Anonimen
|
Tako, danes sem imela ponovno pregled, mi ni delala UZ (pa sej smo ga zdej gledal na cca14 dni), mi je pa srčka poslušala. Pa ful me je spraševala, če se v službi dobro počutim, pa da če se ne, naj ji kar povem, pa da mi bo bolniško dala, pa sm jo komaj prepričala, da mi je res OK in da se fantastično počutim. lilka, midve sva se včerej pogovarjali glede elevit tablet, pa sem ti povedala, kaj je men G rekla zadnjič, pa sm jo prov zarad tebe danes ponovno vprašala, pa mi je rekla, da nima nč proti, če jih jem tam do 22 tedna, ko bova delali morfologijo, pa če jih bom, naj ji takrat povem, da bova pač izračunali kolko je otrok težak in če bo teža na max, jih bom pa pol ukinla. Je pa odločitev moja. In kaj naj zdej? furlica, jst sm velika 179 in imam nenoseča cca 60kg in vem kaka umetnost je dobit prave cunje. Da so dost dolge, pa dost ozke....... Mam pa dvoje nosečniške hlače iz popka in ti moram rečt, da majo kar se dolžine tiče tam res izbiro. Je pa res, da je cena huda, sam tokrat jst ne rabim nič kupovat, ker imam dost hlač še iz prejšnje , pa še prijateljica mi je dvoje posodla, tko da sm kr založena s cotkami. ana**, a veš, da sm tut jst opazila, da diham ko slon, pa danes mi je ena v službi rekla:,, Uau, ti maš pa že trebuh!!!,, Ja madona, pa sej sm noseča tašče, to mnenje sm pa že podala, a ne aha, pa za seznam +2kg
< Sporočilo je popravil jaknik1 -- 7.1.2009 17:49:35 >
|