hijenca
|
Dobro jutro! Pri nas je sprememba ure, prinesla tudi spremembe. Zjutraj ob 7 je bil pokoncu, trenutno je tako zaspan, ampak on se bo raje drl, kot pa da bi spal. Jaz sem celo noč tako slabo spala, da sem danes čisto povožena, od 4. ue sem dežurala, nisem mogla spat in sem poslušala oba smrčača okrog sebe. Ob 6. je ati vstal, pa sma še malo čvekala v kuhinji, ko sem se ponovno v postlo spravla, pa je mali začel z alarmom, pa do sedaj še ni nič ponehal. Nonstop nekaj jamra, samo bi bil na rokah, roke mi bodo vstran padle. Sem ga v kinderpet dala, pa tam sedaj tuli kot jesihar. Očke pa že tako zavija, da je joj. Mislim, da ga bom kar k sebi v postlo vzela, pa boma oba malo drnjohala. Ven še ne boma šla, ker je taka megla, pa uššššš, da ni za nikamor. Hojica: Kaj pa vem, kakšno je moje mnenje. Poznam otroke, ki so bili v njej, pa jim nič ne manjka, jaz pa tukaj nimam prostora. Jaz bolj razmišljam, da bi nabavla kakšno sobno gugalnico, ker se mali tako rad guga, pa še nisem nič primernega našla. Zdaj pa je tuljenje še bolj glasno, moram šibat.
< Sporočilo je popravil hijenca -- 27.10.2008 10:23:25 >