|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2009
25.2.2009 9:37:58   
katrinka
o nosečkeuser posted image

paket - jaz bom pa vzela e-paket, sem gledala na netu pa so stvari brez marze in zato cenejeuser posted image , pa se domov ti prnesejouser posted image , za fin.podporo občine mors pa zaprosit, ene da jo velik, ene nič, jz bom v taki občini da dobim točno 0euruser posted image

(odgovor članu Belika)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
25.2.2009 9:48:26   
Belika
Punce če so vam pa v paketu všeč samo določene stvari in pride manj (ali več) kot 270€ pa lahko vse te stvari po isti ceni naročite preko http://www.recinko.si/, od CSD pa vzamete denar.
Je pa res dosti ceneje, sploh previjalna od Lip poljčane... .

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
25.2.2009 10:57:17   
katrinka
točno te izdelke sem jaz gledala - to je e paket (dobid kodo na CZS) in zberes stvari v vrednosti 270eur, pa ti domov pripeljejouser posted image

(odgovor članu Belika)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
25.2.2009 11:12:14   
anci banci
vidim da tudi ostale ne morete prav dobro spat... mene križ boli kot hudič.... na boku zaspat ne morem na trebuhu pa ne gre več...
jaz sem spala samo do 2 ure potem sem pa vstala vsa žejna in še na wc sem šla ker me je tiščalo... potem pa zaspat nisem mogla... in če pomislim da sem šele na polovici... kaj šele bo

midva sva se določila da bova raje denar vzela in bova kupila tisto kar nama bo manjkalo

a katera mogoče ve ... kaj je s priznavanjem očetovstva... midva nisva poročena

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
25.2.2009 11:13:47   
vim
JAz sem bila skoz ziher,da bom denar vzela, zdaj pa nisem več tako prepričana, ker imajo nekatere stvari res super in ceneje kot če jih grem kupit. Npr. posetljica, previjalna,...

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
25.2.2009 11:16:21   
DannyS
Jaz sem naročila preko spletne trgovine Recinko in ne potrebuješ nobene kode, naročila pa sem posteljico, previjalno in jogi, prav tako nisi omejen s tistimi 269 eur, lahko nakupiš tudi za 500 eur robe, če hočeš. Ko bo pa čas bom pa na CSD vzela denar.

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
25.2.2009 11:16:57   
vim
Anci banci ker nista poročena je vse kar bo moral tvoj naredti je to, da bo dal svoj podpis v rojstni list vajine bebice. Vse ostalo itak uredi porodnišnica. medtem ko za poročene velja, da je oče avtomatično mož. hehhe ampak včasih ni nujno, da je mož tudi res oče.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
25.2.2009 11:18:46   
vim
Danny S a to pomeni, da če ibreš za več kot 270 EUR doplačaš razliko?

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
25.2.2009 11:20:35   
monty
belika, dobro si tole našla.

a potem lahko vzameš denar  (celoten znesek) na CSD in preko Recinka naročiš recimo samo previjalno? ker midva bova itak vzela točno tole od Lip poljčane, je pa tu za več kot 40€ cenejša, kar pa je veliko. ali ti če naročaš karkoli preko recinka potem odštejejo od denarja na CSD? ker ne vem sicer kako imajo lahko toliko nižjo ceno? sicer imamo še čas, samo midva bova drug mesec počasi začela nabavljat največje zadeve pa je dobro, da kaj prišpramo če lahko.

jaz pa spim kr okej, edino občutek da me non stop na wc se je spet vrnil, no hvala bogu ponoči vstanem le enkrat ne stokrat! user posted image

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
25.2.2009 11:26:05   
Belika
Mislim, da če izbiraš paket za novorojenčka mora biti točno 270 (oz tist znesek ki so ga določili), kar je malo zoprno ker moraš potem točno zadeti tisti znesek (s centi vred), če pa direkt preko recinkota naročaš, lahko pa tudi za 1000€ naročiš. Ni omejitve... Tako da midva bova vzela denar, potem pa po vsej verjetnosti preko recinkota tisto previjalno vzela in mogoče še kaj....

Finančno nisi nič na slabšem (le da nimaš omejitve in lahko kar naročaš, naročaš....) ker sem poskusila si sama sestaviti paket pa mi ne rata točno za ta znesek nabrati stvari....(pa še ko si vezan na znesek potem vzameš še kaj kar ne potrebuješ zato da zapolniš kvoto).

Je bilo tudi meni najprej sumljivo, sem mislila da lahko naročiš le v vrednosti ki ti ga CSD nameni za paket... pa je potem znanka isto vzela denar od CSD, preko recinkota pa nekaj malenkosti samo naročila....

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
25.2.2009 11:32:48   
DannyS
IZVIRNO SPOROČILO: vim

Danny S a to pomeni, da če ibreš za več kot 270 EUR doplačaš razliko?

Ja meni je npr. prišlo nekje 293 eurov vse skupaj, tako da sem zdaj sama plačala. Pač ko bom vzela denar na socialni bom dobila nazaj 269 eurov. Tako da tistih 24 eurov ali koliko ti pač pride razlike pač poravnaš sam. Drugi teden pa dobim že vse dostavljeno na dom, medtem ko pa če bi se odločla za e-paket, bi mogla čakat najmanj 2 meseca pred PDP za oddat vlogo na CSD, pol pa še kodo... Jaz sem tudi najprej razmišljala o e-paketu preko spletne strani novorojenček.com, ampak ko sem za foro probala sestavit paket v točno tisti vrednosti, ni šans da bi mi uspelo,...

Monty, če bi npr. ti vzela preko spletne strani recinko samo previjalno, pol pač zdaj tudi sama založiš tistih 180 eur in ko boš dala vlogo na socialno, se odločiš za denar in boš dobila 269 eur, nič manj in nič več.

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
25.2.2009 12:07:15   
Pupa1005
hej čvekice,...lep dan mamo danes, jst sm dobro spala, vas je pa zgleda mal tale prazna luna tiščala,...

to kar pišete o denarju in paketu, ma Belika kar prav,....podjetje Recinko pač dobavlja opremo za e-paket, istočasno pa fura tudi svojo spletno trgovino z istimi cenami,...in ker moraš, če vzameš e-zavitek do pike ponucat tisti znesek, je definitivno bolj simpl vzet denar od CSD-ja, tle pa šopingirat po mili volji,...so pa stvari res bistveno bolj ugodne, sploh previjalna, pa tud lupinca se splača....

še da popravim vim - pari, ki niso poročeni lahko očetovstvo urejajo pred porodom na krajevno pristojnem centru po maminem stalnem prebivališču. Se pravi kamor gre mama urejat porodniško se gre in uredi še zapisnik o priznanju očetovstva. Vsem ful priporočam, da to naredite pred rojstvom, ker je več ugodnosti: prvič ni treba to urejat po rojstvu otroka na upravni enoti, drugič pa je ta zapisnik pogoj za koriščenje očetovskega dopusta. Sploh problem hitr rata, če bi oče rad takoj ostal doma, ko se pride iz porodnišnice, je pa še en kup enih administrativnih zadev treba urejat, takrat pa sm prepričana da nobenmu s 3 dni starim dojenčkom ne paše letat po upravnih enotah....tk da une neporočene res uredte to takrat ko greste urejat za porodniško.

če ma še kera kašn vprašanje ve kar na planu z njim, sem iz tega področja....

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
25.2.2009 14:53:44   
zoga08
Hoj, sem prišla do neta, da vas mal počekiram.

Midva, no jaz uživam v toplicah (Astrijsk Radgona) moj pa dela. 
No glede paketov in denarja midva bova vzela denar. Kar rabiva pa naročila direkt pri Recinkotu. 
Spadam pa med tiste srečniceuser posted image , ki od občine dobi denar, sam še nisem sigurna kolk, ni ga pa malo mislim da je 300 evr. Bom preverla.

Se pa pridno redimuser posted image . Bom mogla kmal poročni prstan dat dol, me že mal tišči.

Lepo se mejte. Zdej grem pauser posted image .

... Ljubezen nikoli ne mine ...

(odgovor članu Pupa1005)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
25.2.2009 15:28:48   
donna22
Jaz dobim od občine nekje med 150 in 200 eur, ne vem točno. Definitivno pa je bolje kot nič user posted image

Mi2 z mojim imava že ful stvari za user posted image nakupljenih pa kar nekaj jih še dobima, tak da se še odločam med zavitkom e, kjer bi preprosto vzela stvari, ki še nama manjkajo (gledala sem predvsem previjalno mizico) in pa med denarjem, s katerim bi potem pač te stvari sama šla kupit.

Pupa1005, najbrž imaš prav, je res bolje, da se očetovstvo uredi prej, da ne misliš prve dni, ko si z user posted image , še na to ... Tak da bom mojemu kar rekla, da bi šla čim prej rešit to zadevo.

(odgovor članu zoga08)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
25.2.2009 16:21:53   
vim
Jaz dobim pa od občine brco v rituser posted image user posted image user posted image ,upam le da ne bo problema v vrtcu, me prav zanima kako je tole z ljubljanskimi vrtci, če drži. Ker da ga peljem zjutraj na en konc LJ službo na drugem, stanujemo na tretjem grem šotorit pred magistratuser posted image user posted image user posted image user posted image .
mimogrede katera občina pa da 300EUR,dajte se malo pohvalit v kako dobri občini živite.

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
25.2.2009 17:22:37   
Belika
IZVIRNO SPOROČILO: vim

mimogrede katera občina pa da 300EUR,dajte se malo pohvalit v kako dobri občini živite.

Pa ne samo po 300€... Izola in Velike Lašče so radodarne s 500€....

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
25.2.2009 18:06:58   
DannyS
Pri nas v Kopru, da občina mislim da 200 eur. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Belika)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
25.2.2009 19:22:19   
Naty*Taja
Mi smo pa danes imeli  morfologijo. Vse ok. Mali je težak že 574g. Sem pa dala posnnet, tak da je bilo poročilo o vsem zelo izčrpno. Od možgančkov, obrazeka, srčka, žil, notranjih organov, okončin in seveda tistga lulčka tam vmes , Pa skoz nam je jeziček kazal! Prav not in ven ga je molil, pa brcal ko žabica, da je komaj nogico zmerla. Tolepa bo en razgrajač!  Rok bo kr držal tist 27.6., čeprav je mali tako velik, da pride v poštev tudi rok po ns 23. 6.! jaz pravim, da je rok 27. rodila bom pa itak prej, kot pri prvihdveh torej 23.
Monty - moja g pa ima tak zelo natančen ultrazvok, tak da mi je tudi vse to povedala, kot tebi Pušenjak. Sem pa bila jaz tudi v BTC BC - imajo ful znižanih cotk! Pa se kr nekaj najde, sam men je brezveze kupovat, ker imam od prvihdveh skor vse. Seveda samo za duši sem si pa kupla  en kratki pajac, ki vem, da ful prav pride za take male poleti.

So mi pa službo zdej podaljšali do konc avgusta, kar je presenetljivo in super za pop...! user posted image So me rešli vseh tistih skrbi glede nastopa porodniške pa to. Punce, tiste, ki imate probleme s tem - zakaj pa ne prosite g, da vam na potrdilo, ki ga boste dobile za delodajalce napiše pač par dni prej rok, tak da se vam lepo izteče. Probat ni greh.

dd77 - tole z nakupi prej pa ni čist tako. Sorodnica ni prej nič kupovala zaradi vraževerja, potem jo je pa presenetlo da je mogla od 5-7 mesecanosečnosti ležat v bolnici in potem nujno rodit, pa mala ni čist ok...tak da jaz čist nič ne verjamem. Po teh vražah bi moglo bit vse ok, a ne? Jaz sem takoj, ko sem prvič zvedla da sem noseča začela po trgovinah hodit in kupovat, sicer nevtralno ampak imela sem pa vse že veliko prej. Pa tudi zdej vedno kej kupim, ko se mi dopade...user posted image

Punce, če vam tale error pokaže - na tisto belo spročilo se postavte z miško in kliknite desni gumb na miški, pa je not možnost nazaj! Pa se prikaže izginulo sporočilo. Potem pa kopirat in v drug post prilepit! (pa ne kr onega back v zgornji opravilni vrstici stisnat, tisto nič ne da) Mora delovat.

Ancibanci - če sta poročena, je oče avtomatsko mož! Ni treba nič podpisovat.

MONTIGNAC

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
25.2.2009 19:55:53   
ksandra
Oj souser posted image  !

V ponedeljek sem imela  dolgopričakovano morfologijo. Z  otročkom je vse ok. Težak je malo manj kot 5cm, zredila sem se za 5kg in ni pogoja, da spravim kaj nase nenosečniškega. Drugače pa tisto, če imaš mozolje med nosečnostjo, da nosiš punčko, ne drži, kajti zvedela sva, da bova dobila sinauser posted image

Danes bila tudi pri zobozdravnici in ji potožila, da mi kljub temu, da uporabljam Parodontaks zob. pasto in ščetko z mehkimi ščetinami, krvavijo dlesni. Rekla mi je, naj se še bolj močno ščetkam in da se mi bo po nekaj dneh izboljšalo. Upam da res.
Ali ima še katera probleme s hrbtenico? Sama imam tako službo, da sem stalno na nogah.
Naslednji pregled imam 31 marca. Samo, menda, je bil to zadnji preventivni uz user posted image

Uživaljte!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
25.2.2009 23:49:22   
Zerlina
Lep pozdrav vsem julijkam.Tudi jaz se vam pridružujem. Hotela sem se že prej pridružiti, a nisem našla linka ... Ta mesec sem bila stara 28 let, rok pa imam 2.7.09. Moram povedati, da je moj mali prav živahen. Moj prvi otroček!!! Lepo mi je, ker imam ob sebi tako čudovitega moža, ki je ves navdušen, ko mu položim roko na trzajoči trebušček ....user posted image
Zanima pa me, če katera hodi na nosečniško telovadbo. Kje in in kdaj se odvija ta dejavnost?
Drugo vprašanje pa je: ali lahko greš z dva meseca starim otročkom pokukati na morje ...
Bodite lepo!!!

(odgovor članu ksandra)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
26.2.2009 7:46:05   
Anonimen
Jutro trebuškarice!

Pridne ste, ni kaj, res vas komaj dohajam. Zdej smo spet malce zasedeni, ker Alen praznuje 2. RD v soboto in bomo imeli cel vikend fešte. Pa skoz neki lutamo, sploh ni časa za usedit se, pa malo spočit.

Jutri imam pa js morfologijo in komaj, res komaj čakam. Tako lepo je prebrat vaše poste o opravljeni morf., da mi kr spomini vrejo na dan, ko sem bila noseča z Alenom in sma z mojim tolk buljila v tist ekran... Moj gre jutri zraven. A vaši so tudi šli?

Bebi me že tolk brca, da počasi pa ni več tako zelo prijetno, no. user posted image  Js ne vem... Sej sploh ne spi. Resno. Po pol ure mam mir, pol pa po 2 uri skupi razbija not. Čisto nasprotje Alenu, ki je drnjohu 7/8 dneva, ostalo pa nežne brcike.

Drugače sem pa malo potrta danes, ker so učeri izobesili opozorilo v vrtcu, da se je pojavilo več primerov okužb z rota virusi. Pa tudi v ZD so potrdili, da imajo povečano št. pacientov. Me je res strah za Alena, pa še za mene in bebija, če se okužima od njega. AAhhh kje je poletje!?!?

Js sm z mislimi že na morju user posted image

Lep dan vsem, pa čimveč zdravja in pozitivne energije!

(odgovor članu Zerlina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2771
26.2.2009 8:08:50   
elevitka
SREČNICE... jaz pa še čisto nič ne čutim brcik ... in do morfologije še tud  6 tednov ??? user posted image

Kdaj se v prvi nosečnosti ponavadi čutijo prve brce oz. premiki ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
26.2.2009 8:18:58   
Češnca
Dobro jutro!
Jasna vse naj, naj, najboljše vašemu srčku Alenu!!! user posted image user posted image user posted image
Naš brcalček tud nič ne miruje. user posted image  Sam že Anžej ni, tko da sm navajena!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za preventivo proti rota virusu!

IZVIRNO SPOROČILO: Zerlina

Drugo vprašanje pa je: ali lahko greš z dva meseca starim otročkom pokukati na morje ...
Bodite lepo!!!

Dobrodošla!!! Seveda greš lahko na morje! user posted image  Men je bab'ca rekla: sej vse delaš isto, stvari maš s seboj, samo okolje je drugo, morski zrak pa tud koristi.

user posted image user posted image user posted image  vsem za uspešno morfologijo!!! Jst tud že komi čakam.
Naty-Taja super za službo! user posted image

vim jst sm ta prvič tud dobila brco v rt od občine, letos bodo pa menda nekaj dali. user posted image user posted image

donna22 ja kar se očetovstva tiče lahko vse prej uredita - midva sva, pa je blo super! In pol rojstni list pravilno izpolnjen po pošti dobiš.

zoga08 lepo, da uživaš/uživata! Midva bova tud vzela denar, ne paketa. Itak že večino stvari imamo.

katrinka če si krščena, se s tvojim komot tud cerkveno poročita, ne rabiš delat ostalih zakramentov. Pri nama je namreč situacija popolnoma enaka. user posted image
Poročila se bova pa kar v Kamniku; občina, cerkev in kosilce.

_ella_ v Tunjicah menda ne gre več, so Pavletu vzel pooblastila. user posted image  Ampak dejansko je zadosti krst - drugače bi župnik pri nama kaj kompliciral, pa ni! Je samo rekel, da bi bili oni veseli, če bi se kdaj odločila tudi za ostale zakramente.

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
26.2.2009 8:19:57   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

SREČNICE... jaz pa še čisto nič ne čutim brcik ... in do morfologije še tud  6 tednov ??? user posted image

Kdaj se v prvi nosečnosti ponavadi čutijo prve brce oz. premiki ?

Čisto odvisno, ampak naj te ne skrbi! Jst sm jih v prvi nosečnosti šele nekje v marcu.

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
26.2.2009 8:20:29   
monty
dobro jutro žogice marogiceuser posted image !

meni se zdi, da imam zvečer ogormen trebuh, zjutraj pa je taka mini žogica, ampak prav hecno kako ne morem več narest ravnega tudi če ga noter potegnem. sem gledala slike iz morja lani, da sem se spomnila kak pas imam. user posted image
moja malčica je tudi tako živahna, sicer samo včasih, ampak takrat razbija, da je groza. ne vem ali se je včeraj na glavo postavljala ali delala prevale... ampak bilo je burno. dobro, da zaenkrat še ne bolijo tele njene akrobacije!
kako pa so bili vaši otročki postavljeni na MF, na glavo ali so še vedno kraljevali po turško? moja je še z ritko navzdol, ampak ma še čas da se obrne.

a je bila katera pozorna na možgančke na MF, ker meni se je zdelo, da leva in desna polovica nista povsem enaki pa je rekel pušenjak, da to zaradi različnega prehoda UZ skozi prostor. Me skrbi da kaj ni okej, ampak najbrž bi že on rekel, če pa pravi, da je vse kot mora biti, pa mu zaupam.

naša občina pa da  100€. bolje kot nič, lahko pa bi bilo več! sem pa vseeno vesela, da je vsaj nekaj pa od CSD-ja ker nisem računala, da bo kaj dosti, oz. sem prej mislila, da te zadeve pripadajo samo določenim.

PRI NAS IMAMO ČUDOVITO SONCE. NAJ TAKO OSTANE ŠE POPOLDAN!!!

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?