ninocka
|
Sem vas prisla malo pozdravit in pokukat, kako ste. Pri nas nic novega, brce so vsak dan bolj intenzivne, sploh zjutraj in zvecer. Pa ce kaj pojem malima dvema, takrat tud zacne brcat. PA ne vem, a sem cist brez posluha al pa tolk uziva Trebuh je ogroooomen, je bla vceraj pri meni ena kolegica, ki ima rok konec aprila, pa ma ful manjsi trebuscek. Je pa res, da je ona prvic noseca, jst pa tretjic. Apetit sem tud dobila, ampak na sladke stvari Tole mi pa ni kja prevec vsec Sploh prej je moj odprl eno milko (ki je drugace ze cel teden na pultu), pa sem ze zmazala 3 rebra...mah, pol ko zacnem, se ne morem ustavit Sem sla pa zadnjic s sefom na kosilo in sem si privoscila gobovo juho in palacinke z orehi in smetano. Sem pojedla 1 palacinko, drugo je pa sef zmazal, ker je jst nisem mogla Utrujena sem se vedno, sploh zvecer. Zjutraj sem kar neki polna energije in zagona, zvecer sme pa kot cunja. Se vidi, d azgodnje vstajanje, sluzba *delo s strankami) in dva otroka (no, pa leta ) prinesejo svoje. Pogledam se kar je na TVju med 20-21, pol pa zaspim. Mi jepa prav bedno, se vcasih potem zbudim po polnoci, vsa zalimana na kavcu, mapak s etolk razbudim, d ane morem vec nazaj zaspat. Pol pa bulim Realitz TV in tiste detektive in umore... kot da nimam ze dost nocnih mor,pol pa se tole Danes imamo pa za kosilo postrvi in mlad pecen krompircek, potem pa se se nas najmlajsi zbudi in gremo se mal naokrog na sprehod. Sem pa ful jezna na trgovine - vceraj je moj v nasem mercatorju (ki meri 3x3) kupil toast in je mel datum uporabnosti do vceraj. In to je konstantno v tej trgovini, da majo blago po preteku roka. Danes sva bla pa v Tusu in so meli neko akcijo na sveze ribe in zdaj vidim, da nama sploh niso dali popusta...Men je to tolk mim, da moras te trgovce rs cist na vsako malenskost opozarjat... Grem pogledat ribice, ce ze kaj disijo 10 min po kosilu bo pa vse smrdelo