|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2009
14.1.2009 12:54:21   
smile30
najprej...pozdravljene vse nove in lepo čvekanje z nami

lilka...saj ne vem kaj naj rečem. Verjetno si si oddahnilam, ko so jo našli, da veš da je nekje tam. Sem pa razmišljala kaj naj ti napišem. Če za otroka ni nevarno... A so vnetja lahko huda? A ti je ne morejo izvlečt? Verjetno sem kakšno neumnost vprašala. Ampak tudi moja sestra je z špiralo zanosila in potem so ji špiralo samo izvlekli. Je pa res, da ni bila globoko. In z otrokom je bilo vse OK.
Kaj pa vem...posvetuj se še s tvojim zdravnikom. Uf je to zakomplicirano.

MTFP - shujšala 5kg??!!? Upam, da jih boš kmalu pridobila nazaj - te, nosečniške.

(odgovor članu MTFP)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
14.1.2009 12:59:09   
anci banci
vidim, da ste kr naklepetale:)

še jaz...

PRIIMEK:otroček bo imel oba priimka
POROKA: če bo, bo 1 leto po rojstvu
VOZIČEK : ogodje Mutsy ostalo Maxi Cosi in to v rdeči barvi bomo naročili
OBLEKICE: sama še nič nisem kupovala, mi je pa tašča iz Amerike(bila je na Floridi) prinesla ene 20 bodijev za novorojenčka ,pa copatke pa kapico, pa hlačke pa 2 slinčka pa majčke ... sratka cel paket cunjc sem dobila z walt disney podobami... so pa čisto nevtralne barve, ker se ne ve kaj bo
OPREMA: posteljico dobimo od moje nečakinje, pohištvo za sobico bo pa moj naredil sam, samo še pobarvat mormo in je zadeva zaključena
SEX: bolj malo ker jaz prehitro zaspim
TELOVADBA: se moram še kam prijavit po moje v moj fit
trebuh pa je zrastel tako, da navadnih hlač ne morem več nosit.. se pa švercam v službi z neko črno trenerko ki pač ne zgleda tako kot trenerka, majce pa so itak raztegljive tako da nosim navadne
sem se pa zadnjič vagala in sem izgubila eno kilo ... ne vem kako je to mogoče ker konstantno jem

(odgovor članu N072009I)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
14.1.2009 13:00:01   
smile30
sem dolžna info za seznam:
spol- še neznanka
naslednji GP 11.2.2009
RD 24/9/1978

Mimogrede, tiste ki imate že otroke, kako ste pomagale otročičkom ko so ponoči ful kašljali in od gostega katarja tudi bruhali? Mi že dva dni ne spimo, se od kašlja na dve uri zbuja.

(odgovor članu smile30)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
14.1.2009 13:01:46   
anci banci
 a ja sem čist pozabila

datum  poroda so mi prestavili na 16 julij

malce pozno:

ANA VSE NAJBOLJŠE

(odgovor članu smile30)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
14.1.2009 13:31:54   
darjussa
Pozdravljene vseee...

Včeraj sem bila na NS in zaenkrat je vse ok. Bila sem tako dolgo notri, ker sem baby kar ni hotel obrniti, da bi se lepše videlo. Drugače pa je bil kar gibčen...čudovito za videti. Vglavnem je mimo in je vse ok. Upajmo tako vnaprej.

Vsem lep pozdrav iz končno zasneženega Prekmurja.

26.7.2009 je prikukala na svet moja mala pikica Kiara!

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
14.1.2009 13:52:49   
furlica
Lilka, res si v hudi situaciji...
jaz bi na prvo vprašala strokovnjake, koliko mi lahko škodi za v naprej ta nosečnost s špiralo noter... to, da bi vidla možno sliko naslednjih zanositev v prihodnosti, da mi vnetja ne bi škodile organom...
če to ne bi predstavljalo problemov za naprej, bi donosila do konca, v upanju, da bo vse v redu.
Odločitev je pa samo v tebi, želim ti vso srečo v katerikoli odločitvi boš.

lep pozdrav

furlica

(odgovor članu darjussa)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
14.1.2009 13:58:32   
vim
Punce malo me podučite, nosečnost s špiralo. Kaj pa je to,sliši pa se nič kaj obetavno. Ampak Lilka misli pozitivno, zagotovo se pozanimaj kako in kaj naprej in zagotovo se boš prav odločila. Držim pesti, da bo vse OK in da boš donosila kar se dobro, brez zapletov. Enako želim seveda tudi ostalim.

(odgovor članu smile30)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
14.1.2009 14:12:00   
katrinka
VIM - ja lahko se zmenive za moj fit, se strinjam da je bolje predvsem zarad parkinga, če je pa še zravn cene neomejen fitnes pa sploh super, nč se ne sekiri če pred 17 ne mores - jaz sem konc ob treh v službi a se ti loh prilagodim, je pa res da vsak ponedeljek ne bo šlo, ker imam ponavadi predavanja na faksu a to loh sprot resive, če si za bi se zmenile za konc meseca - naslednji teden imam v pon NS, v četrtek pa preged pri G - pa bom preverila da lahko telovadim - tako da načeloma 26.1. lahko začneve če želisuser posted image

drugače pa dejte tud men mal objasnt to spiralouser posted image

lep pozdrav iz nasnežene, nesplužene (no baje zdej je že)user posted image dolenjske....dolga bo pot v lj.....

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
14.1.2009 16:25:46   
nena30
Čao, punca! Vas moram malo pozdravit, da čisto ne zbledim. Danes sem bila na 3.pregledu. Dete veselo raste, malo imam zvišan pritisk in to je to. 18.2. imam morfologijo- se ze veselim in upam da bo vse na svojem mestu. Sem pa fasela sedaj v kratkem 2x virozo, tako da so šle kile na prvotno težo. Nič strašnega, glavni podvigi s kilažo še pridejo. Povejte mi če vas kaj ve že za spol? Jaz postajam že prav nestrpna glede tega. Pa mi je ginekolog obljubil da bova to naslednjič 100%.
Nič, bodite mi pridne, pustite se čim več crkljat in pazite na svoje trebuščke!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
14.1.2009 17:29:32   
Sempervivum
Pozdravljene, nosečke!

Končno sem se odločila, da se vam pridružim. Berem vas že od vsega začetka, je pa to moja prva, zelooooo zaželjena nosečnost. Zanosila sem po šestih letih zdravljenja neplodnosti. Otroček je iz epruvetke, IVF/ICSI user posted image  No, v bistvu so mi vstavili dva zarodka, eden se razvija OK, drugi pa naj bi bil v procesu izginevanja, vendar je še kar prisoten. Noseča sem 12t. Nuhalno imam v petek pri Pušenjaku.

lilika: pravzaprav me je tvoja huda težava, dilema in odločitev spodbudila, da pišem tole sporočilo. Situacija, v kateri si se znašla je velika preizkušnja in kakorkoli se boš odločila, bo to tvoja/vajina odločitev, ki bo edina prava. 
Vem, da situacija ni enaka, vendar tudi mene zelo skrbi, kaj se bo dogajalo z mojim drugim (ta malim) otročičkom, ki po Pušenjakovih besedah gotovo ni več živ, a je še vedno prisoten v moji maternici (čeprav so mi že pred več kot mesecem rekli, da se bo resorbiral) in je nameščen celo nad tistim, ki se normalno razvija. To seveda ni isto kot špirala, vendar menim, da se ti vnetja ni treba bati. Ena moja prijateljica zdravnica mi je celo rekla, da se včasih zgodi, da se mrtev otročiček kot mumificira, in kljub temu, da je v notranjosti maternice, ne škodi drugemu. Poleg tega so v maternici bolj ali manj sterilne razmere, tako da ... Če špirala ne moti v smislu, da je ostra (tega pa ne vem), plod pa je v svoji plodovnici in v svojem mehurčku dokaj varen, potem je očitno res tako, kot so ti pisale tudi druge punce, da so ženske upešno donosile tudi v tem primeru. Kakorkoli že, jaz ti pošijam dobro energijo in  user posted image  za srečo

Se opravičujem, če sem se preveč razpisala, bom pa ostale zadeve kasneje komentirala user posted image

Še ostali podatki:
PDP: 28.7.
spol: user posted image
NS: 17.1.
naslednji pregled: 19.1.
kraj: Ljubljana
zredila sem se: 5 kg user posted image

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
14.1.2009 17:33:09   
rina22
Lepo pozdravljene,
tudi jaz se javljam, da vam povem, da sem bila včeraj na pregledu NS, in imam same dobre noviceuser posted image Zdravnica je rekla, da je vse super, izračunala je tveganje 1:3580. Imeli smo pa malo probleme, ker nisem imela dovolj polnega mehurja, in sem morala kar 3x iti noter, in mi je končno v 3. lahko naredla celovit pregled.. Tak da sva se kar malo načakalauser posted image No, ampak vglavno, da je vse okuser posted image Zdaj pa čakam še na petek, ko mam še pregled pri svoji G.

Aha, še tema je tekla glede priimkov, itd. Torej:
PRIIMEK bo imel po očetu, ker še nisva poročena, bom jaz edina, ki se ne bom pisala enakouser posted image
VOZIČEK sva gledala Peg perego, Pilko P3, vendar ne veva, za kakšno barvo naj se odločima, ker želiva, da bi spol otročka ostal do julija presenečenjeuser posted image
Ostale opreme in oblekic pa tudi še nisva nič nakupovala.. Sem prejšnjič "zašla" v eno od trgovin z otroškimi oblekicami in sem gledala te lepe stvari, ampak je res težko kaj kupit, prej kot veš za spol. Se mi zdi, da nimajo skoraj nič "nevtralnega"..

Lepo bodite, in čimveč uživajteuser posted image

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
14.1.2009 18:57:57   
katrinka
rina22 - razloži mi prosim, kako to mislis, da nisi mela polnega mehurja na NS in ste 3krat ponovili
v ponedeljek imam NS in to je moja prva user posted image - nimam pojma kako deluje - a se moram v naprej kej prpravit za NS?user posted image
men so sam rekel naj materinsko prnesem in denaruser posted image

please help

< Sporočilo je popravil katrinka -- 14.1.2009 18:58:36 >

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
14.1.2009 19:07:05   
ana**
Živjooo mačke.

Jaz vas sploh več ne dohajamuser posted image Ste ful pridne z klepetanjem. Tko,da vas sploh nisem kaj dost prebrala.

katrinka nič kaj posebnega ne rabiš. Dokumente,denar(itakuser posted image ) pa če hočeš,da si posnamejo jim nesi kakšno kaseto..user posted image

dobrodošle vse noveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke
vsem za NSuser posted image

Jst mam v ponedeljek spet pregled... Ampak mi pomoje sploh nebo delala UZ-ja ampak sam na hitro nekaj...

Me pa nekaj zanima. A za morfologijo se moraš kak prijavit ali ti G. kar sama reče,da maš takrat pa takrat morfologijo? Je boljše,da jo opomnim?user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
14.1.2009 22:32:13   
_ella_
Sempervivum  pozdravljena.

Ti povem svojo zgodbo. Sem naravno zanosila, na prvem pregledu pi 8 tednih se je vidlo dva srčka biti le, da  je bil 1 za približno 2 tedna manjše velikosti. G mi je takoj rekel da bo šel naprej in da bom krvavela, ko se bo izločil ter me naročil za čez 2 tedna. Sama sem se počutila  v redu ni bilo nobenih krvavitev. Bila sem prepričana da sta še oba. V 10 tednu je bil žal samo še srček,ki je bil, od drugega je ostala samo še GV. Spet mi je G rekel, da bom krvavela , pa temu ni bilo tako. Na NS v 12 tednu je bila GV še prisotna, ampak tako majhno da ne ovira nič, ker je dete  čedalje večje. Zdaj sem v 16 T in se počutim super ter vem da bo vse OK tko kot bo  pri tebi.

Če nista enojajčna dvojčka potem SS  enega ne ovira drugi plod.  Verjemi, da sicer nebi pri umetni oploditvi vstavljali  vedno najmanj dva ali celo tri zarodke.

No kar se polnega mehurja tiče  pri NS mi je zelo čudno, ker meni je rekel G ,da moram imeti praznega.

Ana morfologijo se dela  v sklopu rednih pregledov in se ga dela okoli 22 tedna.  Mislim da ne boš rabila opozarjat svojo G , vendar pri vseh teh štručkih od G, kakor tu berem, pozornost sigurno ni odveč.

By, By

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
15.1.2009 8:37:51   
BOOMER
Ola punce, vidim da je že akcija z vozičkiuser posted image

Glede UZ pregledov (NS mam šele v soboto) - na zadnjem, ki sem ga imela 13.1. nisem uspela do laboratorija (seveda sem prej preventivno spila cel liter da bom ja lahko šlauser posted image ), ker sem bila tako hitro na vrsti za ultrazvok.

NI ga bolj neudobnega kot ultrazvok s pre-polnim mehurjem!!!! Sem se bolj trudila not držat kot kaj drugegauser posted image Ja je pa tako, da je tako zgodaj (12T) mali še za mehurjem + sramno kostjo (info G - sem pač prašala kje mali sploh je, da bi ga lahko saj božala - da ne bo nežnosti deležno kakon apihnjejo črevesjeuser posted image ). Polnejši ko mehur, bolj je zoprno + več dela da se do malega pride. Plus moj je bil še tak divjak, da ga je G lovila gor pa dol po trebuhu - ni treba verjetno razlagat o udobju ....user posted image

Tako da sem kar malo presenečena da so zahtevali na NS poln mehur???user posted image

Italk glavno da se je vse ok izšlo! Lep dan souser posted image , uživite v snegu (kjer je to možnouser posted image da ni vse že brozga)

< Sporočilo je popravil BOOMER -- 15.1.2009 8:39:00 >

(odgovor članu _ella_)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
15.1.2009 8:46:05   
Anonimen
Jutro nosečke - al je že dan?

No, v glavnem - sneeeeg jeee! Sem tolk vesela, dans se grema z Alenom mal sankat takoj, ko pridema domov!

Js se čist ok počutim, edino zdej sem se spet začela neki zbujat. Danes sem bedela od 2h pa do pol 5h zjutraj - ura pa je zvonila ob 5.30user posted image  Ampak se vseen čist ok počutim.

Sem pa ponoči pospravla skor pol stanovanja. user posted image  A katera ve, oz. se še spomni, kdaj se začne "gnezdenje"? Mislim, da me že to daje!  Juter imam pregled!!! user posted image user posted image user posted image

Za NS je men rekla, da morm met prazen mehur - prvič sem morala sred NS na wc lulat - pa me sploh ni tiščalo, mi je sama rekla, pejte mehur spraznit, bomo bolj vidle.user posted image

OK, dost zaenkrat! Lepo se imejte, pa pazite, da ne boste na ritah pristajale! user posted image

(odgovor članu BOOMER)
  Neposredna povezava do sporočila: 1391
15.1.2009 9:04:46   
os*
pozdravjene punce,

jaz sem tudi imela včeraj NS in je vse OKuser posted image user posted image user posted image
(sem morala imet poln mehur)
aja in res je, da se splača vzet partnerja s sabo - moj je bil čisto blaženuser posted image

sem dobila dovoljenje, da grem lahko na telovadbo..
a je kakšna punca iz Kopra oz. okolice, ki bi šla na telovadbo??

da še dodam podatke
naslednji pregled 11.2
RD 2.3.1980
spol - neznan (je tiščal/a nogice skupaj)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
15.1.2009 9:07:38   
lilka
Jutro!

no pa bom le julijska nosečka še naprej.....user posted image

NS: čudnouser posted image , jaz sem imela polni mehur, pa me je poslala lulat, pol mi pa itak ni mogla skozi trebuh naredit ker imam debele stene(pa sem ji rekla, ker so mi že prvič delali nožnično, pa mi seveda ni verjela), tako da mi je potem nožnično naredila. eh, zgleda da tudi pri NS ravnajo vsak po svoji teorijiuser posted image

ella: jah G. se velikokrat zmotijo, nejasno povedo, napačno povedo, ugibajo.... mah svašta moremo prestat. Glavno da se ti dobro držiš in da si ti prepričana da je vse vredu.

semprevivum: me veseli, da si se oglasila, zdej pa kar klepetaj z nami, ko si v strahu zelo pomaga. Tudi jaz ti zelo zelo držim pestiuser posted image user posted image user posted image , da bo vse tako kot je treba, jaz sem se včeraj odločila, da me ne bodo več strašili z ničemer in da bom lepo donosila, ker sem tako jezna na G.user posted image , lahko njim govorit meni se pa lahko svet podre. Zdej bom vesela nosčka in bom donosila vredu kot sem prvič.

špiralo ali maternični vložek: ti ga vstavijo v nožnicno, to naj bi bila skoraj 100%zaščita. Jaz sem imela navadnega, prevlečenega z bakrom. Zgleda, da mi je zlezlo gor in zato sem zanosila. In zdej je pač notri, ker se ga ne da odstranit. Za otroka ni nevarno, ker je zapičeno v zunanjo steno maternice, otrok je pa itak v ovoju, izločila ga bom, ko bom po porodu porodila posteljico. Ker je špiralo notri, je moja nosečnost nekoliko bolj rizična in bom imela G. preglede na 3 tedne in 1x več ultrazvokov. Tako so mi zdej razložili.

Čestitam tudi vsem ostalim za dobro opravljeno NSuser posted image , moje tveganje je blo 1:25000 ali ako se že napiše....

ana*: sej na vsakem pregledu se ne dela UZ, tudi ni dobro kar naprej noter svetit,user posted image sej glavno, da greš, da te stehtajo, pomerijo pritisk in če nimaš težav ni potrebno kaj gledat ali kaj delat, enostvano ni potrebe, a veš. Morfologijo ti bo G. naredil ni ga treba opominjat, to je obvezen pregled, ki ga vsak G. opravi, brez skrbi. Ti kar uživaj v user posted image  in nič ne skrbi, če nosečnost dobro poteka in če ni rizična, ni potrebno kaj posebej pregedovat narava dela svoje....ti samo pazi nase in na svojo pikico....

nena 30: koliko zvišan pritisk, moj je 130/80, ko grem na pregeld, ko mi ga merijo v službi je 120/70 ali pa še manj. V prvi nosečnosti sem prišla do 140/90 in sem mogla met 2M pred porodom neslano dieto. Zato te sprašujem, če imaš zelo visokega začni parvočasno pazit pri hrani, a veš kaj mislim?

kilogrami: ne se jezit, če kakšen kg shujšate to nič ni narobe ,še zdej na začetku sploh ne, otrok itak pobere kar rabi, jaz sem šla prvič rodit z manj kg kot sem jih imela ob zanositvi pa je blo skos vse o.k, Tinka je svoje kg dobila, jaz sem jih pa zgubila. Po moje to ni nič narobe, vsaj tako so meni zagotavljali.

No danes sem se pa čisto preveč začvekala....

Lep dan vam želim!

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu BOOMER)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
15.1.2009 9:30:25   
liam
Ojla!

Kar se tiče pritiska: jst mam visokega samo ko do zdravnika pridem. Mam namreč kar nekaj slabih izkušenj iz otroštva, in mi je verjetn ostal neki čuden občutek, tak da že predn mi meri pritisk vem, da bo full visok. Tak da mam pri G vedno okoli 95/150. Seadj mi je rekla d si nej merim doma 3 x na dan, in mam lepo konstantno od 60/120 - 75/145. To pa mislim da je nekje normalno.

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
15.1.2009 9:39:12   
nena30
OJ!
Ja pritisk imam zdaj 130/85- po polurnem popolnem mirovanju. Sem ga pa imela  145/90. Saj sem kar sama začela pazit kaj jem. K sreči mi slano ne paše- za razliko pred nosečnostjo.  Zdaj se futram samo s sadjem, mlečno (gres čokolino) in sladkim.
Ana**- Meni je reku G da bo naslednjič delal morfologijo, naj imam poln mehur, moža sabo in če želim naj se s sestro dogovorim za posnetek 3d
Kaj katera jemlje še kake dodatne tabletke( vitamine, Mg...). Meni je G reku, da zadostuje 3dcl donata na dan, za vitamine pa ni nič komentiral!?

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
15.1.2009 9:56:54   
vim
Katrinka no potem sva pa kar zmenjeni, če boš le lahko šla na telovadbo, bova skupaj dvigovali ritko in švicali. Se že veselimuser posted image
Mi je pa zanimivo meni G ni nič rekla, da česa ne smem. Rekla je da delaj vse kakor se počutiš. Pa sem šla v 8 tednu še smučat.Zdaj bova šla za 1 teden ampak takrat bom pa raje tek na smučeh probala,baje priporočajo.
Jaz navijam za vse, da bo nosečnost potekla kar se da mirno. Pri meni vse kar prej ni štimalo zdaj štima,razen mazolje dobivam prej pa jih nisem imela.
NS imam jutri, materinske knjižice jaz še nimam, kdaj pa ste jo ve dobile?
Bom pa od drugega tedna brez svoje G, namreč gre privat ampak brez koncesije, pa potem moram vse plačevat, še porod,rešilce skratka vse.
Vas redno berem,imen pa se res ne zapomnim,tako ampak imam še čas, a ne.
LP.
Aja nevtralnih oblekc pa res nimajo,plavouser posted image ali rozauser posted image .

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
15.1.2009 9:59:16   
katrinka
zivjo punce,
jaz ne jem nobenih tablet - vitaminov, dodatkov itd. ker sem na prvem pregledu G vprašala a jih morm pa je rekla da se bove to zmenile na drugem pregledu - danes tedn

punce - eno vprašanje, pred parimi dnevi me je začelo spikat - predstavljite si rob sp.hlač - pod trebuhom, no malce dol in na levo stran, tko spika me - ne boli ampak je neudobno, se kateri sanja kaj je to?

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
15.1.2009 10:01:00   
katrinka
o VIM sem mislila da si pozabila name, kar se tiče glede telovadbe  super - se bove tle gor vse uskladile

jaz sem svojo mater.knjižico dubila takoj - na prvem pregledu

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
15.1.2009 10:10:22   
ninocka
IZVIRNO SPOROČILO: smile30
Mimogrede, tiste ki imate že otroke, kako ste pomagale otročičkom ko so ponoči ful kašljali in od gostega katarja tudi bruhali? Mi že dva dni ne spimo, se od kašlja na dve uri zbuja.

Nas tamal tudi ful kašlja in se sliši, da ma ful sluzi. Mu gre kar na bruhanje, ampak se ne zbruha. Jst bi bla prav vesela, če bi to sluz ven zbruhal, ker ne bi pol več tolk kašljal user posted image user posted image
Jst mam prižgan vlažilec, kar pomaga, pa nosek mu vsak večer in zjutraj (včasih tudi popoldan) z babyvacom spucam. Potegne ven ful...
Pa baje da mleko še bolj sluz dela, ampak mu gavseeno dajem zvečer pred spanjem in ko se ponoči 1x zbudi.

Lilka, men je tudi kolegica razlagala, da je njena sodelavka zanosila s špiralo. Pa so ji jo samo odstranili. A je pri tebi tolk not v maternični steni, da ne bi šlo, al kako? Držim pesti, da se vse izteče OK user posted image
No, vidim, da si že odgovorila user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: _ella_
No kar se polnega mehurja tiče  pri NS mi je zelo čudno, ker meni je rekel G ,da moram imeti praznega.

Men tud vedno "težijo", da moram pred UZ spraznit mehur user posted image

jasna81 - gnezdenje je proti koncu nosečnosti. pri meni ga (na žalost user posted image ) ni blo. Pa tolk sm čakala, da bom mal pospravla, pol pa nič...user posted image user posted image

pritisk - jst mam pa ful nizkega. Mi je enkrat splošna zdravnica rekla, da bi normalni ljudje z mojim pritiskom komaj živeli user posted image
liam - sam men se zdi pa tale tvoj spodnji pritisk (ta drug) kar visok? Ponavadi je prvi višji kot drugi...user posted image

Sicer sem pa OK, mal me boli glava, pa laaaačna sem user posted image  Komi čakam, da nam v službi prinesejo sadje, da pojem eno banano...

Aja še to - na National geographic (men se zdi da je na tem programu) je ena oddaja In the vomb (a je kera gledala?). No en del je o večplodnih nosečnostih in mi je blo ful zanimovo, da so zdaj, ko obstaja UZ, ugotovili, da ful več žensk zanosi z dvojčki, ampak potem pa tam do 10-11 tedna eden kar izgine. Pa baje (po eni teoriji) da so levičarji zrcalni dvojčki, ta drug dvojček je pa zginil.

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu smile30)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
15.1.2009 10:15:19   
Hator
Živijo, že nekaj časa se nisem javila, ker imam bolj slab dostop do interneta.
Zdaj pa da izkoristim priliko in rečem kako, na vaše teme:
- pregled sem imela včeraj in je vse ok, moram pa počivati, spol se še i videl, ampak itak nočem vedet
- vozički: nagibava se k štirikolesniku Jane z vso opremo
- tudi mene je doletela ena viroza z visoko vročino in si nisem upala nič vuet od zdravil, razen obkladke
- velikost: tudi jaz med večjimi 176cm, pridobila sem 3-4kg, sem pa v 17.t
- tašče: razred zase, dolga zgodba, ki je ne bi zdej komentirala, vsekakor nič lepega
- naslednji pregled 11.2.
- sex: do sedaj nisva smela, zdaj pa lahko tako za pokušino

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?