 )  

AKTUALNO V TEM TEDNU     
user posted image user posted image user posted image user posted image      

ponedeljek; 12.01.2009

N072009I 2.P

Lučka 25 NS

torek; 13.01.2009 
BOOMER NS
lilka NS
rina22 NS
darjussa

sreda; 14.01.2009 
MTFP 2.P
nena30 P
Hator P
vim NS
os** NS
nborazem P 

četrtek; 15.01.2009 
katalena2007 P
češnca P
furlica 3.P
majčula NS 

petek; 16.01.2009 
jasna81 P
elevitka NS              

AKTUALNO V JANUARJU

ponedeljek; 19.01.2009 
katrinka NS
zaspančka P
gaja* NS
katrinka NS

torek; 20.01.2009 
katana37*2 Amnio
zaspančka NS 

četrtek; 22.01.2009 
katrinka P 

petek; 23.01.2009 
_ella_  amnio 

ponedeljek; 26.01.2009
Ribica 80 3.P 

sreda; 28.01.2009 
KaOs 2.P  

AKTUALNO V FEBRUARJU  

torek; 10.02.2009 
elevitka P

sreda; 11.02.2009
jaknik1 P

petek; 13.02.2009   
zoga08 P

ponedeljek; 23.02.2009   
ksandra M

AKTUALNO V MARCU 

ponedeljek; 02.03.2009  
češnca P 

user posted image Trenutno nas je 69 user posted image

Z nami so pot začele:

geolina, bayb77, tršica, zvesta, severnica77, ineskaa, bipi  

user posted image geolina ponovno (PDP 30.08)

user posted image

user posted image
ana** 11.1.1984

user posted image
zoga08  18.2.1982
bimbambom  4.2.1978 
furlica  27.2.1978
bipi  3.2.1978

user posted image
bdubadu  11.3.1973
anci banci 14.3.1979
nena30  28.3.1978

user posted image
andy28 11.4.1980
_ella_  26.4.1971

user posted image  
katrinka 02.5.1983
elevitka  10.5.1979  
Naty-Taja  18.5.1978
MTFP  24.5.1979

user posted image
jasna81  12.6.1981
BOOMER  3.6.1979

user posted image  
Špela30 5.7.1978
mravljica123  9.7.1982
tonja  13.7.1982
Vixen 16.7.1975
zaspančka 17.7.1985
tacamuca 27.7.1980  

user posted image
jaknik1 28.8.1978

user posted image

user posted image  
Češnca  03.10.1979
IiIka  04.10.1982

user posted image  
liam  17.11.1983
inuasa  20.11.1982
kaOs  21.11.1979

user posted image
NO72009I  7.12.1978
gaja*  16.12.1981
netopirčy81  27.12.1981

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
14.1.2009 12:10:34   
Anonimen
lilka, jst bom držala pesti zate, da bo vse OK. Mislim pa, da pravilne ali napačne odločitve tu ni. Odloči se skupaj z možem in kar koli se bosta odločila, bo za vas najbolje. user posted image user posted image user posted image user posted image  zate in za tvojo pikico.

(odgovor članu N072009I)
  Neposredna povezava do sporočila: 1371
14.1.2009 12:21:50   
N072009I
user posted image   JULIJSKE NOSEČKE 2009   user posted image

user posted image

PDP  
Ime (št.user posted image ,št.user posted image )   Starost    Kraj     Spol     +Kg

23. JUNIJ    
Naty-Taja (3 ,2 ) 30 let                            CE                  +2kg

28. JUNIJ    
nena30 (1 ,0 ) 30 let                              Izola                 +1kg 

29. JUNIJ    
zoga08 (1 ,0 ) 26 let                    Lukovica               +3kg 

1. JULIJ  
NO72009I (1 ,0 ) 30 let                        LJ       user posted image      +5kg
Anonimna (2 ,1 )   
katana37*2  (2 ,1 )  36 let 
Hator (3 ,0 ) 29 let                        KP                   +3kg 

2. JULIJ
Jenny* (3 ,1 ) 33 let   
ana** (2 ,0 ) 24 let                                  LJ
      user posted image      +2,5kg 

3. JULIJ  
tacamuca (1 ,0 ) 28 let       
_ella_ (1 ,0 ) 37 let                                                user posted image         +2kg
bimbambom (1 ,0 ) 30 let                                     
jaknik1 (3 ,2 ) 30 let                        NM        user posted image          +2kg 

4. JULIJ 
Nikita (5 ,0 )                                                                                  +3kg
glossa (2 ,1 )
Melika (1 ,0 ) 28 let

jasna81 (3 ,1 ) 27 let                                CE       user posted image     +2,5kg  

5. JULIJ  
inuasa (1 ,0 ) 26 let   
LERO (2 ,0 ) 27 let                                                                     +4kg
Špela30 (1 ,0 ) 30 let                                                            +1,5kg
liam (1 ,0 ) 25 let                                        CE       user posted image      +3kg

6. JULIJ

furlica (2 ,0 ) 30 let 
nborazem (6 ,2 )                                                          user posted image   
monty (1 ,0 )  28let                                        +1kg

7. JULIJ   
jazzz27 (1 ,0 )                                                            -2kg    

8. JULIJ 
sinskaT (2 ,1 ) 27 let                                   LJ                        +0kg   
donna22 (? ,? )22 let                                Ptuj 
mravljica123 (1 ,0 ) 26 let                                         -0,2kg
ksandra (1 ,0 ) 33 let                                              +1,5kg

9. JULIJ

lastovka (1 ,0 )  
andy28 (2 ,1 ) 28 let                                    LJ       user posted image          +0kg   
Ribica 80 (1 ,0 ) 28 let                                     user posted image  
bdubadu (4 ,2 ) 35 let    

10. JULIJ   

11. JULIJ 
smile30 (2 ,1 ) 30 let                                           +3kg
katalena2007 (3 ,0 ) 27 let                              +3,5kg
ninocka (3 ,2 ) 30 let                            LJ

12. JULIJ 
Matejci (2 ,1 )
lolita80
(2 ,1 ) 28 let

13. JULIJ   
rakica26 (1 ,0 ) 26 let
ribica (? ,?  )  
KaOs (1 ,0 ) 29 let                              CE              +3kg

14. JULIJ   
anci banci (1 ,0 ) 29 let                         LJ      user posted image     +2,5kg
SKORPY (1 ,? ) 26 let
Vixen (1 ,0 ) 33 let                                                   -2kg

15. JULIJ   
masna (2 ,2 ) 31 let
tonja (2 ,2 ) 26 let   

16. JULIJ   
Češnca (2 ,1 ) 29 let                                   user posted image        -2kg
Netopirčy81 (2 ,1 ) 26 let              Lesce

17. JULIJ   

18. JULIJ 
lola11 (1 ,0) 

19. JULIJ    

20. JULIJ   
Chebellca (1 ,0 )  
Chatty (2 , ) 26 let
lučka 25 (1 ,0 ) 32 let
gaja* (2 ,1 ) 27 let                                                           +0,5kg    

21. JULIJ 
levinja86 (1 ,0 ) 22let

22. JULIJ   
ROŽICI (? ,? )
lilka (2 ,1 ) 30 let                                                                -2kg    

23. JULIJ   
rina22 (1 ,0 )

24 JULIJ  
zaspančka (1 ,0 ) 23 let          Ivančna Gorica         +2kg 
os** (1 ,0 ) 28 let                      KP                     +1,5kg

25. JULIJ   
Anonimna  (2 ,1 ) 28 let                 LJ                    +1kg

26. JULIJ  
darjussa (1 ,0 )                               Prekmurje          

27. JULIJ 

katrinka (1 ,0 ) 25 let                                    LJ                 +2kg  
BOOMER (1 ,0 ) 29 let                             LJ
elevitka (1 ,0 ) 29 let                           MB                   +3kg  

28. JULIJ  

29. JULIJ  
anadami (1 ,0 ) 27 let 

30. JULIJ  
majčula (1 ,0 ) 28 let   

vim (1 ,0 ) 29 let                                       LJ

MTFP (1 ,0 ) 29 let                                                                             -3kg

31. JULIJ

02. AVGUST  
Upsss (1 ,0 )  

AKTUALNO V TEM TEDNU     

ponedeljek; 12.01.2009

N072009I 2.P

Lučka 25 NS

torek; 13.01.2009 
BOOMER NS
lilka NS
rina22 NS
darjussa

sreda; 14.01.2009 
MTFP 2.P
nena30 P
Hator P
vim NS
os** NS
nborazem P 

četrtek; 15.01.2009 
katalena2007 P
češnca P
furlica 3.P
majčula NS 

petek; 16.01.2009 
jasna81 P
elevitka NS              

AKTUALNO V JANUARJU

ponedeljek; 19.01.2009 
katrinka NS
zaspančka P
gaja* NS
katrinka NS

torek; 20.01.2009 
katana37*2 Amnio
zaspančka NS 

četrtek; 22.01.2009 
katrinka P 

petek; 23.01.2009 
_ella_  amnio 

ponedeljek; 26.01.2009
Ribica 80 3.P 

sreda; 28.01.2009 
KaOs 2.P  

AKTUALNO V FEBRUARJU  

torek; 10.02.2009 
elevitka P

sreda; 11.02.2009
jaknik1 P

petek; 13.02.2009   
zoga08 P

ponedeljek; 23.02.2009   
ksandra M

AKTUALNO V MARCU 

ponedeljek; 02.03.2009  
Češnca P 

user posted image Trenutno nas je 69 user posted image

Z nami so pot začele:

user posted image geolina, bayb77, tršica, zvesta, severnica77, ineskaa, bipi user posted image

user posted image geolina ponovno user posted image (PDP 30.08)

user posted image

user posted image
ana** 11.1.1984

user posted image
zoga08  18.2.1982
bimbambom  4.2.1978 
furlica  27.2.1978
bipi  3.2.1978

user posted image
bdubadu  11.3.1973
anci banci 14.3.1979
nena30  28.3.1978

user posted image
andy28 11.4.1980
_ella_  26.4.1971

user posted image  
katrinka 02.5.1983
elevitka  10.5.1979  
Naty-Taja  18.5.1978
MTFP  24.5.1979

user posted image
jasna81  12.6.1981
BOOMER  3.6.1979

user posted image  
Špela30 5.7.1978
mravljica123  9.7.1982
tonja  13.7.1982
Vixen 16.7.1975
zaspančka 17.7.1985
tacamuca 27.7.1980  

user posted image
jaknik1 28.8.1978

user posted image

user posted image  
Češnca  03.10.1979
IiIka  04.10.1982

user posted image  
liam  17.11.1983
inuasa  20.11.1982
kaOs  21.11.1979

user posted image
NO72009I  7.12.1978
gaja*  16.12.1981
netopirčy81  27.12.1981

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
14.1.2009 12:32:17   
donna22
da dopolnim moje podatke (donna 22, PDP 8.7.2009):
roj. 8.12.1986
1. nosečnost, 0 otrok
+ 0 kg (sem bila nekaj bolna, tak da se je vse izravnalo)
naslednji pregled pri G imam 11.2.

(odgovor članu N072009I)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
14.1.2009 12:43:46   
MTFP
Oj punce, meni pri kg popravite težo, sem že 5 kg v -user posted image .

Danes sem dobila od komisije da grem 20 v službo. Vse lepo in prav, samo, da bom pa takole bruhala si pa ne predstavljam...user posted image  

Danes na pregledu sem videla malo pikico, še vedno je z glavo navzdol kot na NS, je pa veselo mahala z obema ročicama :)

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
14.1.2009 12:50:58   
Anonimen
No* - zakaj imam jaz user posted image ? Sicer nebi imela nič proti (bi prov pasal po dveh fantičih),  vendar zaenkrat je še presenečenjeuser posted image .

(odgovor članu MTFP)
  Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?