Anonimen
|
Ojoj joj, me pa res ni blo dolgo tle gor, ste tolk popisale, da sploh nisem našla, kje sem nazadnje ostala . Uglavnem sam na hitro obvestilo, da sva bila z Jakobom ponovno v bolnici, pa zdravljenje doma....sicer sva še vedno na bolniški, ampak če se je začelo sonce, se bodo pa tut dobre novice, a ne. No in glede na to, da sem vas sam bol na hitro preletela, ker je tega reeeees ogromno, opažam, da je že kar nekaj zelo dobrih novičk, tako da prvo čestitam vsem , ki ste že uspešno opravile morfologijo. Čestitke tut vsem zdravim, živahnim in manj živahnim .Za seznam, jaz imam MF 5.3.2009 (točno čez en tede), takrat bom že mocno v 22 oz. že skoraj v 23 tednu, tako da nč se ne sekirajte tiste, ki imate tut bol pozno pregled, se G valda vejo kaj delajo . Trenutno so po našem seznamu prihajajoči dečki in deklice nekje izenačeni (hvala bogu, da narava tut ve kaj dela), vam pa vsaka čast tistim, ki zmorete od G s presenečenjem kaj se skriva tam spodaj. Men bi se verjetn skeglal, ka sm že tak firbec. Kar se financiranja s strani občine tiče, bomo pri nas ostali praznih rok. Pri paketu pa se bom definitivno odločila za denar, saj po dveh otrocih res nimam več kaj posebnega kupovat, edin če me tokrat res preseneti , potem pa bo itak potrebno v borbo sam za cunje, za to pa je pač potreben denar. Bom pa v vsakem primeru kupila kej za bebiko in za svojo dušo, ko zvem za spol. tako, zaenkrat dost čvekanja, lep dan.
|