|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2009
8.1.2009 12:52:00   
katrinka
bipi - ne vem kaj naj sploh napišem v tem tezkem trenutku, ko sem prebrala tvoj post so se mi usule solze...res mi je zal, da se je to zgodilo in vrjamem da so to težki trenutki zate
res se ne poznave - kar naju je povezovalo je ta skupina a vedi da ce rabis kakršnokoli pomoč se lahko obrneš name

si v mojih mislih

(odgovor članu bipi)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
8.1.2009 13:35:48   
elevitka
BIPI user posted image user posted image user posted image  sočustvujem s teboj in sem v mislih s teboj.

Držim pesti da ti čimprej ponovno uspe in se nam ponovno pridružiš. Tudi mene je strah vsakega pregleda ker se bojim da mi bo G povedala slabo novico... nevem kako bi prenesla.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
8.1.2009 13:44:18   
BOOMER
bipi - če ugasne en sončni žarek, jih za njim posije še in še novih....rodi jih upanje. Zato, pogumno, s teboj smo!user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
8.1.2009 13:46:08   
katrinka
se strinjam z elevitko - v življenu ne ni bilo ničesar toliko strah kot slabe novice na pregledu...ne vem če bi prenesla

bibi - upam da boš kmalu spetuser posted image  in bo sonce na tvojem obrazu

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
8.1.2009 14:23:45   
monty
bipi, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , drži se in misli na kaj lepega. na to, da ti bo sigurno kmalu dano biti user posted image . morda pa je bilo kaj narobe in je bolje tako. mislimo nate in ti želimo le najbolje. ne vem kako se počutiš, najbrž grozno ampak čas zaceli vse rane!!!  sočustvujem s tabo v mislih.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
8.1.2009 14:48:45   
os*
BIPI - res mi je žaluser posted image

upam, da se kmalu "vrneš" z dobrimi novicamiuser posted image user posted image

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
8.1.2009 15:22:30   
jazzz27
Helov punce, res moraš skoz brat da si na tekočem.....ampak meni to ne uspe, po vsej verjetnosti mi bo vse bolj interesantno po drugem trimesečju.

bipi...zelo mi je žal za tvojo pikico. Sploh si ne predstavljam kaj preživljaš....drži se!!

IZVIRNO SPOROČILO: MTFP

Jaz magnezij (do 3x na dan) in kalcij.

Samo sem opazila da imam po kalciju krče v trebuhu (ravno tako po mleku - že od malega, niti čokolinota nisem prenašala, me je po njemu vedno buši bolu), sedaj ko sem po dolgih letih spe začela piti mleko so se zadeve ponovile, zato sem kupila kalcij. Je pa še huje. Moram, to ob nasledjem obisku dr. povedati, nevem ali je možno, da ne prenašam tega al kaj...

Jaz sicer prenašam mleko, samo ne na tešče. Ne smem pred jedjo piti mleka. tudi po čokolinotu me šraufa, če ga jem zjutraj. Probaj kakšen jogurt ali pa sire...

Vidim, da ste pri višini...tud jaz sem picek proti vam 162 cm....user posted image

Punce a imate kaj snega? Pri nas ga je padlo 5 cm....in sedaj že cel dan sonce sije in se noro topi.....je pa lep pogled na belino.

A je katera že kakšen trebušček gor prilimala?

(odgovor članu MTFP)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
8.1.2009 16:23:13   
Anonimen
Sem začela z vami, pa vas še malo berem. Sem ponovno user posted image .  Imam en komentar na elevit in apetit. Jem elevit in nimam nobenega apetita, za vsak grižljaj se morem silit. Od 16.12. sem izgubila 3 kg. Prav želim si, da bi se lahko enkrat najedla, pa ne gre.  In z mojo sestro je bilo enako, je tudi jedla elevit.
Imejte se lepo,

ex geolina.

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1258
8.1.2009 16:50:58   
Naty*Taja
Hoj babike! JE prav zanimivo tole z višinami. Imamo dve kategoriji user posted image Tudi jaz spadam v težko - 175 cm in 77 kg pred tole nosečnostjo, zdej pa 79. Pred prvo nosečnostjo sem bila pa težka komaj 60 kg in ko se zdej gledam na tistih slikah, sem bila odločno presuha za moje pojme. Tak da jaz bi kr tam nekje s 70 bila čist zadovoljna po tem porodu.
Bipi sploh nimam besed..zdrži in naj se rane čimprej zacelijo.
Jaz ne jem nobenih dodatkov, ker sem prepričana, da če kolikor toliko zdravo ješ, si bebica vzame, kar rabi. Če pa s čem pretiravaš - recimo s čokolado, je pa otroček malo težji...tak so mi razložli... in po mojih primerih sodeč to drži. Pa da vidmo zdej, ko mi ne paše tolk...
Sem si pa včeraj kupla eno fensi majčko in hlače...

MONTIGNAC

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
8.1.2009 17:24:53   
ana**
Živjo mačkice.

Jz sm čiiist konc tko,da neki na hitr odpišem pol pa grem sam v posteljo.

netopirčy & MTFP čestitke za NSuser posted image user posted image user posted image user posted image

MTFP hitr se pozdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jz sm pomoje tu najvišjauser posted image  Mam ene 183cm. Pred nosečnostjo pa sm mela 71g.. Zdj pa se bližam nekje 73-74user posted image user posted image user posted image

A vam še paše ležat na trebuhu??user posted image  Meni postane takoj slabo in me že ful moti.. Ampak se mi zdi,da zaradi tega zvečer ful težje zaspim. Sm bla prej vedno na trebuhu..

bipi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  nevem kaj naj ti rečem... nimam beseduser posted image user posted image

jazzz jz mam bušija v albumuuser posted image  Sam bom kr novga mogla zdj pokazat-je že kr precej večjiuser posted image

Ok ne morem več... se slišmo še kaj zvečeruser posted image

(odgovor članu furlica)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
8.1.2009 17:40:16   
Anonimen
Uh, končno sem prišla do računalnika, mi v službi net ni delal sem čist pop.....

Vidim, da sem odprla VROČO TEMO, višina + kg. Vam pa povem, da ima naya-taya čist prav. Pri taki višini je 60kg odločno premalo, ampak drage moje, če bi ve vidle moje drobne koščiceuser posted image  Če se tko na hitro opišem, bi vam rekla, da zgledam nekako tako, ko da sem iz DAHOVEGA ušlauser posted image . Pa če se ne fotram non stop in če slučajno spustim kak obrok, mi teza kar spolzi dol(sm mela tut že 53kg, pa so vsi misnli, da sm anoreksičnauser posted image ). Vem da je to za nekatere sanjsko, ampak verjemte mi, da si po dveh otrocih in s tretjim na poti želiš enkrat zgledat kot prava ženska. Ampak mene mami tolaži, da se po tridesetem letu začnejo kile kopičiti in glede na to, da sem avgusta napolnila 30user posted image , zdej nestrpno pričakujem rit pa joške, torej ženske user posted image zame. lilka, os*, zaspančka...prov fejst bejbe ste.

katrinka, upam, ampak resnično upam, da ti selitev uspe v predvidenem roku.

geolina, lepo, da vsake toliko prideš k nam pogledat, upam, da si opazila, da smo te ponovno uvrstile na seznam, sam povej nam še, kdaj pričakuješ, da bomo tudi me lahko spremljale tebe. Pa user posted image user posted image user posted image  zate in za tvojo pikico.  

bipi, sej sploh nimam besed, user posted image

(odgovor članu Naty*Taja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1261
8.1.2009 19:24:09   
Netopirčy81
Bipi, žal mi je za tvojo pikico user posted image user posted image user posted image  Sigurna sem, da nam boš spet kmalu sporočila dobro novico.

No, jest sem se danes opogumila in šefici povedala za user posted image . Je kar nekak sprejela, mal je bukov pogledala, na koncu pa rekla, da je ona (kao) vedla (slutila).....kakorkoli ve ona in naš ta glavni šef. Seveda ni bil preveč navdušen. Zdaj bomo pa vidl kaj bo.

Danes ima moja mala user posted image  1. rojstni dan.  Smo imeli že v soboto "žurko", tko da dons nimamo nič posebnega.Kar ne morem verjeti, da je že 1 leto naokoli.....

Nič babuške, jest morem zdaj it. Otroka treba dat spat in se pripraviti še za zadnji delovni dan!!! Joj, kako je šel ta teden hitro naokoliuser posted image user posted image user posted image

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
8.1.2009 21:24:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

geolina, lepo, da vsake toliko prideš k nam pogledat, upam, da si opazila, da smo te ponovno uvrstile na seznam, sam povej nam še, kdaj pričakuješ, da bomo tudi me lahko spremljale tebe. Pa user posted image user posted image user posted image  zate in za tvojo pikico.   

Vas pridno berem, da vem, kaj me čaka čez kak mesec user posted image . Sem opazila, da ste me ponovno uvrstile na seznam in sem bila zelo vesela. Rok imam sedaj 30.8. po mojem računanju, na pregledu še nisem bila, ker ga dela moj G šele v 10 tednu. Takrat bom pa točno vedela in napisala. Zaradi zmedenih ciklov (sploh po novembrski nesreči) verjetno to ni točen pdp.

bipi, za tebe pa držim pesti, da boš kmalu spet na seznamu v kategoriji ponovno user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1263
9.1.2009 7:56:04   
monty
jutro mamice!

KONČNO PETEK!!! JUHU. IN JAZ GREM DRGU TEDEN NA DOPUST.

Mraz je že, snega pa nekako noče bit od nikoderuser posted image .

no jaz sem pa nekje vmes, 169 in 60kg (prej, zdaj pa se soočam s tehnico samo pri G in dec.je bilo 61kg).
meni je že celo življenje težko po jogurtih in mleku in sedaj jih še težje dol sprvim. samo se pomatram, da vsaj malo mlečnih stvari uživam, ker sicer jih skoraj nisem, razen mleka v kavi.
če bi bila kakšna vrsta ljudi, ki recimo ne jedo mlečnih izdelkov, sem zraven. ne vem zakaj so tako težki. jaz sem bila vedno mnenja, da ne more biti kravje mleko dobro za človek, to je približno tako kot če bi človeškega pile ostale živali. po moje ga priporočajo predvsem zaradi kalcija, pa saj je tudi še kje drugje. ja vem , da je hecno razmišljanje, ampak meni se mleko od malega upira in ko so me v bolnici ko sem bila mala silili vsako jutro s toplim mlekom, ki mi smrdi za pop... se mi je menda do konca uprlo.
čokolino, gris in podobno pa kamot jem, le da mi je težka hrana.

tudi jaz opažam, da zadnje čase ful slabo spim, pa ne več toliko zaradi obiskovanja WC ja, ampak tako budna sem zvečer, zjutraj pa kot cunja.
aja pa sladko mi tudi ne gre več najbolje po grlu, na začetku pa zelo. sedaj mi noro paše, solata in sadje ter
user posted image user posted image
meso. čudno!

lep petek, pa načvekajte še kaj!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
9.1.2009 9:02:15   
Ribica 80
BIPI - upam da boš lahko čimpreje mislila na novo pikico! Pa sem mislila, da smo že mimo tahujšega....

Furlica - tudi mene vse tišči in ko se uležem, ob 2. še gledam na uro...ob 5ih pa vstajam....gotova čist. Upam, da je to tudi del nosečnosti, ki traja kratek čas.

Ponovno lahko spet jem, kilaža pa...po pravici ne vem, ker nimam tehtnice! Nazadnje v decembru je bilo 62 kg, kar je enako kot pred nosečnostjo. No, jaz sem tudi lahko trener košarkaške ekipe, 168 cm.

Sem bila ta teden na lovu za črnimi elegantnimi hlačami, take z žepi ob strani - jih ni. So bile v Popku, znižane niso nič, 70 eur, ampak so mi tako čudno stale...ne maram pa hlač iz blaga, ki se sveti, teh je pa kar nekaj. H&M nima nič pametnega...najbrž jih bom dala kar šivilji naredit...sem pa v Promodu dobila par flikic brez patenta spodaj s kratkimi rokavi in dolgimi rokavi, pa kakšen puli in bomo tudi zimo dale čez. Sicer pa tudi mene vse tišči in sem prov zadovoljna z nosečniškimi kavbojkami.

Punce - vas večina jemlje še kako prehransko dopolnilo poleg elevita?

lp

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
9.1.2009 9:03:51   
elevitka
IZVIRNO SPOROČILO: monty

tudi jaz opažam, da zadnje čase ful slabo spim, pa ne več toliko zaradi obiskovanja WC ja, ampak tako budna sem zvečer, zjutraj pa kot cunja.
aja pa sladko mi tudi ne gre več najbolje po grlu, na začetku pa zelo. sedaj mi noro paše, solata in sadje ter
user posted image user posted image
meso. čudno!

lep petek, pa načvekajte še kaj!

tebi se tud to dogaja user posted image  Popoldan ko pridem iz službe in bi blo treba skuhat kosilo bi lahko dol padla... komaj čakam da skuham in pospravim da se dol vležem, zvečer potem še nekako zaspim, jaz se ogromno krat zbudim ponoči okoli 2 ure in sem kot čuk.... zaspim okoli 5  ob 6 pa nočna mora ko se budulka zadere.... rabla bi dvigalko da me dvigne iz postle in pol celo dopoldne zeham kot slon.

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
9.1.2009 9:24:25   
monty
jaz se tudin zbujam prej, ponavadi okrog petih in potem mi je groza, ker vem da bom nazaj zaspala in to bolj trdno kot kdajkoli prej v noči. in ko zvoni ura, bljak.... vse mi gre na jetra že zjutraj. samo dopoldan nisem zaspana bolj po kosilu.

vsako jutro ko komaj rit dvignem si zamislim kako bo potem, ko bo bebica in bo treba še prej vstat in jo zrihtat, nahranit.... pa najbrž me bo še ona ene petkrat ponoči dvignila.
adijo naspana jutra in sanjava noči.

bomo pa pojačali hektolitre kavice! user posted image

AJA, JAZ ZDEJ KR SPIJEM ZJUTRAJ ENO IZI KAVICO Z MLEKOM, KER MENDA ENO LAHKO KAMOT. KAJ PA VE?
me je prej veliko glava bolela ker sem kr čez noč nehala pit kavo,.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
9.1.2009 9:42:00   
smile30
ja, pa je prišel ta čas.....čas neprespanih noči. Jaz že več kot dve leti ne spim. Odkar sem zanosila prvič. Lahko bi preštela na prste tiste noči, ki sem jih. Ja ja, prej se boste s tem sprijaznile, boljše bo za vas. Vam pa dam nasvet in sicer, ko več kot pol ure ne morete zatisnit oči, pojdite likat in pospravljat. Boste pa zato popoldan lenarile ( a le tiste, ki še nimate otrok). Bo vsaj kaj učinka od tega. Ker če se jaz matram po postelji ure da zaspim, sem še večji zmazek, kot sicer.

Tudi jaz si dneva ne predstavljam brez kave. Prva stvar vsako jutro: KAVA z mlekom. Kasneje mi pa itak več ne paše, ker mi dviguje kislino.

Me je pa to jutro začela bolet glava, pa pogledam koledar in ugotovim, da se bliža luna. Ah, kaj že spet? Ste tudi ve pod vplivom lune? Jaz sem že od nekdaj in ne popušča.

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
9.1.2009 9:46:09   
elevitka
meni pa kava tako smrdi da lahko v trenutku user posted image  . Pred nosečnostjo pa ni bilo dneva da nabi 2 x dnevno spila skodelice... z mlekom seveda. Tud čokolada se mi je postavila popek.

nosečnost je ena čudna stvar user posted image

(odgovor članu smile30)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
9.1.2009 10:08:12   
liam
Ojla punce!

Jst sm glih dober od ginekologinje-sem mela pregled. Sem si plačala UZ, ker ga v 15 tednu drugače ne dela. Je moj user posted image  reku d naj si kr plačam, ker 30 evrov ni tak dnar d bi nama ga blo škoda dat. Sicer pa res, še za kake večje bedarije dava dnar, tole je pa fajn, ... ne vem no, se mi zdi da sm nekako bl pomirjena ko vidim migeca. Smo prašali za spol, in bomo meli punčko.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
9.1.2009 10:27:17   
MTFP
Bipiuser posted image user posted image user posted image  res  kruto... upam da boš kmalu spet srečka.

Drugače pa je po mnogih nihanjih med 38 in 39C moja vročina končno padla na 37,31. Upam, da bo tako ostalo. Včeraj sem kar gorela, ne trebuh sem si dala hladen (pa ne prehladen, bolj mlačen) obkladek, ker mi je trebuh, kar žarel. Me je bilo strah, da se nebi dedetece pregrelo. Je bilo grozno, tudi špikalo me je veliko. Sicer ne vem, če bi obkladek sploh lahko dala na trebuh, ampak v tistem druge rešitve nisem videla. Pa sem gledala da ni bil premrzel, le malo hladnejši je bil.
Se mi zdi da mi je tudi zbil vročino, saj sem jo pred spanjem imela malo pod 37, ponoči ko sem se zbujala pa se nisem počutila vročično. Zjutraj sem pa samo vstala in šla na wc me je takoj zakuhalo. Sem spila malo pesinega soka, in zaspala do malo prej. Ko sem se zbudila sem bila poplnoma premočena (do sedaj se nisem spotila tudi kapljice ne), vročina pa kot sem napisala je malo padla. Joj upam, da je to da sem se po dveh dneh kočno spotila dober znak.
Drugače je pa tale pesin sok nekaj najboljšegauser posted image user posted image , glede na to da nimam nobenega okusa in pri čokoladi sploh nisem imela občutka da jem čokolado, se mi ob soku kar obrača, nočem vedeti kakšen bi bil če bi imela okus...

Hm, vidim, da vam že kavice pašejo, meni še vedno ne, se mi kar obrača ko samo pomislim... . Uf moram pa povedati da že dva dni nisem bruhala, tako da je bilo tisto nenormalno pogosto bruhanje in driskanje pred vročino pomoje tudi znak neke viroze, saj me je grlo tudi bolelo za znoret.

Apetita pa nimam nobenega. Oz bi skoz nekaj jedla ampak imam hitro dovolj Sedaj sva šla z mojmu ven jesti in sem pojedla manj kot tretjino porcije. Sem bila tako sita, da nisem spravila več vase. Pa drugače ogromno pojem... Doma sem pa izbirčna, bi jedla nekaj pa ne vem kaj...

Drugače sem pa v reviji Nosečnost brala, da človeku v nosečnosti najbolj paše, tisto kar telo potrebuje, čokolada npr. je pomanjkanje železa, za ostalo pa sem že pozabila....

Liam pa čestitike za punčkouser posted image

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
9.1.2009 10:40:07   
katrinka
zivjo punce,
mene tok zebe da bi najraj šla domov v toplo posteljo...pa žal ne morem,
jupi - v tej skupini sm najmanjša...ta škrat meri 161cm, no tud zadnji more biti nekdo a neuser posted image sej če bom rabila kej iz vrhnje police vas pokličemuser posted image

- spanje: tudi jaz sem vedno zaspala na trebuhu zdaj pa ne morem, ni mi sicer slabo samo udobno mi ni več

- dodatki: jaz razen folne ne jem ničesar, sem G vprašala če morem kaj pa je rekla da bove vidle na naslednjem pregledu torej 22.1.

- moj šef se je ravno sprijaznil, da gre ena delat v tujino, ena je pa noseča, zame še ne vem...upam da bo dobr sprejel, mu nameravam povedat konec tega meseca po NS in pregledu pri G

Punce drzte se, pa pazte nase v tem mrazuuser posted image

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
9.1.2009 11:39:53   
smile30
Liam, čestitke za punčko.
MTFP, ja groza je ta tvoja bolezen. Saj se mi je že zadnjič zdelo čudno, ko si pisala da tolko bruhaš in driskaš, da mora biti kaj več, kot le nosečniška slabost. Si kar fajni virus fasala. Upam, da se boš kaj hitro iz postelje privlekla.
Katrinka, tebi pa želim, da bi šef kar-se-da dobro odreagiral na tvojo lepo novico.
Mimogrede, koliko pa vas je v kolektivu? Zdaj greste kar trije naenkrat vstran? No ja, saj se bo vse pravočasno poštimalo. Vseeno držim pesti.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
9.1.2009 11:44:16   
zaspančka
Men je pa pred enim tednom spet zadišala kava in čokolada. Prej je nisem mogla. Sicer nisem user posted image , ampak nekak mi ni dišala. Zdej pa lepo vsak dan po kosilu eno kavico z velik mleka, ki zihr ne more škodit. user posted image  Najbl sm pa vesela, da spet čokolado jem, kr sm bla prej kr mal žalostna, k mi ni pasala, kr jo mam ful rada drgač.

Se mi pa zdi, da je moj buši vsak dan večji. Zdej se že zjutri pozna, zvečer sem pa itak ko en balon. user posted image  Joj, kaj še bo. user posted image

Uživejte.

4.6.2009 - Tjaš
12.2.2013 - Tinkara

(odgovor članu smile30)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
9.1.2009 11:48:56   
Anonimen
Čau, hvala bogu je petek, vendar pa moram jst jutri za 4 urce v službo, ker sem v sredo delala sam 4, da mi ni blo treba frej jemat za pregled. Uglavnem, ker bo vikend, se bo verjetno delal seznam za naslednji teden, zato dajem svoje ofrišane podatke, al sm jih pa mogoče tut že dala, pa se mi res ne da za nazaj gledat, zato še enkrat :
-teža+2kg
-naslednji pregled 11.2.2009
-spol otročkauser posted image  

Če se pa še kaj spomnim, pa javim.

Aha, kava, ma jst še kdaj kako spijem, al pa kak kapučino... No, pa odločila sem se, da še neki časa jem Elevit, kar se hrane tiče jem vse živo, od solat do sladkarij, mesa, ogljikovih hidratov... Danes naprimer sem šla na toplo malico in sm jedla govejo juhco z rezanci, govedino, pire krompir in špinačo. Pa sej v službi uglavnem več al manj hodim na toplo malico zdej ko sm noseča, sej me drugače takoj želodec zaboli.

Tako, to je zaenkrat vse, lep vikend vsem souser posted image  in vašim družincam.

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?