|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2009
28.2.2009 14:19:53   
Upsss
Hej punce, tudi jaz sem vas prišla malo pozdravit. Berem pa kr vse na hitro in počez, ker tolko pišeteuser posted image  pa neke druge teme še vmes padejo.. pa minejo 2,3 ure za netom... katastrofauser posted image  še dobro, da sem bla prej malo na sprehodu, v MB je noooro sončen in topel danuser posted image

monty, mislim da si ti spraševala za ABC design? Prejšnji vikend sva bila z mojim v Toysu v Grazu (tam pri Ikei) in sva videla ta voziček, vendar model ABC design Rodeo (ampak so imeli samo eno barvo - črnouser posted image ), je pa izrecno ugoden, mojemu je bil zelo všeč, ker je enostaven in zeeelo lahek. Ta novi model pa menda ni bil tam. Morda pokličeš in vprašaš? Nama nekak ne gre vse skupaj, ker sva že kupla Maxi Cosi lupinico, pa na te vozičke ne gre...

Pozdravček vsem od upsss

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
28.2.2009 14:20:58   
donna22
Ana, to je ta blazina:

http://http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170512

http://http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170513

Meni je res fajn, se pa potem lahko uporablja še pri dojenju, pa tudi za druge stvari ... V glavnem, je ful uporabna zadeva user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
28.2.2009 15:24:31   
nana
Pozdravljene punce,ta voziček ABC design je meni tudi full všeč,koliko pa stane,že ve katera kaj več?
Drugače pa bi jaz imela en taki voziček ki bi bil za na teren to pomeni,da bom z njim lahko šla tudi po makedamu in tako ,ker rada delam dolge sprehode in nasploh bom ogromno na pohorju in nevem kakšen voziček bi bil za tak teren?Ima katera izkušnje?
Koliko pa je normalna cena za voziček,meni se zdi recimo 1000 eurov malo preveč samo za voziček al sem jaz tak čudna? Danes pa je taki lepi dan jaz pa čepim v službi,lep pozdrav vsem,user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
28.2.2009 18:43:42   
elevitka
IZVIRNO SPOROČILO: zoga08

Hoj bejbe,
ali vse uživate v sončku, no pri nas se je že zoblačilo. Vas samo mal pozdravim.
Danes sem pridna, pripravljam stvari za žurko, ki jo imam. Ima pa moja user posted image  že cel dopoldne žurko. Zdej grem mal počit, da bom pol vsa sveža.

Me pa zanima, če ima katera probleme s kolki? Meni zvečer, ko sedim ali ležim leva noga čist zablokira v kolku, ko hočem vstat in hodit.

Uživajte v preostanku vikenda.

Imam ja jaz... samo v desnem... boli kot strela , jaz se ne morem ponoči niti obrnit iz boka na drugo stran, moram starega zbudit da me dobesedno prekucne na drugo stran, vstat niti slučajno ne morem sama, niti ko se obuvam recimo se ne morem postavit da bi stala samo na desni nogi,  (kot da bi me heksnšus tresno, kasr sapo mi vzame) in to se dogaja že 3 tedne

(odgovor članu zoga08)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
28.2.2009 19:43:52   
KaOs
Ola Souser posted image !!

Da se še jaz malo javim in popravim zelo slab vtis.

Najprej podatki za seznamček:
no pa prvo neprijetne stvari : KG + 5
spol še neznan
naslednji pregled MF 11.03.09

Tilča pozdravljena - saj veš kako pravijo BOLJE POZNO KOT NIKOLI!!!!

Sabina84, če smem vprašat kje pa je ta NKD trgovina?!

No da se še mi malo pohvalimo - sobica je pripravljena!!!JUHHHHHHHUUUUUUUU! Ni lih ono ne vem kaj posebnega, je pa narejena z vsem srcem - saj veste od Atija in Mamice!!! Če katero zanima ali išče še kakšno idejco  pripopam kakšno slikico - no problem!!!

Kaj pa kaj cotike in podobno - že kaj kupujete?

Pišite kaj!!

P.S.: Ker sem iz okolice Celja se priporočam za kakšno kavico - če se bomo lahko časovno dogovorile.

Najlepši dnevi mojega življenja-09.07.09 in 01.01.11!!!

(odgovor članu tilča)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
28.2.2009 20:28:18   
nana
KaOs,čestitke za sobicouser posted image ,midva še niti približno nisva začela rihtat sobice,ker od začetka ga boma tak imela pri sebi,saj sobico boma zrihtala ampak tak na pol,pol pa potem čez čas ko ga bom dala tja spat,glede cotic pa mislim,da imam že počasi vse,ker so mi tak vse tiste ki že imajo otroke rekle naj ne pretiravam preveč,ker potem ko se otrok rodi še ti itak vsak kaj prinese pol pa določenih stvari otroku sploh ne oblečeš,aja pa še to vse so mi tudi rekle naj ne kupujem tistih čisto malih številk,ker lahko,da mu bo v štartu že vse premalo,pa itak imam filing,da ker bo user posted image ,ter ker je ati kar velik,jaz pa tudi nisem mali štopl,da bomo meli velikega user posted image ,
glede trdega trebuha in žogice ki pogleda ven pa sem jaz tudi mislila ,da bi to lahko bil že mali z ritko ali pa glavico,po drugi strani pa sem mislila,da še je premali da bi se to tak vidlo in čutlo.
                                                                      Nič,lepo bodite

(odgovor članu Upsss)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
1.3.2009 6:48:28   
N072009I
jutro,

moja pikica skače že od 4 zjutraj in tako tudi mamica. Še dobro da obstaja računalnik in internet ter seveda ringaraja user posted image .

jazzz27: glede subvencije se popolnoma strinjam s teboj. Višina prispevkov je sicer odvisna od višine letnih dohodkov in razreda v katerega padeš. Ob odprtju s.p.ja si razred določiš sam in nato po končanem poslovnem letu doplačaš ali dobiš nazaj. V najboljšem primeru pa znesejo okoli 200 EUR. Zavezan pa si za dve leti. Tako da, če sešteješ prispevke in računovodkinjo, porabiš skoraj celotno subvencijo. Definitivno se ne splača. V letu 2007 sem bila zaposlena in nato dala odpoved in šla na svoje. Ker pa za svojo dejavnost ne potrebujem podjetja sem oseba brez statusa. Če velja to, da če si bil v zadnjih treh letih vsaj 12 mesecev zaposlen in si pred nastopom porodniške prijavljen na zavodu, potem ni panike. Sem spraševala na zavodu, kjer so me poslali na socialno in iz socialne na zavod, tako da zvedela nisem nič. Bom še malo pobrskala.

zoga08: nove barve od Mutsy-ja si lahko ogledaš na njihovi spletni strani. Meni zgledajo sicer enake kot stare, vendar po imenih vem da je nova kolekcija. http://www.mutsy.nl/products/safe2go/colors

Jutri imam pa morfologijo user posted image . Komaj čakam. En del mi jo je naredil že v 16. tednu (za moje pojme čisto prekmalu), drugi del pa mi jo bo naredil sedaj v 24. tednu (za moje pojme malo pozno). Ampak on že ve, važno je da je naša mala zdrava. No, upam da je mala, da ni kakšen lulček zrasel user posted image . Le da je dete zdravo.

Moj trebušček je pa že kar precej velik. Me je včeraj kolega vprašal:" Kdaj imaš že rok? A pa si sigurna da je samo eden?" ha ha

Lep, sončen in topel zaključek tedna

(odgovor članu nana)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
1.3.2009 8:34:08   
Hator
Punce,
mene pa zanima, če se bo katera odločila za povijanje s pralnimi plenicami? Npr. http://www.pleniceracman.com/si/ ali http://www.storklja.si/ ipd.
Mene kar precej mikajo. Je začetni vložek večji, se pa verjetno po kake pol leta prekrije z denarjem, ki ga zmečeš za plenice za enkratno uporabo. Pa še naravno je, kar je najvažneje.

(odgovor članu N072009I)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
1.3.2009 10:02:53   
Anonimen
Punce moje! user posted image

Dolžna sem vam poročilo - morfologija uspela, vse je 1A, PDP je zdej 29.6.  Dete je kar veliko, pa baje, da je lulek nekam odpadel in ga ni najdla. Sam ni 100%, ker je vidla samo za 2 sekundi, pol je pa bebi prekrižu nogice, in se ni premaknu nasl. 15 min.  Tako, da se mi je izpolnila želja - ne vmo, kaj bo! In niti več ne bom vprašala, ker mi ni pomembnoooooo! Sam, da je vse ok! 

V glavnem to je hitra verzija, Alen je učeri imel RD in smo praznovali s starši, danes so na vrsti prijatelji in otročki, tako da ni časa. Vam več povem jutri iz službe!

Lep pozdrav vsem!

(odgovor članu Hator)
  Neposredna povezava do sporočila: 2834
1.3.2009 10:17:02   
Belika
IZVIRNO SPOROČILO: Hator

Punce,
mene pa zanima, če se bo katera odločila za povijanje s pralnimi plenicami? Npr. http://www.pleniceracman.com/si/ ali http://www.storklja.si/ ipd.
Mene kar precej mikajo. Je začetni vložek večji, se pa verjetno po kake pol leta prekrije z denarjem, ki ga zmečeš za plenice za enkratno uporabo. Pa še naravno je, kar je najvažneje.

Midva sva najprej imela to v mislih, pa se je potem izkazalo, da so jih vsi najini prijatelji ki so jih imeli kmalu zamenjali za navadne. Tako da so naju na nek način prepričali v navadne. Mi je pa ena babica povedala, da je zadnje čase namesto širokega povijanja aktualno spodaj pamperske, čez pa racmanke. Namesto tetra planic. Mi bomo še videli kako bo. Racmank baje nekaj dobiva in če je res sedaj to namesto širokega povijanja dovoljeno (v kolikor bomo mogli tako povijati), se mi zdi to bolj enostavna rešitevuser posted image .

Bomo videli...

Hehe midva sva sedaj v fazi, kjer naju zasipajo z nasveti. Dokler so to samo nasveti (in ne vmešavanje) me to sploh ne moti. Mi je pa zanimivo poslušati, za eno stvar ki nama jo nekdo popolnoma odsvetuje, jo potem drug priporoča oz. omeni kot nepogrešljivo... hehe bo treba eno srednjo pot ubrati...user posted image

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
1.3.2009 12:28:26   
katrinka
o nosečkeuser posted image - kako ste to nedeljouser posted image

sabina84 - cestitam za dobre rezultate iz MFuser posted image

tilča - dobrodošlauser posted image

ana - oh te tašče, a res ne morejo zadrzat teh trapastih izjav zaseuser posted image , moja me niti povoha ne pa bom jutri noseča točno 19tuser posted image , moja svakinja pa gobca da ne vem kaj mi loh rece al pa pomaga k ona se ni bla noseča, a za vse kar nardim ima pripombeuser posted image , komi cakam da zrihtava kopalnico da se preseliva, tok sta me razkurle da sm hotla popokat vse in it v bajto pa ce spim na tleh in se umivam v skafuuser posted image

ne vem kera je spraševala za ceno magnesola - v lekarni stane 4,20eur, sem ga v petek kupila pa kalcij zaradi krcev v nogah, je G rekla naj grem iskatuser posted image

pa kupila sem si končno moj prvi album in ga veselo ze izpolnjujem user posted image

plenice - sem tudi jaz razmisljala o pralnih, pa sem ugotovila da je vseen več plusov za navadne tko da bom kar na tem vstrajalauser posted image

drugače pa sem v petek imela pregled pri G, za seznam +6kg, naslednji pregled 11.3. MFuser posted image , drugače je pa vse ok, je bebica skakala po busijuuser posted image mam pa obcutek da bo fantek, moj i pa puncko...no, bmo vidl k pride na svetuser posted image

imena - da se ne boste več smejale - iz 18 imen za puncko sva prisla na 2, pravtako za fanta, tako smo izbor končali...je moj izbral pa morm rect da zlo dobruser posted image

(odgovor članu Belika)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
1.3.2009 19:21:03   
Hator
Katrinka, kateri so plusi za navadne plenice, ko praviš, da jih je več? Ker sama se tudi še odločam...

Pralne:
+ naravni materiali
+ ni potrebno posebno široko previjanje pri novorojenčkih
+ večkratna uporaba, lahko tudi za drugega otroka
+ dolgoročno cenejše
+ ekološko
+ otrok se prej navadi na kahlico
- pranje, sušenje pribl. na 3 dni

Navadne:
+ po uporabi odvržeš, ni pranja, sušenja
+ otrok ne čuti mokrote
- pregrevanje, posebej škodljivo za fantke (neplodnost)
...

dopolnite seznama...

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
1.3.2009 19:30:08   
ana**
Živjo srečke nosečkeuser posted image

Se prav vidi,da je nedelje nobene tukajuser posted image

Midva ne bova uporabljala pralnih plenic ampak kar navadne.

katrinka a nam zaupaš ta 4 imena?user posted image Sej veš... babe smo firbčneuser posted image

jasna čestitke za MFuser posted image user posted image   Pa vse najboljše Alenuuser posted image user posted image

Jst sm ravno prišla domov. Sm bila na enem rojstnem dnevu in sm se z tortico sladkalauser posted image Sta bili dve torti različnih okusov in itk sm mogla oba probatuser posted image user posted image Drugače bi blo kaj fejst narobe..
Tamau me je cel čas brcal v mehur in sm bla posledično 4× na WC-ju, zdaj pa se je umiril.. Pomoje ga je torica uspavalauser posted image user posted image

Zdaj pa si grem pripravit vroco kopel in pocasi spat.. Ju3 moram bit ze ob 7ih v sluzbiuser posted image

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
1.3.2009 20:02:34   
_ella_
Hator -jaz sem se a glede pralnih plenic  odločila za eno vmestno zadevo. Ponoči bi dajala pamperske, ker so bolj vpojne in najbrž tudi otroci zato bolje spijo- ni treba ponoči previjati, in če gremo kam na pot s tamalo. Mislim, da na poti so plenice za enkratno uporabo  bolj uporabni . Sicer pa bi uporabljala pralne plenice. V avstriji sem našla spletno stran, kjer ti jih za 14 dni sposodijo za probo, da vidiš če ti ugajajo. Oni imajo pa  take plenice, ki niso tako ogromne-oziroma imejo dimenzije pampersk. Kar je problem pri racmanih in plenic pri štorklji.

Ma mene zanima, če katero kaj trtico boli?  Pa nisem padla in ponavadi me ne boli. Tudi kolk me boli, ampak me je že prej. Vendar zna biti, glede na vaše izjave, da se je to zdaj zaradi nosečnosti potenciralo.

Sicer se počutim kot ribica v vodi, polna energije in zdravja.  Tamala tudi že veselo brca, vendar nič moteče, v smislu, da bi me zbujala in podobno.

LP

< Sporočilo je popravil _ella_ -- 1.3.2009 20:05:35 >

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
1.3.2009 20:04:06   
sabina84
KAOS  NKD trgovina nasproti braniborja v centru mesta. Je tk znana gostilna da jo ziher ponaš.
Kupujemo še nč ne,sam sprejemam kar dobim,veliko sem že dobila,nekaj bomo dokupili,še mam čas. Odvisn kk kej zasledim kje.
Če se bote kej menle za kavico se priporočam. Pa kr kmal se lahk začnemo menit,prihajajo lepi sončni dnevi....user posted image

Pa pa

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
1.3.2009 20:05:59   
N072009I
   user posted image   JULIJSKE NOSEČKE 2009   user posted image

user posted image

PDP;
Ime (št.user posted image ,št.user posted image ); Starost; Kraj; Spol; +Kg; Stan 

X. JULIJ  
ip77 (1 ,0 ); 31 let; Gorenjska;                  
DannyS (? ,? ); KP 

26. JUNIJ    
donna22 (1 ,0 )22 let; Ptuj;  user posted image+4kg; koruznica 

27. JUNIJ
Naty-Taja (3 ,2 );30 let; CE; user posted image+2kg 

28. JUNIJ    
nena30 (1 ,0 ); 30 let; Izola; user posted image ; +3kg 

29. JUNIJ    
zoga08 (1 ,0 ); 26 let; Lukovica; user posted image ; +8kg; poročena  
jasna81 (3 ,1 ); 27 let; CE; user posted image +6kg   

1. JULIJ  
NO72009I (1 ,0 ); 30 let; LJ; user posted image ; +7kg; koruznica 
Anonimna (2 ,1 )   
katana37*2  (2 ,1 ); 36 let 
Hator (3 ,0 ) 29 let; KP;  user posted image ; +7kg; koruznica   

2. JULIJ

Jenny* (3 ,1 ); 33 let   
ana** (2 ,0 ); 25 let; LJ;
 user posted image ; +5kg 
radovedna julijka (? ,? )

Zerlina (1 ,0 ); 28 let   

3. JULIJ  
tacamuca (1 ,0 ); 28 let; +4kg
_ella_ (1 ,0 ); 37 let; Domžale; user posted image ; +5kg; poročena  
bimbambom (1 ,0 ); 30 let; user posted image
jaknik1 (3 ,2 ); 30 let; NM; user posted image+2kg 
_MiNa (1 ,0 ) 

4. JULIJ 
Nikita (5 ,0 ); user posted image+6kg
glossa (2 ,1 )
Melika (1 ,0 ); 28 let; 
user posted image+5kg
anonimna (? ,? )

5. JULIJ  
inuasa (1 ,0 ); 26 let   
LERO (2 ,0 ); 27 let; +7kg
Špela30 (1 ,0 ); 30 let; +1,5kg
liam (1 ,0 ); 25 let; CE; user posted image ; +4,5kg
sabina84 (1 ,0 ); 25 let; CE; user posted image ; +7kg

6. JULIJ

furlica (2 ,0 ); 30 let;  user posted image+2,5kg
nborazem (6 ,2 ); user posted image+4kg
monty (1 ,0 ); 28let; user posted image ; +4kg; koruznica  
sonkan (? ,? )

7. JULIJ   
jazzz27 (1 ,0 ); user posted image-2kg    

8. JULIJ 
sinskaT (2 ,1 ); 27 let; LJ; +0kg   
mravljica123 (1 ,0 ); 26 let; -0,2kg
ksandra (1 ,0 ); 33 let; user posted image ; +5kg

9. JULIJ

lastovka (1 ,0 )  
andy28 (2 ,1 ); 28 let; LJ; user posted image+1kg   
Ribica 80 (1 ,0 ); 28 let; Trebnje; user posted image ; +3,5kg; poročena
bdubadu (4 ,2 ); 35 let; user posted image      

10. JULIJ   

11. JULIJ 
smile30 (2 ,1 ); 30 let; +5kg; poročena  
katalena2007 (3 ,0 ); 27 let; +6kg
ninocka (3 ,2 ); 30 let; LJ; +1kg

12. JULIJ 
Matejci (2 ,1 )
lolita80
(2 ,1 ); 28 let
Lejkica (1 ,0 ); 30 let; user posted image+6kg

13. JULIJ   
rakica26 (1 ,0 ); 26 let 
KaOs (1 ,0 ); 29 let; CE; +5kg

14. JULIJ   
Vixen (1 ,0 ); 33 let; -2kg

15. JULIJ   
masna (2 ,2 ); 31 let
tonja (2 ,2 ); 26 let   
tanatoraja (1 ,0 ); +5kg

giggica (? ,? ); 25 let   
tilča (? ,? );

16. JULIJ   
Češnca (2 ,1 ); 29 let; Kamnik; user posted image+2kg; zaročena 
Netopirčy81 (2 ,1 ); 26 let; Lesce
anci banci (1 ,0 ); 29 let; LJ; user posted image+4kg 

17. JULIJ

dd77 (1 ,0 ); 31 let; KP; user posted image+1,5kg; koruznica 

18. JULIJ 
lola11 (1 ,0) 

19. JULIJ    

20. JULIJ   
Chebellca (1 ,0 )  
Chatty (2 ,1 ); 26 let
lučka 25 (1 ,0 ); 32 let; -3kg
gaja* (2 ,1 ); 27 let; +0,5kg    
Pupa1005 (1 ,0 ); 31 let

21. JULIJ 
levinja86 (1 ,0 ); 22let

22. JULIJ   
ROŽICI (? ,? )
lilka (2 ,1 ); 30 let; +1kg    

23. JULIJ   
rina22 (1 ,0 ); MB; user posted image+0,8kg
elevitka (1 ,0 ); 29 let; MB; user posted image+3kg

24 JULIJ  
zaspančka (1 ,0 ); 23 let; Ivančna Gorica; +7kg 
os** (1 ,0 ); 28 let; KP; +5kg

tina69 (2 ,1 ); 24 letuser posted image+1kg
tanc555 (2 ,1 )
mimi22 (? ,? )
jazzmine (1 ,0 ); +0kg
Upsss (1 ,0 ); 30 let; MB; user posted image +3,5kg; koruznica  
busika (2 ,1 ); 37 let; CE; user posted image +6kg;   

25. JULIJ   
andmoj (1 ,0 ); 29 let; +2kg

26. JULIJ  
darjussa (1 ,0 ); Prekmurje    
ally1  (2 ,1 ); 28 let; LJ; +2kg 

27. JULIJ   
katrinka (1 ,0 ); 25 let; LJ; user posted image+6kg; zaročena do 4.4.   
BOOMER (1 ,0 ); 29 let; LJ; +1,4kg; poročena 

28. JULIJ  
Sempervivum (1 ,0 ); 32 let;LJ; user posted image+5kg; poročena 
Belika (1 ,0 ) 29 let; +1,8kg; koruznica  

29.JULIJ  
anadami (1 ,0 ); 27 let 
SKORPY (1 ,0 ); 26 let; +7kg; koruznica     

30. JULIJ  
majčula (1 ,0 ); 28 let   

vim (1 ,0 ); 29 let; LJ; 
+2kg
MTFP (1 ,0 ); 29 let; -5kg

31. JULIJ

nana (? ,? ); 29 let; user posted image+3kg; koruznica  

AKTUALNO V TEM TEDNU     
user posted image user posted image user posted image user posted image             

ponedeljek; 02.03.2009  
Češnca MF
N072009I MF

ana** P 

torek; 03.03.2009  
Lejkica MF
andmoj P 

sreda; 04.03.2009  
Pupa1005 MF

Melika P
lučka 25 P  

četrtek; 05.03.2009  
_ella_ MF
liam MF
zaspančka MF
jaknik1 MF 

petek; 06.03.2009  
jazzz27 MF

AKTUALNO V MARCU 
 user posted image user posted image user posted image user posted image    

ponedeljek; 09.03.2009  
ana**P

dd77 MF 

torek; 10.03.2009  
lučka 25 MF
elevitka P

sreda; 11.03.2009   
ally1 MF

Hator MF
katrinka MF
tilča MF
KaOs MF 

petek; 13.03.2009  
donna22 P
BOOMER P
nana P 

torek; 17.03.2009  
nena30 P
busika MF
monty P 

sreda; 18.03.2009  
_MiNa UZ
os* MF 

četrtek; 19.03.2009  
jazzmine MF 

petek; 20.03.2009  
zoga08 P
rina22 MF
SKORPY MF 

ponedeljek; 23.03.2009  
Belika P

torek; 24.03.2009  
Ribica 80 P

torek; 31.03.2009  
ksandra P

user posted image user posted image user posted image Trenutno nas je 91 user posted image user posted image user posted image

Z nami so pot začele:

user posted image user posted image user posted image geolina, bayb77, tršica, zvesta, severnica77, ineskaa, bipi, mojcaz, ribica. user posted image user posted image user posted image

user posted image geolina ponovno user posted image (PDP 30.08)

user posted image

user posted image
ana** 11.1.1984
mojcaz 04.1.1988
sabina84 13.1.1984
jazzz27 27.1.19xx

user posted image
zoga08  18.2.1982
bimbambom  4.2.1978 
furlica  27.2.1978
bipi  3.2.1978
Zerlina  XX.2.1981  

user posted image
os**  02.3.1980
ally1  10.3.1973
bdubadu  11.3.1973
anci banci 14.3.1979
nena30  28.3.1978

user posted image
andy28 11.4.1980
Melika 20.4.1980
Sempervivum 22.4.1976
_ella_  26.4.1971

user posted image  
katrinka 02.5.1983
elevitka  10.5.1979  
Naty-Taja  18.5.1978
MTFP  24.5.1979

user posted image
jasna81  12.6.1981
BOOMER  3.6.1979

user posted image  
Špela30 5.7.1978
mravljica123  9.7.1982
tonja  13.7.1982
Vixen 16.7.1975
zaspančka 17.7.1985
tacamuca 27.7.1980  

user posted image
andmoj 02.8.1979
nana 22.8.1979
jaknik1 28.8.1978

user posted image
smile30 24.09.1978

user posted image  
Češnca  03.10.1979
IiIka  04.10.1982
dd77  11.10.1977
user posted image   
SKORPY  10.11.1982
liam  17.11.1983
inuasa  20.11.1982
kaOs  21.11.1979

user posted image
NO72009I  7.12.1978
donna22  8.12.1986
gaja*  16.12.1981
Lejkica  25.12.1978 
netopirčy81  27.12.1981

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
1.3.2009 20:26:06   
katrinka
hator - porkaduš, pr vseh teh tvojih plusih za pralne plenice, me je vse skup minilouser posted image , je pa res da so navadne veliko bolj praktičneuser posted image ...od elle vmesna vrjanta mi je všeč ratalauser posted image

imena - ana seveda jih zaupam, sem sama ena izmed ta velkih firbcev...hahauser posted image
user posted image simon patrik ali sašo aleksander
user posted image suzana vanesa ali patricija alisa
ja nosečkeuser posted image izredno so nama všeč dvojna imena in ne kratkauser posted image user posted image , uradno bosta dva imena, klicali bomo samo po prvemuser posted image in kaj meniteuser posted image

(odgovor članu N072009I)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
2.3.2009 6:31:25   
Naty*Taja
Hojla! Tudi meni primanjkuje časa...
Sam da vas pozdravim in javim spremembe v kg: +6 Ostalo je pa isto.
LP

MONTIGNAC

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
2.3.2009 7:46:12   
Češnca
Dobro jutro!

Pa sem končno dočakala - danes imam morfologijo, jeeeeeej!!! user posted image user posted image user posted image

katrinka tudi meni so všeč dvojna imena, a sem si kasneje premislila (sej sploh ne vem zakaj user posted image ), prvotno je blo pa mišljeno, da bo Anžej zraven še Benjamin. Lepa imena sta izbrala! user posted image user posted image user posted image  Ampak mene zanima še preostalih 16 za punčko, ker midva še nimava konkretne ideje... user posted image

ana jooooj te tašče ga pa pihnejo - vsaka na drug način! Mene pa moje (že spet) sprašuje, če je kej narobe, ker mam tolk user posted image  ultrazvokov - ona je mela namreč samo enega! Pred skoraj 30. leti, halooooo!!! user posted image

plenice- mi smo na navadnih, sem pa tud razmišljala o racmankah... Ne vem še. 

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
2.3.2009 7:47:49   
Melika
Dobro jutro punce,

po nekaj dnevih se zopet oglašam. Prejšnji teden je bil katastrofalen. me je dobila neka črevesna viroza al kaj, v glavnem dnevno sobo sem zamenjala s kopalnico ter dežurala.... user posted image user posted image . Danes je že boljše, končno se mi je povrnil tudi apetit, saj zadnje dneve nisem jedla skoraj nič,... Edino zgaga me matra 100 na uro, po novem tudi ponoči. Se zbudim od tega...user posted image . A ima še katera take težave z zgago?? Men se zdi, da tudi donat več ne pomaga najbolj...

Tako sedaj pa na delo, se je nekaj nabralo od prejšnjega tedna....

Lep dan vsem!!

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
2.3.2009 7:55:09   
mojcaz.
dobro jutro čveke.

pošiljam vam eno kavico za lepši začetek novega tednauser posted image user posted image

user posted image

PO DEŽJU VEDNO POSIJE SONCE!!!!!!!!! in tudi meni je začelo sijat sonce :)

(odgovor članu Melika)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
2.3.2009 7:58:30   
ninocka
Dobro jutro.
Jst sem pa ta teden popoldan v sluzbi in ne bom nasih skratov cist nic vidla Ko pridem domov, obadva ze spita
Vceraj sem mela cisto beden dan, v tej nosecnosti me gleda ful hormoni dajejo in se tulim lih za vsako malenkost Od totano stresnega dneva  - beri: prejokanega - sem pa zvecer ze 8:15 spala
Mi je pa vceraj en zivc v nogi (oz. od ritnice do kolena dol) neki nagajal. Vstanem, da bi sla s starejsim v sobo in mi  je kr noga klecnila in to 2x zaporedoma, tko da sem se  kr na tla zlozila A kera ve, kaj naj bi blo to? Ker to se mi pa se ni zgodilo?

IZVIRNO SPOROČILO: katrinka
ja nosečke izredno so nama všeč dvojna imena in ne kratka , uradno bosta dva imena, klicali bomo samo po prvem in kaj menite

Pri nam imata tudi obadva 2 imena, pa se ta bolj "nenavadna" - prvi je Evan Max, drugi je pa Ruben Cal. Klicemo jih pa po prvih imenih oz. starejsi zdaj pove oba imena, ce ga vprasas, kako mu je ime user posted image . Pa v vrtcu tudi vidim, da ga eni otroci klicejo z obema imenoma.
Ne mi zamerit, ampak meni saso aleksander ne pase skupaj, ker je Saso itak okrajsava iz Aleksandra? Drugace so pa lepa imena user posted image user posted image

Grem placat racune - ful zamujam s placili, ker mi ni delal SKB net. Da nam ne bodo se kaj odklopili user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Melika)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
2.3.2009 8:05:50   
zaspančka
os**, VSE NAJBOLJŠE!!!user posted image  user posted image

Živjo, vsem julijkam!

Ta teden imam tud jaz MF!! user posted image  Sicer je še dolga do četrtka, ampak sej bom zdržala. Me pa tok firbc matra glede spola. Moj user posted image  skos pravi, da bo punčka, dons je pa sanjal, da sva mela fantka. user posted image  Itak nama je vseen, sam rada bi vedla, da gre loh mal v šoping, kr kokr sm gledala so vse oblekce al strogo za user posted image  al pa za user posted image , tistih vmesnih nevtralnih variant majo pa sam za vzorec. Tko da upam, da bo user posted image  v četrtek pri volji pokazat, kaj ima med nogami. user posted image

Lepo se mejte še naprej! user posted image

4.6.2009 - Tjaš
12.2.2013 - Tinkara

(odgovor članu Melika)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
2.3.2009 8:06:39   
zaspančka
Aja, pa še za seznam: do 16.5. sem zaročena, potem bom pa poročena. user posted image

4.6.2009 - Tjaš
12.2.2013 - Tinkara

(odgovor članu zaspančka)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
2.3.2009 8:06:42   
Anonimen
Morgen čvekice!

Hvala za čestitke ana**! Alen ti pošilja en poljubček! Imeli smo se super, dobili ogromno daril in feeejst najedli. Itak! user posted image

No, v glavnem morfologija je tudi uspela, kot sem napisala. Glede kg pa je bilo +5,2, sem si js pozabila odštet za oblačila. A vam tud kej odštejejo? Se mi pa ful dopade, da ne vem, kje sva, kar se tiče spola. Vedno sem bila mnenja, da z današnjo tehnologijo pa ja ne moreš biti, da ne veš. Pol pa eni najini prijatelji niso hotli vedet in sta dobila punčko - se spomnem, kako smo ugibali in čakali... Res noro! In vsaj zdej, drugič, nočem vedet! user posted image  Edino, kar šteje, je - da je dete zdravo!

Monty - ta vozek sma tudi midva gledala leta 2007 v pikapolonici v MB. Mi je ful všeč, da se da športni del obrniti proti tebi ali pa v smeri vožnje. Ne vem pa, če ga še imajo. Ga v CE nisem zasledila.

OS - vse najboljše!!!!

Blazina za dojenje - men jo je kupla sestra od mojega in mi je tolkrat prav prišla, da je res uporabna. Od dojenja, potem, ko se uči bebi sedeti, sem mu jo dala za hrbet, da ni kr čofni nazaj, tudi pri mojem spanju... Zdej sm pa kr pozabla na njo. Jo bom danes privlekla ispod postelje in jo začela uporabljat, ker mene tud kolki ubijajo.user posted image  Je pa fajn, če imaš za to blazino prevleko. Men jo je Alen ene 15 milijonkrat pobruhu, in ker je temno plava, mislim, da je ostalo par flekecev. Ne vem pa, kakšna bi bila, če bi jo oprala, ker ima stiropor kroglice not.

Ana - tašče user posted image  Brezveze! Mi smo zdej v soboro za RD praznovali v ogromnem številu - cca. 17 mislim, da nas je bilo, pa sm vse sama naredila in pripravila, pa ni bila niti toliko, da bi mi pomagala kej pospravit. Mama mi je goro posode pomila, dvakrat, ona se pa ničesar ni dotaknila, čeprav jo je moj mal hecu in men namigoval, da češ, kok ma on uredu taščo, da nam pomaga, moja tašča pa ni taka. user posted image  Ji ni kapnalo...

SPLOH SE MI PA ZAMAL ZDI, DA SO NAJU UPRAŠALI, KAJ aLEN RABI, DA BI MU KUPILI, PA ITAK NE RABI NIČ, ŠE NAJMANJ PA IGRAČ, KER JIH IMA RES NA TONO. iN SMO SE ZMENLI ZA DENAR - MOJI KOT VEDNO SPOŠTUJEJO, ONA PA PRIVLEČE ONO BREZPLAČNO MERCATORJEVO VREČKO, KO NI PLASTIČNA sorry, črke -  polno igrač?!?! Avto na daljinca, pa mini sintisajzer, pa še neki, pa ne vem kaj, pa kavbojke pa majčko za 18 mesecev. Alen pa praznuje 2 leti? user posted image  Mah, brezveze komentirat!

Plenice - že res, da so racman ipd. naravne, sam si pa ne predstavljam, da bi mi ležale 3 dni, da jih ne operem. Pa s čem vse bi jih prala - niti slučajno naravno... Alen je imel pamperske, pa ko se je pokaku, je šlo večkrat kej ven, pa sm takoj morala cotike kuhat, ker je ta drekec tolk trdovraten, da sploh ni šlo drugače dol. Zdej, ko bom imela pa 2 pleničarja, pa ni šans, da grem na racmanke. Ampak vsak po svoje, to je samo moje mnenje.

Magnesol pa js tud pijem...ko me kaj zaboli. Drugače se ne spomnim! user posted image

OK, zdej sm vam pa natrosila skor toliko, kot sem morala jaz prebrat! user posted image  Lep dan vsem, pa upam, da ne bo dežja! Čau!

(odgovor članu Češnca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Seks v nosečnosti: najpogostejša vprašanja
Zbrali smo nekaj najpogostejših vprašanj o seksu v nosečnosti in namesto vas vprašali ginekologa.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?