|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2009
7.1.2009 15:31:13   
furlica
Pozdravljene,

veliko različnih tem ste odprle in sicer, tudi jaz moram si it kupit nosečniške hlače, k me vse tiščijo in pol imam odprte in mi je mraz... upam, da ni vse že razprodano, in da bom še dobila kako mero primerno za mene. Sem pa velika in kar dobro stoječa punca, tako da že v normalnem rabim velike hlače. Pole pa je še, da nikoli tega nisem kupovala, in ne vem, ali sploh se dobi tako velike in da so lepe hlače.

glede tašč,oz. mame od mojega moža, pa živimo s skupnim stopniščem. Me ne moti, razumemo se, večkrat poklepetamo in si si kej nardimo skupaj, kakšno kosilo, sušenje cunj, ... Tast pa je ok. se ne vtika, rada si kej poveva, ...

moja nosečnost napreduje v redu, slabosti nimam več, joški so malo boljši, utrujenost je minila.
Po novem me matra težek in taki napet trebuh... verjetno k se maternica zdej fejst širi, in ne trdno spanje ponoči. To je grozno, ko se vležem da bom spala, imam oči ko sova.user posted image user posted image user posted image

Punce lepo se imejte in ne pretiravat z nakupi. user posted image user posted image user posted image

čau čau

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
7.1.2009 15:58:57   
liam
Jst sm bla pa že čist vesela, da bom v petek izvedela spol (če bo dete seveda privolji, da pokaže kaj je med nogicami user posted image user posted image ), sedaj pa mi je kolegica, ki ima isto ginekologinjo rekla, da dela ona UZ mnde sam 3x med nosečnostjo, če je vse vrediuser posted image user posted image user posted image .  Tak da verjetn sedaj , ko sem noseča dobrih 15 tednov ne bo delala UZ, ampak šele naslednjič ko bo na vrsti že morfologijauser posted image . Midva z mojim sva imela pa že plane, kako bova šla v petek, če izvemo kaj imamo kupit kaki mali bodi, tanko majčko za našega malega julijčka. No ja... saj še vedn lahko greva samo bova morala kupovat v bl nevtralnih barvah. Tak majčkeno za dušo.

Drugače pa razumem vse, ki vam je življenje s taščo pekel. Jst sicer s taščo ne živim, živim pa zato skupaj z fantovo babico, ki je star 78 let in na čase pravi parkelj: občutljiva glede vsega živega, najbolj pametno bitje v univerzumu, edino ona ve določene stvari, ... Najprej je bila res zlata. Fantu je v oporoki zapustila hišo, v zameno, da midva pač pospraviva po hiši ker samam več najbolj ne zmore. Ampak zadnje čase je pa živi hudič. Skoz jamra kako jo zebe, pa nimamo mrzlo-22 stopinj. Ko ji je pa moj reku, da tak pa ne bo šlo da bi meli še več stopinj, ker midva ne bova dala tolko za plin zraven, se je pa namrščila. Hja ko je šel malo na števec pogledat, pa je vidu kolko porabimo in ji je zračunal kolko bo plina, ji je pa vroče gratalo. In sedaj ji je še kar vroče.....user posted image user posted image user posted image  Hja .... žalim.... midva šparama za bebico in njenih muh ne bova podpirala. Mma pa res srečo, da se ji moj postavi po robu, ko ma kake nore idejeuser posted image user posted image user posted image user posted image , vedno mi stoji ob strani. Je pa res, da mava obadva svojo hrbtenico in se ne pustiva ****. Če nama kaj ne paše to tud poveva. Pol se pa dra dneva kisl drži... pol je pa vredu. Mislim, da je bolš da se take stvari sproti povejo, ne pa šele pol, ko ti zavre in se odseliš.

Pozdravček vsem sotrpinkamuser posted image user posted image

(odgovor članu furlica)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
7.1.2009 17:22:55   
ana**
Živjo miškice.

Jz sm komi prišla iz službeuser posted image  Matr ej me to delo že čist izmuči,sploh zdj v nosečnosti. Hodm gor in dol po stopnicah,da predn pridm do zgornjega štuka že čist omagam in diham tko kot en cucekuser posted image user posted image

NO* hihihi... sej pomoje se bom kje izdala kr tko na hitr pišem in pol bom zihr kje vmes izdala spol. Drugač pa ja..kr napiš paketek.

Dobrodošle vse nove user posted image user posted image user posted image user posted image . Želim vam čim lepšo nosečnostuser posted image

Tonja čestitke za NSuser posted image user posted image  Super rezultatiuser posted image user posted image
Slabosti pri meni ni čisto nič več!user posted image user posted image ¨Je bil že čas,da se končajo. Smo že v 15tednu. Jao punce kok čas hitr leti,ane?user posted image
zoga08 waaaw... a že čutiš bebico????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Je lep občutek? Jz komi čakam,da jo bom jaz tudi čutlauser posted image user posted image

Danes sem imela prvič oblečene nosečniške hlačeuser posted image  In sm se počutila tkko fajn.. in čist sexyuser posted image user posted image  Pa še vsem sem se pohvalila kak velik buši že imamuser posted image

tašča...hmm.. moram rečt,da je do mene še kar vredu.do zdaj se ni vtikovala v najino življenje in upam,da bo tako tudi naprej. Me je edino razjezila zadnjič,ko sem neki jedla pa je rekla,da kao nesmem nevem sicer zakajuser posted image  In pol sm se z dragim pogovarjala in je rekel,da njo samo skrbi za meneuser posted image user posted image  Tko,da upam,da bo tko tut ostalo.

< Sporočilo je popravil ana** -- 7.1.2009 17:23:09 >

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
7.1.2009 17:23:09   
ana**
.

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
7.1.2009 17:45:56   
Anonimen
Tako, danes sem imela ponovno pregled, mi ni delala UZ (pa sej smo ga zdej gledal na cca14 dni), mi je pa srčka poslušala. Pa ful me je spraševala, če se v službi dobro počutim, pa da če se ne, naj ji kar povem, pa da mi bo bolniško dala, pa sm jo komaj prepričala, da mi je res OK in da se fantastično počutim.

lilka, midve sva se včerej pogovarjali glede elevit tablet, pa sem ti povedala, kaj je men G rekla zadnjič, pa sm jo prov zarad tebe danes ponovno vprašala, pa mi je rekla, da nima nč proti, če jih jem tam do 22 tedna, ko bova delali morfologijo, pa če jih bom, naj ji takrat povem, da bova pač izračunali kolko je otrok težak in če bo teža na max, jih bom pa pol ukinla. Je pa odločitev moja. In kaj naj zdej?user posted image  

furlica, jst sm velika 179 in imam nenoseča cca 60kg in vem kaka umetnost je dobit prave cunje. Da so dost dolge, pa dost ozke....... Mam pa dvoje nosečniške hlače iz popka in ti moram rečt, da majo kar se dolžine tiče tam res izbiro. Je pa res, da je cena huda, sam tokrat jst ne rabim nič kupovat, ker imam dost hlač še iz prejšnje user posted image , pa še prijateljica mi je dvoje posodla, tko da sm kr založena s cotkami. 

ana**, a veš, da sm tut jst opazila, da diham ko slon, pa danes mi je ena v službi rekla:,, Uau, ti maš pa že trebuh!!!,, Ja madona, pa sej sm nosečauser posted image  

tašče, to mnenje sm pa že podala, a ne

user posted image

aha, pa za seznam +2kg 

< Sporočilo je popravil jaknik1 -- 7.1.2009 17:49:35 >

(odgovor članu liam)
  Neposredna povezava do sporočila: 1230
7.1.2009 18:45:39   
Naty*Taja
IZVIRNO SPOROČILO: liam

Ojla!!!
Jst sm čist iz centra Celja. Kavica? Ni panike... sam povejte kdaj user posted image user posted image user posted image

Hoj Liam - s katerga dela Celja pa? Jaz namreč delam v šoli na Ljubljanski in bi se našla kdaj kaka urca dopoldan, ko sem fraj al pa okrog enih, dveh, ko končam in potem čakam na možeka?

Naš trebuščekk je že tudi kr velik... rastemo, rastemo. Sej na naslednjih pregledih smo že pri morfologiji...torej na polovici. user posted image . Tako hitro mineva čas!!

MONTIGNAC

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
7.1.2009 20:48:08   
Netopirčy81
Hej punce!
No, končno sem se privlekla do računalnika. Danes sva bila z mojmu dragemu na NS v Domžalah pri dr. Megličevi. Joj, kako je bilo fino videti novo bitjece, ki brca in se prevrača v trebuhuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Res, počutila sem se, kot bi bila 1. user posted image user posted image user posted image . Slikice in 2 filmčka nama je dala na CD, cena je bila ista (60€). Tveganje za DS je 1:7267, tko da so izvidi okuser posted image . V ponedeljek imam pa še pregled pri svoji G, pa še našo malo punco peljem na cepljenje...tko da, bo kar pestro user posted image .
Drgač pa v službi še nisem povedala, da sem spet v pričakovanju....Šefice drug teden ni, pa sploh ne vem, ali naj ji povem potem, ko se vrnem. Ah, bo že.
Zdaj pa grem, tamala je že spet pokonc.
papa

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
8.1.2009 7:20:03   
MTFP
Živjo, včeraj se vam nisem javila, sporočam, da smo NS uspešno prestali. Tveganje za DS je 1:18938, ns pa je bila 2x 1,2 in enkrat 1,3. Upoštevala je večjo vrednost. Ampak nimam pojma kaj to pomeni.

Drugače p imam sedaj druge težave, namreč včeraj ko sem prišla domov mi je temperatura zrastla na 38 C, zjutraj pa na 38,5 C. Ker sem zadnje dva dni tako bruhala in driskala, ter imela čisto vneto grlo, sumim da se je že prej kuhalo, vendar sem mislila, da imam tako grlo zaradi bruhanja. Sedaj mi je uspelo spraviti vročino na 37,7, vendar se počutim kot bi me povozil avtobus...

Joj sem žalostna ena lepa novica, ki mi jo pokvari ta vročina....

(odgovor članu Netopirčy81)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
8.1.2009 7:32:33   
MTFP
Aja pa pozabila sem povedati, da mi je glede na datum zadnje m. izračunala datum poroda 30.7., glede na velikost ploda pa 27.7. Sem ji povedala da sem imela redno menstruacijo na 25 dni, in je potem rekla, da je tu pride do razlike 3 dni. Tako da predvidevam, da je moj datum poroda 27.7. . Tam mi je kar pustila napisano 30.7., ker baje se razlike ki so manjše od enega tedna ne popravljajo.

Zdaj pa ne vem kateri datum je tisti pravi, če ima katera podobno izkušnjo se priporočam user posted image .

Vročino sem pa z obkladki spravila na 37,5, upam da bo šla še naprej pridno dol.

(odgovor članu MTFP)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
8.1.2009 7:33:28   
monty
živjo!

super, da mamo lepe izvide za NS. samo nekaj me pa zanima? a vam so NS večkrat izmerili in potem vzeli povprečje? kar meni Strahova samo eno meritev naredila in je bila 1,8 in to je bilo to. za sveto. jaz sem že enkrat o tem pisala, ker meni se pri racimo UZ  (ko se vse vidi bolj tako, tako) zdi normalno, da eno zadevo izmerjio večkrat in vzamejo povprečje ali pa najvčejo. že ko se je moj G zmotil pri merjenju velikosti ploda sem mislila, da če vidi da je tako veliko odstopanje, bi pa ja še vsaj enkrat zmeril. sej niti ne ve kako je vse skupaj obrnjeno?

kolk ste lahko srečne,da ste dobile toliko slikic in filmček, jaz sem ji dvakrat omenila, da mam CD pol pa kao me ni slišala in da bi ji mogla na začetku povedat. res so piz...

imamo pa končo sneg in malo zimskega vzdušja, le kje je bil decembra ???

(odgovor članu MTFP)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
8.1.2009 7:53:56   
MTFP
Hm mogoče ti je večkrat izmerila, pa ni omenila. Meni je prvič povedala pa na koncu je spet rekla, da je 3x merila in da je bilo 2x 1,2 in enkrat 1,3 in da se upošteva najslabša vrednost. Prej sploh nisem opazila da je ponovno merila sem bila čisto zagledana v deteuser posted image .

Mi smo samo 3 slikce dobiliuser posted image , cd sem imela sabo, pa je rekla da samo na ključek snema. Tega pa nisem imela...

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
8.1.2009 8:05:00   
lilka
Jutro!

Evo sem bla včeraj na pregledu pri drugem G., no ta je pa že normalen, mi je dal napotnico za bolnico, da me tam na specialnem UZ pregledajo, da bomo prepričani , da špirale več ni. Drugače je vse O.K in po njegovem sem 12t noseča, pa še slikco UZ mi je dal, ko pri mojem celo prejšnjo nosečnost nisem dobila niti ene slikce.Danes se bom naročila v bolnici za pregled , potem bomo pa vidli.

jaknik1: ja hvala ti, da si še zame vprašalauser posted image ,  a dej nehi, a tako ti je rekla, ma jaz bom ko to škatlo pojem nehala, sem se že odločila, sej prvo nosečnot tudi nisem nič pripravkov jedla, pa je blo vredu, samo železo sem se mogla skos s prehrano trudit da sme imela zadosti visokega, samo sem zdanjič mela tudi brez elevita 135HG. Tole škatlo pojem in pol ne bom več, ker mi apetit povzroča, pa morem pazit na težo med nosečnotjo kot prvič....
Vauuuuu ti me pa prekašaš v cm, jaz jih imam 177 in 84 kg, pa sploh nisem debela, joj potem si pa ti res suhica, blagor se tebi, ti se pa lahko redišuser posted image

tašča: no moja je pa super, samo ne živim z njo.....user posted image

NS: jaz pa razmišljam, da ne bom šla, madona meni so zdej že 6 UZ delali, pa ne vem če je dobro no, da kar naprej not svetijo, pa glede na to da bom mela podrobnega v bolnici, pa da je blo prvič tudi vse o.k., ma ni se mi več no, kar naprej me prehglejujejo user posted image pa sem šele 12t noseča, se morem v teh dneh odločit kaj bom.....

zdej grem pa na sadni zajtrk pol pa delat, pridem še kaj....

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu MTFP)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
8.1.2009 9:29:21   
os*
LILKA, jaz sem visoka 178 in imam nenoseča cca med 76-78 kg in se mi tudi ne zdi, da sem debela..
ampak sem se zamislila nad težo od jaknik1..tako, da nisem sigurna ali se samo tolažim, da nisem debela
ali je pa pač odvisno od konstrukcijeuser posted image
si mi pa dala za mislit z apetitom in elevit...namreč jaz tudi pijem elevit in imam zadnje čase
nenormalen apetit...hm?user posted image
sem pa brala par nekje na forumu, da nekatere pijejo magnezij, kalcij in še omega3?
mogoče bi pa morala tudi jaz zamenjat elevit za magnezij in kalcij?

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
8.1.2009 9:40:24   
katrinka
jaknik1 - tok si me v dobro voljo spravla k si ful dobr napisala, trenutn sva z mojim pod njeno straho a se na spomlad seliva tako da bo cirka 30km razdalje in tud ona nima izpitauser posted image user posted image haha

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
8.1.2009 10:09:59   
elevitka
A smo vse Julijke visoke nosečke... tudi jaz sem visoka 178 cm, nenoseča sem tehtala 67 kg, sedaj noseča pa 70 kg. Men se samo zdi da imam velik trebuh... pa ne zarad nosečnosti  user posted image  saj sem šele v 11 t pa kr +3 kg ?

(odgovor članu os*)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
8.1.2009 10:13:52   
zaspančka
Tudi jaz sem med višjimi: 172 cm, pa sem imela nenoseča 63-64 kg. Zdaj imam v 12.tednu 2 kg več, trebuh se mi pa tud začenja že kr poznat, zato sm tud ta tedn povedala v službi in morm rečt, da je šef kr dobr sprejel. Uf, kakšno olajšanje je blo to. user posted image

No, se še kej slišmo.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
8.1.2009 10:17:17   
liam
Jst sm velika 170 cm. Pred zanositvijo sem mela nekje 64-65 kg. Sedaj, ko sem noseča 15t 4d pa jih imam 68, torej +3.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
8.1.2009 10:24:41   
elevitka
Toej je za mojih 11 tednov +3 kg kar ogromno ne ... če pa sem skoz lačna :(tud jaz nebom več jemala Elevit tablet po dopolnjenih 3 mesecih... moram najt krivca za moj povečan apetit) moj dragi se skoz šali da sem kot naša mačka vsakih 5 min v skledi  user posted image

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
8.1.2009 11:05:50   
liam
Joj punce samo tole pa res ni ql, če mate zarad elevita take probleme z apetitom. Jst pa jem Centrum materna, pa mi je ql. Nimam nič večji in nič manji apetit ko ponavadi. Je pa res, da mi sploh ne pašejo sladkarije. Odkar sem noseča sem mogoče pojedla 1 tablico čokolade in kaki bonbon.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
8.1.2009 11:13:04   
elevitka
Saj meni tud ne diši čokolada, in sladko ko zavoham kavo ali  paradižnikovo juho pa mi gre na bruhanje... men se vse ostalo lušta... še posebaj kako kislo zelje ali repa, pa da ne govorim o pohanem piščancu mmmmmmmmmmm sem kr lačna postala... v glavnem  jem ˝skoraj˝vse - očitno preveč ker bom do konca kot slon če bo šlo tak naprej user posted image

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
8.1.2009 11:35:51   
katrinka
oj, se počutim kot palček kajti jaz v višino merim le 161cm...sam res ste vse velikeuser posted image
kar se tiče apetita - sem kar pogosto lačna a nobena hrana ni ekstra ne diši pravtako me nič ne odbija, kar pa sem opazila je, da mi čokolada ne diši več...prej sem imela navado, da sem si zjutraj pred službo vedno kupila čokolado - milkyway al pa kej podobnega, če si nisem mi je kar nekaj manjkalouser posted image ...sedaj niti ne vem več kdaj sem jedla čokolado nazadnjeuser posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
8.1.2009 11:52:23   
furlica
Pozdravljene,

Lilka, jaz sem tam nekje ku ti, velika 178 in kg pred zanositvijo, 83.
Pred par leti sem jih tudi jaz imela 70-72 kg, a sem se malo poredila v teh letih lagodja in poročenega staža. Sva oba dobra jedca. No, zdej naj gre še nosečnost in dojenje mimo, potem pa dieta. Sej jaz se skušam držat, da ne preveč jem, a že 5 obrokov za mene rata vse skupaj dosti... Ma vidmo ne, ne bi se rada prou preveč zredila, a če se bom, bo pa pol bolj kruto.
Samo da bo naš baby zdrav, drugo zdej ni pomembno.

Lep dan

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
8.1.2009 12:04:56   
ninocka
Živjo,

jst sem OK, počutje tudi OK, čeprav sem mela včeraj ubijalski glavobol user posted image  Še zmeraj me daje grozna utrujenost in zvečer takoj zaspim.
Dobila sem  še rezultate krvne priskave NS in se mi je tveganje še ful pomanjšalo user posted image user posted image

V ponedeljek imam 2 pregled, danes sem mela pa zdravniškega za službo, in ko so me tehtali, sem mela -2 kg user posted image user posted image  Itak jih mam tolk preveč, da ni nobene škode, če je šlo kaj v minus user posted image
Apetit mam pa bolj tko, sladkarije mi ne pašejo, razen kakšne sočne tortice al pa tiramisu iz hoferja, ostala hrana pa  bolja lai manj vse, samo če ne kuham jst. Mi je pa v soboto tako zapasala kisla piščančja juhica s pire krompirjem, da sem jo pojdla 3 krožnike user posted image user posted image  Pa če bi jo kam mela za dat, bi ziher še ena 2 zmazala user posted image

Ena je pisal o menjavi G - jst sem mela prvi dve nosečnosti eno G, zdej mam pa drugega. IN se iz LJ vozim k njemu v PO. Se mi je moja bivša G tako zamerila - prva nosečnost je bla OK, ker je pač nosečnost sama potekala v redu. Potem so mi pa v porodnisšnici ugotovili, da imam en streptokok, ki je zelo nevaren za otroka in bi se morala v nalednji nosečnosti zdravit zaradi tega. On je pa to jemala kot nekja čist BZ, konstantno je pozabljala, čeprav je imela na prvi strani kartoteke z rdečo obkroženo, v celi nosečnosti sem imela 5 pregledov...skratka katastrofa. Ko sem zdaj zanosila, mi je še moj  user posted image  prepovedal it k njej in sem mogla takoj klicat tega G v PO. Že na prvem pregledu se mi je ZDEL ČIST DRUG SVET, DRUG PRISTOP, OBRAVNAVANJE...(ups velike črke, sori).
V glavnem poanta tega dolgovezenja je - če nisi zadovoljna, zamenjaj. Ker bognedaj, da bi šlo kaj narobe, si boš celo življenje očitala, da mogoče bi blo pa OK, če bi takrat zamenjala G...

mORAM IT...

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
8.1.2009 12:31:10   
smile30
Oj punce,
moram priznat, da moraš kar dnevno prebirat tale naš formum, če hočeš na tekočem bit.

Elevitka - ta je pa res dobra "kot mačka vsakih 5 min v skledi". Sem se kar fajn nasmejala.

Ste pa res same košarkašice tukaj. Lahko bi sestavle kakšno ekipo. No, samo jaz bi bla sodnik. Sem namreč le 165cm. Žog pa itak niti rable ne bi user posted image .

Sem bla včeraj na pregledu. Sva šla skozi izvide. Vse je OK. In že nestrpno čakam jutrišnjo NS. Upam, da se bo spol videl. Ne zdržim več. Tamalemu že itak govorim, da bo sestrico dobil, in da ji bova kupla roza špange in ji bova v črne laske natikala. Si ne upam niti predstavljat kako se bom pripeljala domov, če mi omeni kakšnega fantka.

A ma mogoče katera kakšni otroški smučarski komplet, št. 92 /98 za prodat? Bomo verjetno šli kaj na sneg, pa se mi malo trapasto zdi novega kupovat, ko pa ga bo oblekel le par-krat. Če mu bo sneg sploh všeč, seveda?! Javite, če imate kaj.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
8.1.2009 12:45:52   
bipi
Oj,punce!

Sem od mojega G. Moje pikice ni več. Že pri devetih tednih je odmrla ampak sem šele danes izvedela. Jutri imam čiščenje. Pa ravno sem se že veselila, da sem že ven iz kritičnega.
Ne morem verjet, da se lahko počutim tako grozno.

Želim vam uspešno pot do konca.

(odgovor članu smile30)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?