|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del
26.10.2008 21:53:53   
jana81
edina na netu je ni... sem jo vidla v trgovini...

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
26.10.2008 21:57:43   
jana81
grem jst tud mal pred tv drnjohat, me ob kakih 23h čaka prvo dojenje... pridno čvekajte..
nočko

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
26.10.2008 22:11:36   
sesil
evo me..... ste me kaj pogrešale? verjetno da ne. no pa vseeno, sem bla odrezana od interneta 2 dni. se mi je skoraj zmešalo - odvisnost od majčic - ker nisem vedela kaj dogaja.
zdej sem brala vaš maraton.
včeraj je bil res en čuden dan, ker sem se tudi jaz z mojim spičila. ma danes je že ok.
včerajšnja noč je bila katastrofa - se je na 1 h zbujavala.
danes sva jo malo vlekla, po 1,5 uri sem jo morala že dojit. upam da ne bo tudi ta noč taka.
kaj ste še debatirale? joj, sem sklerozna....

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
26.10.2008 22:25:49   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Ufuser posted image , ma ve ste pa res naspidirane s pisanjem, komaj vas sledim. Ma res ste super. No, mi smo mel dns krst in je Vid bil zelo priden, nč ni jokal, sam vse je blo zanimivo,osebej ko ga je župnik polival z vodo se je kr nazaj oziral, po moje si je mislil:" U, spet se grem kopat."user posted image No, ja, najbolj je bila zanjimiva torta. Njami, je bla okusna.

O krst se imeliuser posted image  A si pofotkala torto, da b se še nam sline cedile???

O seveda sm jo in bila je zelo okusna. Bom drugič dala v album pa boste vidle. Zdej pa grem pančkat, saj moja 2 sončka že pančkata. NOČKOuser posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
26.10.2008 22:28:03   
sesil
maratonke na plano!!!!!!!!
pa ja ne že vse spite?

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
26.10.2008 22:31:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

pa ja ne že vse spite?

Ocitno midve vedno vse zamudiva...user posted image user posted image  Pa drgac kaj novega?user posted image

(odgovor članu sesil)
  Neposredna povezava do sporočila: 1906
26.10.2008 22:32:25   
sesil
Naty super da ste zvedli kaj je Žanu. no, ni lih super kar ste zvedli, ma če pravijo da bo minilo, se ti je verjetno odvalil kamen od srca.
a veste kaj sem delala ta 2 dni ko sem bila brez interneta. čestitke za novo leto. se mi mudi kaj? sej ena dobra stran, če ni virtuale. 

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
26.10.2008 22:35:11   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: ****

pa ja ne že vse spite?

Ocitno midve vedno vse zamudiva...user posted image user posted image  Pa drgac kaj novega?user posted image

novega prav nič, vse po starem.
da vse zamudim se pa strinjam. prvo berem kot nora vse poste (no, sej se jih zelo hitro prebere - veliko citiranega) špelin bi valjar prilimala....potem pa vse popihajo spat. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
26.10.2008 22:36:36   
sesil
jutri greva z Anejo plavat čofi čofi...to bo mala spet uživala.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
26.10.2008 22:37:33   
sesil
ah samogovori. grem se stiskat, mogoče kaj potelovadit, če bo voljauser posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
26.10.2008 22:38:31   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ****

pa ja ne že vse spite?

novega prav nič, vse po starem.
da vse zamudim se pa strinjam. prvo berem kot nora vse poste (no, sej se jih zelo hitro prebere - veliko citiranega) špelin bi valjar prilimala....potem pa vse popihajo spat. 

No jaz nikoli ne grem prav kmalu spat. Tam po 3 uri ponavadi...

(odgovor članu sesil)
  Neposredna povezava do sporočila: 1911
26.10.2008 22:39:55   
Anonimen

ah samogovori. grem se stiskat, mogoče kaj potelovadit, če bo voljauser posted image

Kam hodita?Mi gremo pa konec tedna mal na morje... mogoce bom tud Omarja mal namocila...bomo videli.user posted image

(odgovor članu sesil)
  Neposredna povezava do sporočila: 1912
26.10.2008 22:42:15   
Anonimen

Hehe, he.... user posted image user posted image

(odgovor članu sesil)
  Neposredna povezava do sporočila: 1913
26.10.2008 22:47:27   
sesil
hodimo plavat v ajdovščino. sej jutri je komaj drugič. je bla pa prvič tako navdušena, da sem sklenila da bove kar hodile. itak nimam kaj delat tle doma, pol pa malo še počvekaš z mamicami in gre dan okoli. v hiši mi je dolgčas.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
26.10.2008 22:47:59   
sesil
no, zdej pa res grem.
nočko

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
27.10.2008 6:42:42   
Soncnica Sandra ***
Dobro jutro, no bolj user posted image  jutro!

Grem na lov za kavo pa se potem vrnem.

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
27.10.2008 7:06:49   
kasso
Dobro jutro!

Kako naj moji hčerki dopovem, da je menjava ure in da ni treba vstat že ob šestihuser posted image . Kavo sem že spila, a še vedno sem kot zombi. Aja pa psici moram tudi dopovedat, da vstanemo ob 7 h in ne ob 6 h.

****, morje...joj kolk ti zavidam. Tle bo pa kmalu prava zima.

estrella,  kako si zadovoljna s Andraževim tečajem plavanja? Razmišljamo, da bi tudi Gašperja vpisali.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
27.10.2008 7:11:08   
kasso
Naty, po eni strani je super, da si izvedela, na kaj vse je Žan alergičen, saj boš zdaj tudi sama vedela, čemu se izogibat. Poznam punčko, pri kateri so imeli podoben problem, alergija je izvenela tam okrog drugega leta, s tem da so hodili na neke alternativne terapije (v neke toplice). Se lahko pozanimam , če te zanima. Ostala pa ji je le alergija na arašide. Njena mama pa je zelo dolgo dojila in seveda bila tudi sama na dieti.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
27.10.2008 7:15:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Dobro jutro!

Kako naj moji hčerki dopovem, da je menjava ure in da ni treba vstat že ob šestihuser posted image . Kavo sem že spila, a še vedno sem kot zombi. Aja pa psici moram tudi dopovedat, da vstanemo ob 7 h in ne ob 6 h.

****, morje...joj kolk ti zavidam. Tle bo pa kmalu prava zima.

estrella,  kako si zadovoljna s Andraževim tečajem plavanja? Razmišljamo, da bi tudi Gašperja vpisali.

Jaz bi ti prec kavo skuhala...user posted image user posted image  bi se potrudila ceprav je ne pijem.

morje: jah , res komaj cakam, upam, da ne bo spet kaj bmes prislo.

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 1919
27.10.2008 7:20:02   
Anonimen
aja..dobro jutro vsem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1920
27.10.2008 7:23:57   
Naty*
Jutro!

Mater sm jezna user posted image user posted image user posted image user posted image . Ful dolg post sm napisala in SKOPIRALA, pol sm pa slikce v album dajala pa skopirala povezavo in mi je post šel... bemtiš!!!! Kratka obnova:

kasso ko boš ugotovila, kako razložit, da ne vstajamo ob šestih, še men povej user posted image user posted image . Glede teh terapij pa js nekak upam, da bomo lahko brez, če bo pa treba pa bomo, kaj češ. Pride pa ena terapija pri tej ženski 35eur user posted image . Sej bi blo čist kul, če bi mel vsaj garancijo, da bo pomagalo. Te bom pa prosila za številko, če se bomo odločili.

Estrella KDAJ GREMO OKOL SKIRCE????? user posted image

edina glede pregleda. Mali je sedel pri men v naročju in mel zadi eno ploščo, ki je s kabli povezana v napravo. Ta naprava ma pa ven še dva kabla, enega nasloni na epruveto z alergenom (mleko, jajca...), drugega, ki ma na koncu tako palčko in krogec pa drži med otrokom in napravo. Če začne migat sem in tja je alergija, če gor pa dol, je pa ni. Upam, da sm vsaj približno opisala user posted image . Zgleda sicer kot čiračara, ampak mamice na MON-u večinoma pravjo, da so jim ugotovil alergije.

Sm pozabla kaj sem še komentirala...

Aja mali je včeri začel na polno govorit vavava, dadada, bababa, gagaga in še ene čudne kombinacije user posted image . Komi čakam, da reče mamama user posted image user posted image !

**** js bi tud morje!!!! Ampak kaj čmo, tole naše zdele glih ni za kopanje user posted image . Lepo se mejte!
Mi smo pa v soboto dobil hojco user posted image user posted image user posted image . V albumu so slikce Žana in Eme od moje sestrične user posted image . aurora teb je verjetno znana ane?user posted image user posted image  U glavnem, Žan je čist navdušen user posted image !

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
27.10.2008 7:26:49   
Naty*
Aja je pa tista hojca gugalnik in je res ful luštna stvarca user posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
27.10.2008 7:28:23   
valentina2006
DOBRO JUTRO user posted image

Jaz bom pa vsen rajš najprej ponudla en user posted image .
Noč je minila mirno. Jedl smo 1 uro prej kot do zdej (zaradi premika ure user posted image ), torej ob 6.00 se je Matevž napapcu, zdej pa nadaljuje s spanjem user posted image .

****: A sem prav razumela... hodiš spat po 3.00 uri user posted image ?

Maratona včer zvečer ni blo... zamudila torej nisem nič user posted image . Mamo pa prednosti 32 in 58 user posted image (Estrella* sem mal počekirala user posted image ).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
27.10.2008 7:34:40   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Naših noči ne bom več komentirala user posted image  Mali zaspal ob 21:30, ob 00:30 prvič auf za dobre pol ure, kašljal kot nor, nato budnica ob 1:50 (pomagala duda), ob 2:10 - pokonci do 3:10, ko jedel in čez 15 minut zaspal, spet pokonci ob 4:50 in težil do 6h, ko je bilo pa res že treba vstat. Pa to je bila še ena boljših noči, včeraj je bilo še huje, grrrrrrrrrr user posted image

Da vam opišem svoje včerajšnje sr.a.nje: zjutraj lepo prestavim uro na mobitelu in ga vržem v torbico. potem pa zvečer hočem napisati sms za RD prijateljici in vidim, da je ekran črn!!! Ma jasno, da mi je user posted image  crknil!!!!! Ga vklopim in vidim sms od Naty* - od dopoldne, za kavo user posted image  Naty*, meni je tako žal, da sem se včeraj skoraj požrla user posted image user posted image user posted image

Si bom dopoldne poskušala vzeti dovolj časa, da bistvene stvari pokomentiram, upam, da bom vsaj utegnila vse prebrati, čisto ste znorele user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
27.10.2008 7:39:46   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Težko!
Tudi mi smo do sedaj vstajali 6.15, sedaj pa 5.15. user posted image
No in sedajle je zaspala nazaj

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.