Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1 Obiski - jst sm imela pri prvem kr dost obiskov, pa sm bla ful utrujena, pa dojenje nama je nagajalo...Zakaj? Ker nism znala rečt ne. Pri drugem pa sm mela na obisku mamo(vsak dan, da mi je mirkala malega, ko sem šla pod tuš), oče(enkrat), moj in starejši sin enkrat na dan za pol urce. Ostalim sem napisala SMS, da ima mali antibiotik in so obiski prepovedani. Užaljenost je padla sam s strani njegove sestre, pa je kmal prebolela. Si pa ne predstavljam, da bi imela obiske ob tistih groznih krvavitvah(po drugem porodu sm precej krvavela). Dojenje pa steklo za 5. Tut cimra(prvorodka) je imela omejene obiske sam na starše(vsaka ji čast), tako da nama je blo super. Upam, da tut tokrat dobim tako cimro, čene pa bom zatežila - definitivno. Ne prenesem tega, da bi me nekdo povsem neznan tam zijal vso krvavo al pa v joško med dojenjem. se cisto strinjam, daj mi pa povej zakaj je bila sestra od tvojga uzaljena - meni res ni jasno, zakaj so eni uzaljeni - no poleg dejstva, da so egocentricni No, sej tut men ni blo nikol jasno zakaj je bla užaljena. Mi je sam doma na prvem obisku(čez kake 3 tedne) rekla, da zakaj ni mogla pridt, pa sm ji kratko in jedrnato razložila, da je tut sama mati in da bi lahko razumela žensko po porodu in da me prov nč ne briga, če je kdo užaljen. No, pol se pa nismo več menil o tem. Naty-taja vse najboljše . Kozmetika - Bubchen. Hator - zakaj bi pa zamerle? Sej to je pa ja ful lepo, da raje ponudiš, kot pa stran mečeš. Kitovke - sm se spomnila, ko sem bila noseča z drugim cca 6m, pa smo šli na bazen, pa se je moj hotu mal pohecat, pa je reku starejšemu sinu s katerim sta bila že v vodi:,, Nik prim se me, mami prihaja v vodo, gladina se bo dvignila.,, Jst sm bla pa čist užaljena (HORMONI) in pol nism hotla not, pa ful se mi je mogu opravičevat... Danes se pa tako nasmejem temu, sam dvomim, da bo v tem občutljivem obdobju še kdaj poskusil kej tazga. Telovadba -
< Sporočilo je popravil jaknik1 -- 18.5.2009 20:28:33 >
|