Anonimen
|
Jaaaoooo, kaj mi delate lušte! Odštevam minute do konca službe, pol pa letim v mercator po jagode in lubenico. Dans bom doma pekla pizzo, moj je pa kupu sladoled. Ga nikol nism kej preveč marala - še na morju ne. V nosečnosti mi pa noro paše! Hvala tisti, ki je primerjala Next in H&M. Ta vikend si dam mal duška pri naročanju! Ome in stokanje - jap, tudi jaz! Prejšnjo nosečnost sploh nism vedla, da sm noseča, zdej pa.... Me tud krči grabijo, zgaga peče, slabosti se mi vračajo, sploh če kaj mlečnega pojem, podplati pečejo, noge in roke zatekajo, v obraz zgledam ko žogica... Pa še kaj bi se našlo! Pleničke - čestitke vašim malčkom, da so se tako hitro odvadili. Mi se bomo s tem začeli ukvarjat ko bo mami na porodniški al pa celo po porodu. Me mal skrbi, kako bo šlo tisti čas, ko bom js v P. Pa da ga pol recimo drugi "kregajo", da ni lepo, če mu uide... Aja - pa čestitke za tako hitre prestope v svojo sobico. Men Alen celo prvo leto ni skor nč spal ponoči, tako da mi je to bilo neizvedljivo. Zdej pa upam, da bo tale drugi/a boljše discipline in bo takoj, ko se nehamo dojit ponoči, premeščen v svojo sobico! Upamo na najboljše! ninocka - a kr do januarja morte čakat za fimozo? A ni to mal dolga doba? Js sm glih učeri klicala za pregled, ga imamo 23.7., poseg bo pa nekje 2 mes. kasneje. bybyka hvala za recept! Sem že sprintala! Js tud zdej jemljem železo, kalcij in omega sirup. Pa magnesol. Bom še zarustala. Sam men je vse to toooolk ogabno, da včasih kr preskočim! žoga da že lahko uživaš! OK, spet sm se razkokodakala! Lep vikend vsem, se slišimo!
|