|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2009
26.2.2009 18:43:22   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

češnca - kje je moja sladka polna skleda velikih rdečih češenj

Žal ti trenutno lahko "ponudim" samo tole...
user posted image

Hator ja jst pijem magnesol 2x do 3x na dan.

Dobrodošla busika!!!

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
27.2.2009 7:44:46   
dd77
Jutro,jutro user posted image ....

Jeeeeeee!!!!!!!Petek!!!!!!

Kako se počutite? Jaz nevem kaj je to v zraku, jaz sem čisto polna energije že par dni.

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
27.2.2009 8:09:10   
monty
punce dobro jutro!

bodite hvaležne tiste, ki prekipevate od energije ker jaz bi pa že dva dni samo spala.

eno vprašanje: A KATERA VE KJE IMAJO VOZIČKE ABC DESIGN. SEM VČERAJ NA NETU NAŠLA 3 TEC NOV MODEL ZA 2009 IN MI JE EKSTRA, SAMO BI GA RADA VIDELA V ŽIVO, PA DA VIDIM KAKO SE VOZI.

takole zgleda

user posted image

user posted image

(odgovor članu dd77)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
27.2.2009 8:23:56   
sabina84
Lp vsem. Madonca ni me en dan pa morm 3 strani prebrat kk veselo čvekate. Ena je napisala da je če ste doldocajtne,ne sam me nimamo tulk cajta zaenkrat.
Jz sm mela pa včeraj mf,mamo živahnouser posted image  skoraj pol kile teško. Zaenkrat je vse ok,res pa da ta moja lubika nč ne aja skoz me brca taka je ko mamicauser posted image ,živahna.
Tam ste pisale kdaj se dela mf,baje do 24 t,jz sm 21t 5 d pa se je vse fajn vidlo.
BUSIKA jz sm tud čakala izvide amnio. in točno 21 dan sm klicala,so rekli da je ok,22.dan sm dobila pošto. Tk če te nervira to čakanje,kar te sigurno pokliči v lab. Št.maš pa tk na kuverti napisano.
Glede cotk pa opreme,jz sm dobila kr nekaj stvari,in tisto kar dobim pač vzamem,kupla bom pa mal kasneje,majo v Celju v NKD trgovini ful poceni bodije če bo katero zanimalo,1.99e je kom.
JAZZMINE kje si mamika? Za knjigam al kaj?user posted image  Mal te pogrešam tle in na mamini.
Lep dan še naprej vsem.
Aja lahk bi se za kako kavico zmenle julijke,al pa vsaj celjanke,sploh pa zej ko prihaja lepo vreme.....
PA PA

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
27.2.2009 8:52:41   
tilča
Pozdravljene julijke!!!
Že nekja časa občasno prebiram tale forum, pa se vam še nisem pridružila... Upam, da me še vzamete:)))
Rok imam 15.7.2009 in že komaj čakam. Moj malček me že veselo brca in priznam, da ni lepšega občutka!!! Morfologijo imam 11.3. in upam, da takrat zvem tudi spol pa seveda, da je vse ok.

uživajte v čvekanju!!!

(odgovor članu sabina84)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
27.2.2009 9:22:02   
nana
Pozdravljena Tilčauser posted image

(odgovor članu tilča)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
27.2.2009 9:34:42   
nana
Dobro jutro,lepo sončno jutro je,hvala bogu pomlad se bližauser posted image ,punce kaj že kaj razmišljate kako bi dale ime svojim user posted image ,jaz glede na to da bo user posted image ,imava z mojim zdaj eno ime rezervirano za njega,Taj,nama je všeč vsi ostali od mame do babice pa so začudeni,saj še niso sploh slišali za to ime,user posted image .

Tilča,mislim,da boš pri naslednjem pregledu že ziher izvedla spol,boš videla,si radovedna ne,jaz sem tudi bla,pa mi je bilo popolnoma vseeno al bo fantek ali punčka,samo dam zanosla,to pa še zdaj včasih ne morem verjet!Tak sem srečnauser posted image !

Kje ste kupile magnesol,v lekarni?Meni tudi na cajte tak otrdi trebuh tam čisto spodaj,kot ena tenis žogica se mi naredi pol pa čez par minut popusti,drugače pa vitaminov posebej v obliki tablet ne jemljem,sem pa jih preden sem zanosla,zdaj pa pač probam čim več sadja in zelenjave jest,pa jogurte pa to...

Lep sončen dan vam želimuser posted image

(odgovor članu nana)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
27.2.2009 9:37:26   
busika
SABINA hvala za informacije. Res je zoprno takole čakat. Odločla sem se, da jih naslednji teden pokličem, če ša nič ne bo. Nakupe kar odlagam, ker čakam to pošto. Čeprav je sedaj toliko stvari za lušte delat. Hčero imam staro 12 let in takrat je bilo vse drugače.
MONTY tale voziček je pa res odštekan, ampak tudi jaz ga še nisem nikjer vidla.
Pa dobro jutro vsem!

(odgovor članu nana)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
27.2.2009 9:39:13   
zoga08
Hoj,
spet domauser posted image . No počitek je ful pasaluser posted image . Zdej pa v akcijo. Mava z mojim delo v stanovanju.

Drugače vam pa moram povedat kaj se mi je zgodl. Pridem jz v toplice si dam gor kopalke in šok. Itak mi je bil ful premajhn modrc user posted image sem čist pozabla, da je men to zdej ful zrastl tako, da sem mela pol bikinke.user posted image Moj se mi pa smeje kako, da se nism spomnla, da bi doma to poskusla če mi je pravuser posted image . No tako, da si bom mogla zdej kupt nove kopalke oz. vsaj zgornji del.

Ja jaz spadam med tiste, ki imajo energijo samo, če sem dobr naspana. Tako da pridno pančkam kadar se mi zdi.

Moja user posted image  pridno brca in kolca, sem pa že na poti v 24 teden. O gre hitr čas.
Glede vožička še vedno čakava na novo kolekcijo od mutsya. Če je ne bo čez 14 dni bova vrjetn vzela staro.

Pa pozdravljene nove souser posted image .user posted image

Pozdravčka vsem. Pa uživajte v sončkuuser posted image .

... Ljubezen nikoli ne mine ...

(odgovor članu nana)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
27.2.2009 9:41:43   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: N072009I

Hojla mamike,

prejšnji teden ste se tako razpisale o hrani in limale mikavne slikice, da sem se samo zaradi vas zredila za več kg!user posted image Kar sem videla sem morala tudi probati kakšnega okusa so te dobrote. mmmmm, zelo dobrega! No, nekaj gramov je prispevala moja pikica, drugače pa se lepo širim tudi v boke in rito. Imam tako lepo baročno postavico user posted image .
Pa tudi vici so bili super........ zakon ste!

Naša Ribica 80 je predlagala da v seznam dodamo kategorijo STAN : poročene, zaročene, ločene, samske, koruznice,...
Midva sva še kar koruznika, se bova pa nekoč verjetno poročila nekje v kakšni eksotični deželi,........ to je najina želja.
Vem da ste nekatere to že pisale, vendar če želite da se kategorija doda v seznamček, bi vas prosila če mi ponovno napišete kam sodite.

Ali morda katera kaj ve o subvenciji (nekaj čez 4.000 EUR) od zavoda za zaposlovanje v primeru samozaposlitve? vem da je pogoj da se prijaviš na zavod in se samozaposliš za 2 leti. Sem namreč oseba brez statusa in mi bi v času porodniške kakšen dinarček čisto prav prišel.

Souser posted image  helov, se spet javljam po dolgem času....delo...ampak bo že.

No*, tole se ti ne splača. Razen, če bi si plačevala astromske prispevke za te tri mesece. Itak boš šla na porodniško. Ko sem se šla jaz pred časom menit za porodniško, mi je socialna delavka rekla ravno za en tak primer. Namreč punca si je plačevala 3 mesece prispevkov po 550€ in ni imela od tega nič. Svetujem ti da se napotiš na socialno in se tam pozanimaš.

Punce je pa tudi možnost naslednja (tiste ki trenutno niste zaposlene). Če si bila zadnjih treh letih zaposlena za neprekinjenih 12 mesecev ti pripada porodniška. Mislim, da nad 350€, kar ti v zgornjem primeru definitivno nebi dosegla. Tiste, ki niste zaposlene pojdite na zavod in se tam prijavite, ker drugače vam ne bo pripadala porodniška. Lahko pa greste tudi na socialno po denarno pomoč, ki mislim da traja 3 mesece.

To je to....

Drugače pa je moja MF odpadla, bom šla drug petek....komaj čakam.

Lep dan vam želim

< Sporočilo je popravil jazzz27 -- 27.2.2009 9:43:06 >

Rodila se bo legenda! :)

Imamo jo!! Ime mu je Boris.

(odgovor članu N072009I)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
27.2.2009 9:43:22   
busika
NANA magnesol sem kupila v lekarni. Ta otrditev se dogaja tudi meni ,ampak je lahko tudi obračanje naših malčkov. Glavica al pa ritka. Men je ful luštn občutek kot  da hoče pokukat na ta svetuser posted image  Tudi jaz ne jem dodatnih vitaminov in mineralov, pač pa več sadja, pa še lakoto tako mal potešimuser posted image

(odgovor članu busika)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
27.2.2009 10:01:01   
jazzz27
Punce, ko vam otrdi trebušček, se mal vsedite ali se spravite v ležeči položaj in boste videle kako gre hitro vse v normalo. Najbolj se je sicer uležat, samo vse nimate te možnosti. Tako da kar brez panike. Magnesol pa le pite.

Rodila se bo legenda! :)

Imamo jo!! Ime mu je Boris.

(odgovor članu busika)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
27.2.2009 10:16:16   
Hator
Tudi jaz dodatnih vitaminov, odkar sem noseča, nejemljem - izjema tifol in sedaj magnesol, to pač, kar priporoča moj ginekolog. Magnesol pa kupim v lekarni.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
27.2.2009 11:24:39   
dd77
Eno vprašanje punce...

Kako mislite otrjen trebuh, vse več ali manj govorite o temu, pa nerazumem kako to mislite?

Boooo jaz ne čutim nič...ne bolečin v nogah, križu,slabo spanje, to kar pišejo druge sej sem vesela..
Sem v 20 t in niti v trebušku ne čutim nič žgečkanje al kaj....
zdej že misllim da ni kej.....

mf mam 09.03.....

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
27.2.2009 11:40:48   
donna22
Jaz zdaj spim normalno, sem si pa kupla tudi ono blazino za user posted image (in potem za dojenje), ki mi bo vedno bolj prav prišla. Se mi zdi, da je res fajn.

Imam pa občasno bolečine v križu, kar naenkrat me zaseka v njem, tak da komaj hodim, potem pa je hitro boljše. Mogoče je to povezano kaj s tem, da hodim redno na faks pa dosti sedim, od česar me tudi rit grozno boli user posted image

(odgovor članu dd77)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
27.2.2009 11:45:25   
mojcaz.
dd77 ne se preveč sekirat, saj boš vidla da bo na MF vse vredu in boš vsa vesela ko boš vidla svojo user posted image

donna, čisto možno ker full dosti sediš, pa na faxu glih stoli tudi niso tisti ta najbolj udobni, da te zato malo začne špikat v križu. boš rabla malo kakšen sprehod zdaj ko bo lepše vremeuser posted image da se boš fajn razgibalauser posted image user posted image

PO DEŽJU VEDNO POSIJE SONCE!!!!!!!!! in tudi meni je začelo sijat sonce :)

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
27.2.2009 12:03:06   
donna22
Mojca: res bo treba se sprehajat in to ... Stoli na faksu pa so res katastrofa!! Razmišljam, da bi si kako blazino za sedenje začela zraven nosit user posted image

(odgovor članu mojcaz.)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
27.2.2009 12:54:00   
dd77
Mojcaz- pa kje si miška ,kaj počenjaš...si vredu?

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
27.2.2009 13:19:19   
mojcaz.
donna ti si kar nabavi blazino samo da ti bo lažje za sedetuser posted image user posted image user posted image

dd77- ma jaz vas redno spremljam brez skrbi, še vedno kot da bi bla med vami in vas tudi redno bom user posted image user posted image user posted image
drgač pa sem trenutno doma in se predvsem psihično in tudi fizično pripravljam na nove izzive na faxuuser posted image user posted image user posted image
ma probam se držat in sem zdaj že dokaj vredu, ker vem da bodo prišli lepši časi,ko bom našla tapravga dedca in znjim mela lepo srečno družino.user posted image user posted image

(odgovor članu dd77)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
27.2.2009 18:48:48   
LERO
Vidim, da pridno načrtujete nakupe in pišete. Jaz pa nimam veliko volje, čeprav forum vsak dan preletim. Že dva meseca imam uroinfekt, amoksiklav in zinnat nista nič pomagala, saj so mi danes povedali, da imam spet bakterije in da bo čez 1 teden izvid. Do sedaj sem imela že 10 pregledov, pa še 4 dni sem bila v bolnici zaradi krčev, ki jih naj bi povzročila okužba. Od takrat me tudi nenehno boli spodnji del trebuha, tako da moram mirovati. Hudo, saj sem že 2 meseca in pol doma. Pa še pred rač. sem težko, ker me boli zadnjica, trebuh pa je v celoti trd in mi noben položaj ne paše.
Ne vem več, kako si naj pomagam, v ned. pa bo komaj 22 tednov. K sreči naj  bi vsaj bebica bila OK.

(odgovor članu mojcaz.)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
27.2.2009 19:33:21   
mojcaz.
uuu uboga lero... upam da se boš čim prej pozdravla, saj uroinfekt je res zelo neprijetna stvar, če pa si še zraven user posted image pa je še veliko težje.... pošiljam ti user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image da se boš čim prej pozdravla, ter seveda user posted image user posted image user posted image drži se!!!

(odgovor članu LERO)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
28.2.2009 13:04:49   
mojcaz.
hej punce, vidim da vse uživate ob lepe sončnem in toplem vremenu. pošiljam vam nekaj še za posladkat....
user posted image

uživajte še dalje to lepo in tudi zadnjo februarsko soboto v tem letu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojcaz.)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
28.2.2009 13:13:06   
ana**
Ojla babuške .

No pa smo spet v službi, ampak že odštevam ure do konca, samooooo še tri urce .
Ravnokar sem pojedla veliko solato s tuno in bom naravnost počla, hahahahaha, mislim da je bla pa tole porcija in pol, tko da si popoldne samo še kakšn palačinki z nutelo nardimuser posted image in sem za dons končala ...če verjameš .
Sm zdaj fuul apetit dobila..Tale naš fuzbaler rad je..user posted image aha... sej vsaj izgovor za hrano je dobruser posted image user posted image

Me je pa danes naš falot prvič zbudil z močnimi brcamiuser posted image Sm ležala na boku in mu prav nč ni pasalo.. Se je razjezil in me brcal in brcal.. Pol sm pa kr od dragega roko vzela in jo dala na trebuhuser posted image Pa je tut on čutil user posted image sam mu na začetku ni blo nč jasnouser posted image user posted image

V sredo pa smo bli z taščo v eni ful fensi restavraciji.. In sm se itak spet tolk najedla,da sm komaj dihalauser posted image Pa se božam po bušiju pa tašča reče.. joj škoda,da moja hčerka ni noseča bi jo jst tut nonstop po bušiju božala..!!
Pa ji rečem,da tut mene lahko... Pa je rekla,da pa ona mene že nebouser posted image user posted image
Ja ok no... meni je pravuser posted image Samo mi je tok pritisk dvignilauser posted image

Visoke pete no commentuser posted image Jih mam enih 40parov doma.. Prav obužujem jih nouser posted image Ampak zdaj se tistim res visokim izogibam ker me križ začne bolet..

busika dobrodošla user posted image user posted image user posted image

Pa da se še pohvalimuser posted image V sobici user posted image je parket že položenuser posted image Se ful svetiuser posted image Ta teden pa se moramo še za barvo zmenit.. Bi jaz dala mogoče kakšno nežno zeleno,nežno rumenouser posted image Ma moj bi modro imel ampak je meni to ful taka "hladna" barva,nevem no..

donna mi lahko poveš več o tej blazini?!user posted image A je res tako fajn ko govorijo?

lero
revicaa...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
28.2.2009 13:22:39   
zoga08
Hoj bejbe,
ali vse uživate v sončku, no pri nas se je že zoblačilo. Vas samo mal pozdravim.
Danes sem pridna, pripravljam stvari za žurko, ki jo imam. Ima pa moja user posted image  že cel dopoldne žurko. Zdej grem mal počit, da bom pol vsa sveža.

Me pa zanima, če ima katera probleme s kolki? Meni zvečer, ko sedim ali ležim leva noga čist zablokira v kolku, ko hočem vstat in hodit.

Uživajte v preostanku vikenda.

... Ljubezen nikoli ne mine ...

(odgovor članu mojcaz.)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
28.2.2009 14:10:09   
ninocka
Sem vas prisla malo pozdravit in pokukat, kako ste.  Pri nas nic novega, brce so vsak dan bolj intenzivne, sploh zjutraj in zvecer. Pa ce kaj pojem malima dvema, takrat tud zacne brcat. PA ne vem, a sem cist brez posluha al pa tolk uziva user posted image

Trebuh je ogroooomen, je bla vceraj pri meni ena kolegica, ki ima rok konec aprila, pa ma ful manjsi trebuscek. Je pa res, da je ona prvic noseca, jst pa tretjic.

Apetit sem tud dobila, ampak na sladke stvari user posted image Tole mi pa ni kja prevec vsec user posted image Sploh prej je moj odprl eno  milko (ki je drugace ze cel teden na pultu), pa sem ze zmazala 3 rebra...mah, pol ko zacnem, se ne morem ustavit user posted image

Sem sla pa zadnjic s sefom na kosilo in sem si privoscila gobovo juho in palacinke z orehi in smetano. Sem pojedla 1 palacinko, drugo je pa sef zmazal, ker je jst nisem mogla user posted image

Utrujena sem se vedno, sploh zvecer. Zjutraj sem kar neki polna energije in zagona, zvecer sme pa kot cunja. Se vidi, d azgodnje vstajanje, sluzba *delo s strankami) in dva otroka (no, pa leta user posted image ) prinesejo svoje. Pogledam se kar je na TVju med 20-21, pol pa zaspim. Mi jepa prav bedno, se vcasih potem zbudim po polnoci, vsa zalimana na kavcu, mapak s etolk razbudim, d ane morem vec nazaj zaspat. Pol pa bulim Realitz TV in tiste detektive in umore... kot da nimam ze dost nocnih mor,pol pa se tole user posted image

Danes imamo pa za kosilo postrvi in mlad pecen krompircek, potem pa se se nas najmlajsi zbudi in gremo se mal naokrog na sprehod.
Sem pa ful jezna na trgovine - vceraj je moj v nasem mercatorju (ki meri 3x3) kupil toast in je mel datum uporabnosti do vceraj. In to je konstantno v tej trgovini, da  majo blago po preteku roka. Danes sva bla pa v Tusu in so meli neko akcijo na sveze ribe in zdaj vidim, da nama sploh niso dali popusta...Men je to tolk mim, da moras te trgovce rs cist na vsako malenskost opozarjat...

Grem pogledat ribice, ce ze kaj disijo user posted image 10 min po kosilu bo pa vse smrdelo user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu zoga08)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?