|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del
27.10.2008 7:40:28   
tilči
Dobro jutro...

Valentina...hvala za user posted image user posted image
Špelin@...user posted image user posted image user posted image

Pri nas pa so se začele bolj mirne noči. Moram potrkati!user posted image Sem danes tako spala, da me že ornk križ boli

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
27.10.2008 7:41:22   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Dobro jutro!

Kako naj moji hčerki dopovem, da je menjava ure in da ni treba vstat že ob šestihuser posted image . Kavo sem že spila, a še vedno sem kot zombi. Aja pa psici moram tudi dopovedat, da vstanemo ob 7 h in ne ob 6 h.

še men povej, jst sem čist kaput,,komi gledam.

**** kaj že delaš pokonci, če hodiš spat ob treh, pejd nazaj v postlo.

špelin ko se je men to nardilo, sem nesla gsm kr nazaj isto sekundo, pa sem tm ful popizdla, pa čeprav sem bla mogoč takrat jst kriva ko sem ga kr vrgla v nahrbtnik, ampak sem bla tak jezna,ker sem bla z eno zmenjena in me valjda ni dobila. tak da te čist štekam user posted image

naty grem slikce pogledat, če je mogoč ista hojica ko jo mam namen jst kupit, ker bo tud gugalnik-hojica.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
27.10.2008 7:41:56   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
Ga vklopim in vidim sms od Naty* - od dopoldne, za kavo user posted image  Naty*, meni je tako žal, da sem se včeraj skoraj požrla user posted image user posted image user posted image  

Ja res škoda, nekak nama ni usojen, da se dobiva. Ampak naslednjič se bova pa sigurno ujele, sej veš, da gre v tretje rado!!!!user posted image

V album sm dodala še eno slikco našega akrobata-mišelinkota user posted image . Dons sm ga vagala, ma že 8.900g.

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
27.10.2008 7:46:43   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*
V album sm dodala še eno slikco našega akrobata-mišelinkota user posted image . Dons sm ga vagala, ma že 8.900g.

ej tvoj je pa res pravi dec..pa vidim da bo muzikant, pa na modo se bo spoznal..
hojica je pa podobna kot jo mislim kupit, edina poglej v Natin album

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
27.10.2008 7:48:23   
valentina2006
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image

user posted image user posted image user posted image vse naj, naj za 5 mesecev

user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
27.10.2008 7:57:33   
valentina2006
user posted image za vse čestitke, ki ste jih

včeraj izrekle ob Matevž-evi obmesečnici. 

< Sporočilo je popravil valentina2006 -- 27.10.2008 7:58:29 >

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
27.10.2008 7:58:24   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image

user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image

tudi z naše strani

Neposredna povezava do sporočila: 1932
27.10.2008 8:07:24   
valentina2006
kasso in Soncnica Sandra ***: Tud mi vstajamo 1 uro prej user posted image

špelin@: user posted image user posted image user posted image in upammmm, da take noči čimprej minejo.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
27.10.2008 8:48:34   
jana81
kje ste vse ???

so me tolk v bad stanje spravle zdle na Celjskem forumu zarad hojice, da zdej res ne vem če naj jo kupim al ne ? sicer pa če sem jst odrasla v hojci, bo tud moj otrok, pa z mano ni nič narobe.

Neposredna povezava do sporočila: 1934
27.10.2008 8:49:54   
jana81
valentina a mi daš link teh tickerjev ki jih imaš ti.. išćem že par dni pa ne najdem... hvala

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
27.10.2008 8:53:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

ej tvoj je pa res pravi dec..pa vidim da bo muzikant, pa na modo se bo spoznal..

vidla vidla zelo je lepaaaauser posted image user posted image user posted image ja jaz sem podobno gledala, samo valda roza z
podobo zajčkauser posted image

A ta podlogica služi za odrivanje? Se lahko sname?

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 1936
27.10.2008 8:54:40   
Anonimen

tudi z naše strani

tudi z naše strani vse najboljše

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 1937
27.10.2008 8:56:44   
Anonimen

edina glede pregleda. Mali je sedel pri men v naročju in mel zadi eno ploščo, ki je s kabli povezana v napravo. Ta naprava ma pa ven še dva kabla, enega nasloni na epruveto z alergenom (mleko, jajca...), drugega, ki ma na koncu tako palčko in krogec pa drži med otrokom in napravo. Če začne migat sem in tja je alergija, če gor pa dol, je pa ni. Upam, da sm vsaj približno opisala user posted image . Zgleda sicer kot čiračara, ampak mamice na MON-u večinoma pravjo, da so jim ugotovil alergije.

ma naj bo karkoli tudi čiračara, samo da otročku pomaga to preboleti.

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1938
27.10.2008 9:10:03   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

vidla vidla zelo je lepaaaauser posted image user posted image user posted image ja jaz sem podobno gledala, samo valda roza z
podobo zajčkauser posted image

A ta podlogica služi za odrivanje? Se lahko sname?

ja ta podloga je gor ko je gugalnik, pol se pa koleščki dol obrnejo, pa podloga se dol vzame pa je hojica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
27.10.2008 9:12:09   
jana81
jst v sredo ne bom mogla ob 10h, ker takrat šele lubija peljem delat, lahko pa pridem ob 11h če boste še tamuser posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
27.10.2008 9:18:51   
špelin@
Očitno ne bo kaj dosti od mojega branja user posted image  Velika pika ima toliko stvari za pregledat na netu user posted image

Hojica: je ne bom imela, je tudi za punci nisem imela. Nekako ne čutim potrebe po tem, pa tudi v stanovanju nimam pametne "čistine", kjer bi otroček to gonil user posted image  Kar se tega, koliko je zadeva zdrava, tiče, ne vem, je pa res, da pač eni temu močno naprotujejo, kolegica je pa recimo imela sinka v njej in mu nič ne manjka.

****, upam, da nisem falila, saj si ti spraševala za pravljice na netu, ne?
KLIK
KLIK
KLIK
KLIK

Naty*, jaz bom rekla samo, da fajn stiskam pestri za Žana, da alergije čimprej izzvenijo user posted image user posted image user posted image

Moram dol. Če je kaj posebnega, mi napišite, brati žal ne utegnem za nazaj, ker me moja draga hči meče z računalnika user posted image

Aja, čestitke Maju za dopolnjenih 5 mesecev user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
27.10.2008 9:21:10   
katy82
Jutro mačkice

Sva se z mojim spičla že za dobro jutro tko da bi ga kr z unim valjarjem enmal po bučuser posted image user posted image user posted image

Kako imate vreme pri nas je tko turobnouser posted image

Uh močan alarm,pridem kasneje

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
27.10.2008 9:21:53   
Anonimen

****: A sem prav razumela... hodiš spat po 3.00 uri user posted image ?

Ja, prav si razumela. Mi je 3 ali pa 4 ure ponoci spanja vec kot dovolj... ker moram se popoldan it s tamalo spat, kar pa izgleda takole:

Med tem ko se ona premetava in poje in ima samogovore jaz poleg nje zaspim...user posted image user posted image user posted image

Tako da 3-4 urce ponoci in pa 2-3 ure popoldan je pa res cist dovolj. Saj zame.

Spelin@:

Tudi pri nas imamo tako sranje sem in tja kako noc...vcasih mu moram dajat dudo vsake pol ure.user posted image  In seveda bi mi bilo veliko lazje ce bi spal poleg mene.

Ampak ga ne bom naucila , da bi spal poleg mene, raje vstajam vsake pol ure, pa slej ko prej bo znal sam poiskat dudo...Ker tole sranje kot ga imam z Samio da mora obvezno en hodit zraven nje, ne hvala.

Hojca:

Mi jo seveda ne bomo imeli...  Vec ne bom pisala,( me je izucilo pri GH ) in ker je itak splosno znano kako in kaj je s to zadevo in vsak naj dela pac po svoje jaz pa bom delala v korist svojega otroka in ne v skodo.

Neposredna povezava do sporočila: 1943
27.10.2008 9:27:43   
Anonimen
Spelin@:

Hvala za klike.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1944
27.10.2008 9:44:19   
katy82
No bom probala mal komentirat:

Čestitke vsem za obmesečniceuser posted image user posted image user posted image

Naty za vaju sem pa res vesela,da so ugotovil kaj mu je,čeprav vem da je hudo sam če ne bosta več v dvomih kaj mu dat za jest je to čist neki druzga.A ga boš dojila al mu boš dajala ALL?
Na slikci sta si pa mala dva tko podobna,se vid da sta v žlahtiuser posted image A 8900 ima,saj ni čudn da vama noben ni verjel da imate probleme k mali je res ornk dečkouser posted image

Hojica:mi je ne bomo imeli,ker že tko nimamo prostora pa tud od malega se je hotla nosit pokonc sploh pa po refluksu mora bit nonstop dvignjena pa me je strah za hrbtenico,itak jo bom pa ruknla v stajico ko bo malo večja in mi bo pobegnila iz igralnega centrauser posted image Poznam veliko otrok ki so bili v hojci pa jim ni nič,moj nečak jo ima sam še ni dost močen za noter,ga kar premetava tko da bojo počakali z njo.Vsak dela po svojem kokr se mu zdi prav itak je okol tega napisanih že tolk debat,predvsem nekonstruktivnih pa še vsaka ima dostop do tega,da si lahko prebere različna mnenjauser posted image

Barbaw a mala frajerka pa že kr na noge,naši madam se pa še obrnt ne da,ob kaj se je pa prjela da se je dvignla?

Edina a tvoji še rata sami sedet?

Jana ti kr prid ob 11-ih važno je da pridešuser posted image user posted image user posted image

Špelina bogica moja a da je mali še tko bogi,a se naj ne bi do zdej moral to pocajtat?Men se to že dolg vleče.A prideš na srečanje?

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
27.10.2008 9:52:47   
valentina2006

valentina a mi daš link teh tickerjev ki jih imaš ti.. išćem že par dni pa ne najdem... hvala

jana81: Ni blema user posted image ...  KLIK

< Sporočilo je popravil valentina2006 -- 27.10.2008 9:54:13 >

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
27.10.2008 10:04:28   
jana81
jaz pa bom delala v korist svojega otroka in ne v skodo.

no verjetn tud jst ne bom delala v škodo svojega otroka, sej nisem ..........(pip), dala ga bom noter ko bom kuhala kosilo recimo, kar pa ne bo cel dan..user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
27.10.2008 10:05:53   
Anonimen

jst v sredo ne bom mogla ob 10h, ker takrat šele lubija peljem delat, lahko pa pridem ob 11h če boste še tamuser posted image

Ja itak, ti sam pridi

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 1948
27.10.2008 10:07:32   
Estrella*
Jutro!

Sem na starem compu in kara naprej nekaj meljeuser posted image Nimam danes časa, napišem samo to, da sva se s Katino zmenile, da greva v IKEO 31.10.08 torej v petek.

VSE ZAINERESIRANE PROSIM ČE ODDAJO SVOJA NAROČILA KAR NA ZS, KER SE BOMO ZMENILE ZA DOSTAVO IN PLAČILO

Nina, Katy, ss...še katera????

Neposredna povezava do sporočila: 1949
27.10.2008 10:07:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Edina a tvoji še rata sami sedet?

zdaj slanše, kot pred 1 mescemuser posted image

(odgovor članu katy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?