Naty*
|
Jutro! Mater sm jezna . Ful dolg post sm napisala in SKOPIRALA, pol sm pa slikce v album dajala pa skopirala povezavo in mi je post šel... bemtiš!!!! Kratka obnova: kasso ko boš ugotovila, kako razložit, da ne vstajamo ob šestih, še men povej . Glede teh terapij pa js nekak upam, da bomo lahko brez, če bo pa treba pa bomo, kaj češ. Pride pa ena terapija pri tej ženski 35eur . Sej bi blo čist kul, če bi mel vsaj garancijo, da bo pomagalo. Te bom pa prosila za številko, če se bomo odločili. Estrella KDAJ GREMO OKOL SKIRCE????? edina glede pregleda. Mali je sedel pri men v naročju in mel zadi eno ploščo, ki je s kabli povezana v napravo. Ta naprava ma pa ven še dva kabla, enega nasloni na epruveto z alergenom (mleko, jajca...), drugega, ki ma na koncu tako palčko in krogec pa drži med otrokom in napravo. Če začne migat sem in tja je alergija, če gor pa dol, je pa ni. Upam, da sm vsaj približno opisala . Zgleda sicer kot čiračara, ampak mamice na MON-u večinoma pravjo, da so jim ugotovil alergije. Sm pozabla kaj sem še komentirala... Aja mali je včeri začel na polno govorit vavava, dadada, bababa, gagaga in še ene čudne kombinacije . Komi čakam, da reče mamama ! **** js bi tud morje!!!! Ampak kaj čmo, tole naše zdele glih ni za kopanje . Lepo se mejte! Mi smo pa v soboto dobil hojco . V albumu so slikce Žana in Eme od moje sestrične . aurora teb je verjetno znana ane? U glavnem, Žan je čist navdušen !