andmoj
|
oj. Joj, komaj mal počivat. Sam norim skos okoli. Pa še takšna sopara je notri, da je joj. Že od četrtka skos nekaj delam. Najprej sem imela v četrtek naval kuhanja, sem si zaželela obaro in sem jo šla skuhat. Potem sem morala nekaj narediti za kosilo, to je bilo makaronovo meso, potem sem imela pa še toliko časa, sem pa še segedin nredila. PA sva v četrtek imela za kosilo makaronovo meso in solato, pa sadno solato s smetano, včeraj sva imela segedin in krompir v kosih z ocvirki, danes pa sva imela juhico z jetrnimi cmočki - kuglcami, pečeno meso, krompir in sladoled. Zdaj pa počivam, ker je šel moj v službo. Me pa tko na levi strani mišica boli, dva dni nazaj sem se ponoči zbudila in sem se mal preveč pretegnila na postelji in me je zagrabil krč. Včeraj je bilo vse ok, danes pa komaj okoli hodim. Mal mi je prej pomagal, ko me je moj dragi zmasiral. Spala sem pa danes do 11h, sem šla pa komaj ob 3h zjutraj spat, ker mi v bušiju ni dala miru, sem že mislila, da mi bo kar trebuh raztrgala in pokukala ven. Pa okoli popka me je bolelo,.......tko da si bom mal še privoščila počitka, potem pa je potrebno še malo pospravit. Majhno stanovanje, ampak tolk dela . Drug teden imam pa še 2x MŠ, naslednji teden pa je na vrsti pregled in papirologija. Saj najbrž ne bo nič narobe, če malo kasneje prinesem papirje na CSD. Gledala sem, da naj bi bil predviden datum za oddajo papirjev (pri meni) 26.5., ampak imam takrat šele pregled in dobim vse papirje, kar jih rabim od g, pa grem šele v sredo na CSD, ker je v torek zaprto, na firmo in upam, da mi jih v službi takoj izpolnijo, pa še isti dan potem nesem nazaj na CSD. Aja, pa veselo po žogi skačem doma in malo vadim vaje.
|