Naty*Taja
|
Mi smo pa danes imeli morfologijo. Vse ok. Mali je težak že 574g. Sem pa dala posnnet, tak da je bilo poročilo o vsem zelo izčrpno. Od možgančkov, obrazeka, srčka, žil, notranjih organov, okončin in seveda tistga lulčka tam vmes , Pa skoz nam je jeziček kazal! Prav not in ven ga je molil, pa brcal ko žabica, da je komaj nogico zmerla. Tolepa bo en razgrajač! Rok bo kr držal tist 27.6., čeprav je mali tako velik, da pride v poštev tudi rok po ns 23. 6.! jaz pravim, da je rok 27. rodila bom pa itak prej, kot pri prvihdveh torej 23. Monty - moja g pa ima tak zelo natančen ultrazvok, tak da mi je tudi vse to povedala, kot tebi Pušenjak. Sem pa bila jaz tudi v BTC BC - imajo ful znižanih cotk! Pa se kr nekaj najde, sam men je brezveze kupovat, ker imam od prvihdveh skor vse. Seveda samo za duši sem si pa kupla en kratki pajac, ki vem, da ful prav pride za take male poleti. So mi pa službo zdej podaljšali do konc avgusta, kar je presenetljivo in super za pop...! So me rešli vseh tistih skrbi glede nastopa porodniške pa to. Punce, tiste, ki imate probleme s tem - zakaj pa ne prosite g, da vam na potrdilo, ki ga boste dobile za delodajalce napiše pač par dni prej rok, tak da se vam lepo izteče. Probat ni greh. dd77 - tole z nakupi prej pa ni čist tako. Sorodnica ni prej nič kupovala zaradi vraževerja, potem jo je pa presenetlo da je mogla od 5-7 mesecanosečnosti ležat v bolnici in potem nujno rodit, pa mala ni čist ok...tak da jaz čist nič ne verjamem. Po teh vražah bi moglo bit vse ok, a ne? Jaz sem takoj, ko sem prvič zvedla da sem noseča začela po trgovinah hodit in kupovat, sicer nevtralno ampak imela sem pa vse že veliko prej. Pa tudi zdej vedno kej kupim, ko se mi dopade... Punce, če vam tale error pokaže - na tisto belo spročilo se postavte z miško in kliknite desni gumb na miški, pa je not možnost nazaj! Pa se prikaže izginulo sporočilo. Potem pa kopirat in v drug post prilepit! (pa ne kr onega back v zgornji opravilni vrstici stisnat, tisto nič ne da) Mora delovat. Ancibanci - če sta poročena, je oče avtomatsko mož! Ni treba nič podpisovat.