|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del
26.10.2008 20:35:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

No, kje ste sedaj? Ali vse kopate in user posted image ?

Pri nas je ze 21.30 ... ampak dones se je ze dvakrat zbudiluser posted image Trenutno spi Hvala Bogu.user posted image

(odgovor članu tilči)
  Neposredna povezava do sporočila: 1851
26.10.2008 20:37:10   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Naty...super, da ste izvedeli, na kaj je alergičen
Meni pa ne gresta skupaj pšenica in gluten.Kako je alergičen na pšenico, na gluten pa ne?user posted image

Tole pa tud meni ni jasno user posted image user posted image

Drugace pa se pridruzujem da je fajn da ste izvedeli na kaj je alergicen pa najbolje bi res bilo, da ne bi bil na nic...Ampak ce ze je pa vsaj veste in se boste lahko prav ravnali.

To tudi meni ne gre skupajuser posted image

Naty: a si se dogovorila za kako seanso????Bi te pa prosila za tel. od te dr,ker bi jaz peljala našega Andyja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
26.10.2008 20:40:50   
jana81
naty lahko ti dam samo en virtualni user posted image ...vem kako zelo smotano je to, ker je moja nečakinja zelo boga in skos hodijo na terapije v Rogaško.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
26.10.2008 20:40:59   
Estrella*

No, kje ste sedaj? Ali vse kopate in user posted image ?

Pri nas je ze 21.30 ... ampak dones se je ze dvakrat zbudiluser posted image Trenutno spi Hvala Bogu.user posted image

Ne vem ali sem spregledala ampak, me zanima kako spita ponoči? Se zbuja, se še hrani???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
26.10.2008 20:41:32   
jana81
lubek mi dela večerjo. zato se pa za par minut poslavljam.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
26.10.2008 20:42:28   
Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Lepooo, moj je pa spekel palačinke. Mnajamiiii

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
26.10.2008 20:45:11   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Ne me sedaj dražit s hrano,ker zvečer ne jem in imam glih eno luknjo v želodcuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1857
26.10.2008 20:46:20   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Anitka meni so najbolj všeč Čateške toplice user posted image

In kateri hotel priporočaš? Sem slišala, da imajo sedaj super Zimsko termalno riviero.
In je Gal že vstal? Moj Gal je po dojenju šel še malce v dnevno delat družbo atiju, ki ga je v času, ko je bila mami pod tušem šel uspavat.user posted image user posted image user posted image

Uf Naty bogi Žan s temi alergijami, po drugi strani pa sedaj vsaj veš kaj lahko muči tvojega sončka. Pa upam, da alergije kmalu izzvenijo.

Tilči super za tvojega pridnega user posted image , katerega nova ura ni nič zmedlauser posted image user posted image user posted image .

Ja Barbaw tvoja Maja je pa superwomanuser posted image user posted image user posted image . Ja kam se ji pa mudi?user posted image user posted image user posted image A za dečki?

Katy lepo se naspite, pridno naredi domačo nalogouser posted image user posted image user posted image , jutri ti želim pa čimveč novih energij za malčico.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
26.10.2008 20:50:47   
Anonimen

Ne vem ali sem spregledala ampak, me zanima kako spita ponoči? Se zbuja, se še hrani???

Spali smo ze celo noc, odkar ni samo na mojem mleku pa se enkrat okrog 3h zbudimo. Spat pa gre ob 20h pokonci smo ob 7h.

Neposredna povezava do sporočila: 1859
26.10.2008 20:52:17   
barbaw
Anitka nimam pojma kam se moji mudi. user posted image  Tole je še en teden hitreje kot pri škratu pa že on je bil prehiter. Malo me skrbi, ker so hoče od tistega uspeha vedno postavit na noge. Možno, da bo tudi hitro hodila. Bomo videli.

Smo pa mi škratka poslali na počitnice k teti in ga niti poslavljanje ni zanimalo. user posted image  Bo 4 dni mira pri hiši, če lahko temu tako rečemo.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
26.10.2008 20:55:24   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Anitka nimam pojma kam se moji mudi. user posted image  Tole je še en teden hitreje kot pri škratu pa že on je bil prehiter. Malo me skrbi, ker so hoče od tistega uspeha vedno postavit na noge. Možno, da bo tudi hitro hodila. Bomo videli.

Smo pa mi škratka poslali na počitnice k teti in ga niti poslavljanje ni zanimalo. user posted image  Bo 4 dni mira pri hiši, če lahko temu tako rečemo.

Uff tvoja sta pa res hitrauser posted image user posted image In naj ti dnevi brez škratka hitro minejouser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
26.10.2008 20:57:55   
Anonimen
Estrella:

Zdaj me pa full v postih scat peljes.user posted image user posted image

Barbaw:

A ti to resno... sem videla slikco zadnjic kako sedi ampak cak mal asedaj pa ze na noge..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1862
26.10.2008 20:59:07   
jana81

u njami, dobra ideja za jutri

Neposredna povezava do sporočila: 1863
26.10.2008 21:00:45   
jana81
barbaw tvoja pa res prehiteva po levi, naš se postavlja na noge, sam ga še vedno držim, plezat mu pa ne pustim.. imam mal straha da se spet kam zvrne, odkarn je padu s previjalne.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
26.10.2008 21:09:38   
Anonimen
Evo moja kokoška je končno omagala, od danes naprej jo ponovno uvajamo na spanje v njej kupljeni postejici, porkamadona sploh noče več spati, če ni zraven mene. Tako zdaj se naš ati s tem ukvarja.

No grem pogledat, kaj sem zamudilauser posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 1865
26.10.2008 21:10:25   
Anitka
Zgleda, da danes ne bo maratona na RR-jiuser posted image user posted image user posted image , zato bom počasi odpeketela v krtkovo deželico.user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
26.10.2008 21:11:36   
Anonimen

jaz sem pa od danes naprej brez večerjeuser posted image user posted image nazadnje sem jedla ob 14huser posted image user posted image

Je treba te kg dol spravituser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1867
26.10.2008 21:12:18   
Naty*
jana glede tistega padca zadnjič s previjalne, sem rekla, da se nam bo to zdej dogajalo, ko so že tolk veliki in kaj se je men zgodilo en dan kasneje... Žan mi je padel s kavča user posted image ... Igrala sva se na kavču pa sem stopla tri korake stran po pleničko, mela sem ga pa založenega s povštrom. In mi je s povštrom vred padel dol in z glavco direkt na laminat. Ful je jokal ene dve minute in na ličnici ma čist mejčkeno modrico. Drugač se je pa kmal spet smejal tko da sm vidla, da je vredu. U glavnem še pol ure sm se ful tresla tolk sm se ustrašla user posted image .

Aja kasso hvala za zs, sem prebrala, ampak nisem uspela odpisat user posted image ... sm bla zelo pozorna na vse znake.

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Naty hvalabogu, da so ugotovili na kaj ima Žan alrgijo, čeprav bi bilo najboljša novica, da ne bi imel alergijo na nič. Kaj pa zdaj to pomeni zanj? A gre to za celiakijo?

Ja HB, da vsaj vemo na kaj. Ne, ni to celiakija, tist je bolezen črevesja, to je pa samo alergija, ki se lahko ozdravi oz. prerase.

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos
ni mi pa jasno kaj pomeni, da je alergičen na mraz?

user posted image  Ja vem... tud men je čudno. Ampak baje to pomeni, da na ekstremne temperature. No to ma lahk po men, ker mi gre kr na jok, če je ful mrzlo user posted image .

Naty...super, da ste izvedeli, na kaj je alergičen
Meni pa ne gresta skupaj pšenica in gluten.Kako je alergičen na pšenico, na gluten pa ne?user posted image

Očitno alergija na neko drugo sestavino pšenice. Ker če bi bil na gluten, bi bil še na en cel kup drugih živil, tko da HB vsaj to ni!

Drugace pa se pridruzujem da je fajn da ste izvedeli na kaj je alergicen pa najbolje bi res bilo, da ne bi bil na nic...Ampak ce ze je pa vsaj veste in se boste lahko prav ravnali.

Ja bolš kot pa da bi mi rekl, da ni na nič alergičen, mali bi mel pa še zmer krče.

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Naty user posted image  upam, da tele alergije čimprej izginejo. Drugače se jih pa da tudi zdravit z bioresonanco in še čim.

Tete moram vam povedat, da je naša mala ponorela. Se je prijela za stol in vstala. Čisto sama. user posted image  Kaj šele bo? 

Hvala! Tud js upam, da bo minilouser posted image . Bi bil ful bogi, če bi to ostalo. Ampak se bomo potrudil na polno, da bomo zmagal!
A vaša pa kr vstaja user posted image . Ja super user posted image ! Žan se sicer prime pa dvigne, ampak če ga js držim zraven, ker pol kr hitro klecne.

Naty: a si se dogovorila za kako seanso????Bi te pa prosila za tel. od te dr,ker bi jaz peljala našega Andyja.

Zaenkrat se nism nič dogovorila, ker bom v praksi sprobala kolk drži to, kar nam je povedala. Ti bom dala telefonsko, dej me prosim jutr še spomni, če pozabim.

naty lahko ti dam samo en virtualni user posted image ...vem kako zelo smotano je to, ker je moja nečakinja zelo boga in skos hodijo na terapije v Rogaško.

Hvala! Js res upam, da bojo zginle te alergije user posted image ... Pa tud tvoji nečakinji želim isto... tolk so bogi te malčki, kaj bo šele potem, ko bi lahko jedl normalno, pa ne bojo mogl zarad alergij?user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka
Uf Naty bogi Žan s temi alergijami, po drugi strani pa sedaj vsaj veš kaj lahko muči tvojega sončka. Pa upam, da alergije kmalu izzvenijo.

Ja res je, že to je napredek. Smo že korak bližje cilju!

Vsem eno mirno prespano noč!

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
26.10.2008 21:13:00   
Anonimen

barbaw tvoja pa res prehiteva po levi, naš se postavlja na noge, sam ga še vedno držim, plezat mu pa ne pustim.. imam mal straha da se spet kam zvrne, odkarn je padu s previjalne.

o verjamem, da te je strahuser posted image

Mi gremo tudi po hojico ta teden, imaš ti katero že izbrano?

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 1869
26.10.2008 21:13:07   
Anitka
jaz sem pa od danes naprej brez večerjeuser posted image user posted image nazadnje sem jedla ob 14huser posted image user posted image

Ufff dobra siuser posted image user posted image user posted image , jaz bi od lakote umrla.user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
26.10.2008 21:16:00   
Anonimen

Ufff dobra siuser posted image user posted image user posted image , jaz bi od lakote umrla.user posted image user posted image

pa saj umiramuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1871
26.10.2008 21:17:09   
Anonimen

ma pusti palačinke pri miru, ker ti bo že jutri žal, pridi raje na RRuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1872
26.10.2008 21:17:52   
Estrella*
edinaos: jaz se pridružujem hujšanju, ne tokrat res. Imam že kar izrazite zdravstvene težave in s tem se ni za hecat. Torej bomo omejili količino hrane, ker men kake hude dijete sedaj ne sedejouser posted image
Anitka: če ni čvek naokoli, pol bo težko delat maraton. No pa danes se mi zdi normalno, saj je nedelja in smo bile extra pridne, pa še ura je prestavljena in marsikatero mal zaj.e.b....
Jutri pa ni opravičilauser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
26.10.2008 21:18:55   
Estrella*

pa saj umiramuser posted image user posted image user posted image user posted image

edina, pazi, da ponoči ne zaideš v frižideruser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
26.10.2008 21:20:55   
Estrella*
anitka: je +31user posted image  in +57user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?