|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2009
26.2.2009 9:26:24   
Anonimen
Ojoj joj, me pa res ni blo dolgo tle gor, ste tolk popisale, da sploh nisem našla, kje sem nazadnje ostalauser posted image . Uglavnem sam na hitro obvestilo, da sva bila z Jakobom ponovno v bolnici, pa zdravljenje doma....sicer sva še vedno na bolniški, ampak če se je začelo sonce, se bodo pa tut dobre novice, a ne. 

No in glede na to, da sem vas sam bol na hitro preletela, ker je tega reeeees ogromno, opažam, da je že kar nekaj zelo dobrih novičk, tako da prvo čestitam vsem user posted image , ki ste že uspešno opravile morfologijo. Čestitke tut vsem zdravim, živahnim in manj živahnim user posted image .Za seznam, jaz imam MF 5.3.2009 (točno čez en tede), takrat bom že mocno v 22 oz. že skoraj v 23 tednu, tako da nč se ne sekirajte tiste, ki imate tut bol pozno pregled, se G valda vejo kaj delajouser posted image . Trenutno so po našem seznamu prihajajoči dečki in deklice nekje izenačeni (hvala bogu, da narava tut ve kaj dela), vam pa vsaka čast tistim, ki zmorete od G s presenečenjem kaj se skriva tam spodaj. Men bi se verjetn skeglal, ka sm že tak firbec. 

Kar se financiranja s strani občine tiče, bomo pri nas ostali praznih rok. Pri paketu pa se bom definitivno odločila za denar, saj po dveh otrocih res nimam več kaj posebnega kupovat, edin če me tokrat res preseneti user posted image , potem pa bo itak potrebno v borbo sam za cunje, za to pa je pač potreben denar. Bom pa v vsakem primeru kupila kej za bebiko in za svojo dušo, ko zvem za spol.

tako, zaenkrat dost čvekanja, lep dan.

(odgovor članu monty)
  Neposredna povezava do sporočila: 2776
26.2.2009 9:33:09   
nana
Dobro jutro souser posted image ,ste že spile jutranjo kavico ali ste dale zdaj v nosečnosti kavico čisto na stran,no jaz sem spila eno belo kavico,vam pa katere se vam lušta tudi častim eno user posted image .
Glede paketka oz. denarja ki ga dobimo se bom jaz odločila kar za denar in si bom pač izbrala nekaj kar mi bo zelo všeč,drugače pa še nič kaj ne gledam ,razen seveda cunjic ,to pa me malo zanese in zmerej kaj kupim,če pa je vse tak lepo za te male sončeke...,
Eno vprašanje,kaj ve ste mele morfologijo kar avtomatsko ali vas je ginekolog kaj vprašal?
Jaz imam pregled točno v 20 tednu,mislite,da bom imela takrat morfologijo ali je prezgodaj?
Pa še eno vprašanje,kaj še nosite visoke petke?Jaz še kar vztrajam ker sploh nimam nobenih nizkih za v službo,doma pa itak ,da sem teniskah.
Lepo bodite,lep sončen dan vam želim.user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
26.2.2009 9:34:50   
katrinka
o nosečkeuser posted image

vim - midve delive to brco v rit od občineuser posted image , k sem zvedla da izola da 500eur kličem mojga v službo in pravm naj spakira ker se seliva v izola, in k sm mu povedala zakaj je od smeha dol paduuser posted image pol je pa jezno zacel nakladat da kok mava glupo občinouser posted image ...se strinjamuser posted image

češnca - ja vem da se da vse zmenit z zupnikom za cerkveno in mas prav loh bi zdej vse na enkrat naredila sam mi ni do tega, bom pol po porodu...imam neke fiksne ideje v glavi kako hočm imet poroko in to žal zdej ne pride v poštev..tako časovno kot finančno, bo po porodu dovolj casa za vseuser posted image ce ti povem zgodbo mojega brata...ob poroki mel tud sam krst pa mu je zupnik reku da bo po poroki naredu zakramente...zal je zupnik kmalu zatem umru (res je bil simpatičen)tako da od teh zakramentov ni nič...

brce - jaz cutim le rahlo zgeckanje moje pikice...vem da me bodo brce presenetile kot me je to nežno zgečkanjeuser posted image

jutri mam pregled pri G - noseča bom natančno 18t4d - a mislite da mi bo delala MF - nč ni rekla, ali sele na naslednjem pregledu, pa negativna sem na toxo torej me cakata se 2 testiranja...kaj menite jutri ali naslednjičuser posted image

danes je bila huda noč - zelo boleč krc najprej v eno nogo, par ur kasneje pa se v drugo...zjutri mi se niso cisto popustili...ima kera podobne tezaveuser posted image

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
26.2.2009 9:39:25   
katrinka
nana - jaz obozujem visoke peteuser posted image , in imam jih preveč,user posted image obujem jih takrat ko vem da ne bom preveč na nogah, ce grem na kakšen obisk...drugače pa v avtu vedno kaj za preobut, doma pa seveda supergeuser posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
26.2.2009 10:16:44   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

češnca - ja vem da se da vse zmenit z zupnikom za cerkveno in mas prav loh bi zdej vse na enkrat naredila sam mi ni do tega, bom pol po porodu...imam neke fiksne ideje v glavi kako hočm imet poroko in to žal zdej ne pride v poštev..tako časovno kot finančno, bo po porodu dovolj casa za vseuser posted image ce ti povem zgodbo mojega brata...ob poroki mel tud sam krst pa mu je zupnik reku da bo po poroki naredu zakramente...zal je zupnik kmalu zatem umru (res je bil simpatičen)tako da od teh zakramentov ni nič...

Hej! user posted image  V bistvu si me 2x narobe razumela oz. sem jst premalo natančno napisala. Ti dam čisto prav, da naredita ta pravo poroko, kakršno si želita, ko bo po vajinem čas za to! user posted image  Ampak niti takrat ti ni treba delat zakramentov, pa tudi po poroki ne. Če si jih boš pač želela, jih lahko, drugače pa ni treba. Mi2 sva vedela, da si želiva zdej vse zrihtat in sva šla pač župnika vprašat, kako in kaj - če bi rekel, da se ne morva poročit, pol se pač cerkveno ne bi poročila. Pa dela vse po "regelcih". user posted image  Če ne bi bila krščena, bi se pa lahko tvoj bodoči možek cerkveno poroču, ti pa ne. Sem že slišala za tak primer, pa tudi župnik nama je povedal.

krči pa spadajo k user posted image , pomaga pa Magnesol. Jst mam ful težav s tem, že v prvi nosečnosti me je ponoči pogosto zagrabu krč v nogo, zdej se mi to dogaja tud s trebuhom. Na žalost mi tud Magnesol zdej ne pomaga... user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
26.2.2009 10:49:44   
Hator
Pozdravljene souser posted image ,

moj user posted image je danes zelo živahen, že od 5h zjutraj brca kot za stavouser posted image user posted image Sem prav veselauser posted image

Me pa malo skrbi, ker se mi zdi, da imam malo mokre spodnje hlačke, pa mislim, da to ni inkontinenca... Po mojem bom šla kar tiste vložke, ki prepoznajo plodovnico kupit. A jih je katera že preizkusila? Joj, upam, da je vse v redu in da samo kompliciram.user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
26.2.2009 10:59:24   
monty
nana, jaz mislim, da te čaka MF naslednjič in tudi toksoplazmoza (se drugič dela pregled med 20 in 24 tednom) prav tako pa MF.

sicer pa itak vsak G po svoje čara nekaj, to sem že ugotovila.

hator a to tudi obstaja? ful pametno sploh proti koncu nosečnosti, ko se ti menda res ne sanja kaj to curlja med nogami. kje pa jih kupiš??

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
26.2.2009 11:10:08   
Hator
Monty,
sem najdla na forumih od Pušenjaka, menda se jih kupi v lekarni. Ma sej ne vem, a naj jih kupim al res samo kompliciram. Pušenjak pravi, da je za odtekanje plodovnice po kapljicah res malo možnosti, samo nikoli ne veš.

Kakšna pa sploh je plodovnica, a katera ve???

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
26.2.2009 11:52:47   
Belika
Punce glede tega "odtekanja", sem že enkrat pisala... na RR je bila pred časom zgodba o eni punci, ki je mislila, da ji je odtekla voda in šibala na urgenco. Pa so ugotovili, da ni šlo za vodo ampak neko drugo zadevo (ne me za besedo držat, bila je neka okužba ali bakterija), malo pred novim letom se je to moji sorodnici zgodilo. Panika zaradi odtekanja vode.... no na srečo je šlo za tisto drugo zadevo.
No je pa to baje zelo redek pojav (sem že iskala na RR ker je bilo zelo podrobno opisano pa ne najdem), pa tudi ni nič kritičnega. Sicer če se ne motim so potrebne svečke, ampak zadeva se hitro umiri. Če bom imela popoldne čas bom ponovno malo pobrskala in če nadem bom objavila povezavo....

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
26.2.2009 12:16:00   
katrinka
češnca - vsakic k ti pišem se spomnim na velko polno skledo sladkih cešnjuser posted image - kok bi jih z veseljem pojedla...user posted image  dej mi več napis o tem magnesolu, a ga dobis v lekarni brez recepta?a naj G vprašam če loh, ....

(odgovor članu Belika)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
26.2.2009 12:37:41   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

češnca - vsakic k ti pišem se spomnim na velko polno skledo sladkih cešnjuser posted image - kok bi jih z veseljem pojedla...user posted image  dej mi več napis o tem magnesolu, a ga dobis v lekarni brez recepta?a naj G vprašam če loh, ....

skleda češenj, ja - That's the point! user posted image user posted image

Magnesol so v bistvu šumeče tabletke, ki jih spiješ. Dobiš pa v lekarni, ja, brez recepta. Da boš ziher lahko pokličeš g - za vsak slučaj, jst sm jo tud rajš prej vprašala. user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
26.2.2009 12:54:29   
Belika
Ja te šumečke res ne morjo škodti. Meni je zdravnica ko sem jo vprašala, rekla da so na splošno priporočljive, tudi za nenosečke.
Res pa ne smeš pretiravati (3 na dan).

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
26.2.2009 12:56:05   
Belika
Aja Pušenjak jih vedno v primeru krčev priporoča v kombinaciji s kalcijem. Jaz imam sicer kalcijeve tudi doma, vendar so tako ogabne, da se včasih malo prešvercamuser posted image ...

(odgovor članu Belika)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
26.2.2009 12:57:03   
Hator
Belika, hvala, že moj pravi naj neham paničarit.

(odgovor članu Belika)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
26.2.2009 13:04:02   
katrinka
no, jutri mam G pa jo bom se za ta magnesol vprašala in če je vse ok kar takoj zavila v lekarnouser posted image , ker teli krci so obupni...se zdej mi ni popustil...user posted image

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
26.2.2009 13:11:46   
elevitka
Jaz pa sem kar v DM- u kupila te šumeče tablete (magnezij, kalcij, železo ,...) vse možne kombinacije. So pa kot doponilo k prehrani, po moje ničkaj drugačne od tistih v lekarnah ... ali pač?

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
26.2.2009 13:15:48   
Belika
Vem kako je... mene sicer v noge nič ne matrajo, so me pa po trebuhu, in to tako močno da mi je kar žila parkrat iztopila in se potem modrica naredila.
Jaz sem jih pila v kombinaciji z buscopanom, ampak mi ni nič pomagalo, ker sem bolj kot ne zbruhala vse.
No sedaj pa vidim da res pomaga. Če kak dan nič ne vzamem, me že pri kihanju zateguje da bi kar vpila...

Par dni sem pila celo navadne magnezijeve šumečke iz trgovine, ker mi je magnesola zmanjkalo.

Drugače me pa zanima jemljete še kakršnekoli druge vitamine? Jaz bolj občasno, če sem iskrena....

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
26.2.2009 13:28:09   
fragola
punce če katera kaj rabi za oporoko je tle en dober link www.andrejinkotiček.si

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu Belika)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
26.2.2009 13:29:06   
fragola
Punce oprostite sem falila temo!user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
26.2.2009 13:41:01   
katrinka
belika - jz sm G vprašala pred mesecom če naj kaj vzamem je rekla da zaenkrat ne, da sicr mam zeleza bolj malo a naj ga s hrano dvignemuser posted image , da bove na naslednjem pregledu videle kako in kaj - to je torej jutriuser posted image , tako da do sedaj nisem jemala ničuser posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
26.2.2009 13:49:19   
monty
punce, jaz jih nekaj pogrešam tule jazzzi, kje si'??? pa še katera ? in naša urejevalka seznama???

al smo preveč dolgočasne? upam, da ni kaj narobe z njimi.

drugače pa ima jaz naslednji pregled 17.3.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
26.2.2009 14:05:04   
katrinka
nič ne vem kje se pupe potikajouser posted image

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
26.2.2009 14:08:31   
Hator
Punce, kar se tiče magnesola, eni ga je že na začetku nosečnosti najprej priporočala sestra pri ginekologu, sam ga takrat nisem jemala. 2 tedna nazaj pa sem ginekologu povedala, da imam občasno v trebuhu krče, pa mi je rekel, da naj pijem 1x dnevno magnesol, če so pa krči, pa lahko tudi 2 tbl na dan. Brala pa sem, da se lahko popije celo do 3 tbl na dan v nosečnosti.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
26.2.2009 14:20:33   
katrinka
hator - ja jz bom mojo G izprašala o tem, sam kolikor berem tle na forumu je to dobra zadeva tko da bom sla jutr najbrz kr kupituser posted image , ze tko mam tezave s kolenskimi vezmi (stare sportne poškodbe) in tile krci vse poslabsajouser posted image

češnca - kje je moja sladka polna skleda velikih rdečih češenj

< Sporočilo je popravil katrinka -- 26.2.2009 14:37:23 >

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
26.2.2009 17:12:40   
busika
Pozdravljene!
Pridružujem se vam šele sedaj, ker čakam na izvide amnio.. Ker pa mineva že tretji teden in nič klica iz Lj mislim, da je vse OK. Za statistiko: stara 37, CE, PDP- 24.7., + 6 kg, 2 otrok( prvič user posted image , sedaj pa verjetno user posted image ), naslednji pregled 17. 3. MF).
Glede magnesola pa ni problemov, po amnio. ti celo svetujejo zaradi krčev v trebuhu.
LP

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?