Anonimen
|
Uh, končno sem prišla do računalnika, mi v službi net ni delal sem čist pop..... Vidim, da sem odprla VROČO TEMO, višina + kg. Vam pa povem, da ima naya-taya čist prav. Pri taki višini je 60kg odločno premalo, ampak drage moje, če bi ve vidle moje drobne koščice Če se tko na hitro opišem, bi vam rekla, da zgledam nekako tako, ko da sem iz DAHOVEGA ušla . Pa če se ne fotram non stop in če slučajno spustim kak obrok, mi teza kar spolzi dol(sm mela tut že 53kg, pa so vsi misnli, da sm anoreksična ). Vem da je to za nekatere sanjsko, ampak verjemte mi, da si po dveh otrocih in s tretjim na poti želiš enkrat zgledat kot prava ženska. Ampak mene mami tolaži, da se po tridesetem letu začnejo kile kopičiti in glede na to, da sem avgusta napolnila 30 , zdej nestrpno pričakujem rit pa joške, torej ženske zame. lilka, os*, zaspančka...prov fejst bejbe ste. katrinka, upam, ampak resnično upam, da ti selitev uspe v predvidenem roku. geolina, lepo, da vsake toliko prideš k nam pogledat, upam, da si opazila, da smo te ponovno uvrstile na seznam, sam povej nam še, kdaj pričakuješ, da bomo tudi me lahko spremljale tebe. Pa zate in za tvojo pikico. bipi, sej sploh nimam besed,
|