|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2009
2.3.2009 8:10:42   
Anonimen
user posted image Aha - me je zaspančka spomnila za seznam - od 21. rojstnega dneva zaročena, torej že 6 let (sem se spomnila user posted image ) Poročila se bova...pojma nimam če sploh!?user posted image

Evo, pa še neki sm hotla, pa sm pozabla. A katero daje nosečnoška skleroza?

Celjanke, ko boste za kavico, me pocukite, pa debeli tisk prosim, se vam pridružim, če bom le lahko!

Zdej pa res čau!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2851
2.3.2009 8:40:41   
BOOMER
Ola punce! Evo mene nazaj po dooolgem cajti...Zdej vas zjutraj berem, smo si zrhital pisarne pa mi paše tja hodit, tako da ostaja prosti cajt sam predn se odkotalim na bus

Mi je prejšnji vikend trebuh pognal (pčitno vzhajamuser posted image ), ostale pritikline pa hvala bogu ne. Pa zgleda vse skup tko smešno. Pri nama še nisva uspela ogledal zmontirat, pa sva šla na vikend in sem se tam uspela prvič viedt - KAKI ŠOK. In sem dognala da izgledam kot - razmerja ustrezajo - kot jabolček na dveh piščančjih bedrcih (s kožo vred) ter dvema olivama (polnjeno s papriko). user posted image user posted image
No če ne, dobra malca bi pa bla! Se moram še navadit da sem iz proporca....

Sva šla pa v shoping v Italijo po vozek. Glavni razlog: cena in 2-3meseca za čakat, če ga vzameva v LJ.
kaj sva kupila: bebe confort high treck v choco mint barvi (2008/2009)
cene: v lj 830eur, v Gradišču še muf za noge 713eur + gratis mreža proti komarjem in nepremočljiva rjuhica
- torej v IT - tris (windoo košara, lupinica Creatis, športni del + v kompletu že torbica, duda, dežna prevleka) - 625EUR - rezervirano po telefonu, znajo celo osnove angleščine;
- dokupila sva še nosilec za lupinico (ga v resnici nisva rabla, ampak, da je komot) - 50eur ter termo muf, da gre mali cel notri za zimo - častila moja mama - 68eur

Tolk o tem kok sva Sovencev srečala tam ampak je že iz zgornjega jasno zakaj...

Drgač pa sva ful zadovoljna, vse je na klik, v minuti zložen, ful bremzic, blokadic - jaz parvim da moram samo 2knofka poznat pa vse zložim Dam še dans fotke gor, ko pridem nazaj..

Vse nove pa vse ?praznovalkice' - čestitke iz našega južnega tabora, ki veselo žgačka

I'll be the poshest mommy on the block (čeprav je ati zdej na 2m zrastu, k je tko dobr kupuuser posted image )

< Sporočilo je popravil BOOMER -- 2.3.2009 8:42:34 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
2.3.2009 9:00:31   
andy28
Hello sonosečkice moje. Meni je zelo žal, da se tako malo javljam. Ne bit hude. Ve ste pa vse tako pridne. Tok napišete, da vas ne uspem brati za nazaj. Upam, da ste vse ok in da so bebiji pridni in vas pridno brcajo tko kot naša aktivka. V glavnem, medve sva tudi ok. V četrtek mam spet pregled. Morfo smo meli 17.2. sam koker se spomnim sem poročala, kako je blo, če pa nisem pa kratek povzetek. V glavnem vse ok. Sem pa vidla, da ste posodobile seznam, tko da dodajam podatke: poročena, končno pa smo se začeli tudi malo rediti, tko da sem zdaj +3 kg. Spol je pa še vedno isti. Končno se je malo otoplilo, ker budno še komaj zaprem in ne bo več dolgo tko. Kako pa vaši trebuščki? Jaz sem že čist obupana, ker nimam več kaj za oblečt. Rabim eno uro vsako večer, da najdem kaj. Bo treba v šoping.

Tko, lepo se mejte. Papa.

(odgovor članu BOOMER)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
2.3.2009 9:33:12   
Hator
_ella_ jaz sem tudi mislila tako kombinirat, ponoči in če res kam greš, vzameš s sabo kako navadno, sicer pa naravne pralne plenice. So pa racmanke že izboljšali in niso več tako velike, prej je bil zeleni racman iz bombaža, sedaj pa je iz bambusa in so ful boljše ter tudi manjše, podnevi pa uporabnice predlagajo kar rumenega racmana, ki je še tanjši, ker jih podnevi itak večkrat zamenjaš.

(odgovor članu _ella_)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
2.3.2009 9:42:31   
Hator

Ana - tašče user posted image  Brezveze! Mi smo zdej v soboro za RD praznovali v ogromnem številu - cca. 17 mislim, da nas je bilo, pa sm vse sama naredila in pripravila, pa ni bila niti toliko, da bi mi pomagala kej pospravit. Mama mi je goro posode pomila, dvakrat, ona se pa ničesar ni dotaknila, čeprav jo je moj mal hecu in men namigoval, da češ, kok ma on uredu taščo, da nam pomaga, moja tašča pa ni taka. user posted image  Ji ni kapnalo...

Sočustvujem s tabo, moja tašča je tud-da ni za komentirat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
2.3.2009 9:45:56   
katrinka
o nosečkeuser posted image

os - vse najboljšeuser posted image

češnca - oh te tašče, si me nasmejala ko si napisala o ultrazvoku...hahauser posted image
drugače pa imena - sem šla prav po torbici brskat da sm seznam našla...adriana, ajša, alana, alina, alisa, aliya, alexis, brina, veronika, isabela, gabriela, monika, natalia, oksana, patricia, sandra, vanesa, zoja - cisto naključnje da jih je tok na a, pol je pa moj kombinacije delu kaj kej paše skup...sem pa navijala za zojo, sam jo je moj cist popljuvuuser posted image je pa reku da ce bova mela 3 hčere bo loh ta tretja zoja...hahauser posted image

melika - hvalabogu me zgaga nč ne dajeuser posted image

jasna81 - si me nasmejala z zgodbami o taščiuser posted image , sam vem pa da ti na trenutke tok zivce poje da ajojuser posted image ...moja mami mojga crklja spredi in vzadi, včasih mam občutek da ga ma raj k mene(v +smislu seveda), medtem k moja tašča nas vseh treh niti ne povoha in pričakuje da bomo mi nanjo gledal, zakaj že...oh, komi čakam da se preselim, 2krat na let jo vidim pa se to bo prevečuser posted image

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
2.3.2009 10:02:28   
elevitka
no ko smo spet pri taščah - meni so doma v petek od 9 zjutraj pa do 20 ure zvečer štemali bajo (ker so menjavali vhodna vrata) da se ne menim kako je blo celo stanovanje  - povsod 5 cm peska, praha, beton vse vsrano ker so seveda obuti hodili, kaj pa češ druga. No in sem pucala kot norc v petek do polnoči, celo soboto in celo nedeljo pa še nisem prišla na čisto (ker se očitno ves prah še ni vsedel - je še zmeraj čez čas vse belo- na črnem pohištvu to sploh zgleda super) no in moja preljuba tašča je včeraj prišla v kontrolo kaka so vrata -  če so lepa, na sok in lepo šla na sonček gret rit... ne duha ne sluha če lahko kaj pomaga. Mene ta itak že od prej boli presneti križ in kolk, da sem komaj hodla.  Zvečer sem pa še 3 stroje preila speglala - noge so mi v rit zlezle skor do kolen.

Danes je pa ona najbolj boga ker je včeraj zvečer peglala samo zase in hoče umret kak je zmatrana. user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
2.3.2009 10:09:59   
smile30
čao Julijke,

najprej
os - vse najboljše in pridnega ter zdravega otročka ti želim. Pa še slastno  user posted image in šopek domačihuser posted image .

Evo mene, res po dolgem času. Sem pa rabla dobro uro, da sem pregledala vaše poste.
Naj vam javim kaj vse se je zgodlilo v tem času. Opravla sem gin.pregled- vse Ok, nato sem mela še MF - tudi vse OK. In ne boste verjele, ker sem bila tolko radovedna, je naš otročiček pridno skrival spol. Uf, me že zdaj farba. Potem pa sem se kar začela naglas smejat. Saj ne morem verjet. Pri prvem, ko nisem želela zvedet spola, je moral G zmerom mimo lulčka vozit UZ da ga nisem videla, zdaj pa ko bi skoraj "ubijala" za spol pa.....Je skomentiral moj mož, da bova pa julija zvedla kaj je. G pa skomentira, ja, saj če bo fant vama itak ne bo rablo nič kupovat, potem pa sem jaz hitro nazaj zabrusila, da bi jaz rada kakšne roza špange kupla. 

No, v glavnem je stanje običajno: trebuh raste, brce vsak dan občutnejše, jaz vsak dan bolj nerodna, lulat me itak non-stop, bolijo me noge, kolki, križ da sploh ne govorim...zgleda, da sem res noseča.
Ko takole tekam za mojim sinčkom (ki bo ta mesec dopolnil 2 leti) in se držim za trebuh in včasih "zatamalo-predvsem ker mi je zmerom na WC" se sprašujem, madona, kako dolgo bom še zmogla tole šprintanje.
Morem priznat, da ga čez teden imam več jaz, med vikendom pa mož , da se mami odpočije (medtem o vse polika in pospravi in skuha kosilo user posted image ).
Hvala  bogu, da imam mamo, ki pogosto priskoči in reši moje noge (je iz drugega konca SLO).
Kaj ste spet govorile o taščah???? Hahah, to je že uber fanny. Itak je ni nič, in ko le končno pride kao pomagat,  že na vratih stoka kako je utrujena. Ampak veste kaj punce, vse se vrača. Moj sinko ji že zdaj vrača, ko se pred njo skriva, noče jest ko je ona zdraven, sploh ne pogleda proti vratom ko gre domov,....
Mah, jaz se samo enostvar bojim....tudi jaz bom tašča. Upam, da me bo vedenje moje tašče zdaj dovolj streznilo, da jaz ne bom taka čarovnica.

Vidite, me ni 3 tedne na spregled, potem pa tolko klobasam. Bom zdaj to objavlja, da se izognem morebitnemu errorju...

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
2.3.2009 10:17:51   
katrinka
smile30 - me k mamo res grozne tašče, mislim da take ne bomo nikoli postale ker vemo kako to boli, če vam po pravici povem bi raje vidla da tašča pride nas kej pogledat pa čeprav vem da bo imele neumestne in trapaste pripombe, kot dejtvo da nas vseh treh ze zdaj ne povoha...ceprav sem se zaklela da ji tega nikoli ne odpustim da ni vesela vnuka/vnukinje, mi je vseeno tezko...se pa tolažim z vso ostalo druzino tako mojo kot od mojga, z izjemo bodoče svakinje (beri kakšršna mati taka hčera)k so presrečni da bo prišel nov član...oh, mi je pasalo tole zlit iz dušeuser posted image

(odgovor članu smile30)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
2.3.2009 10:35:23   
zoga08
Hoj,
ste pa že pridne čvekice.
No počitnic je konec pa gremo spet v službo.user posted image  Mi je tako pasal bit 'doma'. še dva mesca pa bodo spet počitnice, že odštevam. Ta teden grem v boj za informacijami, kako je z mojim dopustom in nastopom porodniške, da vidim do kdaj bo treba v službo hodit. Prjavla se bom še na strokovn izpit (se mi tolk ne da učituser posted image , ko je zuni bil tak lep vreme), tak da dam to še mimo, da bo pol lažje iskat novo službo.  

Tašče: no jaz bom mojo mal pohvala mi ful pomaga. Sem imela v soboto žurko za rd mi je vse pomila in pomagala prvpravtuser posted image . Upam, da tak ostane. Me pa skoz me pošilja počivat, da ne bo kaj narobe - jaz se pa ne branim počitkauser posted image .

Bolečine v kolku: sestrična, ki je tud user posted image  so jo bolel 4 tedne kolki ,zdej je pa uredu pravi, da se je verjetno otrok drugače obrnu.
Zatekanje: Prstanov ne moram več nosti, dva dni opažam, pa da mi tud noge zatekajo. Bom danes na telovadbi vprašala kaj pomaga prot tem. Hvala bogu imam s križem in zgago mir.

Uživajte. in lep čvekajte še naprej.

... Ljubezen nikoli ne mine ...

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
2.3.2009 11:26:42   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: zoga08

Zatekanje: Prstanov ne moram več nosti, dva dni opažam, pa da mi tud noge zatekajo. Bom danes na telovadbi vprašala kaj pomaga prot tem.

Velik vode pit, čim manj slano jest, počivat in noge met dvignjene. user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu zoga08)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
2.3.2009 12:04:12   
Anonimen
Ooooooo, vidim da so spet tašče na obzorju, pa se moram pod nujno vklopit v debato user posted image . Moja je hvala bogu cca 50 km stran od nas, hvala bogu nima izpit za avto in hvala bogu sila nerada hodi od doma. Če povem po pravici, pri nas sploh ni še bila in je najino hišo vidla samo na slikah. Od začetka me je to jezilo, da ne pride nič k nam, pol pa ko sem jo bol spoznala, pa sem ugotovila, da je to čist kul. Uglavnem kadar koli ( cca 2-3x na leto) pridemo k njej, sicer lepo pozdravi otroke in naju, že naslednjo minuto pa nama hiti razlagat kako je njej hudo, kako jo noge bolijo, kako nič ne spi, kako samo dela( v penziji že 10 let, živi s hčerko in njenimi 3 otroci in možem, ki ji res vse naredijo), kako jo špika okoli srca in bla, bla, bla, bla....Nč pa ne vpraša kako smo mi, kako moja nosečnost, kako naše zdravje, življenje... In ker se je tut moj že tega hudo naveličal, gremo k njej res le ene 2-3x na leto.

(odgovor članu Češnca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2862
2.3.2009 12:15:02   
elevitka
hehe janik1... že samo branje o taki tašči utruja, kaj šele da bi jo mogla prenašat bolj pogosto v real lifu user posted image  

joj kak sem žleht ... jaz res nevem al sem fasala alergijo na tašče ker sem vedno mislila da pa ja ne more bit tak hudo kot so ene govorile kakih par let nazaj... zdaj pa imam sama to ...

pa saj je fajn včasih, sam me dvigne ker je vedno ona na prvem mestu, najbolj utrujena, skoz ji kaj fali  in njena dejanja so vedno največ vredna pa če se drugi ubijajo do dela in delajo 15 ur dnevno. Ima plače cca 1500 € in skoz jamra kak si nič ne more privoščit (barem 3 pare šuhov dobre znamke mesečno, pa vsak mesec nove cote - moja dva pa imata lih skupaj 800 €, pa je ona bolj boga).

Kr ošpice fašem ko odpre usta

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
2.3.2009 12:31:54   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

hehe janik1... že samo branje o taki tašči utruja, kaj šele da bi jo mogla prenašat bolj pogosto v real lifu user posted image  

joj kak sem žleht ... jaz res nevem al sem fasala alergijo na tašče ker sem vedno mislila da pa ja ne more bit tak hudo kot so ene govorile kakih par let nazaj... zdaj pa imam sama to ...

pa saj je fajn včasih, sam me dvigne ker je vedno ona na prvem mestu, najbolj utrujena, skoz ji kaj fali  in njena dejanja so vedno največ vredna pa če se drugi ubijajo do dela in delajo 15 ur dnevno. Ima plače cca 1500 € in skoz jamra kak si nič ne more privoščit (barem 3 pare šuhov dobre znamke mesečno, pa vsak mesec nove cote - moja dva pa imata lih skupaj 800 €, pa je ona bolj boga).

Kr ošpice fašem ko odpre usta

elevitka - tvoj zadnji stavek opiše tudi mojo taščouser posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
2.3.2009 12:41:59   
elevitka
katrinka.... še dobro da je nimaš za sodelavko... tako kot jaz user posted image  pol veš kako uživam... domov pridem znervirana in ipična kot user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
2.3.2009 12:43:46   
Ribica 80
OS** VSE NAJLEPŠE za toj RD! user posted image

_ella_ in HATOR - tudi jaz sem za "polovično" uporabo pralnih plenic. Se pravi, da za na pot in za na obiske uporabljam navadne plenice (kaj je zdaj navadno?). Moti me samo to, da so mogoče res mal večje in da je otroček bolj okoren, ampak pravita da se dobi tudi manjše od racmank (zaenkrat poznam samo te).  Kar se neplodnosti tiče - naši so pa vsi plodni, je tako? Pa saj ni bilo dosti drugače v naših časih. Res je, da bom morala do jeseni nabavit še sušilni stroj... Prepričala me je prijateljica (ima 3 otroke), ki je pred leti uporabljala pralne plenice za drugaga otroka, ampak samo ponoči če se ne motim (delno je prakticirala tudi pri tretjem), ker je njena srednja komentirala v smislu "Mami, a mi boš zdaj dala tiste tamehke plenice?"

Boomer - kam oz. v katero trgovino v Gradežu si šla iskat voziček? Ali mogoče katera ve za naslove oz. imena trgovin z vozički v Celovcu oz. Gradcu?

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
2.3.2009 12:44:44   
KaOs
HI srečke user posted image !

user posted image os** - VSE NAJBOLJŠE, cmok cmok!!!!user posted image

Tašče - se pridružujem, naša je vedno najbolj boga - revica... pa kaj čmo, nekateri pa nimajo mere!!! (no se drugače pa zna biti tudi pravi user posted image -bolj poredko pa je zato takrat toliko boljeuser posted image )

Aja!! Za na seznamček sem pozabila - sem zaročena - beri že zadnjih 5 let, in tako kot ena pred mano(se opravičujem sem pozabila ime) veva da se enkrat bova poročila, ampak trenutno se še ne ve kdaj. Ka pa vem mogoče čez kakih 10 let.

Plenice - tudi jaz sem razmišljala o navadnih, pa me je po cajtu kar minilo, saj si predstavljam, da ne bo lih vsak dan poln pralni stroj perila, tako da si že predstavljam kako bi smredelo v kopalnici...user posted image

Imena - še ne veva kaj bo; imena pa sva izbrala prbl. pred kakšnim letom in pol - če bo user posted image -JULIJA, če bo user posted image -MAJ!!!!

Oj joj, bolj poredko pišem, pa takrat preveč!!!!

LP!!!!!

Najlepši dnevi mojega življenja-09.07.09 in 01.01.11!!!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
2.3.2009 12:57:05   
katrinka
elevitka - oh to pa sploh nism vedla da jo mas za sodelovkouser posted image , mene bi pobralo, si predstavljam kok ti zivcev pojeuser posted image

kaos - lepa imena, sicer nisem pristaš kratkih imen a za fantka sta lepo izbralauser posted image

(odgovor članu KaOs)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
2.3.2009 14:13:29   
smile30
julijke....ker imam občutek, da ste dobre kuharce in znate fajn z mešalcem delat, vas prosim, da mi zaupate slastne recepte za torte. Moja ljubezen bo praznovala 2 rojstni dan in tudi to leto ne morem in nočem zahinavit. Torto nameravam okrasit z bagerji in poobno karoserijo, ki je trenutmo pri nas IN.
Na plan z recepti.....

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
2.3.2009 14:30:58   
ana**
Živjo še od meneuser posted image

Sm ravno pojedla eno veeeliko solato z piščančjim mesomuser posted image  Mmm.. je blo dobr! Hihihihi

Nosečke sočustvujem z vamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ok vidim,da nisem edina ki imam tko smotano taščouser posted image  Ma te babe ne znajo it z časom naprejuser posted image  Ampaak bog ve kakšne bomo me čez 30letuser posted image  Takšne ziher ne.. hihihihihihi

češnca držim pesti danes za MF in poročaj rezultatuser posted image

Drugače pa imam v petek 3D UZuser posted image user posted image user posted image  Inn komaj čakamuser posted image

Ah nič.. grem počasi še kaj naredit do 17ihuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
2.3.2009 14:32:53   
ana**
OS*

user posted image

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
2.3.2009 14:33:30   
monty
madonca st ble danes pridne!

takole nekaj na hitro:
jasna jaz sem tudi iz Celja.

planičke: pralne ali nepralne? to je zdaj vprašanje. sem malo gledala in analizirala tiste pralne, samo mislim, da moraš to po vsaki uporabi oprati in itak daš tisti notranji vložek pod podlogo, tako da je umazano vse, vložek in planička. čeprav se zelo zavzemam za ekologijo... mislim, da bom tule ostala pri klasiki. Pamperske.

voziček: tisti ABC 3 TEC imajo samo v Pikapolonici, čeprav še nimajo modelov za 2009 starih pa ni več. so pa malo slabe izkušnje, veliko reklamacij, slaba kolesa... in še kaj mi je naštela prodajalka. v Baby centru pa so rekli, da jih nimajo več ker je bilo preveč reklamacij. mislim, da odpade. zdaj kolebam med Qinny speedyjem in Jane slalom pro. Kaj mislite, predvsem tiste, ki jih poznate?

WC: spet sem po 5 krat na noč napol v snu napol budna na školjki.

bolečine v križu: občasno a ne prehudo

zatekanje nog: hvalabogu še nič.

pozabljivost: ne v tolikšni meri kakor nezmožnost koncentracije in razmišljanja. počutim se tako, kot da sem ves čas pijana in kr ne razumem če mi kdo kaj razlaga. popolnoma čuden občutek. tako zmedeno se počutim. in pozabljam kaj je kdo rekel ali naredil, tako da sva se z mojim že eneprakrat ruknila. je rekel, da tako zgleda kot da si kr nekaj zmišljuje ker mu vse kontriram, češ ne tega pa nisi povedal. SPOOKY user posted image .

če bi se morala kaj učit ne vem kako bi šlo ker mam glavo pijano skoz in skoz. mogoče je pritisk al kaj vraga, razen če smo se na  malo nacukali mi  tako počutje ni znano.

suha koža: roke mi bodo odpovedale do julija. nobena krema ni dovolj mastna

VITAMINI: kaj jemljete kot dodatek. jaz še vedno neovin, ker nič ne piše da je samo do dopolnjenega tretjega meseca ampak piše v času nosečnosti in dojenja?

KAJ BOSTE Z MORJEM PRED ROKOM: DA ALI NE? jaz vedno bolj ugotavljam da mi najbrž ne bo uspelo in da bova šla samo septembra. ker v začetku julija je morje še ful prehladno za nosečke, jaz sama bi se že namakala ampak za malčico pa za kake morebitne popadke pa ne vem če je dobro po mrzli vodi brožit?'

okej dovolj za danes!

(odgovor članu smile30)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
2.3.2009 14:38:10   
ana**
monty midva sva se odločila za quinnya speedya.. Sma na začetku se tudi odločala za jane slalom pro ampak po nasvetu prodajalk v dveh različnih trgovinah je zmagaj quinnyuser posted image

pozabljivost ja no.. še niti ni tok občutnauser posted image user posted image   Ampak pomoje se bo kr hitr stopnjevalo touser posted image

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
2.3.2009 14:48:12   
mojcaz.
os vse najboljše za tvoj rojstni dan..... želim ti vsega največ kar si tudi sama želiš!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa še eno sladko torto, da se boš lepo posladkala

user posted image

PO DEŽJU VEDNO POSIJE SONCE!!!!!!!!! in tudi meni je začelo sijat sonce :)

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
2.3.2009 14:58:06   
katalena2007
pozdravljene po dolgem času, naj samo povem da sem danes z morfologije, vse ok in pričakujemo user posted image  v 90% tako da sva oba zelo vesela, saj sva bila nekako že od nuhalne oba pripravljena da se nam pridruži SARA in res bo tako kot kaže. Sicer pa me nekaj zanima - ali so vam na MORFO merili dolžino materničnega vratu? Kako to sploh izgleda? Ker meni ni nič vaginalno delala niti ni nič rekla o dolžini MV, mi je pa to malo čudno ker se vsi o tem pogovarjjo po morfo??!! Sicer imam drug teden posvetovalnico pa bom bolj vprašala kako in kaj, aja še za seznamček: +7kg jao pa šele zdaj bo začelo dete na teži dobivat....jah kaj hočmo važno da je zdravouser posted image

(odgovor članu mojcaz.)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?