Naty*
|
jana glede tistega padca zadnjič s previjalne, sem rekla, da se nam bo to zdej dogajalo, ko so že tolk veliki in kaj se je men zgodilo en dan kasneje... Žan mi je padel s kavča ... Igrala sva se na kavču pa sem stopla tri korake stran po pleničko, mela sem ga pa založenega s povštrom. In mi je s povštrom vred padel dol in z glavco direkt na laminat. Ful je jokal ene dve minute in na ličnici ma čist mejčkeno modrico. Drugač se je pa kmal spet smejal tko da sm vidla, da je vredu. U glavnem še pol ure sm se ful tresla tolk sm se ustrašla . Aja kasso hvala za zs, sem prebrala, ampak nisem uspela odpisat ... sm bla zelo pozorna na vse znake. IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Naty hvalabogu, da so ugotovili na kaj ima Žan alrgijo, čeprav bi bilo najboljša novica, da ne bi imel alergijo na nič. Kaj pa zdaj to pomeni zanj? A gre to za celiakijo? Ja HB, da vsaj vemo na kaj. Ne, ni to celiakija, tist je bolezen črevesja, to je pa samo alergija, ki se lahko ozdravi oz. prerase. IZVIRNO SPOROČILO: edinaos ni mi pa jasno kaj pomeni, da je alergičen na mraz? Ja vem... tud men je čudno. Ampak baje to pomeni, da na ekstremne temperature. No to ma lahk po men, ker mi gre kr na jok, če je ful mrzlo . Naty...super, da ste izvedeli, na kaj je alergičen Meni pa ne gresta skupaj pšenica in gluten.Kako je alergičen na pšenico, na gluten pa ne? Očitno alergija na neko drugo sestavino pšenice. Ker če bi bil na gluten, bi bil še na en cel kup drugih živil, tko da HB vsaj to ni! IZVIRNO SPOROČILO: **** Drugace pa se pridruzujem da je fajn da ste izvedeli na kaj je alergicen pa najbolje bi res bilo, da ne bi bil na nic...Ampak ce ze je pa vsaj veste in se boste lahko prav ravnali. Ja bolš kot pa da bi mi rekl, da ni na nič alergičen, mali bi mel pa še zmer krče. IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Naty upam, da tele alergije čimprej izginejo. Drugače se jih pa da tudi zdravit z bioresonanco in še čim. Tete moram vam povedat, da je naša mala ponorela. Se je prijela za stol in vstala. Čisto sama. Kaj šele bo? Hvala! Tud js upam, da bo minilo . Bi bil ful bogi, če bi to ostalo. Ampak se bomo potrudil na polno, da bomo zmagal! A vaša pa kr vstaja . Ja super ! Žan se sicer prime pa dvigne, ampak če ga js držim zraven, ker pol kr hitro klecne. IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naty: a si se dogovorila za kako seanso????Bi te pa prosila za tel. od te dr,ker bi jaz peljala našega Andyja. Zaenkrat se nism nič dogovorila, ker bom v praksi sprobala kolk drži to, kar nam je povedala. Ti bom dala telefonsko, dej me prosim jutr še spomni, če pozabim. IZVIRNO SPOROČILO: jana81 naty lahko ti dam samo en virtualni ...vem kako zelo smotano je to, ker je moja nečakinja zelo boga in skos hodijo na terapije v Rogaško. Hvala! Js res upam, da bojo zginle te alergije ... Pa tud tvoji nečakinji želim isto... tolk so bogi te malčki, kaj bo šele potem, ko bi lahko jedl normalno, pa ne bojo mogl zarad alergij? IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Uf Naty bogi Žan s temi alergijami, po drugi strani pa sedaj vsaj veš kaj lahko muči tvojega sončka. Pa upam, da alergije kmalu izzvenijo. Ja res je, že to je napredek. Smo že korak bližje cilju! Vsem eno mirno prespano noč!