|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2009
11.1.2009 18:02:14   
lolita80
bipi-po dežju vedno posije sonček. Želim ti, da bi posijal čim prej user posted image

MTFP-bogica. Upam, da bo kmalu boljše. Jutri pa takoj k zdravniku, tudi če ni tvoje zdravnice. mali je shit, ker v nosečnosti ne smeš nič vzeti proti prehladu, bolečinam,... Jaz samo upam, da se ne prehladim oz. da mi kdo ne posodi njegove viroze.

katrinka-te moram razočarati. Najmanjša sem jaz 160 user posted image

zaspančka- čestitke za poroko. Boljše, da se poročiš preden rodiš, ker te formalnosti o priznanju očetovstva so pa too much. Jaz zgleda, da jih bom mogla dati še enkrat skozi. Imava pa tudi midva že rezerviran datum v septembru.

Včeraj smo praznovali prvi rojstni dan naše user posted image . Zdej je pa že velika mala mamina pikica. To leto je šlo pa s svetlobno hitrostjo mimo. No prvi trije meseci niti ne tako, potem pa.

Poročilo iz moje petkove NS-nič preveč obetavno. NS 2,6 (najvišja meritev), možnost za DS 1:749. Pol so mi vzeli še kri za dvohormonski test in čez en teden dobim izvide. Potem pa bomo videli, ampak najbrž bom šla tudi na AC. Mi je malo vse dol padlo. Sicer sem večni optimist in upam, da bo z našim user posted image vse bp, ampak če bi bila že NS OK bi bilo boljše.
Občasno me tudi daje misel, kaj pa če ne bo vse OK in bom mogla delati splav. user posted image user posted image Sem že vidla kako bomo julija imeli eno majhno štručko in si predstavljala kakšno bo življenje z dvemi ta malimi. Jaz si ful želim, da bi imela naša ta mala bratca ali pa sestrico, ker jaz sem edinka in mi je to odkar sem majhna grozno (sem edinka, ker moji pač niso mogli več imeti otrok tako, da ljubezni in vsega mi ni manjkalo, ampak sem od vedno sama).

Želim vam lep delovni teden in da se nekatere čim prej pozdravite.

papa

(odgovor članu zoga08)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
11.1.2009 18:19:46   
os*
MTFP - ma si pa ze prav boga boga...upam, da ti bo čimprej boljše...

sex - hm ja, se trudim spomnit kdaj sva nazadnje pa mi ne gre...
oo ugotavljam, da to mogoče ni glih najbolj pošteno do mojega možeka,
ki je tako priden in tako lepo skrbi zame....in še nič se ne pritožuje....
punce moramo se malo potrudit za naše možeke - ima kakšna kašno idejo
za malo motivacije?user posted image

(odgovor članu zoga08)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
12.1.2009 6:33:26   
Naty*Taja
Hojla punce - vidim, da smo čisto na istem, kar se sexa in bolečin tiče. Mene tudi kr krč prime, če se preveč napnem in pri tem ne stisnem mišic al pa se skup zložim. Kar se pa sexa tiče, tudi meni čist nič ne paše. Os - a si se vprašala, če je tvoj zaradi tega res bogi? Baje tudi moškim ni, sploh pri prvi nosečnosti. Se ponavadi bojijo, da bi kej narobe naredli... Vpraši ga, pa ti bo lažje... Sicer pa sej neki pa morajo trpet, da vedo za nosečnost! user posted image To pomeni, da poleg več kot pol gospodinjstva pade na njih pa pomanjkanje sexa, pa zavezovanje čevljev in obuvanje nogavic...user posted image A mislite, da je to velika cena v zameno za naše devetmesečno stanje in muke ob porodu? user posted image
Kar se pa sexa tiče še to - sej obstajajo tudi tehnike brez konkretnega sexa, a ne? user posted image Eh, ja, sej se vidi a ne, da opravičujem tudi mojo slabo vest...user posted image

MONTIGNAC

(odgovor članu os*)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
12.1.2009 7:19:20   
Anonimen
Čau punce!

Js sm dans čist slabe volje  -Alen je šel po skoraj enem mesecu spet v vrtec in je tulu ko mala zverinica, sploh ni hotu ostat.user posted image  Upam, da se bo hitr skuliru.

Drugače se pa js kr ok počutim, sam tele mini-slabosti so še prisotne čez cel dan. Ni mučno, je pa nadležno.

Seks - nama je kr do tega - me je še prejšnjo nosečnost razganjalo, sam ko si ne upama neki skoz, zaradi izcedkov in AB IMM, pa še bartolinijeva žleza se mi je ponovila iz prve nosečnosti in je zdej moj čist paničen.

Za tiste, ki ne vete: bartolinijeva žleza je žleza, ki leži nekje med presredkom in velikimi sramnimi ustnicami. Lahko zraste zaradi britja, nošenja tesnih oblačil ipd... Men so jo

(odgovor članu Naty*Taja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1304
12.1.2009 7:42:45   
Anonimen
nadaljevanje....

Men so bartolinijevo žlezo "očistili" (oz. sploh ne vem, kaj so delali) vem sam, da sem bila pod polno narkozo 6 dni po PDP, naslednji dan sem pa rodila. Me je tolk strah, da bom spet morala na poseg...user posted image

OK, dost teženja, me že cukajo za rokav...

Lepo se imejte!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1305
12.1.2009 8:33:23   
katrinka
dobro jutro punce,
se imam kar fajn ker sem na dopustu - je preveč mrzlo da bi delali pa nas je sef pustu na dopust

lolita - drzim pesti, da se bo vse uredilo, te pa čisto razumem glede negativnih misli, jaz imam NS danes teden in takih novic se najbolj bojim,
imam pa dober občutek glede tvoje pikice da bo vse uredu

jasna81 - dej mi malo več napiši o tej zlezi - zakaj pride sploh do nje in kaj povzroči, da je tok nevarna

civilna poroka - rabim nasvet punce - z mojim nisva poročena in niti nisva preveč o poroki razmišljala pred rojstvom samo kako poteka potem priznanje očetovstva
RABIM INFORMACIJE KAKO JE S TEM

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
12.1.2009 8:35:51   
zaspančka
Sam smo res vse na istem. user posted image  Čist mal zakašlam al pa kihnem pa se kr zvijem tok me zaboli v trebuhu. Grozn filing. user posted image  Pa še moj user posted image  se vsakič ful ustraš, kr jst zravn še tak fajn krik spustim, da najbrž misli, da me bo kr raztrgal. user posted image

Seks?? Ja, no. Se zgodi 1x al pa clo 2x na tedn. Problem, kr sm jst vsak večer tok crknena, da v trenutku zaspim. Sicer mi ful paše user posted image , sam spravt se k stvari je problem. Je pa tko, da mojga ta tedn ni in v soboto ko pride, bo po moje pa kr akcija. user posted image  Upam!

No, uživejte, jst grem pa še mal delat.

4.6.2009 - Tjaš
12.2.2013 - Tinkara

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
12.1.2009 9:19:06   
elevitka
Punce naj katera ki ma kaj izkušenj z tem priznavanjem očetovstva (za neporočene seveda) malo več pove o postopku, kje se to opravi in kaj potrebuješ ... očitno nas je več takih ki bi nam to prav prišlo.

Kar se tiče user posted image ...  1 x tedensko... ker se mi neda zraun spravit... ko pa se dogaja je fino user posted image

(odgovor članu zaspančka)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
12.1.2009 9:20:11   
jazzz27
Jutro!

No vsakič ko pridem mal pogledat in pozdravit vidim da je vsakič druga aktualna tema.user posted image  

sex...ja, enkrat na teden....mislim da je to obojestranski kompromis. Drugače pa mi kar paše...zaenkrat.

poroka...ja tudi midva se nameravava poročit pred rojstvom otročka, da začnemo neko novo skupno pot.

(odgovor članu zaspančka)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
12.1.2009 9:22:48   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

Punce naj katera ki ma kaj izkušenj z tem priznavanjem očetovstva (za neporočene seveda) malo več pove o postopku, kje se to opravi in kaj potrebuješ ... očitno nas je več takih ki bi nam to prav prišlo.

Kar se tiče user posted image ...  1 x tedensko... ker se mi neda zraun spravit... ko pa se dogaja je fino user posted image

greš na center za socialno delo, tam neseš svoje dokomunte...sabo vzameš svojega partnerja, ker on podpiše. Ne vem, če celo ne rabiš rojstni list zraven. Mislim da je to to....

aja, še čestitke zaspančki za poroko!! A boste naredil komplet ali samo civilno?

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
12.1.2009 9:30:24   
smile30
jutro...

no, pa še moja poročila. V petek sem imela NS in rezultati so Ok (1,8 in 1:2tisoč pa nekaj. Ne vem kako si ve vse te številke zapomnite).

V glavnem, težko pričakovana napoved spola: ???? Se ni videlo. Pa mi je G tudi rekel, da je to zelo rizično pri teh tednih napovedat, saj se vse lahko zelo dobro prikrije. Potem pa rata štala.

Lolita80 - upam, da bodo še dodatni izvidi stanje poboljšali.

Ja, pri nas gre sex tako, kot pri večini. Zvečer sem defenitivno preutrujena, popoldne med tednom odpade, saj imamo našo malo "svečko" zdraven - sinčka. Se pravi: ja, vikendi so rezervirani za naju, ko dava tamalega spat. No ja, vsaj nekaj je, lahko bi bilo slabše. Še nekaj let, pa bodo naši otroci imeli polno obveznosti: šport, punce/dekleta, razne krožke ipd in mi se bomo lahko cartali z našimi partnerji user posted image .

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
12.1.2009 9:46:32   
os*
ufa sem vse lepo napisala in nisem mogla poslat sporočila...
upam, da bo ratalo v drugo...

moj mož ima otroka od prej (ni bil poročen) in je rekel, da njemu je bilo
grozno...namreč moral je it sam z otrokom na socialno in tam je sedela komisija (halooo)
in so mu rekli:
"poglejte še enkrat otroka, danes imate zadnjo možnost, da priznate ali zavrnete očetovstvo"
(približno tak stavek)
je rekel, da se je počutil kot poscan pes.....
sicer je pa to že nekaj let nazaj, tako, da upam, da se je kaj spremenilo.....

(odgovor članu smile30)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
12.1.2009 9:53:21   
os*
še eno uprašanje punce,

a je že katera razmišljala o matičnih celicah?
midva sva včeraj prebrala ogromno o temu in sva se odločila,
da pokličeva zastopnika od Neocelice, da nama vse osebno razloži...
kakšnega mnenja ste ve?

(odgovor članu os*)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
12.1.2009 9:58:39   
jazzz27
midva se še nisva pogovarjala o tem....sem čist pozabila. os* a veš koliko stane hramba celic?

(odgovor članu os*)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
12.1.2009 10:07:14   
elevitka
Sicer se mi ne zdi to slabo... tisti ki si to pač lahko finančno privoščite ker je to kr strošek. Sem pa brala da se hranijo 20 let, zadoščajo pa za zdraljenve osebe z do 40 kg telesne teže.

Ob sklenitvi pogodbe boste prejeli račun za plačilo avansa v vrednosti 250 € (DDV ni vključen). Po porodu Plačilo preostanka obveznosti (1260 € +20 %DDV).

http://www.biohramba.si/faq.html
http://www.neocelica.si/?c=190

< Sporočilo je popravil elevitka -- 12.1.2009 10:16:53 >

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
12.1.2009 10:13:22   
os*
jazzz27 - ko se odločiš plačaš 300 eur in dobiš sed za odvzem,
kasneje ko je odvzem opravljen plačaš še cca 1600 eur...
to naj bi bilo za pogodbo 20ih let....
sicer pa bova še ta teden poklicala zastopnika in potem če bo
katero zanimalo, bom imela info. iz prve roke...

ne vem no 2000 eur ni malo, če pa pomisliš, da ti otrok zboli
recimo za levkemijo in ti nisi izkoristil te možnosti.....
uf težka odločitev...

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
12.1.2009 10:21:12   
katrinka
res upam da se je postopek za priznanje očetovstva spremenil
nekako je res lažje, če si poročen

vse, ki ste neporočene in boste ob porodu kaj boste nardile s priimkom - dale samo priimek očeta, vašega, oboje
kakšnega ste mnenja

(odgovor članu os*)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
12.1.2009 10:29:01   
smile30
katrinka, jaz bi dala definitivno otroku samo očetov priimek. Ko sem se poročila sem k svojemu dekliškemu dodala še moževega in moram priznat, da mi gre ta klobasa ful na živce. Vse je namreč predolgo in preveč zakomplicirano. Ko te nekdo vpraša kako se pišeš, si moraš vzet dve minuti časa, da mu poveš.
Tako da, jaz otroku tega (mučenja) ne bi privoščila. Je pa to seveda samo moje mnenje, glede na moje izkušnje.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
12.1.2009 10:30:50   
jazzz27
Katrinka

Odvisno kakšni so nameni...jaz sem se odločila, da ko se bom poročila prevzemem samo njegov priimek, se pravi, da bo otrok avtomatsko prevzel priimek.

A se nameravata poročiti? Kaj bi storila, če bi se poročila, bi prevzela samo njegov priimek? Mislim, da je tu že odgovor.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
12.1.2009 10:36:19   
Anonimen
os* - groza, prvič slišim za tak način priznanja očetovstva. Men se to ni zgodilo ne prvič(pred 8 leti), ne drugič(pred1.5leta). Midva sva skupej prišla na CSD, tam so nama dal obema neke papirje za podpisat(on podpiše papir, da je oče, ti pa podpišeš izjavo, da je on res oče). Se pa menda da sedaj že pred rojstvom opravit te formalnosti, tako da bova tokrat midva podpisala te papirje že prej (sva pač koruznika pa pikauser posted image ).

Kar se pa matičnih celic tiče, je pa pri meni situacija taka. Ko sem pred osmimi leti rodila prvega sina, še ni bilo te možnosti in ko sem bila noseča z drugim, sva se z mojim ogromno pogovarjala o tem, vendar sva prišla do skupnega sklepa, da so otroci enakovredni in da bova pač vsem omogočila enako. Upam, da bojo moji otroci zdravi in da res ne bom nikoli potrebovala teh matičnih celic. Seveda, pa si nebi nikoli oprostila, če bi jih nekoč mogoče nujno potrebovala. Si pa ravno tako nebi nikoli oprostila, če bi zbolel starejši sin, jaz pa bi imela samo celice mlajšega. Uh, zakomplicirano a ne.

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1320
12.1.2009 10:36:50   
smile30
in še moje mnenje na matične celite - to je vsekakor po moje ena najboljših investicij v življenju. Je pa res da kar nekaj stane. Mene pa samo zanima, kako se te celice znajo izkoristit v Sloveniji. Sem brala, da so iz njih privzgojili sapnik in ga uspešno namestili. A bi to znali tudi v SLO?

(odgovor članu smile30)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
12.1.2009 10:42:59   
os*
jaknik - te popolnoma razumem in na tvojem mestu bi najverjetneje ravnala enako...

smile30 - dobro uprašanje, pa vendar mislim, da če ti zboli otrok in da morajo za njegovo ozdravitev uporabiti matične celice, da bi to naredile druge bolnice po evropi....
ker že sedaj peljejo otroke v tujino, za posege, ki jih pri nas ne opravljajo...
matične celice ti pa brezplačno dostavijo v vse bolnišnice po evropi....

(odgovor članu smile30)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
12.1.2009 11:37:21   
katrinka
če bi se z mojim poročila bi k svojem priimku dodala njegovega, vem da je potem klobasa a tako zelim, otrok pa seveda samo njegovega, sedaj ko sva koruznika pa sem v dvomih, 3/4 casa bi dala samo njegov priimek, a ko pomislim da bi imela z otrokom različna priimka me kar zmrazi - nočem jaz dokazovat da sem mati, svakinja je mela takšne težave s prvim nečakom preden sta se z mojim bratom poročila,
sej vem mogoče kompliciram in vsekakor je dobrobit otroka na prvem mestu a niti pod razno ne zelim imeti nikakšnih birokratskih težav

(odgovor članu os*)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
12.1.2009 11:45:36   
jazzz27
Punce a ste že kaj "špijunale" za vozičkom Meni gre kar hitro čas in dejstvo da sem v 15 tednu...vaaav..kdaj je to minilo....za enkrat!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
12.1.2009 12:37:06   
MTFP
Evo mene, končno brez vročine... Se je pa vrnila slabost...

Hm vidim, da ste pri priimkih, midva nisva poročena in zaenkrat se tudi ne bova, tako da sva se po premisleku in tehtanju +/- odločila, da bo imel otrok oba priimka. Res je malo hecno, da moraš kot mama vedno znova dokazovati, da je to tvoj otrok, tako da zaenkrat kar oba priimka, če pa se kdaj poročiva pa bo dobil samo očetovega.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?