Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 26.10.2008 21:21:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: edinaos jaz sem pa od danes naprej brez večerje nazadnje sem jedla ob 14h Je treba te kg dol spravit Ufff dobra si , jaz bi od lakote umrla. pa saj umiram edina, pazi, da ponoči ne zaideš v frižider ne ne jaz se ne grem več, vamp moram spravit dol, ker sem zaradi njega čisto depresivna Zakaj bi pa Andraža peljala na biomag.??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 26.10.2008 21:22:09
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 lubek mi dela večerjo. zato se pa za par minut poslavljam. Lepooo, moj je pa spekel palačinke. Mnajamiiii ma pusti palačinke pri miru, ker ti bo že jutri žal, pridi raje na RR Je že prepozno, so že končale v mojmu želodčku Jutri je nov dan..................Joj, kao si ti lahko brez avta, to je meni kot kruh
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 26.10.2008 21:22:30
|
|
|
|
Anitka
|
Edinaos to pa verjamem, da umiraš Ja Estrella maš prav, za danes imajo čveke opravičeno, jutri pa ni heca Zdaj pa res grem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 26.10.2008 21:23:23
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: edinaos jaz sem pa od danes naprej brez večerje nazadnje sem jedla ob 14h Je treba te kg dol spravit Ufff dobra si , jaz bi od lakote umrla. pa saj umiram edina, pazi, da ponoči ne zaideš v frižider ne ne jaz se ne grem več, vamp moram spravit dol, ker sem zaradi njega čisto depresivna Zakaj bi pa Andraža peljala na biomag.?? On ima alergijo, pa je s testi niso mogli dognati na kaj. Bi probala z biomagnetno, če bi kaj pokazalo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 26.10.2008 21:24:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 lubek mi dela večerjo. zato se pa za par minut poslavljam. Lepooo, moj je pa spekel palačinke. Mnajamiiii ma pusti palačinke pri miru, ker ti bo že jutri žal, pridi raje na RR Je že prepozno, so že končale v mojmu želodčku Jutri je nov dan..................Joj, kao si ti lahko brez avta, to je meni kot kruh blond ne štekam???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 26.10.2008 21:25:04
|
|
|
|
Estrella*
|
Jaz ne zahajam v njega ker bi mogla v spodnji štuk in se mi ne da. Če bi ga imela tako kot ti, pa je zeloooo velika skušnjava
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 26.10.2008 21:25:18
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* anitka: je +31 in +57 jeeeeeeeeeeee
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 26.10.2008 21:26:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Naty: če boš imela čas dej malo povej, kako je zgledal ta pregled. Na podlagi, česa je on te alergije odkrival.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 26.10.2008 21:26:26
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 lubek mi dela večerjo. zato se pa za par minut poslavljam. Lepooo, moj je pa spekel palačinke. Mnajamiiii ma pusti palačinke pri miru, ker ti bo že jutri žal, pridi raje na RR Je že prepozno, so že končale v mojmu želodčku Jutri je nov dan..................Joj, kao si ti lahko brez avta, to je meni kot kruh blond ne štekam??? Mislila sem kako si lahko cel teden brez avta? Jaz tud če ga ne rabim, ga moram imeti pred nosom, čene sem živčna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 26.10.2008 21:28:09
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: jana81 barbaw tvoja pa res prehiteva po levi, naš se postavlja na noge, sam ga še vedno držim, plezat mu pa ne pustim.. imam mal straha da se spet kam zvrne, odkarn je padu s previjalne. o verjamem, da te je strah Mi gremo tudi po hojico ta teden, imaš ti katero že izbrano? gledala sem jo v Pikapolonici za 60€ gugalnik hojica.. sam še nisem čist 100%, midva bi najraje mela od Jane, ker je avto, sam jih ne držijo pr nas, pa so kao edini uvozniki za Jane, pa pol stavri nimajo edina kile bojo šle same dol, ko se boš nehala obremenjevat s tem, verjemi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 26.10.2008 21:28:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz ne zahajam v njega ker bi mogla v spodnji štuk in se mi ne da. Če bi ga imela tako kot ti, pa je zeloooo velika skušnjava ja, ga bo treba čim prej spraznit Ma ne, saj je itak vse v glavi. Še štrudlja danes nisem delala, ga bom zjutraj, ker imam tako dieto, da po 17h ne jem.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 26.10.2008 21:29:15
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz ne zahajam v njega ker bi mogla v spodnji štuk in se mi ne da. Če bi ga imela tako kot ti, pa je zeloooo velika skušnjava ja, ga bo treba čim prej spraznit Ma ne, saj je itak vse v glavi. Še štrudlja danes nisem delala, ga bom zjutraj, ker imam tako dieto, da po 17h ne jem. upam da ti rata, men ne bi nikol, sem preveč bliz hladilnika
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 26.10.2008 21:29:36
|
|
|
|
tally
|
ojla tetke Jaz sem danes kr poniknila, sem imela obiske , nečak se na postavu pred comp in niti za milimeter se ni odmaknu. Moja frčafela spi že od 20-ih. Podnevi je jedla in spala ob istih urah kokr prej tko da jo premik ure ni nič motil . Naty* zdej vsaj veste pri čem ste in se boste tega držali. Pa upam da čimprej izzvenijo. Barbaw tvoja Maja je pa hitra, kam se ji tako mudi . Naša pa nič, nogice ima čisto mehke se sploh ne opira na nogice ona kr čepi . Estrella a ti kr palačinke papcaš. Jaz bi tuuuut, sam ne bom. Semi si obljubila da bom shujšala in bom.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 26.10.2008 21:29:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 lubek mi dela večerjo. zato se pa za par minut poslavljam. Lepooo, moj je pa spekel palačinke. Mnajamiiii ma pusti palačinke pri miru, ker ti bo že jutri žal, pridi raje na RR Je že prepozno, so že končale v mojmu želodčku Jutri je nov dan..................Joj, kao si ti lahko brez avta, to je meni kot kruh blond ne štekam??? Mislila sem kako si lahko cel teden brez avta? Jaz tud če ga ne rabim, ga moram imeti pred nosom, čene sem živčna ma kje pa, pri meni kdaj leži pred blokom cel teden, pa ga tudi povoham ne Saj se bom na šiht vozila, jooj ko se samo spomnem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 26.10.2008 21:30:36
|
|
|
|
barbaw
|
jana naša je ful hecna, ker se ne obrača, sama pa sedi, danes pa kar na noge. Včasih se da z uvoznikom zmenit, da ti kaj naročijo samo zate. Probaj, če ne pa via Avstrija. Jaz grem drugi mesec. Glede padcev pa je treba imet med doma. Na vsako udarnino oz. buško ga date in ni modric in ni oteklin.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 26.10.2008 21:31:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: jana81 barbaw tvoja pa res prehiteva po levi, naš se postavlja na noge, sam ga še vedno držim, plezat mu pa ne pustim.. imam mal straha da se spet kam zvrne, odkarn je padu s previjalne. o verjamem, da te je strah Mi gremo tudi po hojico ta teden, imaš ti katero že izbrano? gledala sem jo v Pikapolonici za 60€ gugalnik hojica.. sam še nisem čist 100%, midva bi najraje mela od Jane, ker je avto, sam jih ne držijo pr nas, pa so kao edini uvozniki za Jane, pa pol stavri nimajo edina kile bojo šle same dol, ko se boš nehala obremenjevat s tem, verjemi. imaš kako slikco od te hojice??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 26.10.2008 21:34:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally ojla tetke Jaz sem danes kr poniknila, sem imela obiske , nečak se na postavu pred comp in niti za milimeter se ni odmaknu. Moja frčafela spi že od 20-ih. Podnevi je jedla in spala ob istih urah kokr prej tko da jo premik ure ni nič motil . Naty* zdej vsaj veste pri čem ste in se boste tega držali. Pa upam da čimprej izzvenijo. Barbaw tvoja Maja je pa hitra, kam se ji tako mudi . Naša pa nič, nogice ima čisto mehke se sploh ne opira na nogice ona kr čepi . Estrella a ti kr palačinke papcaš. Jaz bi tuuuut, sam ne bom. Semi si obljubila da bom shujšala in bom. dobrodošla v klub , jaz jih imam 7kg za spucat, jooj to bo borba sem si dala rok do novega leta
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 26.10.2008 21:36:01
|
|
|
|
Anonimen
|
špelin@ kje si se zgubila, poročaj kako je bilo pri nonici???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 26.10.2008 21:36:50
|
|
|
|
Anonimen
|
hmmm očitno sem ostala sama
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 26.10.2008 21:39:53
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally ojla tetke Jaz sem danes kr poniknila, sem imela obiske , nečak se na postavu pred comp in niti za milimeter se ni odmaknu. Moja frčafela spi že od 20-ih. Podnevi je jedla in spala ob istih urah kokr prej tko da jo premik ure ni nič motil . Naty* zdej vsaj veste pri čem ste in se boste tega držali. Pa upam da čimprej izzvenijo. Barbaw tvoja Maja je pa hitra, kam se ji tako mudi . Naša pa nič, nogice ima čisto mehke se sploh ne opira na nogice ona kr čepi . Estrella a ti kr palačinke papcaš. Jaz bi tuuuut, sam ne bom. Semi si obljubila da bom shujšala in bom. dobrodošla v klub , jaz jih imam 7kg za spucat, jooj to bo borba sem si dala rok do novega leta Jaz pa 9 kg . Ma kaj je teb ti si glih prava. samo malo vaje da se telo oblikije in si super.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 26.10.2008 21:43:29
|
|
|
|
tally
|
zdej sem pa jaz sama , grem se mal stiskat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 26.10.2008 21:45:40
|
|
|
|
Estrella*
|
Joj, punce govorite o tako malih cifrah. Jaz bi se vrgla v hujšanje, če bi bila enomestna številka. Jaz jih moram dat dol 25kg, če bi šel še kak več se ga ne bi branila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 26.10.2008 21:51:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Lahko noč.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 26.10.2008 21:51:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Joj, punce govorite o tako malih cifrah. Jaz bi se vrgla v hujšanje, če bi bila enomestna številka. Jaz jih moram dat dol 25kg, če bi šel še kak več se ga ne bi branila Kdaj si jih pa ti tok pridelala? Sej preden sem sla pa se ni bilo hudega"???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 26.10.2008 21:52:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Lahko noč. Kaj a vse s kuram spat hodite????
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.