ninocka
|
Dobro jutro! Evo mene, nahranjena, naspana, izpod tusa, namazana z eno smrdeco kremo Zdej, ko pospravljam, sem nasla ful enih testrckov. Pa sem rekla, da bom te bodymilke vse porabla, ker mi bo tiste kreme, k se zdaj z njo mazem, itak zmanjkalo. In se namazem z enim od DM za nosecnice, pa smrdi za bruhat Kje je moja kokosova krema Prej sem se celo spomnila, da moram bolnisko odpret danes. Sem prav ponosna nase, ker tale nosecniski pozabljivitis je obup... Sem pa ful vesela, da je soncek danes Pa placa je prisla na TRR, moram samo se precekirat koliko, pa se regres smo dobili ta mesec...jupi, bo zapravljanja Sibma pucat naprej in metat stran stare kremice...mam se 2 omari za scistit... IZVIRNO SPOROČILO: ana** Ninocka vidim,da je pridna pospravlja Ej lahko bi še k meni tut malo prišla! Bi te bla vesela Jst sploh ne moram stvari mečt vstran Ma kr bi šparala pa da se prah nabira gor, čeprav ne bom več uporabljala ma se pri sebi se mi ne da lahko pa ti prides k meni, pa ti se kaj podarim za tvojo zbirko Jst sem tud vcasih vse sparala, vsak papircek, kartoncek od obleke, sploh ce je blo kaj "lustnega" gor narisano. Pol sem pa na BBCprimeu ful gledala ene oddaje o takih ljudeh, kot sem jst, ki so samo hrckarili in hrckarili, cez 10 let so meli pa vse sobe zabasane z enimi stvarmi, ki niso niti vedli zakaj jih imajo, od kod jih imajo, niti jih niso nikoli uporabljali (pa zbirali stare casopise, pa reklame, cunje, pa vse mozne pi.ckarije). In pol so prisli te strokovnjaki iz te oddaje in so jim vse spucali, neki je blo za v kontejner (ponavadi kar tam ene 5 kontejnerjev), neki so dali za dobrodelne namene, neki pa prodali na boljsjaku. Ampak je blo ful grozno gledat, kako majo v hisah, pa recimo cela splanica nastlana z vsemi moznimi stvarmi, na pojstli je blo pa lih tolk placa, da so se lahko not vlegli...od takrat naprej sproti mecem stran stvari, zdej moram pa se mal cistke po omarah narest. Sej vedno vrzem kaj stran, ampak vedno je pa se nekaj, k se pa ne morem locit...evo zdej mecem stran vse... Bom slikala pol un moj skaf, kolk sem stran kozmetike in zdravil pa cistil vrgla... Zdej pa res sibam, se javim ob pavzi (t.j. cez cca 1 uro ). Vec itak nisem sposobna delat, da se ne bi utrudila