ninocka
|
Dober dan! Jst sem mela danes pregled pri G, vse OK, maternica se ni nic bolj stanjsala od zadnjic, pobc mtehta 2300g, obrnjene na glavico (kar je pa men vseeno, ker bo itak CR). Predviden datum CR je 23 ali 24.06, torej cez dober mesec. Sem odbila papirje za CSD, moj mi je v sluzbo odnesel tist za place izpolnit, G mi je se enkrat dal potrdilo za bolnisko (prejsnje je bilo prestaro, ker sem bolnikso in dopust obrnila). To je to. Aja, pa kri sme mogla spet dat (toxa, hemoglobin), vode pa nisem dala, ker me je ful tiscal lulat ze pred pregledom in nisme sla, ker sem rabla met poln mehur, pol sem pa takoj sibala na WC, vmes so mi pa dali napotnice za laboratorij...je.bat ga, bom dala pa vodo naslednjic pred pregeldom. Mam ga 12.06 in bomo vzeli se bris na streptokok. Kilogrami - sem se zredila za 2.5 kg , pomoje sem zdej dodatno kilo pridelal na racun sladoledov in ledenih kav babyphone - midva imava Phillipsovega (zdej je avent-phillips) in je super. Majhen, predvsem mi je pa pomembno, da ful nese (preverjeno) in pa da ima skoz "odprt" kanal in ga nic ne moti (druge naprave). Ker tistega pri angelcare motijo, pa se linija se odpre smao takrat, ko je nek sum, pa se to z zamikom. Ampak tuki mi je itak bolj pomembna blazina. blazina-povstercek za dojencka: NE!!! se ne uporablja, ker se lahko otrok zadusi, poleg tega mora pa spat na ravni podlagi. jogi - pranje prevlke - sem oprala, tud lupinico in vozicek. Nikol ne ves kje se valja, koliko casa in koliko je prasno. pranje - navaden prasek, ki ga uporabljam za vse (trenutno imam OMOta), brez mehclaca in 2x izpiranje (brez mehcalca zaradi alergij, 2x izpiranje, da gre prasek res ven). Jst sem pri obehcveh prakticirala to tam do nekje 10 meseca, potem sme pa zacela dodajat tudi mehcalec in samo 1x izpiranje + skupno pranje oblekic (za dojencka drugace vedno perem posebej, samo njegove stvari). IZVIRNO SPOROČILO: BOOMER So pa jagode že drugič dale vse od sebe sam kaj ko se s ptiči tepem očitno vsi cel dan čakamo, da se glih prav pobarvajo, pol me pa itak prehtijo te zverine leteče ha, ha... no, sej se mi smislis, ker vem kako je, ko si neki zelis... aja BBC oddaja - to po moje še država te oddaje sponzorira, k je res učinkovito mene so definitivno ozdravli, mojga pa je fotr njegov, ko je po pogrebu v karjolah vozu na smetišče stvari iz leta 1930. hrckarjenje, katastrofa, res...sam nabira se ti in nabira, pol pa eni tvoji sorodniki itak vse na smeti odpeljejo, ker jim nic ne pomeni...boljs ze sproti reducirat, pa da tiste ztvri dejansko se kdaj v roke vzames, kot pa dajih zarad navlake ne vidis... masaza presredka - men jo ni treba izvajat, sem pa pri prvi nosecnosti probala oz. je mogu kar moj, ker jst nisem dosegla im je tako bolel, da smo pa 20 sekundah nehali. obiski - v PO porodnisnici lahko omejis obiske oz. napises, kdo te lahko pride obiskat in komu lahko dajo informacije. Sicer boste pa sama vidle - mogoce vam bodo obiski ful pasali, mogoce pa sploh ne. Jih bodo pa vasi steral in se sli vratarje Pri prvem porodu sme mela cimro, ko ji je naenkrat prislo na obisk ene 10 ljudi, pa se skregali so se pol tam mislim, adijo pamet...sej je bla tud ona ruknjena, ne morem prebolet (po 4 letih), kako se je drla takrat na svojga otrocka in ga preklinjala in posiljala ne vem kam... Vse najboljse tistim, ki slavite!!!! Mene ta zalostni dan caka jutri Zdej grem pa neki pojest, ker sem do zdaj popapala edino kornet za zajtrk ob 11h